bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
merhaba canım benimde böyle bi sorunum var ama malesef ben boyatamıyorum eşim bu konuda razı değilim deyince bende yapamıyorum böyle beyaz pamuk gibi dolanacam doğuma kadar :)

Benim de cok fazla beyazim var. Ama ben boyatamam astimimi tetiklemesinden korkuyorum. Sacimi 3 numaraya vurdurasim var da herifim izin vermiyor. Kivircik asi sacim taranmiyor sac diplerim aciyor yahu.

anlaşılan kimsenin içi rahat etmiyor. Böyle pamuk pamuk dolaşırız biz de napalım... Antihindistancevizi rabbim sıkıntı yaşatmasın inşallah.

Bende de dün çok kötüydüm hep yattım. Birde bende kusma fobisi var kusarken boğulacak gibi oluyorum bende bu sabah güne ilaçla başladım. Şimdi iyim çok şükür.
Benim icin kusmak artik cok normal bi seymis gibi oldu, bu ilaca baslayana kadar gunde ortalama 8-10 kez kusuyordum cunku

Benim icin kusmak artik cok normal bi seymis gibi oldu, bu ilaca baslayana kadar gunde ortalama 8-10 kez kusuyordum cunku
Canım Allah yardimcin olsun kusmam gerçekten berbat bus ey. Geçen gece sabaha kadar 5-6kez kustum 2 gündür bogazimin agrisindan bi şey yeyip icemiyorum. O kadar kusmaya boğazın tahriş olmuyor mu?

Kizlar iki arkadasim da benim bebisin cinsiyeti hakkinda iddiaya girdi, baktilar benim ogrenecegim yok
Birine gore popom buyumus kizim olcakmis, digerine gore de karnim yayvan degil top gibiymis oglum olcakmis
Canım hakikaten benim karnım önümde sivrice büyüyor erkek olacak. Eğer öyle buyuyorsa erkektir ha ne dersin

Günaydın hanımlar

Benimde var oyle bi sknti medical park batikente zehirlenmeyle gittik gecenin 3 unde kapidan cevirdiler bebeginizi burda takip etmiyorlar diye bida adim atmam oraya
Canım böyle durumlarda özelleri boşver her zaman devlet hastanesi tercih et, bak ciddi söylüyorum devlet hastaneleri çok daha iyi.

Sedaserefoglu çok geçmiş olsun, haberdar edersin bizi de durumdan.

Rabbim sifa versin insallah keseye yakin degildir bebegin saglikla gelsin insallah acil sifalar tatlim allaha emanet olun bebeginle
Kızlar lütfen dua edin sabahtan beri hastanedeyim içerse kanama çıktı napacaklar bilmiyorum yarını bekliyorum bana dua edin çok ihtiyacım var

Daha onceki 2 gebeligimde benim bu zamanlarda bile kasilmalarim olurdu.ayakta kaldigimda yurudugumde vs.bu hamileligim de hic kasilmam yok suan icin cok garip geliyo.karninm buyumese hareket hissetmesem hamile oldugumu unutcam o derece.dun girdim ultrasona gayet iyiymis benim bebik.sirti donuktu o yuzden cinsiyeti kesinlestiremedik.yarin yine kan tahlili olcam tsh icin.
Devlete gitmistim dun doktor plesanta biraz asagida dedi dikkat et dedi iliskiye kendi doktorum oyle bisey demedi.bakalim bi de baska devlette gidicem o nediycek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…