bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Benimde 13 haziranda randevum o zaman gosterir insallah

Fizyoterapist filan mı dedim ama onlar da öyle muayenehane açamazlar yasak yani, doktorlar birlikte klinikte çalışmak zorundalar, hastası alamaz tek başına.

Fizyoterapist filan mı dedim ama onlar da öyle muayenehane açamazlar yasak yani, doktorlar birlikte klinikte çalışmak zorundalar, hastası alamaz tek başına.

Fizyoterapist oldgnu zannetmiyrm cnm.yaşlı teyzeymis mahalle arası tarzında zannediorm.dediğim gibi ben gitmedim.ev mi muayenehane gibi mi nasıl bi yer bilmiorm.Hani resmi tarzda mi hiç bilemiyrm.

Merhaba kızlar, doktorum bana Devit-3 damla verdi. Ancak içeriğini okuduğumda tedirgin oldum kullanmaktan aranızda kullanan var mı?
canım o d vitamini damlası değilmi ben onu bir defa kullanmıştım çok eksik çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam 8 yada 9. haftamdı dr vermişti bana da

canım o d vitamini damlası değilmi ben onu bir defa kullanmıştım çok eksik çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam 8 yada 9. haftamdı dr vermişti bana da
Anladım canım evet d vitamini kemiklerim acımaya başladı ve dr ilettim bana bunu verince ve içeriğini okuyunca tereddütte kaldım. Teşekkür ederim.

İnşallah geçmiştir canım. Doktorum bana 14. Haftadan sonra geçer dedi.Bekliyorum geçsin diye.Benimde bulantım çok var.Baya zorluyor beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…