bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bi ben goruyorum sanmistim pazar gecesi bi ruya gordum ki okudugum bi haberden etkilendim ama ben off neden boyle kabus goruyoruz ki hormonlardan mi

canım bende kabus çok görüyorum bir süredir.

çok sevdiğim ve sonuna kadar güvendiğim birine sordum. kendisi 16 yıldır komsumuz olur dini konularda da eğitim almış biri ve baya kendini ilerletmiş biri. kalp gözü de açık olduğunu söylüyorlar. bazen sıkıntım olduğumda gider kendisine danışırım. kabuslarımı sordum. dedi ki bu aralar herkez kabus görüyor bu ay sonuna kdr devam edicekmiş. dualarına devam et dedi (bazı dualar istemiştim önceden)

bana sadaka kutusu yap ve hergün içine 50 kr 1 tl ne varsa at. sonra git birine ver dedi.

sebep söylemez genelde bana açıklayıcı konuşmadı tabi bilmem gerektiği kadarını söyledi.

Sahi mi esime soyleyeyim de isyerinde ihtiyaci olan birine yardim etsin bi ara kizimda korkarak uyaniyodu simdi gecti onun ben cok sk ruya goruorum ya

Aahhh ahhh yarami desme
13+4te gitmistim, bagdas kurmus dedi doktor.
Gecen sali gittigimde de daha kucuk dedi baska bi doktor
Bence kizcem olcak ama bakalim :))

bende gecen cuma öğrendim ama zorla hem bacaklarını kapadı hemde eli ile örttü kuşunu :) doktor baya dürtükledi kesin kız dedi.. bende hemen cumartesi günü odasını pembe boyattım.
inşallah sonradan sürpriz yapmaz bizim meleğimiz :):)

16. hafta nasıl küçük diyor ki halbuki en garanti hafta diye okumuştum bir kaç yerde. cinsiyet çok net anlaşılması gerekirdi.
senın doktorun cinsmiş. güvenememiş heralde kendisine. sen başka bir doktora daha git canım :)

Ben de anlamadim bu sefer bu doktorlari. Ilk kizimi 14 haftalikken ogrenmistim.
13 haftalikken gittigim doktor cok yogundu, biraz ugrassa gorurdu bence ya da gorup emin olamadi bagdas kurmus diye kandirdi beni
Gecen hafta gittigim kucuk daha diyen doktor da devlet hastanesinde. Sanirim belli bi haftadan once soylemiyor. Cunku ilk kizimda 17 hafta bitiminde bu doktora gitmistim, zorla soylemisti o zaman bile

Ben biraz kafama gore takiliyorum kontroller konusunda canim. Hala bi doktor tutturamadim
Bi daha onumuzdeki hafta cuma gunu giderim sanirim :)
ayy sen yine iyi dayanıyorsun :)

canım devlet hastanesi söylemiyor evet.

sebebi de bazı cahil insanlar da hanı erkek takıntısı oluyor ya. sırf bu yüzden bebek aldıranlar yada düşürmeye calısanlar oluyormuş. o yüzden devlet hastaneleri ileri haftalarda söylüyorlar. heralde onlara öyle talimat verilmiş.

bende bunu hastanede calısan bir arkadaşımdan öğrendim.

ben bebişimi öğrendiğimden beri özel e gidiyorum

açıkçası devletten korkuyorum ve hep alttan bakıyorlar. dolduruyorlar 3-4 kadını aynı anda şikayetlerini öğreniyorlar sırayla çatala çıkarıp hızlı hızlı bişiler söyleyip gönderiyorlar.
doğru düzgün bişi soramıyorsun. ben dış gebelik geçirdim o yüzden biliyorum. genetik testlerimi de yaptırdım devlette.
çok zor süreçti zart zurt çık hadi çatala diyip duruyorlar..

Merhaba kızlar, doktorum bana Devit-3 damla verdi. Ancak içeriğini okuduğumda tedirgin oldum kullanmaktan aranızda kullanan var mı?
Canım ben de kullanıyorum, alırken tek tek eczacıya da sormuştum işlevlerini fln, bunlar hamilelik standart paketi gibi düşün abla demişti şöyle canım, eğer yazın bronzlaşıyorsan, gün içerisinde dışarı çıkıyorsan çok da şart değil, ama benim gibi beyaz peynir misali dolanıyorsan, haftanın sadece 3 günü dışarı çıkıyorsan mutlaka d vit desteği almak lazım.. yaşadığın şehir de önemli biraz, mesela giresun yılda toplam 52 gün güneşli kabul ediliyor, çok az, ama bi antalyada hiç sıkıntı yok :) bide bu ilaçlarda uzun araştırmalar sonucu anladığım d vit ve b12ye hamilelik planlanınca erken başlayıp depolayıp hamilelikte kullanmaya gerek kalmaması en iyisiymiş.. artık bi dahakine aklıma yazdım :)

Günaydın kızlar benim her yerim de kaşıntı var şeker mi yoksa kilo alma belirtisi mi olabilir çok meyve yiyorum su içemiyorum fazla çok meyve yiyorum diye şeker mi çıktı acaba
canım benim biz daha önce de konuşmuştuk dimi :) su çok önemli su su bol su :) şeker değildir inşallah endişelenme.. ama suya şuan normalden daha fazla ihtiyacımız var, hem bebiş için hem de hamilelikle beraber sindirim ve boşaltım sistemleri yavaşlıyorki bebiş daha rahat faydalansın, yani bi besinin bağırsaklarda emilim süresi 10dk ise 15e çıkıyor mesela, bu da su ihtiyacını arttıyor.. yeterli su alamayınca da cilt kuruyor.. belki kuruluktan kaşınıyordur.. şeker ihtimali içi de kuruluk için de su şart canım.. ben son bi haftadır tlfna water drink reminder diye bi uygulama kurdum çok faydasını gördüm, su iç diye hatırlatıyor ve ne kadar içtiğini gösteriyor.. ne kadar az içtiğini görünce vicdan azabı çekip mecbur içiyor insan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…