bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Valla ben yiyorum beybim cumartesi gunu canim cok cekti kendimi burgerking e dar attim
Canım bence dışardan hamburger yemeyin içinde ne var bilmiyoruz hele söylentileri dikkate alırsak hiç sağlıklı değil. Mesela ben hamburger peyniri ve ekmeği alıyorum marketten köfteyi evde yapıyorum içini aynı hamburger gibi döşüyorum eşim ve kızım bayılıyor kızım hep benden istiyor hamburgeri bence sizde deneyin. Marul domates peynir turşu süper oluyor.

cnm evet su içme problemim var benim Zorlasam içerim belki ama unutuyorum susamadığım için. dediğin uygulamayı hemen indircem cnm çok sağol :) Böyle bi uygulama varmış demek :)

My moonlight evet kuzu ya saglikli degil aslinda cok haklisin nadir yiyorum hamburger iste cumartesi canim cok istedi yedim. Disarda yiyoruz pazar gunleri o zaman da hd den iskender yiyorum hep en sagliklisi o diye zehirlendikten sonra aklim basima geldi pizzadan tiksindim mesela oyle yani onun disinda evde yiyoryz

Nereye gidiyorsun tatile? Güle güle git gez bizim yerimizde eğlen. Bizde bayrama gitcez alanyaya 15 günlük yıllık izin kullancaz. Göbüşler çok büyümeden iyi olur tatil.

Bende dremamin kullanıyorum şu an. Annemlere geldim şimdi çok şükür hiç midem bulanmadı yolda.

Canim ben erzurumda yasiyorum. 2 tane ozel hastane vardi, bir tanesi kapandi. Diger hastane de tek kalinca isi ticarete döktü. 13 haftalikken oraya gittim ve bizi odaya 3 kisi birden aldilar inanamadim ben de, cok sasirdim ozel hastane olmasina ragmen boyle yapmasina
Su an erzurum merkezdeki kadin dogum hastanesi bu bahsettigim ozel hastaneden daha iyi durumda
Ben de ne yapacagimi, nereye gidecegimi, en onemlisi dogumumu nerede yapacagimi sasirmis durumdayim

Dışarda bizde yiyoruz canım. Bazen oda gerekli oluyor ama hamburger konusunda duyduklarımdan çok etkilendim şimdi anlatsam kötü olursunuz. Geçmiş olsun buarada bazen böyle talihsizlikler malesef.

Benim de cok fazla beyazim var. Ama ben boyatamam astimimi tetiklemesinden korkuyorum. Sacimi 3 numaraya vurdurasim var da herifim izin vermiyor. Kivircik asi sacim taranmiyor sac diplerim aciyor yahu.
ay benim kocişim de kestirmeye izin vermiyordu, bak dedim aldığım vitaminler proteinler hep saça gidiyor, çocuğun hakkını saçlar yiyor, ben tırnaklarımı bile eskisinden sık kesiyorumki vitamin su mineral oraya akmasın boşa dedim ikna oldusaç açılamam konusunda da şöyle ben açıkçası kullandığım tüm kimyasal kozmetikleri bıraktım mesela artık huncanın parabensiz boyasız zeytinyağı ve arganlı şampuanını kullanıyorum oğluş hatrına.. bi tek bırakmadığım şey elseve in saç bakım yağı.. o da yine doğal yağların karışımı ya belkio kadar kötü diildir banyoda saç kremi fln sürmüyrum, çıkmadan önce saçım ıslakken bu yağdan sürüyorum, sonra normal havlu fön neyse kurutuyorum, çok daha yumuşak kolay açılıyo saçım, tavsiye ederim :) ben bu boyalı saçlar için olanı kullanıyom, normal olanı var bide onarıcı mor kapaklı var onu da çok tavsiye ediyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…