bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ah canım ben kızım ayaklandığından beri her allahın günü böyleyim

Ben su koca popomu kaldirip evi silip camasiri asip geliyorum meleklerim
Bide benim eve el at be güzelim:) şaka bi yana benim evde beni bekliyor yaz temizliğine başlıcam 1 2 gün dinlenme payı bıraktım kendime annemin evi taşıyınca yorulduk. İnşallah ramazana temiz gircem birazdan ütüye başlıcam bende.

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Bilginiz var mı bilmiyorum. Benim belimde fıtık var ve normal doğum yapamayabilirim. Sezeryan olunca içinde pislik kalıyor diyorlar kızlar bebek kesede değil mi kese ile birlikte çıkmıyor mu bebek ?? İçimizde nasıl bi pislik kalıyor anlamadım...

Valla yok ben kendimi hazırladım, saçmalamısım kız erkek farketmezmiş.. Saglıklı olsun yeter. Birde artık ögreneyim yahuuu :)
Bende senin gibi ilk başta merak ediyordum biliyorsunuz. Ikra meyra dışında nub yorumları yapanlar hep kız dedi. Doktora 1_2 hafta kala içime bi sakinlik geldi sağlıklı olsun diye dua ettim hep kız bebiş sevgisi düştü içime doktorada kız diye gittim doktor erkek dedi. Rabbime bırak bencede o bizim için en iyisini bilir.

Kizlar selamm ben de 15+4 haftalik hamileyim 2. bebeğimi bekliyorum..Cinsiyetini bu haftasonu ögrencez insallah nasil gidiyo hamilelik sizlerde ??
cnm bende yarın 15 haftayım ama usg ye göre bugün 15+4 üm sen gibi bulantılar hafifeldi gibi ama iyi hissetmiyorum yine de kendimi

Canım öyle şey olur mu hiç bende ilkini sezeryan doğum yaptım yine öyle olacak. Bebeği alıyorlar sonra keseyi de çıkarıyorlar. Temizliyorlar içeriyi. Sonra dikiyorlar. Ben böyle biliyorum yani sana kim dedi pis kalıyor diye.

Ayipsin kuzu yakin olsan yardimlasirdik lafi mi olur ütüyü hic soyleme adanin odasjnda kucuk bi everest beni bekliyo bi bsslasam biterde baslamak sknti

Merhaba anne adayları, bayadır giremiyorum siyeye inşallah bebekler ve sizler iyisinizdir :) ben ikili tarama testi yaptırdım 10 gün önce. Ama şehir dısında oldugum için kan tedti sonucunu alamadım . Doktorumla görüştüm az önce her şey yolunda test negatif dedi çok şükür. Serbest beta hcg 1. 83 dedi. Bu sonuca göre cinsiyet tahmni yapmak mümkün mü acaba :)

Aynen öyle. Kızdım geçen kendime. Saglıklı olsun diye dua et. Hayırlı olsun iste diye.. Karnımı sevip dueuyorum şimdi. Fasulyem biran önce gelsin saglıklı olsunda pipi var yok hiç umurum değil :)
Eşimden feyz aldım birazda galiba. Kız mı istiyorsun erkek mi diye sorduğumda o kadar önemsemiyorum ki cinsiyeti diye bir cevap aldım. Önce bozuldum sonra nedenini sorunca düşünecek çok şeyim var başta sağlık diyince sustum :) Adam haklı Gonca otur dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…