bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Benim gibi olan arkadaslarim nelere dikkat ediyonuz aydunlatir misuniz beni de lutfen

Yok kuzu esime kalsa ohooooooo sinir hastasi olurum kendim yapiyom iyice sisene kadar

Canım bazen gerçekten insanı deli ediyolar ama Allah razı olsun eşimin ben hakkını yemeyim kaç hafta ben bişiey yapmadım hep o yaptı düşük tehlikesi vardı bende şimdi yapmaya başladım birkaç haftadır. Ama zorlanıyorum birde her ctesi temizlik yapmak zorunda kalıyorum hafta içi malum işe gitmem gerekli

cnm bende yarın 15 haftayım ama usg ye göre bugün 15+4 üm sen gibi bulantılar hafifeldi gibi ama iyi hissetmiyorum yine de kendimi

Canim benim de usg de 10 gün önde görünüyo nedeni hizli alinan kilo, gebelik sekeri olabilirmis ilk hamileligim cook rahatti suan fena benim de hala bulantilarim var 7/24 su icsem bulaniyo ama hafifledi sükürler olsn kesede kanama var diye yattim 2 ay aldim 6 kilo yerimden kalkamiyrm hos 54 le hamile kaldim ama yine de agirlastm epey ve karnim büyük sol tarafta da bi basinc var karnimin üstünde sanki bağlar geriliyo gibi insallah sağsalim aliriz kuzucuklari kucağimiza

Kizlar rdv vardi bugun demistim size kahverengi lekelenmem oluyodu diye kendi doktoruma gittim bugun plesanta rahim agzina baya yakinmis o yuzden oluyo yatip dinlenecen bol bol dedi bebegim 15+1 10cm 117 gr

Eger kücük cocugun yoksa yat dinlen canim hicbisey yapma derim benim de lekelenmelerim oldu daha yeni kesildi hatta sinirlenince oluyo ara ara yine annem yanimdaydi bugun döndü evine cocukla cok zor oturamiysnki yatasin Allaha emanet cok gecmis olsun buarada progestan kullaniyo musun??

Yok cnm oyle bisey vermedi su an iki gundur gecti yatio dinlencen dedi cocugum yok baska daha

Kizlar doktorumla telefonda gorustun ikili test gayet iyi icin rahatlasin dedi bide dedim detayli usg bakilcak mi hocam dedim tabiki yolliycam seni dedi hani kafam karisti ada da yapilmadi dedim olur mu yapilmasi gerekli cok onemli bu dedi bakalim bidaki gelisine goruselim dedi

Kızlar lora diye bi site var bunu çok begendm çok tatlı dimi.foto da koyarım içine. Tanesi 2.80
Çok güzel canım. İnşallah bebişin fotoğrafını koyarsın bende bebek arabası şeklinde olanları beğeniyorum ama nasip henüz alışveriş için erken geliyor bana ramazandan sonra yavaş yavaş tamamlamayı düşünüyorum

Canım aslında ne kadar cinsiyet merak etsekde bütün anne babalar çocuklarının sağlığını düşünürler. İlk bebekte biz hiç merak etmedik ama ikincide öteki cinsiyeti tatma duygusu oluyor aslında bu çok masum bi merak yoksa benim şimdi kız deseydi doktor yine aynı sevgi olurdu içimde. Allah herkese gönlündeki güzellikleri versin.

Canım gözün aydın bende 11 hafta 4 günlükten yaptırmıştım ayrıntılıyı benim doktorum direk sordu bende aslında ayrıntılı bakıyorum ama bir uzmanın daha bakması daha ii olur dedi perinatalog Prof. Dr. Aydan Biri yapacak benim ayrıntılıyı

11 haftalıkken 2 li testi yaptırmıştım cümle düşük olmuş :))

Benim gibi olan arkadaslarim nelere dikkat ediyonuz aydunlatir misuniz beni de lutfen

Bol bol yat. Ben öyle yapıyorum arada işlerimi yapıyorum ama iş dediğim sadece çamaşır bulaşık olayı onu da bütün güne yayıyorum. Yavaş yavaş yatarak. Cinsellik yasak ani kalkmalar hareketler yasak. Bol su. Aklıma gelenler bunlar bir de benim doktorum kasılma ve ağrı durumların olursa diye magnezyum verdi. Daha bilgili olan arkadaşlar var bu konuda ama genel kural yatmak

İkili test temiz çıkmasına sevindim canım. Randevu ne zamandı senin. Cinsiyetide öğren sağlıkla kavuş bebişine inşallah canım

Oyle ki saclarimi sadece dusta acabiliyorum oda sacimi kremleyip sonra maske sacimdayken taraniyor. Simdi bu sekilde bile malesef acilmiyor.

Anladım kuzum ben sadece 2 aydır raporlu olduğum sürece çıkamadım güneşe ama çalışmaya başladığımda güneş görücem inşallah Aydın bol güneşlidir. Bilgi için teşekkür ederim kuzum

Evet cnm bn de çarşıda baktm bugün amca ne zaman doğum dedi Kasım dedm ooo daha çok erken dedi bebek sekeri için. Ama napalim insan heveslniyo dedm:)

Bizi artik nereye gonderir hic bilmiyom kuzum ilk kez boyle bi deneyim olcak adaya niye yapilnadi neden gerek gormedi doktoru bilmiyorum

Banada kadilma icin spasfon diye bir ilac verdi kullznican dedi

Bizi artik nereye gonderir hic bilmiyom kuzum ilk kez boyle bi deneyim olcak adaya niye yapilnadi neden gerek gormedi doktoru bilmiyorum

bencede yaptır cnm bebeğin bütün organlarına bakıyolarmış hem çok güzel bişeymiş bebeğini o şekilde görmek. Ben netten çok araştırdım aslında eyüp ekiciyi çok övüyolardı önce ona gideyim dedim sonra kendi doktorum aydan biriyi dedi oda korunun doktoru daha ii olur diye düşündüm ona karar verdim 29 temmuzda benim ayruıtılı 23 hafta 4 günlük oluyor o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…