bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bidaki gidisime verir herhalde gun degil mi canim ilk kez yapilcak saskinlastim

Merhabalar Kızlar sizlere bir sorum olacak. Doktorum bana hiçbir ilaç vermedi.. vitamin, demir ilacı vs. Benimle aynı durumda olan var mı?

kızlar şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz yaptıracak mısnız?canan karatay a bakarsak yaptırmayın diyor 3 kere yaptıran biri olarak bende aşırı tiksindim nasıl yaptırcam bilmiyorum daha erken ama merak ettim

dr görüştüm şimdi 23+4 günlükken ayrıntılı geçmi diye hemen dödü hocam sağolsun hayır tarih uygun dedi için rahatladı geç olacak diye korkmuştum

Aklımı karıştıran tek test bu. Arada düşünüyorum doktorla da daha konuşmadık şuan kararsızım. Kesinlikle yapılmalı yapılmamalı diyen de var. Yüksek çıkarsa sadece diyet veriliyor sanırsam. Dikkat etmek lazım şekere de bilemedim şuan

bende kararsızım ilk gebeliğimde 3 kere yaptırdım.3 saatlik olan iğren bişey aç karnına o iğrenç seyi içip 3 saat ac bekliyorsun en sonunda elin ayağın titremeye başlıyor.eğer çıkarsa dahiliye uzmanına yönlendiriyor doktor oda diyet veriyor ve şeker ölçüm cihazı veriyor belli zamanlarda ölçmeni istiyor eğer diyete rağmen düşmüyorsa insülin veriyor çok şükür insüline gerek kalmadan düzene soktum ben ama oğlum 1 ay erken doğdu ve canan karatay da erken doğumu tetikliyor deyince benim aklıma direk yapılan şeker yüklemeleri geldi korkuyorum açıkcası

Evet doktorlar arasın da ki fikir ayrılıkları bizi de kararsızlığa düşürüyor. Yaptırıp sorun yaşamayanda var yaptırmayıp sorun yaşamayanda.. Benim normalde açlık 115 falan çıkardı pko da insülin direnci oluştuğu için bu testlerde de yüksek çıkabilir gibi geliyor. Bakalım doktorumla da konuşup öyle karar vereceğim pek yaptırmak geçmiyor içimden

Benim gibi olan arkadaslarim nelere dikkat ediyonuz aydunlatir misuniz beni de lutfen

Geçmiş olsun canım. Benimde plasentam aşağıda. Leke ve kanamalar yüzünden 6. haftadan beri sürekli yatıyorum. Teşhis 9. haftamda konuldu. En önemli şey yatıp dinlenmek. Ayağını ara ara yukarıda tut, altına yükselti koyup. Fiziksel aktivite, iş güç, kocayla pitipiti yok. Çok sık ve çok sıcak suyla duş alma. Bol bol dua et. Meryem suresini oku bilhassa. 20'li haftalarda kuvvetle muhtemel plasentan yukarı çıkmaya başlayacaktır. Endişelenme ama asla da tedbiri elden bırakma. Eminim AdAraS da sana çok doğru tavsiyelerde bulunacaktır. Hepimizin plasentasının yerli yerinde, uslu uslu olacağı sağlıklı bir hamilelik ve sağsalim, sağlıkla doğacak hayırlı evlatlar diliyorum

Ben yaptırmak istemiyordum ama doktorum ilk hamileliğimde şeker çıktığı için yaptırmalıyız dedi. Yaptırcam galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…