- 13 Mayıs 2016
- 321
- 482
- 53
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #18.081
ilerleyen haftalarda bende tekrar sorucam canım oğlumdada sadece kan ilacı kullanmıştım kansızdım :)Anladım canım.. teşekkürler. Sormayı hiç akıl edemedim. 2 hafta sonra gittiğimde yine sorarım artık
Nilke bugün doktora gittim cnm.Plesenta hala ayni yerde.1 haftadır kalkmadan yatıyorum değişen bişey yok.Rahim ağzına baktı açılma olmadığı için çalışabilirsin dedi.Herhangi aksi bir durumda direk gel dedi.Yarın işbaşiyim.hayırlısı bakalım.Geçmiş olsun canım. Benimde plasentam aşağıda. Leke ve kanamalar yüzünden 6. haftadan beri sürekli yatıyorum. Teşhis 9. haftamda konuldu. En önemli şey yatıp dinlenmek. Ayağını ara ara yukarıda tut, altına yükselti koyup. Fiziksel aktivite, iş güç, kocayla pitipiti yok. Çok sık ve çok sıcak suyla duş alma. Bol bol dua et. Meryem suresini oku bilhassa. 20'li haftalarda kuvvetle muhtemel plasentan yukarı çıkmaya başlayacaktır. Endişelenme ama asla da tedbiri elden bırakma. Eminim @AdAraS da sana çok doğru tavsiyelerde bulunacaktır. Hepimizin plasentasının yerli yerinde, uslu uslu olacağı sağlıklı bir hamilelik ve sağsalim, sağlıkla doğacak hayırlı evlatlar diliyorum
Pislik kalma olayi falan olmuyor canim.kizimda doktor o kadar iyi temizlemiski cok az adet gordum.ebeler oyle dedi iyi temizlenmis dedi.Kızlar bir şey sormak istiyorum. Bilginiz var mı bilmiyorum. Benim belimde fıtık var ve normal doğum yapamayabilirim. Sezeryan olunca içinde pislik kalıyor diyorlar kızlar bebek kesede değil mi kese ile birlikte çıkmıyor mu bebek ?? İçimizde nasıl bi pislik kalıyor anlamadım...
Benimde baslarda kahverengi lekelenmem oldu.bayadir yok.dun devletteki dr plesanta rahime cok yakin dedi sasirdim.haftaya carsamba baska dr ye gidicem bakalimKizlar rdv vardi bugun demistim size kahverengi lekelenmem oluyodu diye kendi doktoruma gittim bugun plesanta rahim agzina baya yakinmis o yuzden oluyo yatip dinlenecen bol bol dedi bebegim 15+1 10cm 117 gr
Gozun aydin canim.ben bayramdan hemen sonra detayliya gircem nasipse 22+olcam.benim dr kendisi bakiyor diger 2 cocugumda da o bakmisti oglumda bi problem gorunce perinatologa yonlendirdi.Kizlar doktorumla telefonda gorustun ikili test gayet iyi icin rahatlasin dedi bide dedim detayli usg bakilcak mi hocam dedim tabiki yolliycam seni dedi hani kafam karisti ada da yapilmadi dedim olur mu yapilmasi gerekli cok onemli bu dedi bakalim bidaki gelisine goruselim dedi
2 cocugumda yaptirdim.bu hamileligimde de yaptiririm.erken dogumu tetikler diyolar ama benim zaten erken dogum oluyor 2. Aydan sonra hep kasilmalarim oldu 2 cocugumda da ve 20 kusur haftalarda sancilarim olurdu.seker yuklemesiyle alakali degil benim.kızlar şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz yaptıracak mısnız?canan karatay a bakarsak yaptırmayın diyor 3 kere yaptıran biri olarak bende aşırı tiksindim nasıl yaptırcam bilmiyorum daha erken ama merak ettim
canım plasentanın aşagıdaoldugunu anlamak için alttanmı bakıyo dr nasıl anlıyo benimde akıntım çok oluyo acaba ondanmıkiGeçmiş olsun canım. Benimde plasentam aşağıda. Leke ve kanamalar yüzünden 6. haftadan beri sürekli yatıyorum. Teşhis 9. haftamda konuldu. En önemli şey yatıp dinlenmek. Ayağını ara ara yukarıda tut, altına yükselti koyup. Fiziksel aktivite, iş güç, kocayla pitipiti yok. Çok sık ve çok sıcak suyla duş alma. Bol bol dua et. Meryem suresini oku bilhassa. 20'li haftalarda kuvvetle muhtemel plasentan yukarı çıkmaya başlayacaktır. Endişelenme ama asla da tedbiri elden bırakma. Eminim @AdAraS da sana çok doğru tavsiyelerde bulunacaktır. Hepimizin plasentasının yerli yerinde, uslu uslu olacağı sağlıklı bir hamilelik ve sağsalim, sağlıkla doğacak hayırlı evlatlar diliyorum
Kizlar doktorumla telefonda gorustun ikili test gayet iyi icin rahatlasin dedi bide dedim detayli usg bakilcak mi hocam dedim tabiki yolliycam seni dedi hani kafam karisti ada da yapilmadi dedim olur mu yapilmasi gerekli cok onemli bu dedi bakalim bidaki gelisine goruselim dedi
Ayni benim esim... Ben meraklandikca kiziyor. Saglikli olsun da cinsiyeti zerre kadar umrumda degil benim diyor o da :)Aynen öyle. Kızdım geçen kendime. Saglıklı olsun diye dua et. Hayırlı olsun iste diye.. Karnımı sevip dueuyorum şimdi. Fasulyem biran önce gelsin saglıklı olsunda pipi var yok hiç umurum değil :)
Eşimden feyz aldım birazda galiba. Kız mı istiyorsun erkek mi diye sorduğumda o kadar önemsemiyorum ki cinsiyeti diye bir cevap aldım. Önce bozuldum sonra nedenini sorunca düşünecek çok şeyim var başta sağlık diyince sustum :) Adam haklı Gonca otur dedim :)
Nilke bugün doktora gittim cnm.Plesenta hala ayni yerde.1 haftadır kalkmadan yatıyorum değişen bişey yok.Rahim ağzına baktı açılma olmadığı için çalışabilirsin dedi.Herhangi aksi bir durumda direk gel dedi.Yarın işbaşiyim.hayırlısı bakalım.
canım plasentanın aşagıdaoldugunu anlamak için alttanmı bakıyo dr nasıl anlıyo benimde akıntım çok oluyo acaba ondanmıki
Hayirlisi canim bebegin heryerini goruyormusuz bende ilk defa girecem iki oglumda girmedim ikizlerde cinsiyetini tam ogrenirim en azindan ikizlerde yanlis oluyormus iki kiz iken bir kiz bir erkek sonrada iki ekrek demis doktoru ben yine degisebilir dedim :) detaylida emin olursun bak degisecek dedim arkadasaBende 18 hazirana aldım canım ayrınlıyı.
Ben iki gebeligimdede seker yuklemesi yaptirmadim yine yaptirmayi dusunmuyorumAklımı karıştıran tek test bu. Arada düşünüyorum doktorla da daha konuşmadık şuan kararsızım. Kesinlikle yapılmalı yapılmamalı diyen de var. Yüksek çıkarsa sadece diyet veriliyor sanırsam. Dikkat etmek lazım şekere de bilemedim şuan
Evet canim saskinim ada da boyle bi deneyim yasamadim ilk olcak cok tesekkur ediyorum bitanem bende sevindim rahatladim darisi iyi haber bekleyen annelerimeGözünaydın kuzucuk, maşallah çok sevindim sonuçlarına. Detaylı ultrasonda çocuğun bütün organları kontrol ediliyor. Yaptırmaktan çekinme. En kısa 15 dak, en uzun 40-45 dakika sürüyor. Ankara'da bu işin ehli pek çok isim var. Korkacak hiç bir şey yok bitanem. Keyifli bile olabilir, bebeği doktorla birlikte yakından incelemek.
Senin belli degil mi canim henuzz?? Bir kiz bir erkek bence.. bir de benim cumrtesi randevum. Ama benim basenler buyudu sanki kucukmus gb.. kiz diyorum artik soranlara benim erkek hayallerim suya dustu bence ..Hayirlisi canim bebegin heryerini goruyormusuz bende ilk defa girecem iki oglumda girmedim ikizlerde cinsiyetini tam ogrenirim en azindan ikizlerde yanlis oluyormus iki kiz iken bir kiz bir erkek sonrada iki ekrek demis doktoru ben yine degisebilir dedim :) detaylida emin olursun bak degisecek dedim arkadasa
Ben iki gebeligimdede seker yuklemesi yaptirmadim yine yaptirmayi dusunmuyorum
Uykum vaaar ada uyutmuyoo kirpiklerimi cekiyo gozume parmagini sokuyo offff offf
Ogrenemedim gecen cuma gittim.soylemedi grip icin gitmistim cinsiyetini rc ettim soylemedi universite hastanesi soylemiyormus bende bu cuma gidecem doktora umarim soyler gonlumdeki iki prensesi :) sen gitmedinmi tekrar doktora canim kesinlestir artik kizmi erkekmi :)Senin belli degil mi canim henuzz?? Bir kiz bir erkek bence.. bir de benim cumrtesi randevum. Ama benim basenler buyudu sanki kucukmus gb.. kiz diyorum artik soranlara benim erkek hayallerim suya dustu bence ..
Bunca derdin arasında bide saçla mı uğraşayım deyip kestirmenin yoluna bak tatlım o zaman, canına yazık yahu :)Oyle ki saclarimi sadece dusta acabiliyorum oda sacimi kremleyip sonra maske sacimdayken taraniyor. Simdi bu sekilde bile malesef acilmiyor.
Ve insanin memesiyleAy bu çocuklar insanın yüzüyle oynamayı ne kadar çok seviyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?