bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar sizi sağlık ocağından çağırdılar mı? Ben b12 iğnesi yaptırmaya gitmiştim, o arada benimle ilgilenen ebe cuma günü aç karnına gel hem şekerine bakalım hem kan değerlerine dedi bide tetanoz aşısı yapalım dedi, ben de tamam dedim çıktım. Ama 2 hafta sonra gitsem olur mu acaba diyorum şimdi? Çünkü finaller başlıyor ve ben daha önce de tetanoz yaptırdım, yapıldığı gün ateşim çıktı 3 4 gün de kolum ağrıdı, şimdi hiç çekilmez sınav arası.. Tetanozu hangi haftalar yaptırmak lazım bilen var mı

20 haftada diye biliyorum canim

Evet canim saskinim ada da boyle bi deneyim yasamadim ilk olcak cok tesekkur ediyorum bitanem bende sevindim rahatladim darisi iyi haber bekleyen annelerime

Tatlım bu cihazlar anormal pahalı cihazlar. Her hastanede, her doktorda olmuyor. Bu da ayrı bir sektöre döndü. Yeni yasayla birlikte amniosentez vs gibi işlemleri sadece perinatologlar yapabiliyor. Ayrıntılı ultrasonu ise yine perinatologlar ve radyoloji uzmanları yapabiliyor. Ben ilk bebeğimde yani geçen yıl Memorial'a bir profa gidiyordum, orda da bu cihazdan yoktu. Ayrıntılı ultrason için Prof Dr Özgür Deren'e gitmiştim. 15 dak. filan sürdü. 700 liraydı. Yani diyeceğim o ki, Ada kuzusu zamanında işler farklıydı, şimdi farklı. Bu bebeklerin sağlıklı ya da risk altında olmalarıyla alakalı değil. İçin çoook ferah olsun bitanem

Son düzenleme:

Beni de 1 Haziran da çağırdı hemşire ama iğne 20. Hafta da değil mi

Iyi aksamlar arkadaslar. Insallahh herkess iyidir.. Bugun cvs islemini yaptirdim. Simdi sonuc bekleme kaldi. Insallah temiz cikacak. Dualarimiz o yonde. Herkese verdigi manevi destek icin tesekkur ederim...
Insallah saglikli hayirli haberler alirsin rabbim bebegini korusun saglikla insallah

Iyi aksamlar arkadaslar. Insallahh herkess iyidir.. Bugun cvs islemini yaptirdim. Simdi sonuc bekleme kaldi. Insallah temiz cikacak. Dualarimiz o yonde. Herkese verdigi manevi destek icin tesekkur ederim...

İnşallah sonucu iyi çıkacak canım. Sağlıkla alacaksın inşallah kucağına

Ikra meyra yaren92
Erken çağırmış o zaman beni :/ zaten rasgele davranıyolar ya sağlık ocağında, iyiki normal kontrol için oraya mecbur değilim, ilk başta da kesin düşer fln diyip canımı sıkmıştı ordaki ebe.. Bu gittiğimde de ben odasına gitmesem onlar aramadı yani, gidince ha biz seni takip ediyo muyuz dedi, baktı kayıtlı görünce cuma gel o zaman dedi.. Neyse iyi bari finallerden sonra giderim o zaman iyi olur :) sağolun kızlar :)

Bir de özelde ki doktorlar yaptırmaya gerek yokta diyebiliyormuş. Ben doktoruma sormadım hemşire beni çağırdı ama acaba iğne için mi bilmiyorum

Benim ilk hamileliğimde çok olmuştu. Gaviscon şurupla 9 ayı bitirmiştim.

Canm bni tetanoz için 22 haziran cagrdi.ama kan şeker bn kndm rica ettm hc demedi bana

Cnm ins amiin tesekkur ederim tavsiyelerin icin .benimde ilk defa 11.haftamda lekelenmem oldu 1 saatlik bi yere dugune gidip geldikten bir gun sonra 4 gun surdu az az kahverengi sonra 12.hftada cok az tekrar oldu 14.haftamda son kez oldu bugun tehsis koyuldu 15+1im su an

Peki oyleyse kuzucum bakalim nereye yonlendirecek dr umuz cok tesekkur kuzum

Sağlıkla 40. Haftanı da doldur inşallah canım

Kızlar bende detaylı ultrason için Atıl Yüksel'den randevu aldım haziran sonuna bir buçuk ay oldu hatta alalı çok dolu diye erkenden aldım eğer doktorunuz yönlendirmiyorsa birine siz bakacaksanız peritinolog dolu olma ihtimalini de düşünerek şimdiden randevu alın bence

Bende aldim 12 temmuz a her ihtimale karsi servet unsal tip merkezinden dr um baska yere yonlendirirse iptal ederim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…