- 2 Mart 2016
- 1.465
- 3.335
- 53
- 36
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #18.121
Yok canim cmrtsi gidicem. Ayda bir benim kontrollerim.Ogrenemedim gecen cuma gittim.soylemedi grip icin gitmistim cinsiyetini rc ettim soylemedi universite hastanesi soylemiyormus bende bu cuma gidecem doktora umarim soyler gonlumdeki iki prensesi :) sen gitmedinmi tekrar doktora canim kesinlestir artik kizmi erkekmi :)
Ah ah adam saclarima aşık. Sanirim benden cok saclarimi seviyor. Toplamama bile izin vermiyor.Bunca derdin arasında bide saçla mı uğraşayım deyip kestirmenin yoluna bak tatlım o zaman, canına yazık yahu :)
Amiiin cnm hepimiz ins .bide doktor boyle durumlarda cok duzelme olmazda sezeryan olma durumu yuksek dedi dogum icin
Amiiin cnm hepimiz ins .bide doktor boyle durumlarda cok duzelme olmazda sezeryan olma durumu yuksek dedi dogum icin
Şeker yüklenmiyor ama başka testleri öneriyor karatay. Açlık kan şekeri ve insülinı , tokluk kan şekeri. Bişey daha vardı hatırlayamadım. Bunlar da aynı amaca hizmet ediyorsa ben de doktoruma sorup yaptirmayacagim. Bilmislik yapmak da istemiyorum sonucta emek verip okuyorlar o kadar. Ama literaturle de sınırlı pek cok bilgi diger tarafta. Ilk hamileliğimde 2 kere yaptırdım. Hem de 100 luk ikincisi. Çok can sıkıcı bebisimden toplamda 150 gr şeker geçti.Evet doktorlar arasın da ki fikir ayrılıkları bizi de kararsızlığa düşürüyor. Yaptırıp sorun yaşamayanda var yaptırmayıp sorun yaşamayanda.. Benim normalde açlık 115 falan çıkardı pko da insülin direnci oluştuğu için bu testlerde de yüksek çıkabilir gibi geliyor. Bakalım doktorumla da konuşup öyle karar vereceğim pek yaptırmak geçmiyor içimden
Çok biliyor canan Karatay. Kadın doğum uzmanı değil pediatrist değil boş konuşuyor. tıp dünyası tepkili ona, kadın doğumcular dava açtı.kızlar şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz yaptıracak mısnız?canan karatay a bakarsak yaptırmayın diyor 3 kere yaptıran biri olarak bende aşırı tiksindim nasıl yaptırcam bilmiyorum daha erken ama merak ettim
2 dilim baklava filan ediyor o şeker. 1 günde aldığımız glikozdan daha azdır.Şeker yüklenmiyor ama başka testleri öneriyor karatay. Açlık kan şekeri ve insülinı , tokluk kan şekeri. Bişey daha vardı hatırlayamadım. Bunlar da aynı amaca hizmet ediyorsa ben de doktoruma sorup yaptirmayacagim. Bilmislik yapmak da istemiyorum sonucta emek verip okuyorlar o kadar. Ama literaturle de sınırlı pek cok bilgi diger tarafta. Ilk hamileliğimde 2 kere yaptırdım. Hem de 100 luk ikincisi. Çok can sıkıcı bebisimden toplamda 150 gr şeker geçti.
Nereye gidiyorsun tatile? Güle güle git gez bizim yerimizde eğlen. Bizde bayrama gitcez alanyaya 15 günlük yıllık izin kullancaz. Göbüşler çok büyümeden iyi olur tatil.
Canım devlet hastahanesini dene birde belki daha düzgündür orada çalışan doktorların özel poliklinikleri vardır belki araştır özel muayenehanesinde kontrolü yaptırırsın devlette doğrursun mekandan çok doktor önemli benceCanim ben erzurumda yasiyorum. 2 tane ozel hastane vardi, bir tanesi kapandi. Diger hastane de tek kalinca isi ticarete döktü. 13 haftalikken oraya gittim ve bizi odaya 3 kisi birden aldilarinanamadim ben de, cok sasirdim ozel hastane olmasina ragmen boyle yapmasina
Su an erzurum merkezdeki kadin dogum hastanesi bu bahsettigim ozel hastaneden daha iyi durumda
Ben de ne yapacagimi, nereye gidecegimi, en onemlisi dogumumu nerede yapacagimi sasirmis durumdayim
Ne zaman cikarmis ki kuzum insallah tertemiz cikar
Iyi olcaak fistigim hic korkma goreceksin sonucu alinca etiketle beni kandil gunu yemin ederim sana dua ettim adini bilmiyom ama senin niyetine ettim dua guzel arkadasimCumaya on sonuc cikacak kismetse 3 hafta sonra kesin sonuc. Cuma gunu kritik bir gun olacak
Yok öyle birşey ya sezeryan olman gerekiyorsa ol canım takma kafanı öyle şeylereKızlar bir şey sormak istiyorum. Bilginiz var mı bilmiyorum. Benim belimde fıtık var ve normal doğum yapamayabilirim. Sezeryan olunca içinde pislik kalıyor diyorlar kızlar bebek kesede değil mi kese ile birlikte çıkmıyor mu bebek ?? İçimizde nasıl bi pislik kalıyor anlamadım...
Geçmiş olsun canım yat dinlen. bebişin için sık dişini birazKizlar rdv vardi bugun demistim size kahverengi lekelenmem oluyodu diye kendi doktoruma gittim bugun plesanta rahim agzina baya yakinmis o yuzden oluyo yatip dinlenecen bol bol dedi bebegim 15+1 10cm 117 gr
MerhabalarKızlar sizlere bir sorum olacak. Doktorum bana hiçbir ilaç vermedi.. vitamin, demir ilacı vs. Benimle aynı durumda olan var mı?
canım banada vermedi ilaç kan değerlerin normal dedi özellikle sordum vitamin kullanmam gerekiyomu diye DEĞERLER NORMAL gerek yok dedi
İnşallah iyi çıkar canım, iyi haberlerini bekliyoruzIyi aksamlar arkadaslar. Insallahh herkess iyidir.. Bugun cvs islemini yaptirdim. Simdi sonuc bekleme kaldi. Insallah temiz cikacak. Dualarimiz o yonde. Herkese verdigi manevi destek icin tesekkur ederim...
Doktorunu ve hemşireni değiştirme hakkın var bence hiç bekleme değiştirIkra meyra yaren92
Erken çağırmış o zaman beni :/ zaten rasgele davranıyolar ya sağlık ocağında, iyiki normal kontrol için oraya mecbur değilim, ilk başta da kesin düşer fln diyip canımı sıkmıştı ordaki ebe.. Bu gittiğimde de ben odasına gitmesem onlar aramadı yani, gidince ha biz seni takip ediyo muyuz dedi, baktı kayıtlı görünce cuma gel o zaman dedi.. Neyse iyi bari finallerden sonra giderim o zaman iyi olur :) sağolun kızlar :)
Allah swnden bin kere razi olsun sonucu yazaeim tabi ogrenir ogrenmez. Allah bebegini saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin ve sonrasinda hayirli bir evlat olsun insallahIyi olcaak fistigim hic korkma goreceksin sonucu alinca etiketle beni kandil gunu yemin ederim sana dua ettim adini bilmiyom ama senin niyetine ettim dua guzel arkadasim
Kuzum daha önce de paylaşmıştım inşallah sana da yardımcısı olur. Stres yapma içini ferah tut. Allahım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.Merhaba Kızlar, yine bir uykusuz gecefırsat bu fırsat sizleri okudum ve yetişebildim
Plesantası aşağıda olan arkadaşlarım var Allahım tez zamanda yukarı çıkmasını nasip etsin.
Bende bir önceki hamileliğimde aynı şeyi yaşamıştım lakin çok bilgisizdim ilk olduğu için.
Plesanranın yukarı çıkması için devamlı yatın aralarda ayaklarınızın altını besleyin ve bol su için ( kasılmaları engeller). Bu aralar kabız yapacak gaz yapacak yiyeceklerden, çok soğuk yiyeceklerden uzak durun mutlaka gerçek gaz ile kasılma ağrısını karıştırabilşrsiniz. Ağrınız olursa yürümeyin genelde kasılma ağrıları idrar veya gaz varmış gibi devamlı tuvalete yönlendirir ( tabiki uzun süre yapmadıysanız vardır), ceyn pozisyonu alın, eğer devam ederse mutlaka doktora gidin. Progestan verdiyse doktor kesinlikle vajinal kullanın. Ağızdan kullananların %10 nu anca etki ediyor. Kasılma sğrılarında düz durduğunuzda yada yattığınızda kasığınız şiş ve sert olur buradan anlayabilşrsiniz. Kalkarken kollarınızdan destek alın. Yaz günündeyiz serinlemek için esintiye maruz kalmayın çok sıcak ortamlardan da kaçınmalısınız. Ayakları koruyun.
Benim tecrübem bunları yapmamamdı daha doğrusu kimse bana bişey demedi, doktorum dahil, herşey iyi diyerek yollanıldım. Ama araştırdıkça puzzle lar yerine oturdu ve aynı şeyi yaşarsam diye doktoruma sormuştum.
Umarım bir yardımı olur kuzularım. Korkulacak hiçbirşey yok!! tek tedavisi sadece uzanmak kesinlikle dinlenmek ben evde oturuyorum oda dinlenmek diye algılanmamalı, uzanılmalı. Tabiki cinsel ilişki
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun, sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin rabbim.
Bu arada cumartesi günü kontrolümüz var inşallah cinsiyetini öğrenebiliriz
İnşallah Allah evladını hayırlı sağlıklı salih bir evlat eylesin.güzel haberler verirsin inşallahAllah swnden bin kere razi olsun sonucu yazaeim tabi ogrenir ogrenmez. Allah bebegini saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin ve sonrasinda hayirli bir evlat olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?