bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Yok canim cmrtsi gidicem. Ayda bir benim kontrollerim.

Şeker yüklenmiyor ama başka testleri öneriyor karatay. Açlık kan şekeri ve insülinı , tokluk kan şekeri. Bişey daha vardı hatırlayamadım. Bunlar da aynı amaca hizmet ediyorsa ben de doktoruma sorup yaptirmayacagim. Bilmislik yapmak da istemiyorum sonucta emek verip okuyorlar o kadar. Ama literaturle de sınırlı pek cok bilgi diger tarafta. Ilk hamileliğimde 2 kere yaptırdım. Hem de 100 luk ikincisi. Çok can sıkıcı bebisimden toplamda 150 gr şeker geçti.

Çok biliyor canan Karatay. Kadın doğum uzmanı değil pediatrist değil boş konuşuyor. tıp dünyası tepkili ona, kadın doğumcular dava açtı.
Diyabetik anne bebeği daha riskli.
Erken doğumun da yükleme testi tetikliyor diye kanıtlanmış bir durumu yok.
Aile öyküsü varsa, daha önceki gebelikte diyanet varsa, iri Bebek doğumu öyküsü varsa, pko ya da insülin direnci öyküsü varsa yapılması lazım.
Kadın doğumcular kendileri hamileliklerinde yaptırıyorlar.
O verilen şeker de 2 dilim baklavanın içindekinden az.
Ben yaptırıcam o günleri görürsek inşallah, zaten reaktif hipoglisemi de vardı bende.
2 dilim baklava filan ediyor o şeker. 1 günde aldığımız glikozdan daha azdır.

Nereye gidiyorsun tatile? Güle güle git gez bizim yerimizde eğlen. Bizde bayrama gitcez alanyaya 15 günlük yıllık izin kullancaz. Göbüşler çok büyümeden iyi olur tatil.

Canim antalyada oturuyorum saray Bosna'ya gidecegiz arkadaslarla Sağol güzel dileklerin için tatlim

Canım devlet hastahanesini dene birde belki daha düzgündür orada çalışan doktorların özel poliklinikleri vardır belki araştır özel muayenehanesinde kontrolü yaptırırsın devlette doğrursun mekandan çok doktor önemli bence

Yok öyle birşey ya sezeryan olman gerekiyorsa ol canım takma kafanı öyle şeylere

Kizlar rdv vardi bugun demistim size kahverengi lekelenmem oluyodu diye kendi doktoruma gittim bugun plesanta rahim agzina baya yakinmis o yuzden oluyo yatip dinlenecen bol bol dedi bebegim 15+1 10cm 117 gr
Geçmiş olsun canım yat dinlen. bebişin için sık dişini biraz

Merhaba Bayanlar,

Demirim ve baglama kapasitem yuksek olmasina ragmen , doktorum ilerde hic depon kalmayacak deyip bana simdiden demir hapi verdi. Omega 3 iceren iMom , denen bir takviye verdi. Yani doktorlarin yaklasimi farkli. Bi tanesi gerek yok deyip kimi de onlem alalim diyor.
Bazen de dusunmuyor degilim , niye bu kapsulleri veriyorlar diye. Acaba represantlar mi soyluyor bunlari yazin su kadar avantaniz olacak diye , belki dogrusu normal degerlere simdiden bindirme yapmamaktir.

Endise etmeyin , lakin kan sayimi yaptirmayi da ihmal etmeyin , bence uc haftada bir , uygun bir yerde yasiyorsaniz gidip kan sayimi yaptirmakta fayda var. Kontrolden zarar gelmez
Merhabalar Kızlar sizlere bir sorum olacak. Doktorum bana hiçbir ilaç vermedi.. vitamin, demir ilacı vs. Benimle aynı durumda olan var mı?

canım banada vermedi ilaç kan değerlerin normal dedi özellikle sordum vitamin kullanmam gerekiyomu diye DEĞERLER NORMAL gerek yok dedi

Bayanlar bana doktorum , gunde 1 fincan Turk Kahvesi icebilirsin dedi, cayi cok acik ic dedi.
Neredeyse su gibi iciyorum zaten, pasa cayinin en pasasi :)))

Ama asla listesinde , Nescafe yani suda cozulen kahveler , filtre kahveler ve kola bulunuyor , dedi.
Zaten kolayi, yedi yildir icmiyorum. Tavsiye ederim. Vucudumdan 5 kilo gitmisti biraktiktan alti ay sonra.

Turk Kahvesini verince cok sevindim , cunku soyle oturup bir fincan kahve icmek cok keyif verir. Bugun yazdiklarinizi okuyarak ictim kahvemi )

Doktorunu ve hemşireni değiştirme hakkın var bence hiç bekleme değiştir

Iyi olcaak fistigim hic korkma goreceksin sonucu alinca etiketle beni kandil gunu yemin ederim sana dua ettim adini bilmiyom ama senin niyetine ettim dua guzel arkadasim
Allah swnden bin kere razi olsun sonucu yazaeim tabi ogrenir ogrenmez. Allah bebegini saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin ve sonrasinda hayirli bir evlat olsun insallah

Kuzum daha önce de paylaşmıştım inşallah sana da yardımcısı olur. Stres yapma içini ferah tut. Allahım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. seyda61 Nilke

Allah swnden bin kere razi olsun sonucu yazaeim tabi ogrenir ogrenmez. Allah bebegini saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin ve sonrasinda hayirli bir evlat olsun insallah
İnşallah Allah evladını hayırlı sağlıklı salih bir evlat eylesin.güzel haberler verirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…