bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Allah swnden bin kere razi olsun sonucu yazaeim tabi ogrenir ogrenmez. Allah bebegini saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin ve sonrasinda hayirli bir evlat olsun insallah
Duygulandirma kiz beni aglamaya hazirim zaten kuzum bak abdestimi aldim tertemiz dua edicem oturup sana guzel kuzum icini ferah tut insallah hepimiz saglikla alcaz evlatlarimizi kollarimiza bagrimiza basicaz minicik bi imtihan bu tertemiz sonuc gelicek kuslar gibi hafifliycez butun topic sana dua ediyo

Iyi aksamlar arkadaslar. Insallahh herkess iyidir.. Bugun cvs islemini yaptirdim. Simdi sonuc bekleme kaldi. Insallah temiz cikacak. Dualarimiz o yonde. Herkese verdigi manevi destek icin tesekkur ederim...
Güzel haberlerle gel inşallah arkadaşım

Püfff ben de çok severim türk kahvesini ama mideme dokunuyor yaklaşık 2aydır kahve içmiyorum

Doktorunu ve hemşireni değiştirme hakkın var bence hiç bekleme değiştir
önümüzdeki ay hataya taşınıcaz inş canım, mecbur değişecek nasılsa diye değiştirmedim.. buarada sağlık ocağındaki tek ebe bu kadın, eve çok yakın her hafta b12 vuruluyorum, rahat oluyor, uzağa gitmek de istemedim doğrusu.. yoksa böyle durumlarda değiştirmek lazım gerçekten..

Merak ettim kaça yapıyor ultrasonu? No1 olduğuna göre

Tam zor zamana denk gelmiş canım taşınman Allah kolaylık versin. İlginç tek ebe bizim burada sağlık ocağında 7 - 8 doktor hepsi de ayrı ebeyle çalışıyor Neredesin acaba merak ettim

Tam zor zamana denk gelmiş canım taşınman Allah kolaylık versin. İlginç tek ebe bizim burada sağlık ocağında 7 - 8 doktor hepsi de ayrı ebeyle çalışıyor Neredesin acaba merak ettim
amin konyadayım tatlım, 3 doktor var baya da hemşire var ama ebe tek.. niye öyle bilmiyorum :) yakın mesafe arayla çok sağlık ocağı var ondan olabilir belki.. artık hatayda iyi insanlarla karşılaşırım inş :))

Benim de doktorum Demir takviyesi verdiğinde "ya erken değil mi, değerlerim de iyiydi" filan dediğimde doktorum erken değil kullan demişti, sonra tsh baktırırken öylesine hemogram da istedik değerler yerlerde, benimki sağlam sömürmüş beni.
Yani gayet gerek varmış :)
İlerde anemi, osteoporoz vs gibi şeyler yaşamamak için vitamin desteği almak lazım.
Ayrıca kimsenin reprezantların teklifine tenezzül edeceğini düşünmüyorum.

Kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum şimdi geldim evdeyim dinlencem kanama yokmuş damar genişlemesi varmış miyom da var tabii dikkat etmezsen kanama olur dedi bi sorunumuz daha var bebeğin suyu azmış kasılma var dedi bebek sıkışmış yazık yavrum bol su içmelisin dedi bu arada bi kızım daha olacağını öğrendim kızlar :)

Ayyy cok sukur canim dikkat et kendinize bol su tuket canim prensesinede massalah ben son usg de prenses diyemedim belki yaniliyorum dedim kendime demekki prensesmis canim rabbim sizi korusun bu usg senindi galiba ve paralel oldugu acik sekilde ortadaydi sen slvesterde paylastin erkek dedi demekki ben yanilmisim dedim canim ama slvester yanilmis saglikla kalin

Eklentiler

• index.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
Canm bnm de 3 miyom var hatta biri plesentaya yakın ama çok şükür bi kanamam olmadı Allahımiza emanetler inşallah bi sorun çıkarmaz miyomlar da.bz de 2 kız kardeşiz sevndm birbirlerine Yoldaş olurlar hayirlisiyla

Bende aldim 12 temmuz a her ihtimale karsi servet unsal tip merkezinden dr um baska yere yonlendirirse iptal ederim dedim
Merhaba canım, anladigim kadariyla ankaradasin, bende servet unsala gidiyorum 10 gün sonra gidicem, inşaallah cinsiyeti ogrenebilirim
Bu arada kime gorunuyorsun, ben Ünal beye gidiyorum, cok seviyorum çok iyimser birisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…