bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Maşallah canım, bundan sonrasına çok dikkat et Rabbimyardimcin olsun, sağlıkla kucakla yavrunu

Canim benim o çok güzel dileklerin için Allah senden razi olsun.kalktım erkenden ise gideceğim. inşallah hersey yolunda gider.
Benim doktor da acele etme hemen çıkmaz 20.haftayı beklemeliyiz dedi.Plesenta hala asagida fakat 3 boyutluya girebildi bu defa ultrasonda.Tekrar oğlan dedi.kaç haftadır benimki edepsizce yayiyor .Artık değişmesini bekleme dedi.Rabbim hepimizin evlatlarıni bizlere bağışlasin.

Ohhh maşallah oğluşaGüçlü kuvvetli olur o annesi, çekiverir plasentayı da yukarı, sen merak etme. Hayatın boyunca da sana aşık, dağ gibi bir destek yanında, arkanda. Kırkbin kere maşallah. Tahtı bahtı güzel olsun, sağlıkla gelsin bebecik.
Allah hepimizden razı olsun bitanem, bizi de yavrularımızı da korusun. Güzel, rahat, verimli bir iş günü diliyorum. Allaha emanet olun

Geçmiş olsun canım. Korkma inşallah plasenta yukarı çıkar rahat bi hamilelik geçirirsin. Ayakta çok durmamaya dikkat et. Maşallah paşanada allah ömür versin.

Gunaydin kizlar. Sabah 5 de tuvalete kalltim sonra peceteye kan geldi. Ve suan moralim dustu doktorum seminerdeymis sehir disinda haftaya cumartesi gelecekmis. Aklim cok karisik.
Günaydın canım. Doktorunun güvendiği ve tavsiye ettiği bir doktor vardır muhakkak. Sekreteri ara isim al geciktirmeden git derim. Bir şey yoktur muhakkak ama aksatmaya gelmez Can'ım.

Gunaydin kizlar. Sabah 5 de tuvalete kalltim sonra peceteye kan geldi. Ve suan moralim dustu doktorum seminerdeymis sehir disinda haftaya cumartesi gelecekmis. Aklim cok karisik.
Çok geçmiş olsun canım bence başka bi doktora hemen git. Bişey olmaz belki ama ihmal etme muayene ol. Bizede haber ver allah yardımcın olsun kuzum.

Merhaba canım, anladigim kadariyla ankaradasin, bende servet unsala gidiyorum 10 gün sonra gidicem, inşaallah cinsiyeti ogrenebilirim
Bu arada kime gorunuyorsun, ben Ünal beye gidiyorum, cok seviyorum çok iyimser birisi
Canim detayli icin gidicem onun disinda bayindir hastanesine gidiyorum levent beye

Masallah oglusuna annesi

Oyle canimm insallah bir sikinti yasamayiz. Bende ense kalinligi yuksek ciktigi icin ikili yapmadi. Sende risk gormemislerdir. Insallah birsey cikmaZ saglicakla kucagimiza aliriz

sağol canım bilgi için benim akııntım beyaz oluyo koku falan da yok koyu kıvamlı dr altan bakmak ister diyye söylemedim hiç bu sefer söyleyeyim

günaydın kızlar,
giremiyorum bayadır yoğun çalışıyorum.bizde pazartesi doktora gittik ikili tarama için kan testimiz cumartesı çıkacak ense kalınlıgı 0.9 cıktı doktor güzel dedi ancak ultrason bozuk tu net gstermeyen bır ultrason vardı cınsıyetten emın olmadıgı ıcın soylemeyecegım dedı :) cumartesı ultrason duzelınce gdecegım bakalım heyecan dorukta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…