bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar gunaydin... :)
Benim yaramaz kesin kiz sanirim yaa
Bu sabah otobüste kulakligi taktim, telefondan sinan özenin evlere şenlik kızınız var şarkısını açtım, bizimki bi kiprasmaya basladi ki sormayin
Ahahaha sabah sabah yarildim bizimki de bi 2 gun once hareketlendi 2 gundur yatiyo babasi kilikli

Massalah bebisine canim cumartesi guzel haberler bekliyoruz rabbim saglikla nasip etsin insallah

arkadaşlar herkeslere günaydın. bişey sormak istiyorum.ben 17. haftamın içerisine girdim.ancak hala bebeği hissetmiyorum hareketlerini yani. birde detaylı ultrason hangi haftada bakılıyor bilginiz varmı.

Iyi aksamlar arkadaslar. Insallahh herkess iyidir.. Bugun cvs islemini yaptirdim. Simdi sonuc bekleme kaldi. Insallah temiz cikacak. Dualarimiz o yonde. Herkese verdigi manevi destek icin tesekkur ederim...
canım bende seni merak ediyordum ne oldu acaba diye inşallah sonuçların temiz çıkacak bebeğine sağlıcakla kavuşacaksın

Gunaydin kizlar. Sabah 5 de tuvalete kalltim sonra peceteye kan geldi. Ve suan moralim dustu doktorum seminerdeymis sehir disinda haftaya cumartesi gelecekmis. Aklim cok karisik.
Bencede cnm beklemeden acil bi doktora git ne olur ne olmaz icin rahatlasin ne oldugunu ogren cnm rabbim korusun seni ve bebisini

arkadaşlar herkeslere günaydın. bişey sormak istiyorum.ben 17. haftamın içerisine girdim.ancak hala bebeği hissetmiyorum hareketlerini yani. birde detaylı ultrason hangi haftada bakılıyor bilginiz varmı.
CANIM DERT etme bende 17+2yim bende öyle hissedemiyorum dün ve bugün biraz biraz böyle gaz gibi sanki ama harektler hissediyorum ama emin değilim bebek mi değil mi doktorum ilk bebek olduğu için 20. haftada net hissedersin hatta sonrasında geceleri uyuyamazsın hareketlerinden demişti :)

Günaydın kızlarımm

Birazdan görüş günümüz var yola çıkıcazz :) bakalım bizim fasulye iyi mi keyfi yerinde mi:) sonunda cinsiyetini göstercek mi meraklar heyecanlar :)

Çikolata atsaydın cnm ağzına.ben Son gittiğimde unuttum bağdaş kurmuş keyif yapiodu.kaldırmadı bacaklrni tembel.ilkinde yemiştim baya güzel gösterdi ama o zamanda küçük Die Kesin söylemedi doktor.şimdi bekliyrz bakalım.inşallah Kesin öğrenirsin cnmcm

Günaydın kısslar

Ya ben 3 belkide 4 kilo aldım ama hiç kilo almış gibi değilim sanki 6 aylık hamile gibiyim.bu kadar kiloyu göbeğe almak normal mi.Yoksa hazimszlk var bende çok yiyrm ondan mı böyle koccaaman yusyuvarlak göbeğim oldu.hiç yayvan da değil taş gibi çıkık yani.anlamadm ben.sizde de böyle durumlar var mı.kilo alan arkadaşlar Sizde benm gibi göbek mi yaptnz.
Ya işin kötüsü bebeğim Die sevemiyrm yani.o göbeğim bebeğim nerdesin sen Diorm
Doktora gidince sorcam ama 2 hafta var daha

Canim ilk bebekte 20 haftaya kadar hissetnemen cok normal sabirli ol annesi o da tekmeliycek

Merhaba bende aynen senin gibiyim 14 haftalık hamileyim ama göbeğim sanki 6 aylık gibi bende 4 kilo felan aldım ama sadece göbeğim çıktı başka bi yerim kilo almadı

Çevremde doğum yapmış kişiler söyledi cnm içinde pislik kalıyor en iyisi normal doğum bütün pislik akıp gidiyor falan gibi şeyler söylüyorlar. Sezeryan ile doğum yapanların karnı şiş oluyor falan onları da görünce çevremde acaba mı dedim ama mantıksız gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…