bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bn de 3 kilo civarı aldm ama.kollarım bacaklarım aynı gbi göbek çevrem aldı bnm de göbek çok büyük :)

Günaydın kızlarımm

Birazdan görüş günümüz var yola çıkıcazz :) bakalım bizim fasulye iyi mi keyfi yerinde mi:) sonunda cinsiyetini göstercek mi meraklar heyecanlar :)
Hayirli saglikli haberler le gel tatlim rabbim gonlundekini saglikla nasip etsin insallah

Günaydin kizlar :)

icim icimi kemiriyor, normaldede cok su icen biri degildim, simdi bide bunun üstüne gemek bilmeyen bulantilar eklenince günde 1litreden az su iciyorum onu icebilmek icinde kendimi cok zorluyorum. Daha fazlasini icmem mümkün degil

acaba bebisime zarari varmidir?

Selam kızlaar biz çıktık kontrolden pipilimle :)

İçimde pipi varmış;P ultrasonu açar açmaz pipiyi gösterdi paşa :) doktorumuz direk ; bu arkadai direk pipiyi gösterdi önemli galiba dedi

Onurgayı gözleri elleri ayakları beyni beyincigi vs tek tek köntrol ettik herşeyi saglıklı kör değil.. Hepsini gördük. 17+5 cıktı son bi kaç randevu ile uyumlu.. Öyle işteeee pipili fasulyem annesini happy happy happy yaptı

Massalah pasana tatlim demekki 17 + 5 sata gore atak yapmis minnakin rabbim saglikla kucaginada almayi nasip etsin insallah saglikla kalin

MAŞALLAH BEBİŞİNE DARISI BAŞIMIZA DİYELİM :)

Canım bu benim usg değil ama :) olsun sonuçta bi kızım daha olcak kızım bu durumdan çok memnun hep kardeşim koz olsun annee diyip duruyordu yavrum Allah gönlüne göre verdi :)

Yok uyumadım bende sorvivor izledim iyi geceler. Sedaserefoglu gözün aydın canım

Maşallah canım, bundan sonrasına çok dikkat et Rabbimyardimcin olsun, sağlıkla kucakla yavrunu
Kızlar hepinizden Allah razı olsun Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah..

hamileyken çıkartıcağını sanmıyorum tazminat ödemesi gerekiyor çünkü

Maşallah paşana

Hayirli olsun canim oglun :)
Usg varsa atar misin biz de gorelim

KIZLAR DUN VIALANDE GİTTİK TRENE BİNDİM BİNERKEN EMNİYET KİLİDİNİ GÖREVLİ SERT KAPATTI KARNIMA BİRAZ SERT ÇARPTI AĞRI FALAN HİÇ BİŞEY YOK O ANDA ANLIK Bİ AĞRI OLDU HEMEN GEÇTİ SİZCE SIKINTI OLURMU KESENİN İÇİNDEKİ SIVI DARBELERE KARŞI KORUYO DİYE BİLİYORUM TEDİRGİN OLDUM BİRAZ

Maşallah canım darısıda bizlere inş hala cinsiyeti bilmiyorum ben

Slvestere sen bu usg paylasmisin tatlim orda erkek yorumu cvp vermisler tatlim rabbim kizinin sesini duymus ne guzel saglikla kalin

Canım belki bebeğe şu şekilde zararı olabilir; ben az su içtiğim zamanlarda idrar yolu enfeksiyonu oluyorum hemen ve antibiyotik almadan iyileşmem mümkün olmuyor. Ben de fazla su içemiyorum. Telefona su hatırlatıcı diye bi program indirdim baya faydası oldu bana. Sende dene istersen.

Maşallah canım pipiline darısı bizim de başımıza inşallah

Ikra meyra cnaımmmm napıyorsun seni merak ettim ikizlerin cinsiyeti belli olmadı mı henüz :) heerkes teker teker öğreniyor kız mı erkek mi :)
Evet yaa ben ogrenenedim canim rabbim nasip ederse persembe yada cuma gitmeyi dusunuyorum ama iki gundur migren atagim.basladi bu haftada kalabilir tatlim

allahtan o nedenle idrar yolu enfeksiyonu olmuyorum canim ya. Bendeki sorun mide bulantisi, Sudan midem bulaniyor su icmeyi unutmuyorum aslinda

Kızlar pipimizin ve alian sıratımızın fotoları :))
oyy kocaman delikanlı olmuş yau tipe bak hele tam yemelik olmuş Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :) ben bir daha ki renkli ultrasonuma 20. haftada gircem..18. haziranda randevumu aldım :) senin girdiğin ne ? üçlü testin detaylısı mı :)
Evet yaa ben ogrenenedim canim rabbim nasip ederse persembe yada cuma gitmeyi dusunuyorum ama iki gundur migren atagim.basladi bu haftada kalabilir tatlim

aladım canım hayırlısı olsun gittiğin zaman beni etiketlemeyi unutma tek ikizlerimiz sensin online olan merak ederim minişleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…