- 30 Ağustos 2013
- 3.591
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #18.201
Bn de 3 kilo civarı aldm ama.kollarım bacaklarım aynı gbi göbek çevrem aldı bnm de göbek çok büyük :)Günaydın kısslar
Ya ben 3 belkide 4 kilo aldım ama hiç kilo almış gibi değilim sanki 6 aylık hamile gibiyim.bu kadar kiloyu göbeğe almak normal mi.Yoksa hazimszlk var bende çok yiyrm ondan mı böyle koccaaman yusyuvarlak göbeğim oldu.hiç yayvan da değil taş gibi çıkık yani.anlamadm ben.sizde de böyle durumlar var mı.kilo alan arkadaşlar Sizde benm gibi göbek mi yaptnz.
Ya işin kötüsü bebeğim Die sevemiyrm yani.o göbeğim bebeğim nerdesin sen Diorm
Doktora gidince sorcam ama 2 hafta var daha
Hayirli saglikli haberler le gel tatlim rabbim gonlundekini saglikla nasip etsin insallahGünaydın kızlarımm
Birazdan görüş günümüz var yola çıkıcazz :) bakalım bizim fasulye iyi mi keyfi yerinde mi:) sonunda cinsiyetini göstercek mi meraklar heyecanlar :)
Massalah pasana tatlim demekki 17 + 5 sata gore atak yapmis minnakin rabbim saglikla kucaginada almayi nasip etsin insallah saglikla kalinSelam kızlaar biz çıktık kontrolden pipilimle :)
İçimde pipi varmış;P ultrasonu açar açmaz pipiyi gösterdi paşa :) doktorumuz direk ; bu arkadai direk pipiyi gösterdi önemli galiba dedi
Onurgayı gözleri elleri ayakları beyni beyincigi vs tek tek köntrol ettik herşeyi saglıklı kör değil.. Hepsini gördük. 17+5 cıktı son bi kaç randevu ile uyumlu.. Öyle işteeee pipili fasulyem annesini happy happy happy yaptı
MAŞALLAH BEBİŞİNE DARISI BAŞIMIZA DİYELİM :)Selam kızlaar biz çıktık kontrolden pipilimle :)
İçimde pipi varmış;P ultrasonu açar açmaz pipiyi gösterdi paşa :) doktorumuz direk ; bu arkadai direk pipiyi gösterdi önemli galiba dedi
Onurgayı gözleri elleri ayakları beyni beyincigi vs tek tek köntrol ettik herşeyi saglıklı kör değil.. Hepsini gördük. 17+5 cıktı son bi kaç randevu ile uyumlu.. Öyle işteeee pipili fasulyem annesini happy happy happy yaptı
Canım bu benim usg değil ama :) olsun sonuçta bi kızım daha olcak kızım bu durumdan çok memnun hep kardeşim koz olsun annee diyip duruyordu yavrum Allah gönlüne göre verdi :)Ayyy cok sukur canim dikkat et kendinize bol su tuket canim prensesinede massalah ben son usg de prenses diyemedim belki yaniliyorum dedim kendime demekki prensesmis canim rabbim sizi korusun bu usg senindi galiba ve paralel oldugu acik sekilde ortadaydi sen slvesterde paylastin erkek dedi demekki ben yanilmisim dedim canim ama slvester yanilmissaglikla kalin
Canm bnm de 3 miyom var hatta biri plesentaya yakın ama çok şükür bi kanamam olmadı Allahımiza emanetler inşallah bi sorun çıkarmaz miyomlar da.bz de 2 kız kardeşiz sevndm birbirlerine Yoldaş olurlar hayirlisiyla
Yok uyumadım bende sorvivor izledim iyi geceler.Sedaserefoglu gözün aydın canım
Kızlar hepinizden Allah razı olsun Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah..Maşallah canım, bundan sonrasına çok dikkat et Rabbimyardimcin olsun, sağlıkla kucakla yavrunu
hamileyken çıkartıcağını sanmıyorum tazminat ödemesi gerekiyor çünküPlesenta asagida olduğu için doktorum geçen hafta Salı günü rapor verdi.Yarın doktor kontrolüm var.Gecen hafta doktor Plesenta durumunu beğenmez ise tekrar rapor vereceğini söyledi.Klasik özel sektör. ..en sevdikleri çalışanlardan olmama rağmen kadroyu cogaltacagiz deyip yeni arkadaş haziran ilk hafta başında başlayacaktı.Benim rapor durumu belli olmayınca yarın başlıyormuş. Tabiki hayırlı olsun onun için de benim için de fakat beni işten cikartmalarindan korkuyorum.Malum çok ödemelerimız var.herkeste olduğu gibi.Sonuçta çalışmam para kazanmam da gerekiyor.Ama sağlığım bebeğim de önemli öyle iki arada bir derede durumu ki vay halime.
Selam kızlaar biz çıktık kontrolden pipilimle :)
Hayirli olsun canim oglun :)Selam kızlaar biz çıktık kontrolden pipilimle :)
Maşallah canım darısıda bizlere inş hala cinsiyeti bilmiyorum benSelam kızlaar biz çıktık kontrolden pipilimle :)
Slvestere sen bu usg paylasmisin tatlim orda erkek yorumu cvp vermisler tatlim rabbim kizinin sesini duymus ne guzel saglikla kalinCanım bu benim usg değil ama :) olsun sonuçta bi kızım daha olcak kızım bu durumdan çok memnun hep kardeşim koz olsun annee diyip duruyordu yavrum Allah gönlüne göre verdi :)
Kızlar hepinizden Allah razı olsun Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah..
Canım belki bebeğe şu şekilde zararı olabilir; ben az su içtiğim zamanlarda idrar yolu enfeksiyonu oluyorum hemen ve antibiyotik almadan iyileşmem mümkün olmuyor. Ben de fazla su içemiyorum. Telefona su hatırlatıcı diye bi program indirdim baya faydası oldu bana. Sende dene istersen.Günaydin kizlar :)
icim icimi kemiriyor, normaldede cok su icen biri degildim, simdi bide bunun üstüne gemek bilmeyen bulantilar eklenince günde 1litreden az su iciyorumonu icebilmek icinde kendimi cok zorluyorum. Daha fazlasini icmem mümkün degil
acaba bebisime zarari varmidir?
Maşallah canım pipilineSelam kızlaar biz çıktık kontrolden pipilimle :)
Evet yaa ben ogrenenedim canim rabbim nasip ederse persembe yada cuma gitmeyi dusunuyorum ama iki gundur migren atagim.basladi bu haftada kalabilir tatlimIkra meyra cnaımmmm napıyorsun seni merak ettim ikizlerin cinsiyeti belli olmadı mı henüz :) heerkes teker teker öğreniyor kız mı erkek mi :)
Canım belki bebeğe şu şekilde zararı olabilir; ben az su içtiğim zamanlarda idrar yolu enfeksiyonu oluyorum hemen ve antibiyotik almadan iyileşmem mümkün olmuyor. Ben de fazla su içemiyorum. Telefona su hatırlatıcı diye bi program indirdim baya faydası oldu bana. Sende dene istersen.
oyy kocaman delikanlı olmuş yau tipe bak hele tam yemelik olmuş Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :) ben bir daha ki renkli ultrasonuma 20. haftada gircem..18. haziranda randevumu aldım :) senin girdiğin ne ? üçlü testin detaylısı mı :)Kızlar pipimizin ve alian sıratımızın fotoları :))
Evet yaa ben ogrenenedim canim rabbim nasip ederse persembe yada cuma gitmeyi dusunuyorum ama iki gundur migren atagim.basladi bu haftada kalabilir tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?