bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Ay durumuna sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Çok geçmiş olsun.

Evet canim biz de ablanin adini ayakli ultrason koyduk zaten

Canim sagolasin ilgin icin tesekkurederim tatlim deniyecem insallah iyi gelir tatlim

Bende varimmm 3 kasim 2016 . Sat 27 ocak ama henuz cinsiyrtini ogrenemedim 13 haftalikken erkegebenzetti bidaha da doktora gidemedim esim isten izin alamiyo (babasinin yaninda calisiyo )

Benimde 13. Haftada erkek tahmini yapılmıştı geçen hafta netleşti. Sağlıkla al kucağına inşallah baba yanında çalışınca öyle oluyor

Bende varimmm 3 kasim 2016 . Sat 27 ocak ama henuz cinsiyrtini ogrenemedim 13 haftalikken erkegebenzetti bidaha da doktora gidemedim esim isten izin alamiyo (babasinin yaninda calisiyo )
Canım sat 27 ise beklenen doğum tarihi 2 Kasım. Aynı günlerdeyiz yani. Eşine babası izin vermiyorsa sende kendin git bence. Bu arada bebişine sağlıkla kavuş inşallah canım.

Canım sat 27 ise beklenen doğum tarihi 2 Kasım. Aynı günlerdeyiz yani. Eşine babası izin vermiyorsa sende kendin git bence. Bu arada bebişine sağlıkla kavuş inşallah canım.
Benim doktor son iki kontrolde baktı etti inceledi sat i degiştirdi. Geç döllenme dedi, ki hepsi baştan beri geç diyordu ve doktor benim sat ı 23 ocağa çekti. Adam çok emin sat ı sordugumda bundan sonra 23 ocak dicen didi. Bu durumda benim dogum 29 ekime kaydı
Sizi satıp ekim annelerine mi kaynasam ne
Ay yok ben vazgeçmem sizden hıhh

Hele bi giiiit hayatının hatasını yaparsın bende 15-20 Ekim arası sezeryan olcam doktor dedi. Bende mi gidiyim yok öyle. Birde geç döllenme ise niye erkene aldı ki daha geç olmalıydı Şubat mesela bi yanlışlık var sanki

Nasıl kaldırdın kız fotoyu:)
Canım 10dk dolmadan msjı ayrıntılı düzenle diyorsun. Sil seçeneği var. Tıkladın mu oraya oldu bittiii takip ettiğim bi topiktekiler paylaştıkları fotoların googlede çıktığını görünce yönetimden silmesini istediler. Sonra hepsi banlandı. Bu da bana ders oldu foto paylaşırsam 10dk sonra silerim çünkü geri dönüşü yok.

Yaaaa google A çıktığını bilmiyordum. Neyseki bi örgü birde usg paylaştım. Banada ders olsun dikkat ederim canım.

Topiğimizi bırakmak yasak urashaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…