bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hayırlı gunleriniz olsun güzel anneler
Bugun epey orgulerden bahsetmissiniz bende bugün anneme geldim ben evlendigimden beri örgü yapar beğendiği bebek kıyafetlerini alır daha az önce erkek bebeğe olacak örgüleri kıyafetleri ayırdık kuzumun bir sürü şeyi oldu bebisler kismetiyle geliyor resmen

Geçmiş olsun haftasonu ben öyleydim fena.. Buz torbası ve karanlık
Sagolasin tatlim ne yapmiyorumki parol icmekten ikizlerime birsey olucak diye korkuyorum bende migren banti aldim insallah iyi gelir sanada gecmis olsun rabbim saglik versin...

Sagolasin tatlim ne yapmiyorumki parol icmekten ikizlerime birsey olucak diye korkuyorum bende migren banti aldim insallah iyi gelir sanada gecmis olsun rabbim saglik versin...

Geçmiş olsun canım zordur benim 4-5 kere ağrıdı dayanılmaz Allah sana kolaylık versin

Banada yuzuk erkek diyo ay catliycam surda artik ogrenelim kiz
Öğrenelim kiz yetti artik...
Arkadaslar da hala mi ogrenemedin deyip duruyo...
Okulumuzda bi abla var, bugun aldi beni odaya, karnimi kontrol etti elleye elleye, yanlar bos, erkek su an dedi
Bizim is ultrasonla hallolmayinca boyle tespit etmeye calisiyoruz artik napalim

Tekrar geçmiş olsum tatlım bol bol dinlen ve günde 10 15 tane kiraz ye migrene cok iyi geliyormuş. Migreni cok fazla olan bi ablamı aradım az önce senin için o söyledi.. Ona iyi gelmiş..

Kızımın gurumileri :)

Ben niye göremiyorum yaaaa

Hiç bilinmeyenli denklem maşallah. Yani becerilerinize gıpta ve hayranlıkla bakıyorum ama, bir de bunları çözüyosunuz ya, saygıyla duruyorum karşımızda. Ben de heves ettim ama, yok anneem benim bunları çözüp, yapabilmem için 6 yıl ihtisas yapmam lazım. Gurumi ne onu bile şimdi öğrendim. Canım vallahi maşallah, güle güle ör, güle güle oynasın çocukların. Eline, gözüne sağlık

Ayyy benim de karnimi ellesin o arkadasin kiz noooooolur

Canım kaldırdım fotoyu. Evime geçince toplu çekip koyarım buraya inşallah. Ama seninkileri de merak ettim

ayy canım inanki evde kahkaha attım kızım anne ne oldu diyor:) çok güldürdün allahda seni güldürsün ne güzel yazmışsın.

Abla ultrasonda çığır açmış bizimde kursta Kazakistan'lı biri var dahiliye doktoru bana senin erkek demiş o zaman daha ilk zamanlardı bi kıza da senin ki kız demişti ikisi de tuttu. Sordum meslek sırrı mı diye hormonlar yansıyor dedi

Canim iki gundur migren atagim var dune gore bugun fena agrim eczaneye gittim migren bantlari varmis onu aldim insallah zarari olmaz dayanilmiyor bu agri rabbim dusmanima vermesin o kadar kotu canim

Çok geçmiş olsun canım. Çok ışıkta kalma, evin perdelerini çek gündüz. Bilirim migren ağrısını. Bana çikolata yanında da kahve iyi gelir, bazen de hiç bir şey fayda etmez. Başını bi tülbentle sıkı sarabilirsin, alnından, hatta kaşını da içine alsın. Gözlerini sarıp, biraz karanlıkta da yatabilirsin. Allah yardımcın olsun.

Sagol canım benim. Ne kadar karışık gözükse de yapması çok kolay aslında. Eminim sen de yapabilirsin

Allah razi olsun canim sagolasin kirazi denicem insallah iyi gelir arkadas kahve yap icine iki damla limon damlat ic dedi yok gecmedi bende onda ise yaramis bende yaramadi

Seninkide iyi röntgenciymiş canım:) hormonların yansıması nasıl oluyomuş merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…