bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Ya bebişim benim ocak 16 son sat. Bağa didiler ki aysonu olmuş döllenme didiler hatta şubat bası didiler ben ona göre hesap ettim. Sonracığıma bu doktor o geç olan döllenmeyi öne çekti 23 ocak yaptı.
Yani anlıyacağın benim sat ortada sıçan oldu. Gelen vurdu giden vurdu

Son durum 23 müş üç kontroldür tutuyo bebişin ölçüleriyle

Anlıyan beri gelsin işte ama öyle

Şaka bi yana gitmem tebisi.. Fekat acaba beklemen doğumu öne çeksem mi onu düşünüyorum. Ne kadar erken o kadar iyi

20 mi.? bana günde 6 damla vermiş.
bi de nası içiyosun suya falan karıstırıp mı. yoksa direkt içiyor musun canım
Benim D vitamini eksikliğim çok du canım ondan sanırım. Az miktarda Meyve suyuna karıştırıp içmemi söyledi doktorum diğer türlü midem bulanır zaten

Yaaaa google A çıktığını bilmiyordum. Neyseki bi örgü birde usg paylaştım. Banada ders olsun dikkat ederim canım.
Evet canım hatta şimdi googleye yaz kadınlar kulübü 2016 kasım anneleri diye görsellerden paylaşılan fotolar çıkar. Bende usg paylaştım ama başka fotolar paylaşmam

Ay durumuna sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Çok geçmiş olsun.
Sağol canım ya şişti kafam inan ama geçti Ağrı'm babamda vardı keşke kanasaydı daha iyi olurdun diyo.. Oldu Can'ım dedim bi daha kine yarsın artık beynimi... Bu arada ben müthiş gazlıyım kızlar ya ne Zaman geçecek bu durum çok utanıyorum

süpersin ya. Senin bebik nasıl olcak çok merak ediyorum

Nilke kuzu bugün isyeri güzel geçti Allaha şükür.Sen nasılsın minnoşun nasıl.

Ah canım yaa bugün hepiniz çok hoşsunuz ne güzel bi gün. Aslında canın yandı geçmiş olsun dicem ama yazını okuyunca gülüyorum nedense acaba biride Ikra meyra bu yöntem biraz acılı ama ne dersin canım bi kerede bitecek şaka şaka. Küçükken bizede dişimiz sallanırken annemler iple çekenleri. Dur dur kuzum bi kerede bitecek hiç acımıcak derlerdi.

Aynen ya çok güldük sonradan babam diyo bu günler hacamat günüymüş gel kanatalım Orayı sünnnet sünnet.. Ben başka sünneti yapayım artık dedim.. Ikra meyra canım sende iki oğlan var bide ver ellerine bişey geç aralarına.. Bak tecrübeyle sabit

Bende örgü de iyi değilim ama denicem hatta Tunus işi diye örgü var onu öğrenmeyi denicem deneye deneye bakalım
Bende çok yetenekli değişim canım ama tunus işini kolay öğrendim hatta nasipse aşağıdakini örüyorum ama daha cinsiyet belli olmadığı için sarı krem

Bak Ikra meyra kesin çözüm bulduk canım şaka bi yana canım sanada geçmiş olsun. Her şerde bir hayır vardır derler ya o olmuş

Eline sağlık :) bende bi ara internetten izledim yapılış videolarını kolay görünüyor bu modeli de çok beğenmiştim :) cinsiyet belli olmasa da ortak renk iyidir ileride de kullanılır :)
Bakalım şimdilik oyalıyor beni çalıştığım için yavaş ilerliyor akşam yorgun gelince elime alasım olmuyor ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…