3 adet hım benim günde tek yapılcak acıyo aynen vallaYok sadece bal tarçın çörek otu karışımını yaptım yumurta kalitesini arttırıyor o yüzden başkada birşey yapmıyorum ozel olarak. iğneleri eşim yapıyor uç adet birden olunca çok açıyor da dayanmak zorundayım
Ben tek igne kullaniyom yarin diger ikisine basliycam kendim yapiyorum igneleri simdilik hic bi sıkıntı yok gibi bakalimVerir büyük ihtimal canım benin iğne yerlerim bugün ağrımaya başladı dayanamayacak gibiyim
Bence ye sonuç alana kadar ben öyle yapmıştım bir zararı yok aksine kabak çekirdeğin de omega varBen acikcasi normal beslenmeme devam ediyorum, doktorum kabiz olmamalisin dedi. Ben de ozellikle yogurt, kefir sabahlari ac karnina kayisi uzerine su iciyorum. Bunun disinda ozel olarak birseyler yemedim. Bunlara ek olarak, hasta olmamak icin kivi, mandalina vs. ara ogun olarak tuketiyorum.
Eger kabak cekirdegi ve ananas oneriyorsaniz onlari da yerim :)
Hayirlisi olsun canım bizlere umut olunSelam kizlar benimde bugun transferim gerceklesti. iki embiryo kondu. artik heycanli bekleyis basladi. hepimiz icin hayirlisi insallah.
Aynen öyle cnm.benim gecen sene 5 yumurtam vardi ve 5 taneside dollenmisti kaliteleri de iyi olunca 5. Gune bekletmislerdi ama tutunmadi iki embriyoda. Bu sefer yine 5ti ama 4u islem görecek durumdaydi. 3 tanesi dollendi 2 tanesi grade1a 1 tanesi grade2a imis. Hepsinin transferini istedim yoksa biri cope gidecekti simdi bekliyorum. Bende anne karninda embriyolarin daha saglikli buyuyeceklerine inaniyorum. Eger ki blast olabilecek kadar yumurtam olsaydi bile 3. Gun transferi isteyecektim çünkü kizimda 3. Gun embriyosuyduCnm benim 3 yumurtam vardi. ikisi dollenmis. bugun bolunmus istedigimiz kivamda suan bekletmiyecegim en guzeli dogal ortamda devam etmeleri diye aciklama yapilatak 2. gunu transfer edildi cnm. yumurta fazla olumca 5. gun bekleniyor size zaten iki embiryo vericez dedi. Rabbim ol derse olucak artik sabirla bekliyip gorcez ins.
Ama sana sunu da soyleyeyim kizimda cok dua etmiştim tek olsun diye ama simdi o kadar pismanim ki ikiz olsaydi cocuk defterini kapatacaktim ama şimdi 2. Cocuk icin 3. Tedavimdeyim (toplamda 5)Anladim canim hadi hayirlisi bakalimm :)
Tabbim kucağına almayı nasip etsin canım benim.. benim transfer de yarın Allahın izniyle.. dua bekliyorumSelam kizlar benimde bugun transferim gerceklesti. iki embiryo kondu. artik heycanli bekleyis basladi. hepimiz icin hayirlisi insallah.
Bugun gorustugum embiryolog aynini soyledi tatlim emin ol dedi anne karni laboratuar ortamindan daha guvenli dedi. ben uysal bir hastayim ne derlerse he desim sorgulamadim hix birseui akisina biraktim acikcasi hayirlisi bunlar sadece vesile cnm Rabbim ol diyecek ve olucak kismetimizde varsa insallah.Aynen öyle cnm.benim gecen sene 5 yumurtam vardi ve 5 taneside dollenmisti kaliteleri de iyi olunca 5. Gune bekletmislerdi ama tutunmadi iki embriyoda. Bu sefer yine 5ti ama 4u islem görecek durumdaydi. 3 tanesi dollendi 2 tanesi grade1a 1 tanesi grade2a imis. Hepsinin transferini istedim yoksa biri cope gidecekti simdi bekliyorum. Bende anne karninda embriyolarin daha saglikli buyuyeceklerine inaniyorum. Eger ki blast olabilecek kadar yumurtam olsaydi bile 3. Gun transferi isteyecektim çünkü kizimda 3. Gun embriyosuydu
Ben de 3. Gün erken düşünüyodum ama dediğiniz mantıklı anne karnı daha güvenlidir heralde.. bana da 3. Gün embriyosu yarın transfer edilicekBugun gorustugum embiryolog aynini soyledi tatlim emin ol dedi anne karni laboratuar ortamindan daha guvenli dedi. ben uysal bir hastayim ne derlerse he desim sorgulamadim hix birseui akisina biraktim acikcasi hayirlisi bunlar sadece vesile cnm Rabbim ol diyecek ve olucak kismetimizde varsa insallah.
Insallah cnm Rabbim hayirli saglikli elo ayagi duzgun akliselim evlatlar nasip eylesin herbirimize ve isteyen herkese senin transferinde hayirli olsun tatlim simdiden asil heycan transferdrn sonra 12 gun nasil gecer ve ben kararliyim onceainde test yapmicam beklicem 12 gunuTabbim kucağına almayı nasip etsin canım benim.. benim transfer de yarın Allahın izniyle.. dua bekliyorum
Hayirli olsun cnm simdiden insallah bebiklerimiz sıkı sıkı tutunurlar bizlere saglikla kac embiryo transfer edilecek.Ben de 3. Gün erken düşünüyodum ama dediğiniz mantıklı anne karnı daha güvenlidir heralde.. bana da 3. Gün embriyosu yarın transfer edilicek
Amin canım inş hepimiz için hayırlı olur dualarını bekliyorum :))Insallah cnm Rabbim hayirli saglikli elo ayagi duzgun akliselim evlatlar nasip eylesin herbirimize ve isteyen herkese senin transferinde hayirli olsun tatlim simdiden asil heycan transferdrn sonra 12 gun nasil gecer ve ben kararliyim onceainde test yapmicam beklicem 12 gunu
Yaş 30. 2 demişti ama ben tek olsun dedim sonra da ne nasipse o olsun dedim 2 olcak sanırım emin diilim.Hayirli olsun cnm simdiden insallah bebiklerimiz sıkı sıkı tutunurlar bizlere saglikla kac embiryo transfer edilecek.
Benimde iki bi kizim var sukur normal yolla olan valla ne yalan solim olursa insallah ben ikisinide isterim bi anda 5 kisi olmak gUzel olur herhalde senin yas avantajin var sanslisin ben 40 oldum cnm. tembellik ettik cocuk konusundaYaş 30. 2 demişti ama ben tek olsun dedim sonra da ne nasipse o olsun dedim 2 olcak sanırım emin diilim.
Slm kızlar bende tedaviye başladım hatta son asamadayim pazar günü embriyo nakli yapılacak. Embriyolarim 5 günlükken yapılacak nakil.rabbim hepimize hayırlı gebelik ler nasip etsin[/QUOTE
Bu ay sonu guzel ve hayirli haberlerle dolsun tassin bu topik insallah.
Allahalla ilginç baya kastım ondan mı oldu acabaBana,da,canlı atıldı hiç agri olmadı herkesin bünyesi farklı demek ki
Hayırlı haberlerini bekliyorum canımBugun transferim oldu 12 gunluk bekleme surecine girdim ☺
Amin canim inşallah hepimize hayırlı olsun benimde 9 gunumSlm kızlar bende tedaviye başladım hatta son asamadayim pazar günü embriyo nakli yapılacak. Embriyolarim 5 günlükken yapılacak nakil.rabbim hepimize hayırlı gebelik ler nasip etsin
Hakkımızda hayırlısı canım benim rabbim utandırmasın gönlünden geçen olsun inş :)Benimde iki bi kizim var sukur normal yolla olan valla ne yalan solim olursa insallah ben ikisinide isterim bi anda 5 kisi olmak gUzel olur herhalde senin yas avantajin var sanslisin ben 40 oldum cnm. tembellik ettik cocuk konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?