Amin kuzum amin. Benim bugün saat şuan 6.23 8 de merkezde olucam hayırlısıyla... dualarınızı bekliyorum :)Slm kızlar bende tedaviye başladım hatta son asamadayim pazar günü embriyo nakli yapılacak. Embriyolarim 5 günlükken yapılacak nakil.rabbim hepimize hayırlı gebelik ler nasip etsin
Dualarimiz seninle git hayırlısı ile yavrularını al canım ...senin tazemi donmusmuAmin kuzum amin. Benim bugün saat şuan 6.23 8 de merkezde olucam hayırlısıyla... dualarınızı bekliyorum :)
Çok az kalmis teste çok heyecanliAmin canim inşallah hepimize hayırlı olsun benimde 9 gunum
Nakil için mi test mi yapılacak. İnşallah testtir ve olumlu çıkarAmin kuzum amin. Benim bugün saat şuan 6.23 8 de merkezde olucam hayırlısıyla... dualarınızı bekliyorum :)
Amin kuzum amin. Benim bugün saat şuan 6.23 8 de merkezde olucam hayırlısıyla... dualarınızı bekliyorum :)
Insallah cnm . naptin islemin oldumu cnm. jadi hayirli olsun umarim yolundadir hersey cnm. sımsıkı tutunsun bebiklerrr annelerineeeHakkımızda hayırlısı canım benim rabbim utandırmasın gönlünden geçen olsun inş :)
Hayirli guzel.haberlerle gel insallahAmin kuzum amin. Benim bugün saat şuan 6.23 8 de merkezde olucam hayırlısıyla... dualarınızı bekliyorum :)
Ayy ben bi an teste gidiyorsun zannettim senin transfer günün demi bugun? Hadi hayirlisi bakalim. Lutfen 2 embriyo koydur ☺Amin kuzum amin. Benim bugün saat şuan 6.23 8 de merkezde olucam hayırlısıyla... dualarınızı bekliyorum :)
Hadi hayirlisi Kac yumurtaniz toplanmisti kaci dollendiÇok az kalmis teste çok heyecanliınsallah güzel sonuclanacak ben hiç uyuyamadim dün heyecandan.yarın nakil ama hayirlisiyla hepimiz anniş olacağız ınsallah
Merhaba, birşey sormak istiyorum.Kaç tane transfer yapılacağını doktor mu belirliyor yoksa biz mi?Çünkü benim doktorum tek embriyo dedi aklıma takıldıAyy ben bi an teste gidiyorsun zannettim senin transfer günün demi bugun? Hadi hayirlisi bakalim. Lutfen 2 embriyo koydur ☺
15 yumurta toplandı 11 i döllendi dün pgt (Embriyolara genetik tanı)işlemi yapıldı bugün arayacaklar kaç embriyo kaldı kac hucreli oldu yarın kaçta gidelim hepsini soyleyecekler bekliyorum 5. Gün transferlerinde başarı daha fazla dedi doktorum gerçi allah istedikten sonra 3.5 farketmiyor senin durum ne canimHadi hayirlisi Kac yumurtaniz toplanmisti kaci dollendi
Merhaba, birşey sormak istiyorum.Kaç tane transfer yapılacağını doktor mu belirliyor yoksa biz mi?Çünkü benim doktorum tek embriyo dedi aklıma takıldı
merhaba kader arkadaşlarım ben ilk defa girdim bu platforma bu ay 2. tüp bebek denemem olacak 1si düşükle sonuçlandı akabinde testler yapıldı kan pıhtılaşması olduğunu öğrendik coraspirin ve ginera kullanıyorum şimdi rahim hazırlanıyor sizin gibi heyecanla bekleyişteyim blastokist transferi yapılacak sizinle paylaşmak istedim Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahhhhhhh
Dondurulmuş transferi olacak sanırım bu aşamada rahim nasıl hazırlanıyor pekimerhaba kader arkadaşlarım ben ilk defa girdim bu platforma bu ay 2. tüp bebek denemem olacak 1si düşükle sonuçlandı akabinde testler yapıldı kan pıhtılaşması olduğunu öğrendik coraspirin ve ginera kullanıyorum şimdi rahim hazırlanıyor sizin gibi heyecanla bekleyişteyim blastokist transferi yapılacak sizinle paylaşmak istedim Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahhhhhhh
aminnn hepimizin inşallahRabbim gönlünüze göre versin inşallah olumlu sonuçlar alırsınız. Bende inşallah haftaya gidicem.
evet 1. de dondurlumuştu benim doğum kontrol hapıyla baskılanıyor daha sonra bu takvim benim için 10 gün sonra rahim kalınlığı arttırmak için iğne kullanılacak ismini yazarım şuan hatırlamıyorum daha sonra estrofem ve progestan haplarıyla devam edilecek genel hatları böyleDondurulmuş transferi olacak sanırım bu aşamada rahim nasıl hazırlanıyor peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?