2016 Kasım tüp bebek

arkdaslar daha bugun 2.gunum ama kasıklarım cok sancı yapıyo aksam basladı ve belım agrıyo daha cok erken basla bısey yoktur dmı sızdede oluyomu

Hadi hayirlisi kacinci gun embriyosu?
Cnm benim 3 yumurtam vardi. ikisi dollenmis. bugun bolunmus istedigimiz kivamda suan bekletmiyecegim en guzeli dogal ortamda devam etmeleri diye aciklama yapilatak 2. gunu transfer edildi cnm. yumurta fazla olumca 5. gun bekleniyor size zaten iki embiryo vericez dedi. Rabbim ol derse olucak artik sabirla bekliyip gorcez ins.

İyi canım benimde pazartesi benim üçüncü ignendi bugün aramızda iki gün var buradan haberlesiriz hakkımızda hayırlısı artik
Aynen canım incir filan yiyormusun yaptıgın denediğin bişey varmı iğnelerini rahat yapıyormusun çok soru sordum

Aynen canım incir filan yiyormusun yaptıgın denediğin bişey varmı iğnelerini rahat yapıyormusun çok soru sordum
Yok sadece bal tarçın çörek otu karışımını yaptım yumurta kalitesini arttırıyor o yüzden başkada birşey yapmıyorum ozel olarak. iğneleri eşim yapıyor uç adet birden olunca çok açıyor da dayanmak zorundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…