merhaba kızlar hiç bir tedavimde buruya yazma gereği duymadım ama bu sefer kendimi kötü hissettiğimden mi bilinmez ben de paylaşmak istedim içimdekileri.Kısaca anlatayım hazin öykümü pko belası ergenlikte buldu beni hep düzensiz adetler uzun periyotlar en son ünversiteyi kazandığım yıl 9 ay adet olmayınca sol yumurtalıktaki tümör ile tanıştım ameliyatla tümör alındı yanında yumurtalığın 1/3 ünü de götürdü.Yıllar gçti evlendim.sorunumu bildiğimden hızlı davrındım klomen aşılama derken şu an 6.tüp bebek deneyimimi yaşıyorum.Çok yoruldum çok yıprandım,fiziksel acılar geçiyor çabuk unutuyosunuz ama ruhumdaki yaralar kapanmıyo.Şu an transferin 5.günü 19 kasım test günüm ama korkuyorum çaresiz hissediyorum kendimi o b-hcg hiç sıfırdan farklı bir değer olmadıilk defa 5.gün transferi oldum embriyom 5aa kalitesi olduğundan drmun tavsiyesi ile tek koyuldu.Her saniye dua ediyorum ama blmiyorum .Allah yardımcımız olsun ne diyim söz bitiyor artık ..
Canım rahim için yapılan şeyler var mesela transferden önce rahime çizik atma işlemi tutunmayı kolaylastiriyormus benim doktorum transferden iki gun once rahim içine neupogen iğne yapio tutunsun diye bazı doktorlar gebelik aşısı yapıyor birde rahim içinden alınan doku analizi ile rahimin kaçıncı gün tutunmaya elverişli olduğu belirleyen testler var embriyolarin kaliteli ve bu kadar cokken öncesinde bunlara bir baktir derim allah yardim cin olsun hepimiz çok yipraniyoruz bu yoldaevet bu 3.merkez ilk defa bu kadar çok yumurtam oldu şuan 8 tane 5.gün dondurulmuş var.Valla kromozom testi,pıhtılaşma testi,histeroskopi yaptırdık hiç bir şey yok.yaşım 32.Hiçbir dr şundan diyemedi nasip deyip durdular,5.gün olsun bakalım bu nasıl olacak dedi dr.ben artık içerde çocuklarımı yiyen bi canavar olduğunu düşünüyorum:) tek tüpüm kapalı acaba ordan sıvı akışı mı var ondan mı tutmuyor ama öyle olsa elli dra gittim biri görürdü heralde ne bileyim.sana bir şey dediler mi olumsuzlar için?
benim her iğne ağrılı olmadı canım. kimisi topllattı kimisini hissetmedim bile bugün iğnem var. bakalım hemşirenin eli nasıl olacak. iğne için gittiğmide kan vermek istiyorum ama iğneyi kan sonucuna göre vurdurmak istiyorum ama eşim kesin bir daha gel git yaptırmamak için vurdurur bana ilaçıBugün 11. Gün dimi diğerleri erken şimdi çıkar belki ancs idrarda bide sende progestan iğne vuruluyodun dimi ben geceleri ağrıdan uyuyamıyorum normalde çarşamba transferim ama bugünden rapor aldım sonrasında ağrı geçiyo mu daha mı kötü oluyo transferime çok az kaldı çok heyecanlıyım
bana rahime çizik işlemi yapıldı ama anestezi altında yapıldı öncesinde de sonrasında da hissetmedim hiç bir şeySlm kızlar bu ay doktor Rahime çizik atacak narkoz vermeden dedi acımazmıböyle yaptıranınız varmı
Bide kist çıktı bende bitane adetimin 3. Günü Doğum kontrol hapı verdi iki hafta sonra kontrole gideceğim eğer geçerse çizik atacak öğün geçmezse iptal olcak sanırım tedavi
embriyolog kaliteleri hakkında ne yazmış rapora diye sordum hemşireye o da 1b yazmış dedi benim bildiğim 1b diye bi kalite yok. ya 1 ya 2a 2b 2ab kaliteleri var.Canım hiç kendini üzme embriyolog ne dediyse ona inan...
Narkozlu olması için Rahime kamera ile girip bi sorun varsa onuda düzeltmekmiş amaçı bana direk çizik atalım digerine gerek Yok dedi ama narkoz vermiycekmiş ama bi tırstım vallahi:)bana rahime çizik işlemi yapıldı ama anestezi altında yapıldı öncesinde de sonrasında da hissetmedim hiç bir şey
sim kızlar bende yaklaşık 3 gün önce tranfer oldum 8 yumurtadan 2 gelişmedi 1 öldü 5 gelişti 3 tanesi 1. kalite 2 tanesi 2. kalşteydi 2 embryo transferi oldum 3 dondurdum ama içim hop hop şuan beklemek heyecanlandırıyor
Benim zaten o konu normalde de sıkıntılıdır. Günde 3 lt su ıcıyorum mutlaka. Ancak yarın ise baslıyorum bakalım Nasıl yapacagım. Bir de kayısı kurusu yemeye çalışıyorum günde 3-4 tane ancak yiyorum..pozıtıf olursa sonucum beslenmeye de daha cok dikkat edecegım hayırlısıyla ..bu arada kızlar transfer sonrası aranızda kabız olan veya olmamak ıcın bırsey yapan var mı
ben calıstıgım ıcın ve günde cok su ıcemıyorum ancak 1 litreye tamamlayabiliyorum.
calıstıgım ıcınde öğlenleri daha cok proteın ağırlıklı et tavuk turu seyler yıyıp aksam ton balıklı domates salatalık mısır salatası veya peyaz peynır mısır domates salatalık yıyorum o benı bıraz rahatlatıyor
Benim canlı atıldı cnm spekulum takarken sıkıntı yaşıyorum ben bunda da yaşadım spekulumu takana kadar sonrasında saniyelik bişey o incecik bi tel gibi hissetmiosun sonrada herhangi bi ağrı olmuyor smear aldirdoysan daha önce onun gibi bişey korkma yani insana çizik atma deyince zor gibi geliyorSlm kızlar bu ay doktor Rahime çizik atacak narkoz vermeden dedi acımazmıböyle yaptıranınız varmı
Bide kist çıktı bende bitane adetimin 3. Günü Doğum kontrol hapı verdi iki hafta sonra kontrole gideceğim eğer geçerse çizik atacak öğün geçmezse iptal olcak sanırım tedavi
Amin inşallah burya hayrli haberlni verrsnKızlar saat 18:00 gibi kan verecem nolur dua edin Rabbim bi mucize versin de hamile olayım
Kızlar saat 18:00 gibi kan verecem nolur dua edin Rabbim bi mucize versin de hamile olayım
Güzel haberlerle gel inşallahKızlar saat 18:00 gibi kan verecem nolur dua edin Rabbim bi mucize versin de hamile olayım
rabbim hakkımızda en hayırlısını nasip etsin ama bağzen meraktan ölecekmişim gibi hisssediyorum hatta acaba yokmu diyorumtransferin hayırlı olsun tatlım
eger hız dusunmeye calısırsan ınan kı cabuk gecıyor
ben ılk transfer gunu hep olumlu olucak dıye duşundum ılk gun annemde ıkıncı gun annemdeydim ucuncu gun oğlen kendı evıme gectım sonra haftasonu evde kendımce zorlayıcı olmadan sofra hazırladım yemek yaptım günlük ısler
sonra ıse başladım ama hep umit ettim
bugun benımde 11.gunum bakalım kan vermek istıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?