- 1 Mart 2014
- 16.089
- 33.825
- 798
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #36.821
Gunaydin. Senin yine boş günün varmış benim hiç yok . Bugün 8 saat dersten SONRA 16 da toplantı varmis. Ben de şimdiden bozdum moralimi hasta gibiyim zaten . Midem falan bulanio garip bi şekildeGunaydin herkese bugun bos gunum ama maalesef toplanti varmis okula gitmek zorundayim cok sinir oldum dun cok yoruldum dinlenirim bugun diyordum neyse yarin ogleden sonraya kismethayirli saglikli gupguzel bir gun olsun
Teşekkür ederim :) sorarsan etiketler misin beni :)Ben bugün doktora gideceğim senin için sorayim bi
yok güzelim makyajda yapmıyorum. akşam eve gidince onuı temizlemekle ugraşmak zor oluyor. bir de gözlerim çok hassaslaştı. makyaj kirpik dibi iltihabı yapıyor. o yüzden lensleri de rafa kaldırdım. eşim de gözlüklü hiç begenmezdi beni. biliyorum bunu da ya canım sıkılıyor.Günaydın ayyy alemsinnn :) bende oje falan sürmüyorum ama her gün makyaj yapıyorum sarışınım makyaj olmayınca ölü gibi oluyorum ee bir de iletişim bölümündeyim bu yüzden bakımlı olmam mecburi ama kiloları sormaa 90 olmuştum sabah tartıldım 91,800 çıktım bakalım bu serüven kaç kilo ile son bulacak
Yeni gelen arkadaşımız eş durumundan gelmiş senin gibi ama ilkokula, ilkokulda 3 kişi ortaokulda ben tek kalınca müdür görevlendirmesini ortaokula yaptı arkadaşın.Yeni atanan da Pdr ci miçok sevindim adına yalnız olmak çok zor bende bilerek beraber calisacagimiz biri olsun gibisinden seçtim okulları .. Hadi hayırlı olsun size de
yok güzelim makyajda yapmıyorum. akşam eve gidince onuı temizlemekle ugraşmak zor oluyor. bir de gözlerim çok hassaslaştı. makyaj kirpik dibi iltihabı yapıyor. o yüzden lensleri de rafa kaldırdım. eşim de gözlüklü hiç begenmezdi beni. biliyorum bunu da ya canım sıkılıyor.
bende sarışınım röfleli saçlarım. ama diplerim yine geldi. roman kadınları gibiyim. cumartesi erkenden gidicem kuafore dip yaptırmaya. artık olacağı yok. canımı çok sıkıyor.
senin boyun epey vardı hatırladığım kadarıyla. 1,73 filandı dimi. 90 ne ki. ben 165 cm ile geçen cuma 86 kiloydum.
bu kilolar dogumdan sonra nasıl gidecek kara kara düşünmeye başladım.30 kiloyu bulacak aldığım kilolar . sanki eskiden zayıfmışım gibi 100 kiloyu bulacağım
Arada bir bana da geliyorlar tatlım oturup cok çirkin oldum ben diye ağlıyorum eşim de seninki gibi yapıyor sen bebegimizi tasiyorsun karnında bence bu halin cok tatlı diyor. Bi de ondan baska herkes kilo aldığımı düşünüyorGünaydın kızlar
yine bir sabah ve nefes darlığı. neyse ki bugün daha az.
umarım herkes çok iyidir.
ayy ben bu ara kendimi aldığım kiloların, gelen dip boyamın,takamadığım lensimden dolayı takmak zorunda olduğum gözlüğüm, ojesiz tırnaklarım ve makyajsız ölü gibi yüzümle çoooooooooook ama çoooook çirkin hissediyorum.
bi kaç gündür eşime tripleniyordum. o hala gencecik incecik filan diye. sanki adamın suçu.
biraz da onun tabi ben bizim çocuğumuzu taşıyorum o hala bakımlı kokular filan( hamile kadın mode on )
neyse dicem o ki çook canım sıkldı akşam başladım ağlamaya. oda geldi işte sen benim güzelimsin balımsın filan falan. kim inanır? ne balı ne güzeli. ühüüüüü
var mı benim gibi olan?
Ay tabiki de biliriz tatlımAyy vallla çok güzel yazılmış tatlimmmm... Benim annem diyo senin hemen memlekete gelen lazım nasıl bakarsın bebeğe bi sinirleniyorum... 27yasindayim ve bebgimi dört gözle bekliyorm ve ilk zamanlarda zaten annem yanimda olacak ben iyileşince de asla başkasına birakmam bebeği ben gayet de bakarımcanımı sıkan insanlara da pat pat cevap verip rahatlamayi düşünüyorum ve annemleri memlekete yollayıp bebeğimle kocamin mezuniyetine katılıp , bu arada birbirimize çok alisiriz sonra gezmeyi planlıyorum.. Bebek yaptığımız a gore bakmayı da biliriz tabiki
Amaaann verirsin kiloları evet benim boy 1.76 ama işte 92 olmuşum iri kıyım oldum valla bakalım daha önümüzde 2,5 ay var dikkat etmem gerekir kilo problem değil de dün konuştuk şekerim sınırda 142 çıkmıştı onun için dikkat etmem gerekir yoksam kilolar doğumdan sonra az dikkat edersen gidiyor tecrübe ile sabit ben doğumdan 6 ay sonra incecik olmuştum herkes şaşırıyordu bu yüzden kiloya takılma sağlıklı olduktan sonra hiç bir sakıncası yok tatlış
Arada bir bana da geliyorlar tatlım oturup cok çirkin oldum ben diye ağlıyorum eşim de seninki gibi yapıyor sen bebegimizi tasiyorsun karnında bence bu halin cok tatlı diyor. Bi de ondan baska herkes kilo aldığımı düşünüyoro da sadece göbüşün ve memintoların aldı bence cok iyisin diyor Ben de tabi kendimi avutmak icin bu saatten sonra güzel olmasam da olur tüm güzelligim kızıma geçsin varsın diyorum eşime o da yok yok sen güzelsin o da güzel olacak annesi gibi diyor bakalım su son birkac ayı nasıl atlatacagız
Bu arada lensi gözüne zarar veriyor diye mi takmiyorsun yoksa gebelikle alakası var mı? Ben de gözlük kullanıyorum ve dogumda lens takmayi düşünüyorum gözlüklerim cıkarsa yavrumu net görmek istiyorum (malum gözler 3 numara miyop
Ben de senin gibi düşünüyorum canım sonunca onlar bir sekilde büyüttüler bebeklerini benimkini de ben kendi başıma tecrübe etmek isterim. Bir de hamileliğimde bir kez bile bi ihtiyacin var mı, nasılsın, nasıl gidiyor demeyen insanlardan tavsiyeler (!) Alırsam daha da cok sinirlenirim herhalde
Ben mobilya beşik aldım canım
Gece eşime okuttum bu yazıyı ve aynı seyi söyledim ben de canim76 puntoyla yazdırıp vestiyere asalım dedim okuyunca gözleri doldu hemen yaa ne duygusal adam su kocacım
Canım benim coooookkkk sevindimhayırlı olsun inşallah atandigin yerde cok mutlu olursun miniğin sana hep böyle şans getirsin Bu arada nereye atandın? Arkadaslarımdan duyduğum kadarıyla baska sehre atananlar oryantasyon sürecini(1 dönem) su an ikamet ettikleri yerde gecirebiliyorlarmış. Ben ayrıntılı olarak bilmiyorum onu da bir arastir istersen yaza kadar düzenini bozmazsın
Aynen tatlım
Canım cok sevindim kardeşin adına hayırlı olsun
Bebeğim evet allahim a bin şükür. Isparta ya atandım merkez Memleketim de konya zaten yakın git gel kolay olsun die secmistik. Eşim de öğretmen anlatamam sevincimi artık tatillerimiz aynı olacak. Oryantasyon istediğin yerde olacak biz tabi burada kalcaz ağustos a kadar kuzum da büyümüş olur en azından. Bizim için çok büyük bir avantaj oldu.hepinizden allah razı olsun sevincimi paylasiyorsunuz
Günaydın kızlar geceleri benim gibi hemen uykuya dalamayan varmı bilemiyorum sağa dönüyorum yok sola dönüyorum yok uyuyamıyorum eşimde şu karikatürü göndermiş sizlere paylaşayım dedim Eki Görüntüle 1770360
kız 2. sınıfa giden çocuk nasıl yanında uyuyor hala gerçekten mi neden ki bi sorundan dolayı mı niye ayırmadın ay kafamda deli sorular belirdi bir anKaliteli bir uyku uyuduğum söylenemez 2. sınıfa giden oğlum halen yanımızda uyuyor ve ben sabaha kadar üstünü açtı kapa tuvaletim geldi kalk sabah kadar cebelleşiyorum dün akşam eşim artık aşkım son ay ablanda kalacaksın istersen ben kuzunun odasında yatayım siz rahat rahat yatın dedi poff benim durumda böyle kıyamıyorum kuzumada
ay benimki de sporda bunlara noluyor ki baba oluyorum yaşlanmıycam sendromu mu acaba doğsun bebeler ellerine verelim de o zaman görürler sporuKızlar sizinki yine iyi, benim kocam 3-4 aydır her gün spor salonunda, o dombilik kocam gitti fit bir adam geldi yerine.
Göbek-popo hepsi şekillendi ben de kendi göbeğime bakıp iç çekiyorum.
Benim eşim de aynısını diyor, bebiş çıksın sen de tüm kiloları vereceksin diyor ama beni pek teselli etmiyor dedikleri.
Canım Allah gönlüne göre vermiş ne güzel senin adına çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?