2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Gunaydin herkese bugun bos gunum ama maalesef toplanti varmis okula gitmek zorundayim cok sinir oldum dun cok yoruldum dinlenirim bugun diyordum neyse yarin ogleden sonraya kismet hayirli saglikli gupguzel bir gun olsun
Gunaydin. Senin yine boş günün varmış benim hiç yok . Bugün 8 saat dersten SONRA 16 da toplantı varmis. Ben de şimdiden bozdum moralimi hasta gibiyim zaten . Midem falan bulanio garip bi şekilde

yok güzelim makyajda yapmıyorum. akşam eve gidince onuı temizlemekle ugraşmak zor oluyor. bir de gözlerim çok hassaslaştı. makyaj kirpik dibi iltihabı yapıyor. o yüzden lensleri de rafa kaldırdım. eşim de gözlüklü hiç begenmezdi beni. biliyorum bunu da ya canım sıkılıyor.
bende sarışınım röfleli saçlarım. ama diplerim yine geldi. roman kadınları gibiyim. cumartesi erkenden gidicem kuafore dip yaptırmaya. artık olacağı yok. canımı çok sıkıyor.
senin boyun epey vardı hatırladığım kadarıyla. 1,73 filandı dimi. 90 ne ki. ben 165 cm ile geçen cuma 86 kiloydum.
bu kilolar dogumdan sonra nasıl gidecek kara kara düşünmeye başladım. 30 kiloyu bulacak aldığım kilolar . sanki eskiden zayıfmışım gibi 100 kiloyu bulacağım

Yeni atanan da Pdr ci mi çok sevindim adına yalnız olmak çok zor bende bilerek beraber calisacagimiz biri olsun gibisinden seçtim okulları .. Hadi hayırlı olsun size de
Yeni gelen arkadaşımız eş durumundan gelmiş senin gibi ama ilkokula, ilkokulda 3 kişi ortaokulda ben tek kalınca müdür görevlendirmesini ortaokula yaptı arkadaşın.
İnsanın zümresinin olması gibisi yok canım. Her işi paylaşıyorsun, işlerin daha düzenli oluyor.Seneye süt izni de olacak ben sınırlı süre okulda bulunacağım, zümremin olması çok önemliydi o yüzden. Ben de bundan sonra tek çalışmak istemem sanırım. Belki küçük bir okul olursa.

Amaaann verirsin kiloları evet benim boy 1.76 ama işte 92 olmuşum iri kıyım oldum valla bakalım daha önümüzde 2,5 ay var dikkat etmem gerekir kilo problem değil de dün konuştuk şekerim sınırda 142 çıkmıştı onun için dikkat etmem gerekir yoksam kilolar doğumdan sonra az dikkat edersen gidiyor tecrübe ile sabit ben doğumdan 6 ay sonra incecik olmuştum herkes şaşırıyordu bu yüzden kiloya takılma sağlıklı olduktan sonra hiç bir sakıncası yok tatlış

Arada bir bana da geliyorlar tatlım oturup cok çirkin oldum ben diye ağlıyorum eşim de seninki gibi yapıyor sen bebegimizi tasiyorsun karnında bence bu halin cok tatlı diyor. Bi de ondan baska herkes kilo aldığımı düşünüyor o da sadece göbüşün ve memintoların aldı bence cok iyisin diyorBen de tabi kendimi avutmak icin bu saatten sonra güzel olmasam da olur tüm güzelligim kızıma geçsin varsın diyorum eşime o da yok yok sen güzelsin o da güzel olacak annesi gibi diyor bakalım su son birkac ayı nasıl atlatacagız
Bu arada lensi gözüne zarar veriyor diye mi takmiyorsun yoksa gebelikle alakası var mı? Ben de gözlük kullanıyorum ve dogumda lens takmayi düşünüyorum gözlüklerim cıkarsa yavrumu net görmek istiyorum (malum gözler 3 numara miyop)

Ay tabiki de biliriz tatlım ne güzel planlarınız var öyle babacığın mezuniyetini mi görecek oğluş oyyy çok şeker olur yaa

canım inşallah dogumdan sonra gider. cidden canımı çok sıkıyor. benim şükür şeker sorunum yok. aşırı bir iştahımda yok aslında. normal yiyorum. ama spor yapamıyorum hareket edemiyorum. işten gelince zaten bitkin oluyorum ne zman hareket edeceğim. kaldı ki nefes nefeseyim zaten. bizim apartmanda asansör yok merdiven çıkıyorum 70 lik nineler gibi nefes nefese..

lens gebelikte kullanılmıyor canım. bende bilmiyordum, hep lens kullanırdım.
2 ay önce gündüz gözlerim çapak yapınca netten baktım şöyle diyor ;

"Değişen hormonal yapı göz yaşı salgısını etkileyeceği için hamilelik döneminde kullanılan lens çok daha fazla kirlenerek protein birikimine neden olmaktadır. Göz yaşında normal seviyenin iki katı olarak gerçekleşen protein taşları kontakt lens yüzeyinde diğer lipit tortullar ve yağ asidi ile birleşerek kullanılan lensin süresinden çok daha kısa bir süre içinde kullanılamaz duruma gelmesine neden olmaktadır. "

günlük öneriliyor, benimkiler de aylık. günlük aynı zamanda astigmat oldugum için hem bulması çok zok yani ben bulamadım .o yüzden gözlüge dönmek zorunda kaldım.
bu gözlükleri de begenmiyorum. daha şık biş yaptırıcam haftasnuna. belki daha iyi hissederim. zaten burnumu acıtıyor.

ayrıca eşim ben aglayınca bebek senin güzelliğinden alıyordur ondan böylesindir diyor. bu kadar dürüst olmak zorunda değil yani resmen çirkinsin demek istedi.
bir de çok kzııyordu aşırı kilo aldın diye. bu ne ya biraz dikkat et diyordu. kendisi maalesef kilo takıntılıdır. sanki benimle tanıştığında ben 55 kiloydum. kendisi de hafifte olsa göbeklidir yani. ama böyle bir adam. neyse ki akşam aglayınca filan teselli etmek için işte sen güzelimsin cart curt. inanmıyorum işte inanmıyorum
hiç hamile psikolojisinden anlamıyor benim eşim. belki de oda benimle beraber bişileri ögreniyor. bazen bana bakarken dehşete kapıldığını düşünüyorum durumumdan dolayı. keşke insanlar da kuşlar gibi yumurtlasa da hamile kalmasa demişti. beni böyle hiç begenmiyor biliyorum
üzülüyorum elimde değil. bazen de hırslanıyoruım. bu bebek dogacak elbet. görürsün diyorum ona. ne bileyim offf..

Bebeğim evet allahim a bin şükür. Isparta ya atandım merkez Memleketim de konya zaten yakın git gel kolay olsun die secmistik. Eşim de öğretmen anlatamam sevincimi artık tatillerimiz aynı olacak. Oryantasyon istediğin yerde olacak biz tabi burada kalcaz ağustos a kadar kuzum da büyümüş olur en azından. Bizim için çok büyük bir avantaj oldu.hepinizden allah razı olsun sevincimi paylasiyorsunuz

htcsell15 hayırlı olsun canım benim memleketime gidiyosun bişeye ihtiyacın olursa haberimiz olsun emi.ben ıspartada değilim ama yardımcı oluruz yinede

Canım Allah gönlüne göre vermiş ne güzel senin adına çok sevindim

Kaliteli bir uyku uyuduğum söylenemez 2. sınıfa giden oğlum halen yanımızda uyuyor ve ben sabaha kadar üstünü açtı kapa tuvaletim geldi kalk sabah kadar cebelleşiyorum dün akşam eşim artık aşkım son ay ablanda kalacaksın istersen ben kuzunun odasında yatayım siz rahat rahat yatın dedi poff benim durumda böyle kıyamıyorum kuzumada

Kızlar sizinki yine iyi, benim kocam 3-4 aydır her gün spor salonunda, o dombilik kocam gitti fit bir adam geldi yerine.

Göbek-popo hepsi şekillendi ben de kendi göbeğime bakıp iç çekiyorum.

Benim eşim de aynısını diyor, bebiş çıksın sen de tüm kiloları vereceksin diyor ama beni pek teselli etmiyor dedikleri.

kız 2. sınıfa giden çocuk nasıl yanında uyuyor hala gerçekten mi neden ki bi sorundan dolayı mı niye ayırmadın ay kafamda deli sorular belirdi bir an e ikinci ne olucak o doğunca o da yanınızda yatacak ay çok zor olmaz mı

ay benimki de sporda bunlara noluyor ki baba oluyorum yaşlanmıycam sendromu mu acaba doğsun bebeler ellerine verelim de o zaman görürler sporu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…