2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
geçen bana kocam koçum diye seslendi daha ne olsun artık bacaklarımı alamıyorum eğilince sancı giriyor tüyler de saolsun 2 günde fora geçen uzanmışım tv izliyorum bacağım açılmış tüylerim birazcık özgürlüğe kavuşmuş durumda ve midem çok hassaslaştı gag gug gidiyorum o da içerdeydi gayet rahatım yani benim o halimi fark edince artık sana koçum diye hitap edicem arkadaşımdan farksız oldun demez mi ayyy bunalım dibi çemkirmenin son noktası oluverdim bi anda sen taşı istersen çocuğu diye başladım ama napalım yani kimse kolay olucak demedi ki sonra unuttururuz biz bu zamanları onlara bir süre erkek erkeğe takılıcaz artık cinsellikte yok herif korkuyor

Selam güzeller nasılsınız bakım biz hastahanede 2saat kaldık dört boyutlu bakmadı doktorumuz bebis ayakları, elleriyle yüzünü de kapamış dedi ama sıkıntı yok dedi gelişimi 28hafta ile uyumlu dedi, ben ilaçları kendim bırakmıştırm hatırlarsınız, bebisim 4 gün geriden gelirken 3 haftada haftasını yakaladı sonunda bende almayacagim ilaç filan şimdiama doktoruma demiyom korkumdan.. Ayağım kaymıştı anlattım bisey olmaz dedi ama 1damla kan için vajinal bakmak istedi.. Her ay bi sefer oldu nerdeyse hep baktılar sıkıntı yok bende istemedim bi de afedersijiz 3 günde bir lavaboya çıkıyorum anlattım hoşaflara rağmen ve basur var bana dedi genel cerraha git ben bilmem dedi ilk kez nts ye girdim o da normalmiş ama bebiş nts yı sevmedi anneyi tekmeledi durdu bi de ultrason a yolladı böbreklere karaciğere baktirdi .. Baya gaz sıkışmasi çıktı orda bu kadar kabızlık sonuç ne olacaktı .. sihirlikk burun kanaması normal diyemem dedi kulak burun boğaza görün varsa dedi bende merak ettim sordum dedim bende de burun tikaninca açmaya çalışınca oluyo ama inşallah iyiyizdir tatlım ben normal diye okudum bi ywrde daha âile hekimi randevum var ona da belki bugün giderim .. Doktoruma dedim doğum kacta olursa olsun gelirsiniz değil mi, burda olursak izinde değilsek geliriz dedi ve 1ay sonra gel dedi.. İdararda yoğun enfeksiyon çıktı hafif antibiyotik yazdı o da bi de bizden böyle güzeller miranda_1986 Kedibochi NicksizYumurta yagmurr_damlasi I iremerve1990 M Mjdmjd CadiKazani Strawberry_83 P PembePaltolu maya-2016 cananarya Berenebru neff1316 yesim_figen esmerim0786 MELISTOPRAK ve tüm güzeller

koçum ha !
benimki deniz aslanı dedi canım o ne ki
benzer tepkiler hemen hemen bütün erkekler veriyor yani diyeyim ki hamilelik psikolojisinden anlamayanları. bizde de artık tık yok canım zaten ben kendimi itici hissettiğim için yanaşmıyorum yanına.
gag gug zaten alışmaları lazım. ama benimki de sanki normal bi haldeymişim gibi tepkiler de verebiliyor. söylemessem ya da agladığımı görmezse üzüldüğümü anlamıyor. neymiş şaka yapmışşşşşşşşş
bacaklar neyse ki lazerdi pek çıkmıyor da özel bölgelere yollar kapalı. nasıl olacak bilmiyorum . bide sanki kokuyorum gibi geliyor kendime. kuafore gitmeye utanıyorum agda için

maşallah canımsana ve bebişe. sanırım bir sorun da çıkmadı. hadi bakalım artık 28. haftadan sonra geri sayımbaşladı demektir.
bir avazda inşallah

Ne.güzel canım bebişin haftasını yakalamış nst için erken değilmi cnm 32 den önce bakılmıyor diye biliyorum sancı mı vardı ondan mı bakıldı

günaydın güzel anneler ve tatlişko bebişleri benim 2 haftadır çatım çok ağrıyo neden bilmiyorum korkuyorum aynı durumda olan yada tecrübesi olan arkadaşlar varmı acaba
Benim de ağrıyor yorulduğumda adım bile atamıyorum yarın dr gidersem soracağım aynı zamanda belim ve kalça kemiklerimde ağrıyor

Masallah canm size . Antibiyotik olarak ne verdi drun . benimde kanda enfeksiyon çıkmıştı antibiyotik vermişti ama kullanmadm . başka drlara sormustum normal demişlerdi

Yapmak lazım ya da ço zorda kalırsam sosyal medyada falan paylaşırımayy canım allah bozmasın kocişlerimiz çok iyiler maşallahbizimde 11 sene olcak evlenelide 6 sene ama hiç görmediğim iyi taraflarını görüyorumo da oğluşunu hissettikten sonra daha bi değişti duygusallaştı..hani hep derler ya babalar doğduktan sonra anlar diye bizimkiler şimdiden böyleyse sonrasının güzelliğini düşünemiyorum

Benim de ağrıyor yorulduğumda adım bile atamıyorum yarın dr gidersem soracağım aynı zamanda belim ve kalça kemiklerimde ağrıyor
aynen bende öyle yatakta sağdan sola dönemiyorum ağrıdan benm kontrol haftaya sorucam bende ama çatı ağrısı korkuttu beni ne yalan söyliyim bel bacak ağrıyodu zaten umursamıyordum ama çatı sıkıntı

Çok sevindim canımm maşallah çınar paşayaanneanne yemekleride yaramış sanki hep böyle güzel haberle dönelim inşallah..yarında bizim kontrol var çok merak ediyorum oğlumu can parçamıkabızlık içinde başka bölüme göndermek yerine biraz öneride bulunsa iyiymiş ah bu doktorlarr ilgiye ihtiyacımız var anlamıyolar

Senin için de zormuş bayağı cnm Şimdiden yavaştan alıştırabiilsen ii olurdu gittikçe ağırlaşıyoruz çünkü son Zamanlar da Enerji yi doğuma saklamak için bolcana uyumamız gerekliymiş oda nasıl olur bilmiyorum bu tekmelerle sanırsın içerde kick bocks yapıo

Hayırlı olsun canım çok sevindim bebiş şimdiden uğurlu geldi maşallah

Ahh canım aynı duygular hep bi de benim eşimin çalıştığı ortamı görsen fashion tv gbi güzel güzel mini etekli kızlar falan ama işin garip tarafı önceden çok kıskanan ben şu an nedense bi güven patlaması yaşıyorumbizimkide saldı kndini seni yanlız bırakmıcam deyip benle birlikte o da kilo alıyo beraber zayıflarız diyo

Uzun süre bisiklete veta tahterevalli binmeyip binince hamlamış gibi bir ağrı değil mi örnek biraz garip oldu ama bebeğinin cinsiyeti nedir benimki kız

ay benimki de sporda bunlara noluyor ki baba oluyorum yaşlanmıycam sendromu mu acaba doğsun bebeler ellerine verelim de o zaman görürler sporu
Seneye gitmezmiş zaten kızıyla oynayacakmış Bi de benim eşim zaten beden eğitimi öğretmeni, evlendikten sonra salmıştı çok. Ondan da hareket isteği gelmiş olabilir.

Sağol canım sorduğun için. Ben de yine söylerim doktoruma. Ben de normal diye okudum ama kan hacminden dolayı damar yırtıkları olabiliyormuş burunda. Belki kbb bunun için krem verebilir. Benim küçükken çatlaklardan leğen leğen kanardı :)

Bak bunu söylediğin iyi oldu canım ya gerçi ben eskiden bi ara sürekli lens kullaniyordum onu biraktım simdi yazın lense geciyorum dışarı cıkarken, kışın gözlük neyse ben doğuma yakın yine lens alırım ama kullanmam doğum başlayınca unutmazsam hemen takiveririm

Canım cok güzel yere atanmissin Ispartayi severim ben Ege sıcaklığını hissedeceksin hemen hadi bakalim yeni hayatın hayırlı olsun

Ben gece boyunca tuvalete kalkmaktan keyifli uyumuyorum ama uykuya cok cabuk dalarım Allah'tan. Basımı yastığa koyduktan sonraki ilk 5dkyı çoğu zaman hatirlamam bile

Kocalar bizim gibi olmaktan mı korkuyor ne
Benimki sulugöz olduğum icin kilo konusunda artık sürekli teselli etmeye çalışıyor beni ama eminim ki zayıf halim daha çok hoşuma gidiyor kendisi zaten çöp gibi kilo alamiyor başım sıkışırsa sen de cok zayifsin alabiliyorsan sen kilo al diyorum

Ayyy o konuya zaten hiiiiccc girmeyelim canımBen gecen haftalarda hastalandım ya ondan horlama kaldı bende ömrümde 1 defa horluyorsun diyen olmamıştı şimdi eşim gece boyunca yine aldın ağaç motorunu kesim yapıyordun diyor Kıllara tüylere alıştı artık arkadaş modunda takıldığımız için pek ilgisini çekmiyor ben de nadasa bırakıyorum bazen Amaaa geçen gün ne dese beğenirsin "ooo favoriler de baya uzamış bi sakal tıraşı mı yapsak"
Neyse tatlım can sıkmaya değmez hepsi hormonal değişiklikten oluyor onların çocuğunu taşıyoruz sonuçta

Oh oh maşallah oğluşaannesi güzel bakmış haftasina yetişmiş miniğimiz
Inşallah senin rahatsizliklarin da gecer rahat edersin tatlım

Oh tatlım ne güzel herşey yolunda olmasına sevindim nstye 28 haftada mı giriliyomuş tatlım bide ekstra bi ücret varmı

ah canımm. içinde bi mucize var bundan büyük güzellik olur mu.
ayrıca kocalarımız bizi tırnağımızın ojesi saçımızın boyası yüzümüzün makyajı için sevdilerse ayıp etmişler.
olumsuz şeyler düşünme canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…