- 22 Ekim 2015
- 568
- 887
- 23
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #36.841
htcsell15 hayırlı olsun canım benim memleketime gidiyosun bişeye ihtiyacın olursa haberimiz olsun emi.ben ıspartada değilim ama yardımcı oluruz yinede
geçen bana kocam koçum diye seslendi daha ne olsunyok güzelim makyajda yapmıyorum. akşam eve gidince onuı temizlemekle ugraşmak zor oluyor. bir de gözlerim çok hassaslaştı. makyaj kirpik dibi iltihabı yapıyor. o yüzden lensleri de rafa kaldırdım. eşim de gözlüklü hiç begenmezdi beni. biliyorum bunu da ya canım sıkılıyor.
bende sarışınım röfleli saçlarım. ama diplerim yine geldi. roman kadınları gibiyim. cumartesi erkenden gidicem kuafore dip yaptırmaya. artık olacağı yok. canımı çok sıkıyor.
senin boyun epey vardı hatırladığım kadarıyla. 1,73 filandı dimi. 90 ne ki. ben 165 cm ile geçen cuma 86 kiloydum.
bu kilolar dogumdan sonra nasıl gidecek kara kara düşünmeye başladım.30 kiloyu bulacak aldığım kilolar . sanki eskiden zayıfmışım gibi 100 kiloyu bulacağım
koçum ha !geçen bana kocam koçum diye seslendi daha ne olsunartık bacaklarımı alamıyorum eğilince sancı giriyor tüyler de saolsun 2 günde fora geçen uzanmışım tv izliyorum bacağım açılmış tüylerim birazcık özgürlüğe kavuşmuş durumda ve midem çok hassaslaştı gag gug gidiyorum o da içerdeydi gayet rahatım yani benim o halimi fark edince artık sana koçum diye hitap edicem arkadaşımdan farksız oldun demez mi ayyy bunalım dibi çemkirmenin son noktası oluverdim bi anda sen taşı istersen çocuğu diye başladım ama napalım yani kimse kolay olucak demedi ki sonra unuttururuz biz bu zamanları onlara bir süre erkek erkeğe takılıcaz artık cinsellikte yok herif korkuyor
maşallah canımsana ve bebişe. sanırım bir sorun da çıkmadı. hadi bakalım artık 28. haftadan sonra geri sayımbaşladı demektir.Selam güzeller nasılsınız bakımbiz hastahanede 2saat kaldık dört boyutlu bakmadı doktorumuz bebis ayakları, elleriyle yüzünü de kapamış dedi ama sıkıntı yok dedi gelişimi 28hafta ile uyumlu dedi, ben ilaçları kendim bırakmıştırm hatırlarsınız, bebisim 4 gün geriden gelirken 3 haftada haftasını yakaladı sonunda bende almayacagim ilaç filan şimdi ama doktoruma demiyom korkumdan.. Ayağım kaymıştı anlattım bisey olmaz dedi ama 1damla kan için vajinal bakmak istedi.. Her ay bi sefer oldu nerdeyse hep baktılar sıkıntı yok bende istemedim bi de afedersijiz 3 günde bir lavaboya çıkıyorum anlattım hoşaflara rağmen ve basur var bana dedi genel cerraha git ben bilmem dedi ilk kez nts ye girdim o da normalmiş ama bebiş nts yı sevmedi anneyi tekmeledi durdu bi de ultrason a yolladı böbreklere karaciğere baktirdi .. Baya gaz sıkışmasi çıktı orda bu kadar kabızlık sonuç ne olacaktı .. sihirlikk burun kanaması normal diyemem dedi kulak burun boğaza görün varsa dedi bende merak ettim sordum dedim bende de burun tikaninca açmaya çalışınca oluyo ama inşallah iyiyizdir tatlım ben normal diye okudum bi ywrde daha âile hekimi randevum var ona da belki bugün giderim .. Doktoruma dedim doğum kacta olursa olsun gelirsiniz değil mi, burda olursak izinde değilsek geliriz dedi ve 1ay sonra gel dedi.. İdararda yoğun enfeksiyon çıktı hafif antibiyotik yazdı o da bi de bizden böyle güzeller miranda_1986 Kedibochi NicksizYumurta yagmurr_damlasi I iremerve1990 M Mjdmjd CadiKazani Strawberry_83 P PembePaltolu maya-2016 cananarya Berenebru neff1316 yesim_figen esmerim0786 MELISTOPRAK ve tüm güzeller
Ne.güzel canım bebişin haftasını yakalamış nst için erken değilmi cnm 32 den önce bakılmıyor diye biliyorum sancı mı vardı ondan mı bakıldıSelam güzeller nasılsınız bakımbiz hastahanede 2saat kaldık dört boyutlu bakmadı doktorumuz bebis ayakları, elleriyle yüzünü de kapamış dedi ama sıkıntı yok dedi gelişimi 28hafta ile uyumlu dedi, ben ilaçları kendim bırakmıştırm hatırlarsınız, bebisim 4 gün geriden gelirken 3 haftada haftasını yakaladı sonunda bende almayacagim ilaç filan şimdi ama doktoruma demiyom korkumdan.. Ayağım kaymıştı anlattım bisey olmaz dedi ama 1damla kan için vajinal bakmak istedi.. Her ay bi sefer oldu nerdeyse hep baktılar sıkıntı yok bende istemedim bi de afedersijiz 3 günde bir lavaboya çıkıyorum anlattım hoşaflara rağmen ve basur var bana dedi genel cerraha git ben bilmem dedi ilk kez nts ye girdim o da normalmiş ama bebiş nts yı sevmedi anneyi tekmeledi durdu bi de ultrason a yolladı böbreklere karaciğere baktirdi .. Baya gaz sıkışmasi çıktı orda bu kadar kabızlık sonuç ne olacaktı .. sihirlikk burun kanaması normal diyemem dedi kulak burun boğaza görün varsa dedi bende merak ettim sordum dedim bende de burun tikaninca açmaya çalışınca oluyo ama inşallah iyiyizdir tatlım ben normal diye okudum bi ywrde daha âile hekimi randevum var ona da belki bugün giderim .. Doktoruma dedim doğum kacta olursa olsun gelirsiniz değil mi, burda olursak izinde değilsek geliriz dedi ve 1ay sonra gel dedi.. İdararda yoğun enfeksiyon çıktı hafif antibiyotik yazdı o da bi de bizden böyle güzeller miranda_1986 Kedibochi NicksizYumurta yagmurr_damlasi I iremerve1990 M Mjdmjd CadiKazani Strawberry_83 P PembePaltolu maya-2016 cananarya Berenebru neff1316 yesim_figen esmerim0786 MELISTOPRAK ve tüm güzeller
Benim de ağrıyor yorulduğumda adım bile atamıyorum yarın dr gidersem soracağım aynı zamanda belim ve kalça kemiklerimde ağrıyorgünaydın güzel anneler ve tatlişko bebişleri benim 2 haftadır çatım çok ağrıyo neden bilmiyorum korkuyorum aynı durumda olan yada tecrübesi olan arkadaşlar varmı acaba
Masallah canm sizeSelam güzeller nasılsınız bakımbiz hastahanede 2saat kaldık dört boyutlu bakmadı doktorumuz bebis ayakları, elleriyle yüzünü de kapamış dedi ama sıkıntı yok dedi gelişimi 28hafta ile uyumlu dedi, ben ilaçları kendim bırakmıştırm hatırlarsınız, bebisim 4 gün geriden gelirken 3 haftada haftasını yakaladı sonunda bende almayacagim ilaç filan şimdi ama doktoruma demiyom korkumdan.. Ayağım kaymıştı anlattım bisey olmaz dedi ama 1damla kan için vajinal bakmak istedi.. Her ay bi sefer oldu nerdeyse hep baktılar sıkıntı yok bende istemedim bi de afedersijiz 3 günde bir lavaboya çıkıyorum anlattım hoşaflara rağmen ve basur var bana dedi genel cerraha git ben bilmem dedi ilk kez nts ye girdim o da normalmiş ama bebiş nts yı sevmedi anneyi tekmeledi durdu bi de ultrason a yolladı böbreklere karaciğere baktirdi .. Baya gaz sıkışmasi çıktı orda bu kadar kabızlık sonuç ne olacaktı .. sihirlikk burun kanaması normal diyemem dedi kulak burun boğaza görün varsa dedi bende merak ettim sordum dedim bende de burun tikaninca açmaya çalışınca oluyo ama inşallah iyiyizdir tatlım ben normal diye okudum bi ywrde daha âile hekimi randevum var ona da belki bugün giderim .. Doktoruma dedim doğum kacta olursa olsun gelirsiniz değil mi, burda olursak izinde değilsek geliriz dedi ve 1ay sonra gel dedi.. İdararda yoğun enfeksiyon çıktı hafif antibiyotik yazdı o da bi de bizden böyle güzeller miranda_1986 Kedibochi NicksizYumurta yagmurr_damlasi I iremerve1990 M Mjdmjd CadiKazani Strawberry_83 P PembePaltolu maya-2016 cananarya Berenebru neff1316 yesim_figen esmerim0786 MELISTOPRAK ve tüm güzeller
Yapmak lazım ya da ço zorda kalırsam sosyal medyada falan paylaşırımBen de senin gibi düşünüyorum canım sonunca onlar bir sekilde büyüttüler bebeklerini benimkini de ben kendi başıma tecrübe etmek isterim. Bir de hamileliğimde bir kez bile bi ihtiyacin var mı, nasılsın, nasıl gidiyor demeyen insanlardan tavsiyeler (!) Alırsam daha da cok sinirlenirim herhalde
Ben mobilya beşik aldım canım
Gece eşime okuttum bu yazıyı ve aynı seyi söyledim ben de canim76 puntoyla yazdırıp vestiyere asalım dedim okuyunca gözleri doldu hemen yaa ne duygusal adam su kocacım
Canım benim coooookkkk sevindimhayırlı olsun inşallah atandigin yerde cok mutlu olursun miniğin sana hep böyle şans getirsin Bu arada nereye atandın? Arkadaslarımdan duyduğum kadarıyla baska sehre atananlar oryantasyon sürecini(1 dönem) su an ikamet ettikleri yerde gecirebiliyorlarmış. Ben ayrıntılı olarak bilmiyorum onu da bir arastir istersen yaza kadar düzenini bozmazsın
Aynen tatlım
Canım cok sevindim kardeşin adına hayırlı olsun
aynen bende öyle yatakta sağdan sola dönemiyorum ağrıdan benm kontrol haftaya sorucam bende ama çatı ağrısı korkuttu beni ne yalan söyliyim bel bacak ağrıyodu zaten umursamıyordum ama çatı sıkıntıBenim de ağrıyor yorulduğumda adım bile atamıyorum yarın dr gidersem soracağım aynı zamanda belim ve kalça kemiklerimde ağrıyor
Çok sevindim canımm maşallah çınar paşayaSelam güzeller nasılsınız bakımbiz hastahanede 2saat kaldık dört boyutlu bakmadı doktorumuz bebis ayakları, elleriyle yüzünü de kapamış dedi ama sıkıntı yok dedi gelişimi 28hafta ile uyumlu dedi, ben ilaçları kendim bırakmıştırm hatırlarsınız, bebisim 4 gün geriden gelirken 3 haftada haftasını yakaladı sonunda bende almayacagim ilaç filan şimdi ama doktoruma demiyom korkumdan.. Ayağım kaymıştı anlattım bisey olmaz dedi ama 1damla kan için vajinal bakmak istedi.. Her ay bi sefer oldu nerdeyse hep baktılar sıkıntı yok bende istemedim bi de afedersijiz 3 günde bir lavaboya çıkıyorum anlattım hoşaflara rağmen ve basur var bana dedi genel cerraha git ben bilmem dedi ilk kez nts ye girdim o da normalmiş ama bebiş nts yı sevmedi anneyi tekmeledi durdu bi de ultrason a yolladı böbreklere karaciğere baktirdi .. Baya gaz sıkışmasi çıktı orda bu kadar kabızlık sonuç ne olacaktı .. sihirlikk burun kanaması normal diyemem dedi kulak burun boğaza görün varsa dedi bende merak ettim sordum dedim bende de burun tikaninca açmaya çalışınca oluyo ama inşallah iyiyizdir tatlım ben normal diye okudum bi ywrde daha âile hekimi randevum var ona da belki bugün giderim .. Doktoruma dedim doğum kacta olursa olsun gelirsiniz değil mi, burda olursak izinde değilsek geliriz dedi ve 1ay sonra gel dedi.. İdararda yoğun enfeksiyon çıktı hafif antibiyotik yazdı o da bi de bizden böyle güzeller miranda_1986 Kedibochi NicksizYumurta yagmurr_damlasi I iremerve1990 M Mjdmjd CadiKazani Strawberry_83 P PembePaltolu maya-2016 cananarya Berenebru neff1316 yesim_figen esmerim0786 MELISTOPRAK ve tüm güzeller
Senin için de zormuş bayağı cnm Şimdiden yavaştan alıştırabiilsen ii olurdu gittikçe ağırlaşıyoruz çünkü son Zamanlar da Enerji yi doğuma saklamak için bolcana uyumamız gerekliymiş oda nasıl olur bilmiyorum bu tekmelerle sanırsın içerde kick bocks yapıoKaliteli bir uyku uyuduğum söylenemez 2. sınıfa giden oğlum halen yanımızda uyuyor ve ben sabaha kadar üstünü açtı kapa tuvaletim geldi kalk sabah kadar cebelleşiyorum dün akşam eşim artık aşkım son ay ablanda kalacaksın istersen ben kuzunun odasında yatayım siz rahat rahat yatın dedi poff benim durumda böyle kıyamıyorum kuzumada
Hayırlı olsun canım çok sevindim bebiş şimdiden uğurlu geldi maşallahAllaha Şükür atandık kizlatsimdi dusunmeye basladim benim dogum iznim nasil olucak? Burda ogretmen arkadaslara sorum dogum izni yaza geliyor cogunlugu ktarilabiliyor mu? Bir de goreve basladim diyesiye ay sonunu bulcak. Herhangi bir sart gerekiyor mu cunku baslar baslama 2 3 hafta sonra dogum iznine cikilacak. Yani en az bir ay fiilen calusmak gbi birsey var mi? Izin aktarilamiyorsa 32 de izne ayrilmayi dusunuyorum ozel yordu beni kalan vakitte dinleneyim
Ahh canım aynı duygular hepGünaydın kızlar
yine bir sabah ve nefes darlığı. neyse ki bugün daha az.
umarım herkes çok iyidir.
ayy ben bu ara kendimi aldığım kiloların, gelen dip boyamın,takamadığım lensimden dolayı takmak zorunda olduğum gözlüğüm, ojesiz tırnaklarım ve makyajsız ölü gibi yüzümle çoooooooooook ama çoooook çirkin hissediyorum.
bi kaç gündür eşime tripleniyordum. o hala gencecik incecik filan diye. sanki adamın suçu.
biraz da onun tabi ben bizim çocuğumuzu taşıyorum o hala bakımlı kokular filan( hamile kadın mode on )
neyse dicem o ki çook canım sıkldı akşam başladım ağlamaya. oda geldi işte sen benim güzelimsin balımsın filan falan. kim inanır? ne balı ne güzeli. ühüüüüü
var mı benim gibi olan?
Uzun süre bisiklete veta tahterevalli binmeyip binince hamlamış gibi bir ağrı değil mi örnek biraz garip oldu ama bebeğinin cinsiyeti nedir benimki kızaynen bende öyle yatakta sağdan sola dönemiyorum ağrıdan benm kontrol haftaya sorucam bende ama çatı ağrısı korkuttu beni ne yalan söyliyim bel bacak ağrıyodu zaten umursamıyordum ama çatı sıkıntı
Seneye gitmezmiş zaten kızıyla oynayacakmışay benimki de sporda bunlara noluyor ki baba oluyorum yaşlanmıycam sendromu mu acaba doğsun bebeler ellerine verelim de o zaman görürler sporu
Sağol canım sorduğun için. Ben de yine söylerim doktoruma. Ben de normal diye okudum ama kan hacminden dolayı damar yırtıkları olabiliyormuş burunda. Belki kbb bunun için krem verebilir. Benim küçükken çatlaklardan leğen leğen kanardı :)Selam güzeller nasılsınız bakımbiz hastahanede 2saat kaldık dört boyutlu bakmadı doktorumuz bebis ayakları, elleriyle yüzünü de kapamış dedi ama sıkıntı yok dedi gelişimi 28hafta ile uyumlu dedi, ben ilaçları kendim bırakmıştırm hatırlarsınız, bebisim 4 gün geriden gelirken 3 haftada haftasını yakaladı sonunda bende almayacagim ilaç filan şimdi ama doktoruma demiyom korkumdan.. Ayağım kaymıştı anlattım bisey olmaz dedi ama 1damla kan için vajinal bakmak istedi.. Her ay bi sefer oldu nerdeyse hep baktılar sıkıntı yok bende istemedim bi de afedersijiz 3 günde bir lavaboya çıkıyorum anlattım hoşaflara rağmen ve basur var bana dedi genel cerraha git ben bilmem dedi ilk kez nts ye girdim o da normalmiş ama bebiş nts yı sevmedi anneyi tekmeledi durdu bi de ultrason a yolladı böbreklere karaciğere baktirdi .. Baya gaz sıkışmasi çıktı orda bu kadar kabızlık sonuç ne olacaktı .. sihirlikk burun kanaması normal diyemem dedi kulak burun boğaza görün varsa dedi bende merak ettim sordum dedim bende de burun tikaninca açmaya çalışınca oluyo ama inşallah iyiyizdir tatlım ben normal diye okudum bi ywrde daha âile hekimi randevum var ona da belki bugün giderim .. Doktoruma dedim doğum kacta olursa olsun gelirsiniz değil mi, burda olursak izinde değilsek geliriz dedi ve 1ay sonra gel dedi.. İdararda yoğun enfeksiyon çıktı hafif antibiyotik yazdı o da bi de bizden böyle güzeller miranda_1986 Kedibochi NicksizYumurta yagmurr_damlasi I iremerve1990 M Mjdmjd CadiKazani Strawberry_83 P PembePaltolu maya-2016 cananarya Berenebru neff1316 yesim_figen esmerim0786 MELISTOPRAK ve tüm güzeller
Bak bunu söylediğin iyi oldu canım ya gerçi ben eskiden bi ara sürekli lens kullaniyordum onu biraktım simdi yazın lense geciyorum dışarı cıkarken, kışın gözlükcanım inşallah dogumdan sonra gider. cidden canımı çok sıkıyor. benim şükür şeker sorunum yok. aşırı bir iştahımda yok aslında. normal yiyorum. ama spor yapamıyorum hareket edemiyorum. işten gelince zaten bitkin oluyorum ne zman hareket edeceğim. kaldı ki nefes nefeseyim zaten. bizim apartmanda asansör yok merdiven çıkıyorum 70 lik nineler gibi nefes nefese..
lens gebelikte kullanılmıyor canım. bende bilmiyordum, hep lens kullanırdım.
2 ay önce gündüz gözlerim çapak yapınca netten baktım şöyle diyor ;
"Değişen hormonal yapı göz yaşı salgısını etkileyeceği için hamilelik döneminde kullanılan lens çok daha fazla kirlenerek protein birikimine neden olmaktadır. Göz yaşında normal seviyenin iki katı olarak gerçekleşen protein taşları kontakt lens yüzeyinde diğer lipit tortullar ve yağ asidi ile birleşerek kullanılan lensin süresinden çok daha kısa bir süre içinde kullanılamaz duruma gelmesine neden olmaktadır. "
günlük öneriliyor, benimkiler de aylık. günlük aynı zamanda astigmat oldugum için hem bulması çok zok yani ben bulamadım .o yüzden gözlüge dönmek zorunda kaldım.
bu gözlükleri de begenmiyorum. daha şık biş yaptırıcam haftasnuna. belki daha iyi hissederim. zaten burnumu acıtıyor.
ayrıca eşim ben aglayınca bebek senin güzelliğinden alıyordur ondan böylesindir diyor. bu kadar dürüst olmak zorunda değil yani resmen çirkinsin demek istedi.
bir de çok kzııyordu aşırı kilo aldın diye. bu ne ya biraz dikkat et diyordu. kendisi maalesef kilo takıntılıdır. sanki benimle tanıştığında ben 55 kiloydum. kendisi de hafifte olsa göbeklidir yani. ama böyle bir adam. neyse ki akşam aglayınca filan teselli etmek için işte sen güzelimsin cart curt. inanmıyorum işte inanmıyorum
hiç hamile psikolojisinden anlamıyor benim eşim. belki de oda benimle beraber bişileri ögreniyor. bazen bana bakarken dehşete kapıldığını düşünüyorum durumumdan dolayı. keşke insanlar da kuşlar gibi yumurtlasa da hamile kalmasa demişti. beni böyle hiç begenmiyor biliyorum
üzülüyorum elimde değil. bazen de hırslanıyoruım. bu bebek dogacak elbet. görürsün diyorum ona. ne bileyim offf..
Canım cok güzel yere atanmissin Ispartayi severim ben Ege sıcaklığını hissedeceksin hemenBebeğim evet allahim a bin şükür. Isparta ya atandım merkez Memleketim de konya zaten yakın git gel kolay olsun die secmistik. Eşim de öğretmen anlatamam sevincimi artık tatillerimiz aynı olacak. Oryantasyon istediğin yerde olacak biz tabi burada kalcaz ağustos a kadar kuzum da büyümüş olur en azından. Bizim için çok büyük bir avantaj oldu.hepinizden allah razı olsun sevincimi paylasiyorsunuz
Ben gece boyunca tuvalete kalkmaktan keyifli uyumuyorum ama uykuya cok cabuk dalarım Allah'tan. Basımı yastığa koyduktan sonraki ilk 5dkyı çoğu zaman hatirlamam bileGünaydın kızlar geceleri benim gibi hemen uykuya dalamayan varmı bilemiyorum sağa dönüyorum yok sola dönüyorum yok uyuyamıyorum eşimde şu karikatürü göndermiş sizlere paylaşayım dedim Eki Görüntüle 1770360
Kocalar bizim gibi olmaktan mı korkuyor neKızlar sizinki yine iyi, benim kocam 3-4 aydır her gün spor salonunda, o dombilik kocam gitti fit bir adam geldi yerine.
Göbek-popo hepsi şekillendi ben de kendi göbeğime bakıp iç çekiyorum.
Benim eşim de aynısını diyor, bebiş çıksın sen de tüm kiloları vereceksin diyor ama beni pek teselli etmiyor dedikleri.
Ayyy o konuya zaten hiiiiccc girmeyelim canımgeçen bana kocam koçum diye seslendi daha ne olsunartık bacaklarımı alamıyorum eğilince sancı giriyor tüyler de saolsun 2 günde fora geçen uzanmışım tv izliyorum bacağım açılmış tüylerim birazcık özgürlüğe kavuşmuş durumda ve midem çok hassaslaştı gag gug gidiyorum o da içerdeydi gayet rahatım yani benim o halimi fark edince artık sana koçum diye hitap edicem arkadaşımdan farksız oldun demez mi ayyy bunalım dibi çemkirmenin son noktası oluverdim bi anda sen taşı istersen çocuğu diye başladım ama napalım yani kimse kolay olucak demedi ki sonra unuttururuz biz bu zamanları onlara bir süre erkek erkeğe takılıcaz artık cinsellikte yok herif korkuyor
Oh oh maşallah oğluşaSelam güzeller nasılsınız bakımbiz hastahanede 2saat kaldık dört boyutlu bakmadı doktorumuz bebis ayakları, elleriyle yüzünü de kapamış dedi ama sıkıntı yok dedi gelişimi 28hafta ile uyumlu dedi, ben ilaçları kendim bırakmıştırm hatırlarsınız, bebisim 4 gün geriden gelirken 3 haftada haftasını yakaladı sonunda bende almayacagim ilaç filan şimdi ama doktoruma demiyom korkumdan.. Ayağım kaymıştı anlattım bisey olmaz dedi ama 1damla kan için vajinal bakmak istedi.. Her ay bi sefer oldu nerdeyse hep baktılar sıkıntı yok bende istemedim bi de afedersijiz 3 günde bir lavaboya çıkıyorum anlattım hoşaflara rağmen ve basur var bana dedi genel cerraha git ben bilmem dedi ilk kez nts ye girdim o da normalmiş ama bebiş nts yı sevmedi anneyi tekmeledi durdu bi de ultrason a yolladı böbreklere karaciğere baktirdi .. Baya gaz sıkışmasi çıktı orda bu kadar kabızlık sonuç ne olacaktı .. sihirlikk burun kanaması normal diyemem dedi kulak burun boğaza görün varsa dedi bende merak ettim sordum dedim bende de burun tikaninca açmaya çalışınca oluyo ama inşallah iyiyizdir tatlım ben normal diye okudum bi ywrde daha âile hekimi randevum var ona da belki bugün giderim .. Doktoruma dedim doğum kacta olursa olsun gelirsiniz değil mi, burda olursak izinde değilsek geliriz dedi ve 1ay sonra gel dedi.. İdararda yoğun enfeksiyon çıktı hafif antibiyotik yazdı o da bi de bizden böyle güzeller miranda_1986 Kedibochi NicksizYumurta yagmurr_damlasi I iremerve1990 M Mjdmjd CadiKazani Strawberry_83 P PembePaltolu maya-2016 cananarya Berenebru neff1316 yesim_figen esmerim0786 MELISTOPRAK ve tüm güzeller
Selam güzeller nasılsınız bakımbiz hastahanede 2saat kaldık dört boyutlu bakmadı doktorumuz bebis ayakları, elleriyle yüzünü de kapamış dedi ama sıkıntı yok dedi gelişimi 28hafta ile uyumlu dedi, ben ilaçları kendim bırakmıştırm hatırlarsınız, bebisim 4 gün geriden gelirken 3 haftada haftasını yakaladı sonunda bende almayacagim ilaç filan şimdi ama doktoruma demiyom korkumdan.. Ayağım kaymıştı anlattım bisey olmaz dedi ama 1damla kan için vajinal bakmak istedi.. Her ay bi sefer oldu nerdeyse hep baktılar sıkıntı yok bende istemedim bi de afedersijiz 3 günde bir lavaboya çıkıyorum anlattım hoşaflara rağmen ve basur var bana dedi genel cerraha git ben bilmem dedi ilk kez nts ye girdim o da normalmiş ama bebiş nts yı sevmedi anneyi tekmeledi durdu bi de ultrason a yolladı böbreklere karaciğere baktirdi .. Baya gaz sıkışmasi çıktı orda bu kadar kabızlık sonuç ne olacaktı .. sihirlikk burun kanaması normal diyemem dedi kulak burun boğaza görün varsa dedi bende merak ettim sordum dedim bende de burun tikaninca açmaya çalışınca oluyo ama inşallah iyiyizdir tatlım ben normal diye okudum bi ywrde daha âile hekimi randevum var ona da belki bugün giderim .. Doktoruma dedim doğum kacta olursa olsun gelirsiniz değil mi, burda olursak izinde değilsek geliriz dedi ve 1ay sonra gel dedi.. İdararda yoğun enfeksiyon çıktı hafif antibiyotik yazdı o da bi de bizden böyle güzeller miranda_1986 Kedibochi NicksizYumurta yagmurr_damlasi I iremerve1990 M Mjdmjd CadiKazani Strawberry_83 P PembePaltolu maya-2016 cananarya Berenebru neff1316 yesim_figen esmerim0786 MELISTOPRAK ve tüm güzeller
ah canımm. içinde bi mucize var bundan büyük güzellik olur mu.Günaydın kızlar
yine bir sabah ve nefes darlığı. neyse ki bugün daha az.
umarım herkes çok iyidir.
ayy ben bu ara kendimi aldığım kiloların, gelen dip boyamın,takamadığım lensimden dolayı takmak zorunda olduğum gözlüğüm, ojesiz tırnaklarım ve makyajsız ölü gibi yüzümle çoooooooooook ama çoooook çirkin hissediyorum.
bi kaç gündür eşime tripleniyordum. o hala gencecik incecik filan diye. sanki adamın suçu.
biraz da onun tabi ben bizim çocuğumuzu taşıyorum o hala bakımlı kokular filan( hamile kadın mode on )
neyse dicem o ki çook canım sıkldı akşam başladım ağlamaya. oda geldi işte sen benim güzelimsin balımsın filan falan. kim inanır? ne balı ne güzeli. ühüüüüü
var mı benim gibi olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?