2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
günaydın güzel anneler ve tatlişko bebişleri benim 2 haftadır çatım çok ağrıyo neden bilmiyorum korkuyorum aynı durumda olan yada tecrübesi olan arkadaşlar varmı acaba
canım son üç ayda artık vücut kendini doğuma hazırlıyor ve bebek daha hızlı büyüycek yer açıyor rahim bebeğe. bütün organlar sıkışıyor yer değiştiriyor.
ben otursam kalkamam kalksam oturamam yatamam öyle ağrım oluyor. kramp giriyor. ama normal endişelenme. doğumdan sonra hiçbiri kalmıcak

Ayy maşallah kocalarimıza
Allah bozmasın tatlım ben de hep düşünüyorum simdi böyleyse kızını kucagina alinca nasil olacak acaba diye. Simdiden giriyor odaya beşiğe bakiyor dakikalarca bebişin eşyalarını alıyor kucagına dolu hayal ediyor onlari
Ayy bak yine duygulandim simdi
Biz de 10 yılı doldurduk ama 2,5 yıllık evliyiz ama keşke daha once evlenseydik bu kadar uzak kalmasaydık birbirimizden diyoruz

Aynen bitanem aksam erken yatmistim sabah okudum esimi ise gonderince gelince onada okutacagim ve gercekten çok mantikli seyler soylemis bende simdiden herkese diyorum yok öyle yap yok böyle yap demeyin bana diye zaten herseyimiz degisiyor yazik bize yani inşallah bitanem cok güzel geciririz o gunleri

ya bütün gün esneyerek uyuklayarak yarı baygın halde geziniyorum. gece oluyor oğlum uyuyor hadi bende yatayım yok arkadaş uyuyamıyorum 2 ye 3 e kadar dön dön yada pc başında oluyorum: sabah 8 de oğlum mesai başlatıyor tabii ben hiç uyuyamamış yine bitkin bi kısır döngü

oy canım senin işin daha zor. allah kolaylık versin bizee

Ne güzel olmus canim senin adina çok sevindim inşallah anlasirsiniz da senin icin iyi bir donem olur bu arada tatilde kece yapacaktin naptin onu merak ettim

ay ben önceden pek kıskanmazdım. ben senden daha güzelim derdim çıkardım işin içinden. :)
şimdi elimde olmadan kilo alıyorum. diyet filan da yapamam yani bebegime karşı sorumluyum. bu bende sıkıntılı bir ikilem oluşturmaya başladı. hormonlar da cabası.
benimki de kilo verdi spora yazılmştık beraber. abonelik devam ediyor ben gidemiyorum ama o arada yine gidiyor.
gelmiş bana bak kaslandım dimi diyo. aslında yok öle bişi ama ben sinir oluyorum

çok haklısın canım. işte elde değil. hayatımızda çok büyük değişimler oluyor ve üstesinden gelmek çok zor geliyor. bu kadar kilo almayaydım iyiydi. ilk üç ayda millet kilo verir bana gelen o muazzam iştahla çok kilo aldım o dönem. şimdi normale döndük iştah ve yemede ama kilo alma aynen devam ediyor.
neyse 3 ayımız kaldı doguma inşallah. heyecanla bekliyorum

Strawberry_83 oyy canım senin işin daha da zor.
senin oglan sizin yanınızda yatmak için fazla büyük değil mi ? bebek dogunca daha zor olur ama böyle.
ben kocayı bile yolladım salona. gece dön dön ne o uyuyabiliyor ne ben. bir de horulduyor dayanamadım istemye istemye yolladım salona yani. sen nasıl alacaksın ki böyle uykunu ? kaldı ki çalışıyorsun

Ayy tatlim benim çinar ve senin adina çok sevindim herseyin iyi ve gunune yetismesine inşallah doguma kadarda böyle devam eder bende kizimi pek ozledim ama doktordan 23 subata randevu bulduk bakalim inşallah guzel haberler aliriz ve doktor hanimi begeniriz

canım doğumdan sonra 1 hafta 10 falan geçmişti heralde 10 kilo birden gitmişti. 70 kilonun üstündeydim doğuma girerken ben. 60 olmuştum. hiç bi çaba sarfetmeden 55e düştüm. 55 ten sonra biraz uğraşarak 53 e düştüm. 53 te baya kaldım ama spor yapmadığım için göbek hep vardı. bende hiç üstüne durmadım. tam spora diyete başladım kızçem geldi
kilolar çabucak gidiyor hiç merak etme. squad yaparız hep beraber popoları sıkılaştırırız. benim temmuz annesi arkadaşlarım ben hamile kaldığımda başladılar çok güzel kilolar verdiler ve ciddi sıkılaştıklarını söylediler. az azimle kilolarda gider sarkık göbeklerde.

Sormaaa kuzumu çok özlüyorum yanımızda yatmak isteyincede kıyamıyorum yumuduk yumuduk sarılıp seviyor sıpa beni

2 hafta önce idrar yolu enfeksiyonu var dedi doktor ilaç verdi tek kullanımlık onu içtim sonrasında çatı ağrıları başlayınca acaba allah korusun erkenmi gelcek meleğim diye korktum teşekkür ederim rahatladım

Okut tatlım okut o da anlasın hassas bir dönemde oldugumuzu ben malesef kimseye bisey diyemiyorum yani annemler zaten en fazla 10 gunlüğune gelecek bisey olursa ona söylerim de eşimin tarafına malesef bisey diyemem onu da eşime bırakıyorum artık ne yapayim. Kvmi önceki yaz eltimin 3 aylik anne sütüyle beslenen oğluna ekmekle bildigin salcali et suyu yedirirken görünce ben umudumu yitirdim zateneşim annesine kızınca "sizi de böyle büyüttüm ben bisey olmaz sen ne anlarsin" diye cemkirmisti

sanırım eşim ikinci hamilelik olduğu için daha tecrübeli daha dikkatli ve hassas davranıyor.
her zamankinden daha ilgili hassas davranıyor.
benimde bacakalr fena ama eğilip alamıyorum uzun uzun başında duramıyorum. kuaföre gidicem onlar için bi türlü fırsat bulamadım.
lohusalığıda atlatana kadar durum böyle yapacak bişey yok. idare etçekşler

Canımmm çok sevindim oğluşun iyi çok şükür.Adıyaman yemekleri yaradı sana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…