- 27 Kasım 2012
- 5.626
- 2.895
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #36.861
Kızlar 1 ayda 4 kilo almısımm
bende semersiz ata bindikten sonra olan ağrıya benziyor diyorum aynı şeyden bahsediyoruz benm bebeğim erkekUzun süre bisiklete veta tahterevalli binmeyip binince hamlamış gibi bir ağrı değil mi örnek biraz garip oldu ama bebeğinin cinsiyeti nedir benimki kız
Aminnnn canım insallah Allahım emek veren herkesin yüzüne baksin. Küçük kuzum daha doğmadan yuvasını düşünüyor
canım son üç ayda artık vücut kendini doğuma hazırlıyor ve bebek daha hızlı büyüycek yer açıyor rahim bebeğe. bütün organlar sıkışıyor yer değiştiriyor.günaydın güzel anneler ve tatlişko bebişleri benim 2 haftadır çatım çok ağrıyo neden bilmiyorum korkuyorum aynı durumda olan yada tecrübesi olan arkadaşlar varmı acaba
Ayy maşallah kocalarimızaYapmak lazım ya da ço zorda kalırsam sosyal medyada falan paylaşırımayy canım allah bozmasın kocişlerimiz çok iyiler maşallah bizimde 11 sene olcak evlenelide 6 sene ama hiç görmediğim iyi taraflarını görüyorum o da oğluşunu hissettikten sonra daha bi değişti duygusallaştı..hani hep derler ya babalar doğduktan sonra anlar diye bizimkiler şimdiden böyleyse sonrasının güzelliğini düşünemiyorum
Aynısını eşime dedim ben de kuzumBence de zor bir süreçtir sonuçta 9ay boyunca cok değişim geçirmiş olacağız tam alismisken tekrar kocaman bir değişime daha gireceğiz gerci bunlarin hepsi cooook güzel ve hayalini kurdugumuz seyler ama yine de alışma surecinde destege ihtiyacimiz olacak insallah hepimizin lohusaligi cok iyi gecer böyle seyler duymayiz kimseden
ya bütün gün esneyerek uyuklayarak yarı baygın halde geziniyorum. gece oluyor oğlum uyuyor hadi bende yatayım yok arkadaş uyuyamıyorum 2 ye 3 e kadar dön dön yada pc başında oluyorum: sabah 8 de oğlum mesai başlatıyor tabiiGünaydın kızlar geceleri benim gibi hemen uykuya dalamayan varmı bilemiyorum sağa dönüyorum yok sola dönüyorum yok uyuyamıyorum eşimde şu karikatürü göndermiş sizlere paylaşayım dedim Eki Görüntüle 1770360
oy canım senin işin daha zor. allah kolaylık versin bizeeKaliteli bir uyku uyuduğum söylenemez 2. sınıfa giden oğlum halen yanımızda uyuyor ve ben sabaha kadar üstünü açtı kapa tuvaletim geldi kalk sabah kadar cebelleşiyorum dün akşam eşim artık aşkım son ay ablanda kalacaksın istersen ben kuzunun odasında yatayım siz rahat rahat yatın dedi poff benim durumda böyle kıyamıyorum kuzumada
Günaydın kızlarrrr
Okulun ilk günü demiştim bu dönem tek çalışacağım, hamile halimle nasıl olacak diye tedirgin olduğumu.
İlkokula yeni atanan arkadaşı müdür bey yanıma görevlendirmeyle verdi, kafam bir rahatladı sormayınnn.
Şimdi güzel güzel uğraşıp gidiyorum.
Sizde durumlar nasıl? 2 gündür pek giremedim konuya.
Ahh canım aynı duygular hepbi de benim eşimin çalıştığı ortamı görsen fashion tv gbi güzel güzel mini etekli kızlar falan ama işin garip tarafı önceden çok kıskanan ben şu an nedense bi güven patlaması yaşıyorum bizimkide saldı kndini seni yanlız bırakmıcam deyip benle birlikte o da kilo alıyo beraber zayıflarız diyo
ah canımm. içinde bi mucize var bundan büyük güzellik olur mu.
ayrıca kocalarımız bizi tırnağımızın ojesi saçımızın boyası yüzümüzün makyajı için sevdilerse ayıp etmişler.
olumsuz şeyler düşünme canım.
Selam güzeller nasılsınız bakımbiz hastahanede 2saat kaldık dört boyutlu bakmadı doktorumuz bebis ayakları, elleriyle yüzünü de kapamış dedi ama sıkıntı yok dedi gelişimi 28hafta ile uyumlu dedi, ben ilaçları kendim bırakmıştırm hatırlarsınız, bebisim 4 gün geriden gelirken 3 haftada haftasını yakaladı sonunda bende almayacagim ilaç filan şimdi ama doktoruma demiyom korkumdan.. Ayağım kaymıştı anlattım bisey olmaz dedi ama 1damla kan için vajinal bakmak istedi.. Her ay bi sefer oldu nerdeyse hep baktılar sıkıntı yok bende istemedim bi de afedersijiz 3 günde bir lavaboya çıkıyorum anlattım hoşaflara rağmen ve basur var bana dedi genel cerraha git ben bilmem dedi ilk kez nts ye girdim o da normalmiş ama bebiş nts yı sevmedi anneyi tekmeledi durdu bi de ultrason a yolladı böbreklere karaciğere baktirdi .. Baya gaz sıkışmasi çıktı orda bu kadar kabızlık sonuç ne olacaktı .. @sihirlikk burun kanaması normal diyemem dedi kulak burun boğaza görün varsa dedi bende merak ettim sordum dedim bende de burun tikaninca açmaya çalışınca oluyo ama inşallah iyiyizdir tatlım ben normal diye okudum bi ywrde daha âile hekimi randevum var ona da belki bugün giderim .. Doktoruma dedim doğum kacta olursa olsun gelirsiniz değil mi, burda olursak izinde değilsek geliriz dedi ve 1ay sonra gel dedi.. İdararda yoğun enfeksiyon çıktı hafif antibiyotik yazdı o da bi de bizden böyle güzeller @miranda_1986 Kedibochi NicksizYumurta yagmurr_damlasi @iremerve1990 @Mjdmjd CadiKazani Strawberry_83 @_Lavin_ @IRMAK10 @cananarya Berenebru neff1316 @yesim_figen @esmerim0786 @MELISTOPRAK ve tüm güzeller
canım doğumdan sonra 1 hafta 10 falan geçmişti heralde 10 kilo birden gitmişti. 70 kilonun üstündeydim doğuma girerken ben. 60 olmuştum. hiç bi çaba sarfetmeden 55e düştüm. 55 ten sonra biraz uğraşarak 53 e düştüm. 53 te baya kaldım ama spor yapmadığım için göbek hep vardı. bende hiç üstüne durmadım. tam spora diyete başladım kızçem geldiKızlar sizinki yine iyi, benim kocam 3-4 aydır her gün spor salonunda, o dombilik kocam gitti fit bir adam geldi yerine.
Göbek-popo hepsi şekillendi ben de kendi göbeğime bakıp iç çekiyorum.
Benim eşim de aynısını diyor, bebiş çıksın sen de tüm kiloları vereceksin diyor ama beni pek teselli etmiyor dedikleri.
Strawberry_83 oyy canım senin işin daha da zor.
senin oglan sizin yanınızda yatmak için fazla büyük değil mi ? bebek dogunca daha zor olur ama böyle.
ben kocayı bile yolladım salona. gece dön dön ne o uyuyabiliyor ne ben. bir de horulduyor dayanamadım istemye istemye yolladım salona yani. sen nasıl alacaksın ki böyle uykunu ? kaldı ki çalışıyorsun
2 hafta önce idrar yolu enfeksiyonu var dedi doktor ilaç verdi tek kullanımlık onu içtim sonrasında çatı ağrıları başlayınca acaba allah korusun erkenmi gelcek meleğim diye korktum teşekkür ederim rahatladımcanım son üç ayda artık vücut kendini doğuma hazırlıyor ve bebek daha hızlı büyüycek yer açıyor rahim bebeğe. bütün organlar sıkışıyor yer değiştiriyor.
ben otursam kalkamam kalksam oturamam yatamam öyle ağrım oluyor. kramp giriyor. ama normal endişelenme. doğumdan sonra hiçbiri kalmıcak
Okut tatlım okut o da anlasın hassas bir dönemde oldugumuzuAynen bitanem aksam erken yatmistim sabah okudum esimi ise gonderince gelince onada okutacagim ve gercekten çok mantikli seyler soylemis bende simdiden herkese diyorum yok öyle yap yok böyle yap demeyin bana diye zaten herseyimiz degisiyor yazik bize yaniinşallah bitanem cok güzel geciririz o gunleri
oy canım senin işin daha zor. allah kolaylık versin bizee
sanırım eşim ikinci hamilelik olduğu için daha tecrübeli daha dikkatli ve hassas davranıyor.geçen bana kocam koçum diye seslendi daha ne olsunartık bacaklarımı alamıyorum eğilince sancı giriyor tüyler de saolsun 2 günde fora geçen uzanmışım tv izliyorum bacağım açılmış tüylerim birazcık özgürlüğe kavuşmuş durumda ve midem çok hassaslaştı gag gug gidiyorum o da içerdeydi gayet rahatım yani benim o halimi fark edince artık sana koçum diye hitap edicem arkadaşımdan farksız oldun demez mi ayyy bunalım dibi çemkirmenin son noktası oluverdim bi anda sen taşı istersen çocuğu diye başladım ama napalım yani kimse kolay olucak demedi ki sonra unuttururuz biz bu zamanları onlara bir süre erkek erkeğe takılıcaz artık cinsellikte yok herif korkuyor
Canımmm çok sevindim oğluşun iyi çok şükür.Adıyaman yemekleri yaradı sana :)Selam güzeller nasılsınız bakımbiz hastahanede 2saat kaldık dört boyutlu bakmadı doktorumuz bebis ayakları, elleriyle yüzünü de kapamış dedi ama sıkıntı yok dedi gelişimi 28hafta ile uyumlu dedi, ben ilaçları kendim bırakmıştırm hatırlarsınız, bebisim 4 gün geriden gelirken 3 haftada haftasını yakaladı sonunda bende almayacagim ilaç filan şimdi ama doktoruma demiyom korkumdan.. Ayağım kaymıştı anlattım bisey olmaz dedi ama 1damla kan için vajinal bakmak istedi.. Her ay bi sefer oldu nerdeyse hep baktılar sıkıntı yok bende istemedim bi de afedersijiz 3 günde bir lavaboya çıkıyorum anlattım hoşaflara rağmen ve basur var bana dedi genel cerraha git ben bilmem dedi ilk kez nts ye girdim o da normalmiş ama bebiş nts yı sevmedi anneyi tekmeledi durdu bi de ultrason a yolladı böbreklere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?