2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Evet tatlım memlekette kullanırım diye ama katlayıp arabaya atar mıyız onu bilemedim mini beşik aynen tatlım
Çok güzel tatlım hangi sitede bu?eşim illa next2me alalım diyo ama o kadar para vermek istemiyorum ona.park yatak aldık onun 2 katı para vercez alırsak.bunu göstereyim onada

Ayy bitanem ne güzel bir duygudur bende eve geceyim yikayayim diyorum hepsini galiba bugunde buradayim saglikla zamaninda dogsun da ela baharimiz kullansin annesinin yikadiklarini
Amin canım benim sen de yıkayınca anlayacaksın sanki evde bebek varmış hissine kapılıyorsun bugün olmazsa yarın yıkarsın kuzum Allah sağlık versin de gerisi hallolur

Amin inşallah canım hepimiz ailemizle sağlıklı mutlu bi ömür geçirelimoyy kıyamam ben ona yaa;(bebek ağlamasına oldum olası dayanamam içim parçalanır dediğin gibi güçlü olmamız lazım
Aynen tatlım bizler güçlü olalım ki bebislerimiz de güçlü ve sağlıklı olsun

Amin canım benim sen de yıkayınca anlayacaksın sanki evde bebek varmış hissine kapılıyorsun bugün olmazsa yarın yıkarsın kuzum Allah sağlık versin de gerisi hallolur

Aynen bitanem evde sivi bebek deterjani vardi onu kullanayim ilk diyorum jokere gidincede roxy dalan'dan alayim aldigimi Esk'de biraktim annemede dedim o yikayacak oradakileri bende gidince etiketlerini sokerim benimki az tersten olacak ama ayy besigi kurdugumuzdan beri zaten daha farkli duygulara kapiliyor insan arada odasina girip bakiyom

Çok güzel tatlım hangi sitede bu?eşim illa next2me alalım diyo ama o kadar para vermek istemiyorum ona.park yatak aldık onun 2 katı para vercez alırsak.bunu göstereyim onada
Güzelli k hepsi burada comda baktım g.gidiyorda da çok çeşit var yani pahalı almayı bende istemedim götür getir işimizi gorsun yeter ..

O zaman gayet güzel bence canim eger sizde begendiyseniz alin derim

Ne yazikki canim her boyutta yok nevresimler ancak diktirme yada kendimiz dikince bulabiliriz istedigimiz olculerde canim eve gecince bende deneyecegim haber veririm sanada
Tamam bitanem bende alayim o zaman english home dan çok da ciciler ..ben beğendim ama daha babaya gostermedik ona ne desek tamam alalım diyo bu ara fikir ifade etmiyo bu konuda

Tamam bitanem bende alayim o zaman english home dan çok da ciciler ..ben beğendim ama daha babaya gostermedik ona ne desek tamam alalım diyo bu ara fikir ifade etmiyo bu konuda

Al canım benim guzeller cunku hepimiz oradan aldik neredeyse birde diger yerlerde fiyatlar biraz daha pahali orada daha uygunlar goster canım öyle alirsin ben cogunu aldiktan sonra gosterdim malum memleketten alinca yanimda yardimci annem vardi ama simdiki aldiklarimizi birlikte seciyoruz ama her alalimmi dedigime tamam diyor senin esin gibi

Olsun tatlım ha yıkanmadan önce sökülmüş ha yıkandıktan sonra farketmez anneannesi mis gibi yıkar Simayin kiyafetlerini ay ne güzel

Bende begenmistim o anne yani besigini ama cok pahali gercekten canim yaa insan 6 ay kullanacagi seye o kadar para vermek istemiyor acikcasi daha uygunlari vardir mutlaka yada ikeanin besiklerinden alip anne yani besik yapabilirsin canim daha uyguna denk gelir

kizlar madam cocoda cok guzel.terlikler var.lohusa terligi olarakta kullanilir ben bayildimm :) 5.90,8.90,19.90 tl araligindalar.
Canım sen netten mi gördün yoksa magazada mı gördün ben de geçen aksam onları söylemiştim kullanilabilir sanki tabanları kalın gibi geldi bana

Ay evet canım çok güzel ama en ucuzunu 600 e bulursun.6 ay falan kullanabilcek zaten.o yüzden yatak odasına uygun fiyatlı bişey alayım dedim.bakayım ikeaya hemen sağol canım

Olsun tatlım ha yıkanmadan önce sökülmüş ha yıkandıktan sonra farketmez anneannesi mis gibi yıkar Simayin kiyafetlerini ay ne güzel

Aynen canım istersen elimde yikayayim makinaya atmayayim dedi ugrasma at makinaya dedim bakam ne yapacak az yagmurlar var bitsin yikayayim dedi ama durmaz havanin iyi oldugu gün yikar
Bu arada suslu terlikten vazgectim ben herkes kayar deyince hastanede felan hastane icin doktor terliklerinden alacagim olmadi ev icinde baska alirim dedim onuda anneme havale ettim pek sever o terlik bakmayi almayi dedim o is sende
Mademcoco ya baktim ama onlarda kayacak gibiydi ama evde kullanmak icin olabilir sankim olmadi ev icin onlardan alirim zaten o suslulere icim isinmamisti

Ay evet canım çok güzel ama en ucuzunu 600 e bulursun.6 ay falan kullanabilcek zaten.o yüzden yatak odasına uygun fiyatlı bişey alayım dedim.bakayım ikeaya hemen sağol canım

Aynen canim yaa besikler o derece pahali degil ama ilk o cikardi ya o yuzden öyle fiyati sen bir bak canim babam yapmayacak olsa ben bundan alacaktim hem fiyati uygun hemde sonradan odasina koltuk olarakda kullanabilirsin yada bir maragonza yaptir canim bak burada olculeri var bu modelde cok güzel

http://www.bebekesya.com/uykuda/beikler/anne-yan-bebek-beikleri/409/babybay-anne-yan-beik

Eklentiler

• Screenshot_2016-02-13-16-09-20.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 76
O zaman senin terlik işi uzman ellerde canım
Ben de madame cocodakileri ev icin diyorum tatlım hastaneye süslü goturmeyecegim gözüm korktu iyice. Öğrencilik günlerim geldi aklıma şu eva terliklerden ne giyerdik ya acaba böyle bisey mi alsam ki hastane icin. Içi peluşluymuş da ayaklar çok üşüyormuş ya. Saçma mı olur ki bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…