- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #37.421
Çok güzel tatlım hangi sitede bu?eşim illa next2me alalım diyo ama o kadar para vermek istemiyorum ona.park yatak aldık onun 2 katı para vercez alırsak.bunu göstereyim onadaEvet tatlım memlekette kullanırım diye ama katlayıp arabaya atar mıyız onu bilemedim mini beşik aynen tatlım
Ay inşallah canım allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın hepimize hakkıyla annelik yapabilmeyi nasip etsin
Amin canım benim sen de yıkayınca anlayacaksın sanki evde bebek varmış hissine kapılıyorsunAyy bitanem ne güzel bir duygudur bende eve geceyim yikayayim diyorum hepsini galiba bugunde buradayimsaglikla zamaninda dogsun da ela baharimiz kullansin annesinin yikadiklarini
Aynen tatlım bizler güçlü olalım ki bebislerimiz de güçlü ve sağlıklı olsunAmin inşallah canım hepimiz ailemizle sağlıklı mutlu bi ömür geçirelimoyy kıyamam ben ona yaa;(bebek ağlamasına oldum olası dayanamam içim parçalanır dediğin gibi güçlü olmamız lazım
Amin canım benim sen de yıkayınca anlayacaksın sanki evde bebek varmış hissine kapılıyorsunbugün olmazsa yarın yıkarsın kuzum Allah sağlık versin de gerisi hallolur
Güzelli k hepsi burada comda baktım g.gidiyorda da çok çeşit varÇok güzel tatlım hangi sitede bu?eşim illa next2me alalım diyo ama o kadar para vermek istemiyorum ona.park yatak aldık onun 2 katı para vercez alırsak.bunu göstereyim onada
Yok canım ya sabah bi english home dan geldi o kadar.pzt kaldı heralde.Amin inşallah canımgeldimi oglusunun kargolari
Yok canım ya sabah bi english home dan geldi o kadar.pzt kaldı heralde.
Tamam bitanemO zaman gayet güzel bence canim eger sizde begendiyseniz alin derim
Ne yazikki canim her boyutta yok nevresimler ancak diktirme yada kendimiz dikince bulabiliriz istedigimiz olculerdecanim eve gecince bende deneyecegim haber veririm sanada
Tamam bitanembende alayim o zaman english home dan çok da ciciler ..ben beğendim ama daha babaya gostermedik ona ne desek tamam alalım diyo bu ara fikir ifade etmiyo bu konuda
Olsun tatlım ha yıkanmadan önce sökülmüş ha yıkandıktan sonra farketmezAynen bitanem evde sivi bebek deterjani vardi onu kullanayim ilk diyorum jokere gidincede roxy dalan'dan alayim aldigimi Esk'de biraktim annemede dedim o yikayacak oradakileri bende gidince etiketlerini sokerim benimki az tersten olacak amaayy besigi kurdugumuzdan beri zaten daha farkli duygulara kapiliyor insan arada odasina girip bakiyom
Çok güzel tatlım hangi sitede bu?eşim illa next2me alalım diyo ama o kadar para vermek istemiyorum ona.park yatak aldık onun 2 katı para vercez alırsak.bunu göstereyim onada
Bulamadım ben yaGüzelli k hepsi burada comda baktım g.gidiyorda da çok çeşit varyani pahalı almayı bende istemedim götür getir işimizi gorsun yeter ..
Canım sen netten mi gördün yoksa magazada mı gördün ben de geçen aksam onları söylemiştim kullanilabilir sanki tabanları kalın gibi geldi banakizlar madam cocoda cok guzel.terlikler var.lohusa terligi olarakta kullanilir ben bayildimm :) 5.90,8.90,19.90 tl araligindalar.
Ay evet canım çok güzel ama en ucuzunu 600 e bulursun.6 ay falan kullanabilcek zaten.o yüzden yatak odasına uygun fiyatlı bişey alayım dedim.bakayım ikeaya hemen sağol canımBende begenmistim o anne yani besigini ama cok pahali gercekten canim yaa insan 6 ay kullanacagi seye o kadar para vermek istemiyor acikcasi daha uygunlari vardir mutlaka yada ikeanin besiklerinden alip anne yani besik yapabilirsin canim daha uyguna denk gelir
Olsun tatlım ha yıkanmadan önce sökülmüş ha yıkandıktan sonra farketmezanneannesi mis gibi yıkar Simayin kiyafetlerini ay ne güzel
Ay evet canım çok güzel ama en ucuzunu 600 e bulursun.6 ay falan kullanabilcek zaten.o yüzden yatak odasına uygun fiyatlı bişey alayım dedim.bakayım ikeaya hemen sağol canım
O zaman senin terlik işi uzman ellerde canımAynen canım istersen elimde yikayayim makinaya atmayayim dedi ugrasma at makinaya dedim bakam ne yapacak az yagmurlar var bitsin yikayayim dedi ama durmaz havanin iyi oldugu gün yikar
Bu arada suslu terlikten vazgectim ben herkes kayar deyince hastanede felan hastane icin doktor terliklerinden alacagim olmadi ev icinde baska alirim dedim onuda anneme havale ettim pek sever o terlik bakmayi almayi dedim o is sende
Mademcoco ya baktim ama onlarda kayacak gibiydi ama evde kullanmak icin olabilir sankim olmadi ev icin onlardan alirim zaten o suslulere icim isinmamisti
http://www.hepsiburada.com/prado-dayday-cibinlikli-sepet-besik-mavi-p-AILEPRDBHDAYMAV prado dayday yazıyor tatlım bana inceledikten sonra fikrini de soyleBulamadım ben yaadını söylermisin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?