2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Aslında bende ağır supurgemi bile açmıyorum dün bi anlık gaflet kaldırdım ama öyle bi ağrı yok gerçekten hiç omrumde böyle bi ağrı yasamamistim dogurucam diye korktum

Arkadaşlar aklıma Her gün bir isim geliyor karar vermekte zorlanıyorum Peri Ece ve Birce isimleri nasıl sizce

Evet canım pıt pıt atıyodu odur seninde hissettiğinbiraz uzun sürünce şaşırdım çok güzel bi histitekme gibi kuvvetli değil seri bi şekilde atma hissettim

Hımmm hadi bakalım daha nice 11 seneleriniz olsun tatlım oğluşla birlikte katlanarak büyüsün sevginiz
Ben de öyle düşünüyorum canım gelisimlerinin bir parçası olmasa o kadar hıçkırmazlardı eminim.
Gecen hafta arkadaslar geldi ya 5aylık kızları var yavrumun burnu tıkanmış burun Aspiratörüne de bi türlü bisey gelmiyor çözümü bebisi aglatmakta buldular. Annesiyle ben balkona çıktık dayanamayız diye eşimle babası bi güzel aglatip burnunu temizlediler bebisin demek ki aglamak bile ne kadar faydalı ana yüreği diyoruz ama biraz da güçlü durmamız gerekiyor sanırım

Evet canım pıt pıt atıyodu odur seninde hissettiğinbiraz uzun sürünce şaşırdım çok güzel bi histitekme gibi kuvvetli değil seri bi şekilde atma hissettim

Aynen canım her hareketi zaten guzel bir his geliyor bize Rabbim daha güzel gunlerini hissettirsin bebeklerimizin

Babacıklar eminim kızları pit pit yürümeye baslayinca o etekleri de cok yakistiracak
Aynen kuzum kucakta bile olsa etek gorünmeyecek en güzeli totosunda bezi üstünde mini eteğiyle ordan oraya kostururken giymesiayyy nasıl heyecanlandim simdi yaaa
Ben penye olanlardan aldim bi tane ay cok komik yaa kendimi yaşlı hissettim

Teşekkürler canım daha güzelleri senin prensesin olsun inşallah ben %50indirimden almıştım su an %25 var sanırım

Aynen canim yururken çok tatli oluyorlar ayy bende heveslendim ve heyecanlandim hayali bile güzel yasli degil hamileyiz

htcsell15 canım %29 indirim varken ztn indirim kuponu geçmiyo yani olsa da bi işine yaramazdı şuan.

smilesny peri biraz ürkütücü gelir hep bana ama Birce çok hoş ve değişik Ece çok var.

@mgul canım 2,5 değil 1,5 yaşındaki çocuğu zor tutarsın içinde ve senin oğlun olucak onu düşün. Biz mobilya beşikte 1 yaşına kdr zorla yatırdık çok deli yatıyodu dönerken çarpıp uyanıyodu. Bi de derinliği az 8-9 aylıkken ayağa kalkmaya başlıyolar bana sorarsan uzun vadeli değil canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…