- 14 Eylül 2015
- 2.104
- 2.542
- 83
- 32
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #37.381
Aslında bende ağır supurgemi bile açmıyorum dün bi anlık gaflet kaldırdım ama öyle bi ağrı yok gerçekten hiç omrumde böyle bi ağrı yasamamistim dogurucam diye korktumAy canım yaa ne diye hem kendine hem bebise eziyet ettinneyseki bisey olmamış cok şükür. Ben bazayı bile açmıyorum ne olur ne olmaz diye aman bundan sonra cok dikkat et az bi zamanimiz kaldi onu da sağlıklı gecirelim hepimiz
Evet canım pıt pıt atıyodu odur seninde hissettiğinYok canim ince gelmez bence benimkide 5 cm kalinliginda sonucta altta bir ince yatagi daha var ikisi birlikte güzel olur diye dusunuyorum benhadi bakalim kargo gelince sende tam emin olursun canim
Yatağın alt kısmıda boş olcakya ondan takıldı aklıma heraldedediğin gibi canım gelsinde bi öyle karar veririm artık
Ayy merak ettim nasil bir his oldugunu bende bir arastirayim bazen benim kizda devamli pit pit atiyor acaba o ara hickiriyor mu ki
Hımmm hadi bakalım daha nice 11 seneleriniz olsun tatlım oğluşla birlikte katlanarak büyüsün sevginizEveeett 11. Yılın şerefineayy o kombinlere bayılıyorum doğup biraz büyüsünlerde kombin sayfalırını araştırırız artık
Canım Onları öyle düşününce üzülüyo insan ama bi yandanda güldüm komik geldi vardır allahımın bi hikmeti olması gerekiyo demekki
Evet canım pıt pıt atıyodu odur seninde hissettiğinbiraz uzun sürünce şaşırdım çok güzel bi histi tekme gibi kuvvetli değil seri bi şekilde atma hissettim
Canım fiyatı cok uygunmuş yatagı nasil acaba? Bebis icin uygun mu ki?Güzeller nasıl bu yatak hediyeli 160 TL ve 2-2.5yasina kadar kullanılır diyoEki Görüntüle 1772290
Peri çok güzel benceArkadaşlar aklıma Her gün bir isim geliyor karar vermekte zorlanıyorum Peri Ece ve Birce isimleri nasıl sizce
Sagol canim daha güzelleri Çınarımızın olsun inşallahÇok güzeller tatlım güle güle kullanınazcık büyük olması bencede sıkıntı olmaz
Güzelmiş canımGüzeller nasıl bu yatak hediyeli 160 TL ve 2-2.5yasina kadar kullanılır diyoEki Görüntüle 1772290
Güzeller nasıl bu yatak hediyeli 160 TL ve 2-2.5yasina kadar kullanılır diyoEki Görüntüle 1772290
Arkadaşlar aklıma Her gün bir isim geliyor karar vermekte zorlanıyorum Peri Ece ve Birce isimleri nasıl sizce
Babacıklar eminim kızları pit pit yürümeye baslayinca o etekleri de cok yakistiracakAynen bitanem ama yeni model yok pek bakalim belkide gelir az daha bekleyeyim bende olmadi kalbliden bir tane alirim bir dahaki indirimdeayy bizim babamizda pek sevmez ama kizima alinca birsey demez gibime geliyor bakalim yurumeye baslayinca alirim etek ve elbise diyorum ben simdi alsamda kucakta oldugu icin gozukmeyecek birsey en guzeli pantolon kucukken bence kapli olanlardan dusunuyorum canim bende digerlerinden gerekirse sonra alirim dedigin gibi ne kadar pahali alirsan al yikaninca gidiyor
Neyse canım bu son olsun inşallah doğuma kadar öyle ağrı vermesin AllahAslında bende ağır supurgemi bile açmıyorum dün bi anlık gaflet kaldırdım ama öyle bi ağrı yok gerçekten hiç omrumde böyle bi ağrı yasamamistim dogurucam diye korktum
anladım canım. doğrudur diyorlardır zaten indirim yapıyoruz bir de kupon mu kullancanCanim o indirim kuponu aralik ayinda verilmisti ve ocak kullanimi sondu diye biliyorum bende vardi ama ocak 28' de bittiydi günüama baska kampanyalar varsa onu bilemiyorum acikcasi
Teşekkürler canım daha güzelleri senin prensesin olsun inşallahNicksizYumurta canım çok tatlı nevresim leriniz gülerek kullanın bende bugün bakıp alcam inşallah
@mgul tatlım bu park yatak büyümü fiyatı uygun ama biraz kalabalık gibi ben böyle sade seyleri seviyorum fikrim bu yönde tatlım
Babacıklar eminim kızları pit pit yürümeye baslayinca o etekleri de cok yakistiracak
Aynen kuzum kucakta bile olsa etek gorünmeyecek en güzeli totosunda bezi üstünde mini eteğiyle ordan oraya kostururken giymesiayyy nasıl heyecanlandim simdi yaaa
Ben penye olanlardan aldim bi tane ay cok komik yaa kendimi yaşlı hissettim
anladım canım. doğrudur diyorlardır zaten indirim yapıyoruz bir de kupon mu kullancan
şimdi 700 lira canım içim gidiyor hemen almak için bakalımDediginde dogru canım dedigin arabayi daha ucuza bulamazsin bende sabah siteye bakarken gordum fiyati arkadasim 1.5 sene once bile 900 tl'ye aldi kizina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?