- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #37.441
Aynen ben anlamam ki diyoAl canım benim guzeller cunku hepimiz oradan aldik neredeyse birde diger yerlerde fiyatlar biraz daha pahali orada daha uygunlargoster canım öyle alirsin ben cogunu aldiktan sonra gosterdim malum memleketten alinca yanimda yardimci annem vardi ama simdiki aldiklarimizi birlikte seciyoruz ama her alalimmi dedigime tamam diyor senin esin gibi
Bu da çok cici aslındaO zaman senin terlik işi uzman ellerde canım
Ben de madame cocodakileri ev icin diyorum tatlım hastaneye süslü goturmeyecegim gözüm korktu iyice. Öğrencilik günlerim geldi aklıma şu eva terliklerden ne giyerdik ya acaba böyle bisey mi alsam ki hastane icin. Içi peluşluymuş da ayaklar çok üşüyormuş ya. Saçma mı olur ki bilemedimEki Görüntüle 1772410
Süper baban yine iş başında yani maşallahAynen canim yaa besikler o derece pahali degil ama ilk o cikardi ya o yuzden öyle fiyatisen bir bak canim babam yapmayacak olsa ben bundan alacaktim hem fiyati uygun hemde sonradan odasina koltuk olarakda kullanabilirsin yada bir maragonza yaptir canim bak burada olculeri var bu modelde cok güzel
http://www.bebekesya.com/uykuda/beikler/anne-yan-bebek-beikleri/409/babybay-anne-yan-beik
Akşama kendini bu saatte davet ettiren bi misafirim var ne dersiniz, temizlik mi hazırlık mi ne yapsam şaştım .. Çaya gelecekler ama yine de .. Bi planiniz var mı dedi yoo dedim iyi size geliyoruz dedi
Bence işimizi görür canım beğendim benhttp://www.hepsiburada.com/prado-dayday-cibinlikli-sepet-besik-mavi-p-AILEPRDBHDAYMAV prado dayday yazıyor tatlım bana inceledikten sonra fikrini de soyle
Canım 8-10 saat açlıktan sonra ölçüyorum.gece su bile içmiyorum.bende bilemedim niye böyle olducanim aksam en son ne zaman yemegi kesiyorsun ?son ara ogunu kacta uapiyosun.bazen cok uzun sure ac kalincada vucut sekri yukseltiyor.yatmadan 1 bardak tarcinli yogurt veya tarcinli sut ic.sabah biraz acil elini yuzunu yika agzina su bile koymadan olc sekerini.bazen su bile etkiliyor acligi.tokluk olcmeden suyuda yemeklerle birlikte al.sekerini olcene kadar su icme.aklinda bulunsun canim.
Mesafe koymak en iyisi böyle insanlara.gelene gelme denmez ama durumun belli son dakikada haber verilmezki.çok yorm kendini canım olduğu kadar idare et.Akşama kendini bu saatte davet ettiren bi misafirim var ne dersiniz, temizlik mi hazırlık mi ne yapsam şaştım .. Çaya gelecekler ama yine de .. Bi planiniz var mı dedi yoo dedim iyi size geliyoruz dedi
Ay hic sevmem öyle seyleri yaa bu saatte mi söylenirAkşama kendini bu saatte davet ettiren bi misafirim var ne dersiniz, temizlik mi hazırlık mi ne yapsam şaştım .. Çaya gelecekler ama yine de .. Bi planiniz var mı dedi yoo dedim iyi size geliyoruz dedi
Aynen öyle yaptik ama 2 saat iş yaptım yine de ve çamaşırım ıslanmış kizdim bayaAy hic sevmem öyle seyleri yaa bu saatte mi söylenirsen azıcık ortalığı toparla canım eşin dısaridan hazir biseyler alsın cayın yanina tamam işte yorma kendini
Güzelim yaa ister istemez yoruldum ve iç çamaşırım ıslanmış baya kendime de kizdim ama ben zaten eşime diyordum yalnızım yardımcı yok kimseyi pek almam artık misafir ama kendini zorla davet ettirdi gibi bisey oldu bende gelme diyemedimMesafe koymak en iyisi böyle insanlara.gelene gelme denmez ama durumun belli son dakikada haber verilmezki.çok yorm kendini canım olduğu kadar idare et.
Ayy temizlik yordu beni bi de birşeyler hazırlamak la ugrasmadim valla , hazir aldimÇok anlayissiz insanlar var üstelik hamileyiz biz geçen hafta da bana böyle yaptılar hem de yemeğe geliyoruz dediler o gece bel ağrısından uyuyamadim sende çok kasmamak kendini arkadaşım hazır şeyler ikram et
Alınca bana da haber verBence işimizi görür canım beğendim beneşimde baksında artık hangisine karar verirsek onu alırız.
İyi yapmışsın hazır almakla.benimde kv ler gelcek akşama ama hiç bişey yapmadım evi toparladım sadece.tatlım benim sürekli ıslak banyodan havlu kağıt rulosu eksik olmuyo her gittiğimde yeniliyorum.iş yapınca ıslak oluyo yapmayıncada nemli gibi.sarı yoğun değilse korkma yani.Güzelim yaa ister istemez yoruldum ve iç çamaşırım ıslanmış baya kendime de kizdim ama ben zaten eşime diyordum yalnızım yardımcı yok kimseyi pek almam artık misafir ama kendini zorla davet ettirdi gibi bisey oldu bende gelme diyemedimsamimiyiz bi de .. Valla çayın yanına da 5 çeşit bisey aldım hazır
Ayakta kalmaktan o zaman aynen yorunlunca oluyo sanki bi kere daha olmuştu .. Onlar da yabancı değiller ya boşverİyi yapmışsın hazır almakla.benimde kv ler gelcek akşama ama hiç bişey yapmadım evi toparladım sadece.tatlım benim sürekli ıslak banyodan havlu kağıt rulosu eksik olmuyo her gittiğimde yeniliyorum.iş yapınca ıslak oluyo yapmayıncada nemli gibi.sarı yoğun değilse korkma yani.
Ay inşallah yoktur canım ya aman onlar gelince de sen otur eşin doldursun çayı utanip belki ben doldurayim der gelen misafirAynen öyle yaptik ama 2 saat iş yaptım yine de ve çamaşırım ıslanmış kizdim bayadeğiştirdim inşallah bebeğim iyidir .. Eşim de yardım etti ama yine de yoruldum
Aynen eşime dedim bende bekleme hep sen de kalk dedim şimdi oynuyo minik aşkım inşallah iyidir .. Yorunlunca bi kere daha olmuştu ..Ay inşallah yoktur canım ya aman onlar gelince de sen otur eşin doldursun çayı utanip belki ben doldurayim der gelen misafir
Iyidir o zaman annesi sen arkadaşınla yalnız kalirsan konuş durumum biraz tehlikeli doktor kendimi yormamamı söyledi falan de anlasınAynen eşime dedim bende bekleme hep sen de kalk dedim şimdi oynuyo minik aşkım inşallah iyidir .. Yorunlunca bi kere daha olmuştu ..
Bunlar çok sekermis canim yaa aklımda bulunsun lazim olursa ordan alırımMagnet süs hazırlayan fstiklar bakın kazanabil sitesinde bunlar 100 adet 10 lirasüslemede işe yararEki Görüntüle 1772476
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?