2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Aynen ben anlamam ki diyo o en iyi tel alır anlar memleketten Annenle alman çok iyi olmuş bizim memleket küçük kayseride daha çok şey var o yüzden gidince bakmadim hiçbir şey e ..

Bu da çok cici aslında

Akşama kendini bu saatte davet ettiren bi misafirim var ne dersiniz, temizlik mi hazırlık mi ne yapsam şaştım .. Çaya gelecekler ama yine de .. Bi planiniz var mı dedi yoo dedim iyi size geliyoruz dedi

Süper baban yine iş başında yani maşallahtanıdık var aslında olabilir canımsağol eşimle konuşayım

Akşama kendini bu saatte davet ettiren bi misafirim var ne dersiniz, temizlik mi hazırlık mi ne yapsam şaştım .. Çaya gelecekler ama yine de .. Bi planiniz var mı dedi yoo dedim iyi size geliyoruz dedi

Çok anlayissiz insanlar var üstelik hamileyiz biz geçen hafta da bana böyle yaptılar hem de yemeğe geliyoruz dediler o gece bel ağrısından uyuyamadim sende çok kasmamak kendini arkadaşım hazır şeyler ikram et

Canım 8-10 saat açlıktan sonra ölçüyorum.gece su bile içmiyorum.bende bilemedim niye böyle oldu

Mesafe koymak en iyisi böyle insanlara.gelene gelme denmez ama durumun belli son dakikada haber verilmezki.çok yorm kendini canım olduğu kadar idare et.

Ay hic sevmem öyle seyleri yaa bu saatte mi söylenir sen azıcık ortalığı toparla canım eşin dısaridan hazir biseyler alsın cayın yanina tamam işte yorma kendini

Ay hic sevmem öyle seyleri yaa bu saatte mi söylenir sen azıcık ortalığı toparla canım eşin dısaridan hazir biseyler alsın cayın yanina tamam işte yorma kendini
Aynen öyle yaptik ama 2 saat iş yaptım yine de ve çamaşırım ıslanmış kizdim baya değiştirdim inşallah bebeğim iyidir .. Eşim de yardım etti ama yine de yoruldum

Mesafe koymak en iyisi böyle insanlara.gelene gelme denmez ama durumun belli son dakikada haber verilmezki.çok yorm kendini canım olduğu kadar idare et.
Güzelim yaa ister istemez yoruldum ve iç çamaşırım ıslanmış baya kendime de kizdim ama ben zaten eşime diyordum yalnızım yardımcı yok kimseyi pek almam artık misafir ama kendini zorla davet ettirdi gibi bisey oldu bende gelme diyemedim samimiyiz bi de .. Valla çayın yanına da 5 çeşit bisey aldım hazır

Çok anlayissiz insanlar var üstelik hamileyiz biz geçen hafta da bana böyle yaptılar hem de yemeğe geliyoruz dediler o gece bel ağrısından uyuyamadim sende çok kasmamak kendini arkadaşım hazır şeyler ikram et
Ayy temizlik yordu beni bi de birşeyler hazırlamak la ugrasmadim valla , hazir aldim tatlım anlayışlı olmaları lazım bari bi gün önceden söyle de mi bi de yemekli olsa dusunemiyorum, umarım yardım edenin olmuştur zor gerçekten benimde çamaşırım ıslanmış moralim bozuldu sabahta yorulmustum evin işleriyle çünkü

İyi yapmışsın hazır almakla.benimde kv ler gelcek akşama ama hiç bişey yapmadım evi toparladım sadece.tatlım benim sürekli ıslak banyodan havlu kağıt rulosu eksik olmuyo her gittiğimde yeniliyorum.iş yapınca ıslak oluyo yapmayıncada nemli gibi.sarı yoğun değilse korkma yani.

Ayakta kalmaktan o zaman aynen yorunlunca oluyo sanki bi kere daha olmuştu .. Onlar da yabancı değiller ya boşver gelirken onlar gelin hamile canı çeker desin alsınlar bi zahmet ben o kadar duyarlı oldum ki bi konuda gelinim hamile olsa valla gül gibi bakar kaynanası

Aynen öyle yaptik ama 2 saat iş yaptım yine de ve çamaşırım ıslanmış kizdim baya değiştirdim inşallah bebeğim iyidir .. Eşim de yardım etti ama yine de yoruldum
Ay inşallah yoktur canım ya aman onlar gelince de sen otur eşin doldursun çayı utanip belki ben doldurayim der gelen misafir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…