2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

sağol canım

Kızlar ya bugün gelen nevresimleri yıkadım balkonumuz kapalı ama yine de toz olmasin diye kurutmalığı kizımin odasina getirdim oraya astım yikananlari. Ayy cok duygulandım yaa sanki odayı mis gibi bebiş kokusu sardı koklamaya doyamadımanne olmak ne garip biseymis yaa alt tarafı nevresim yani bebisi kucagima alıp kokladigimi hayal bile edemiyorum

Canımcım memlekette kullanmak için 1,5 yaş olsa da işimizi görür ben ev için parrk yatak alcam

Canım ben memlekette kullanmak için arıyorum bebiş park yatakta yatcak o ayrı

Kizlar A101 de bebek urunleri var battaniye carsaf alez bir de prima mavi pakette kampanya var 25 tl ye 88 adet bez almis oldum bir bakin derim premium alacam normalde ama fiyat uygun geldi yeni dogdugunda zaten cok bez gidecek diye dusundum

Deterjan ve yumulatıcı ne kullandın canım

Eki Görüntüle 1772314 Kızlar doğum hediyesi kokulu taş yaptım fikirlerinizi alabilirmiyim kokulu taş ve sabun arasında karasızım
Bunlar cok tatlı olmuş canim yaa taşlar zamanla deforme oluyor mu? Bana da kokulu taş hediye geldi ama hiiiiccc koku falan yok sabundan daha güzel koku geliyorsa sabun yapabilirsin?

Deterjan ve yumulatıcı ne kullandın canım
Burda dalan roxy onermislerdi canim bulsam onu alacaktim ama sadece hacışakir granül matik vardı onu aldım sonuçta yılların sabuncusu iyidir diye düşündüm. Yumuşatıcı olarak da dalinin yumusaticisi vardi onu aldim. Aslinda yumuşatıcı kullanmasak daha iyi de buranın suyu cok sert kullanmazsan kıyafetler makineden taş gibi çıkıyor

Ayy bitanem ne güzel bir duygudur bende eve geceyim yikayayim diyorum hepsini galiba bugunde buradayim saglikla zamaninda dogsun da ela baharimiz kullansin annesinin yikadiklarini

Memlekete diye arıyorum halen canım bende beğendim ama

O zaman gayet güzel bence canim eger sizde begendiyseniz alin derim

Aynen park yatak 70*110 ama o ölçüde nevrssim yoktu hiç mesela english home da acaba park yatağa alta kıvırma kolay oluyo mudur

Ne yazikki canim her boyutta yok nevresimler ancak diktirme yada kendimiz dikince bulabiliriz istedigimiz olculerde canim eve gecince bende deneyecegim haber veririm sanada

Amin inşallah canım hepimiz ailemizle sağlıklı mutlu bi ömür geçirelimoyy kıyamam ben ona yaa;(bebek ağlamasına oldum olası dayanamam içim parçalanır dediğin gibi güçlü olmamız lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…