- 22 Ekim 2015
- 568
- 887
- 23
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #37.401
htcsell15 canım %29 indirim varken ztn indirim kuponu geçmiyo yani olsa da bi işine yaramazdı şuan.
smilesny peri biraz ürkütücü gelir hep bana ama Birce çok hoş ve değişik Ece çok var.
Pamukprncess canım 2,5 değil 1,5 yaşındaki çocuğu zor tutarsın içinde ve senin oğlun olucak onu düşün. Biz mobilya beşikte 1 yaşına kdr zorla yatırdık çok deli yatıyodu dönerken çarpıp uyanıyodu. Bi de derinliği az 8-9 aylıkken ayağa kalkmaya başlıyolar bana sorarsan uzun vadeli değil canım
Canımcım memlekette kullanmak için 1,5 yaş olsa da işimizi görür ben ev için parrk yatak alcamhtcsell15 canım %29 indirim varken ztn indirim kuponu geçmiyo yani olsa da bi işine yaramazdı şuan.
smilesny peri biraz ürkütücü gelir hep bana ama Birce çok hoş ve değişik Ece çok var.
Pamukprncess canım 2,5 değil 1,5 yaşındaki çocuğu zor tutarsın içinde ve senin oğlun olucak onu düşün. Biz mobilya beşikte 1 yaşına kdr zorla yatırdık çok deli yatıyodu dönerken çarpıp uyanıyodu. Bi de derinliği az 8-9 aylıkken ayağa kalkmaya başlıyolar bana sorarsan uzun vadeli değil canım
Canım ben memlekette kullanmak için arıyorum bebiş park yatakta yatcakNicksizYumurta canım çok tatlı nevresim leriniz gülerek kullanın bende bugün bakıp alcam inşallah
Pamukprncess tatlım bu park yatak büyümü fiyatı uygun ama biraz kalabalık gibi ben böyle sade seyleri seviyorum fikrim bu yönde tatlım
Memlekete diye arıyorum halen canımGuzelmis canim park besik olarak mi dusunuyorsun
Birce degisik guzelmis canim manasi nedir
Evet tatlım memlekette kullanırım diye ama katlayıp arabaya atar mıyız onu bilemedim mini beşik aynen tatlımGüzelmiş canımfiyatıda iyi.mini beşik galiba dmi? Boyutları ne peki?
Aynen park yatak 70*110 ama o ölçüde nevrssim yoktu hiç mesela english home da acaba park yatağa alta kıvırma kolay oluyo mudurPamukprncess canim benim yatagin olculeri 65x95 ama nevresimler standart okuyor altina kiviracagiz artik büyük gelen tarafini
Aynen park yatak 70*110 ama o ölçüde nevrssim yoktu hiç mesela english home da acaba park yatağa alta kıvırma kolay oluyo mudur
Park yatağınızın markası ne acaba .bende bir tane böyle beğendim de joei marka .sizin ki Nasıl acabaPamukprncess canim benim yatagin olculeri 65x95 ama nevresimler standart okuyor altina kiviracagiz artik büyük gelen tarafini
Tek, eşsiz, biricik anlamıGuzelmis canim park besik olarak mi dusunuyorsun
Birce degisik guzelmis canim manasi nedir
Deterjan ve yumulatıcı ne kullandın canımKızlar ya bugün gelen nevresimleri yıkadım balkonumuz kapalı ama yine de toz olmasin diye kurutmalığı kizımin odasina getirdim oraya astım yikananlari. Ayy cok duygulandım yaasanki odayı mis gibi bebiş kokusu sardı koklamaya doyamadım anne olmak ne garip biseymis yaa alt tarafı nevresim yani bebisi kucagima alıp kokladigimi hayal bile edemiyorum
Bunlar cok tatlı olmuş canim yaaEki Görüntüle 1772314 Kızlar doğum hediyesi kokulu taş yaptım fikirlerinizi alabilirmiyim kokulu taş ve sabun arasında karasızım
Burda dalan roxy onermislerdi canim bulsam onu alacaktim ama sadece hacışakir granül matik vardı onu aldım sonuçta yılların sabuncusu iyidir diye düşündüm. Yumuşatıcı olarak da dalinin yumusaticisi vardi onu aldim. Aslinda yumuşatıcı kullanmasak daha iyi de buranın suyu cok sert kullanmazsan kıyafetler makineden taş gibi çıkıyorDeterjan ve yumulatıcı ne kullandın canım
Kızlar ya bugün gelen nevresimleri yıkadım balkonumuz kapalı ama yine de toz olmasin diye kurutmalığı kizımin odasina getirdim oraya astım yikananlari. Ayy cok duygulandım yaasanki odayı mis gibi bebiş kokusu sardı koklamaya doyamadım anne olmak ne garip biseymis yaa alt tarafı nevresim yani bebisi kucagima alıp kokladigimi hayal bile edemiyorum
Memlekete diye arıyorum halen canımbende beğendim ama
Aynen park yatak 70*110 ama o ölçüde nevrssim yoktu hiç mesela english home da acaba park yatağa alta kıvırma kolay oluyo mudur
Park yatağınızın markası ne acaba .bende bir tane böyle beğendim de joei marka .sizin ki Nasıl acaba
Tek, eşsiz, biricik anlamı
Eki Görüntüle 1772314 Kızlar doğum hediyesi kokulu taş yaptım fikirlerinizi alabilirmiyim kokulu taş ve sabun arasında karasızım
Amin inşallah canım hepimiz ailemizle sağlıklı mutlu bi ömür geçirelimHımmm hadi bakalım daha nice 11 seneleriniz olsun tatlım oğluşla birlikte katlanarak büyüsün sevginiz
Ben de öyle düşünüyorum canım gelisimlerinin bir parçası olmasa o kadar hıçkırmazlardı eminim.
Gecen hafta arkadaslar geldi ya 5aylık kızları var yavrumun burnu tıkanmış burun Aspiratörüne de bi türlü bisey gelmiyor çözümü bebisi aglatmakta buldular. Annesiyle ben balkona çıktık dayanamayız diye eşimle babası bi güzel aglatip burnunu temizlediler bebisin demek ki aglamak bile ne kadar faydalı ana yüreği diyoruz ama biraz da güçlü durmamız gerekiyor sanırım
Ay inşallah canım allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın hepimize hakkıyla annelik yapabilmeyi nasip etsinAynen canım her hareketi zaten guzel bir his geliyor bizeRabbim daha güzel gunlerini hissettirsin bebeklerimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?