2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Anladım canım ben kürtaj oldum ya ilkinde boş keseydi Sivas Medicana da olmuştum o zaman yozgatın ilçesinde çalıştık en yakın sivasti..
Üzülme tatlım bak ogluşun olunca hatrlamıycan bile benimde bir düşügüm bitane de bebiş karnımda öldü 3 aylıktı insan unutuyor ne kadar üzücü olsada

Ayy ayy canim okurken ben bile heyecanlandim yazdiklarini o video isini bende istiyorum inşallah cekerim simdilik daha pek belli olmuyor ama bizim yaramaz

Sepete ekledim canım ama almadım geve biraz yogunduk annemlerle uzun telefon görüşmeleri yaptik
Eee artık gelinimiz oluyor dedikodu diz boyuydu

Anladim tatlim hangilerini ekledin bana atsana bende ona göre alayim ohh canim desene size konusacak konu oldu nasilmis tanisma ve isteme hallolmus mu

Mutlu yıllar,mutlu yaşlar canimm

[QUOTE="NicksizYumurta, post: 45163638, member: 6 8 29 42 neyi neredy hem de nasıl
Bizim zilloş sanırım pes etti canım bana da hiç video cektirmiyordu ne zaman kamerayı açsam hareketler duruyor kapatsam başlıyordu dün yakaladım nihayet gece de babamıza şov yaptı bi güzel ordan oraya kosturdu durdu hatta babasiyla yine mors alfabesiyle sohbet ettiler. Esim gobegime kac tane vurursa o da ona göre cevap verdi
Bi de sana dedim ya neresi olduğunu ayırt edemiyorum diye sanki ilk defa minik ayacıklarına dokundum önce korktum sonra hoşuma gitti çıkarıp ısırasım geldi yaaa
[/QUOTE]

Oyy oy maşallah :) ayağı mi çok benziyor 1 aya kalmaz neyi neresi anlariz

Günaydın Canım. Ne güzel bir sevgililer günüdür senin için Doğum günün kutlU olsun Canım nice mutlu senelere

Ben ikili yaptirmadim. Uclu yaptirmistim onda bir sey cikmadi
Baska bir sorun yok sadece 2 hafta geri doktor bu testi yaptirmani oneririm bu ihtimali ekarte etmis oluruz dedi

Üzülme tatlım bak ogluşun olunca hatrlamıycan bile benimde bir düşügüm bitane de bebiş karnımda öldü 3 aylıktı insan unutuyor ne kadar üzücü olsada
Ne badireler atlatmisiz inşallah Allah karnimizdaki bebislerimize sağlık versin , kavuştursun bizi ben çok kötü olmuştum halen aklimda çünkü rüyamda gordum, annem de gormustu tarif uyuyordu ve çok güzel bir kızdı

Ayy en güzel günlerimiz bunlar bende elimden geldiğince kameraya alıyorum dün tatlı yedim inanılmaz oynuyordu bak şimdiden seninki babasının aşkı olmuş geçen bende hareket ederken dokundum ama top gibi sertti kafası miydi ki acaba

28. Haftada garanti çekersin annesi

Tatlım beni duygulandımdın üzüldüm benimde ogluşum olcaktı

Simayımız azıcık daha büyüsün tatlim bol bol cekersin
Aileler birkac hafta önce tanışmıştı tatlım dün istemisler kızı vermişler kardeşim tektaşı da takmış kıza olmuş yani o iş ayy beni aradilar ordayken telefonda dayanamadım ağladım annem de üzüldü dedim sen üzülme bunlar hep hormonlardan oluyor baska sebebi yok

Oyy oy maşallah :) ayağı mi çok benziyor 1 aya kalmaz neyi neresi anlariz[/QUOTE]
Aynen tatlım yaa cok eglenceli olacakBana ayak gibi geldi canım çünkü yine başını asagiya dogru gömüp hıçkırmaya başlamıştı soldan soldan da tekmeliyordu baska uzvu olamazdı ayak şekline benziyordu

Evet tatlim yaa doya doya sorunsuz yaşayalım bu günleri evet baba zaten kızına aşık kızı ona hemen gönlünü kaptırdı bile eşim bazen kollarını açıp yanıma geliyor ben de bana sarilacak saniyorum sonra karnıma bi gömülüyor öylece ortada kalıyorum
O top gibi olan ya kafasıdır ya da totosu herhalde canimama sertse kafa olma ihtimali de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…