- 16 Eylül 2015
- 1.267
- 2.026
- 53
- 35
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #37.561
Üzülme tatlım bak ogluşun olunca hatrlamıycan bile benimde bir düşügüm bitane de bebiş karnımda öldü 3 aylıktı insan unutuyor ne kadar üzücü olsadaAnladım canım ben kürtaj oldum ya ilkinde boş keseydi Sivas Medicana da olmuştumo zaman yozgatın ilçesinde çalıştık en yakın sivasti..
Ayy hem de nasıl
Bizim zilloş sanırım pes etti canımbana da hiç video cektirmiyordu ne zaman kamerayı açsam hareketler duruyor kapatsam başlıyordu dün yakaladım nihayet gece de babamıza şov yaptı bi güzel ordan oraya kosturdu durdu hatta babasiyla yine mors alfabesiyle sohbet ettiler. Esim gobegime kac tane vurursa o da ona göre cevap verdi
Bi de sana dedim ya neresi olduğunu ayırt edemiyorum diye sanki ilk defa minik ayacıklarına dokundumönce korktum sonra hoşuma gitti çıkarıp ısırasım geldi yaaa
Sepete ekledim canım ama almadım geve biraz yogunduk annemlerle uzun telefon görüşmeleri yaptik
Eee artık gelinimiz oluyor dedikodu diz boyuydu
Günaydın canımarkadaşım hep kullandığına göre vardır.bende hiç bakmamıştım inşallah memnun kalırız
Günaydın kızlar sevgililer gününüz kutlu olsunkarnımızadaki yakında ınsallah kollarımızda olacak olan yeni sevgililerimizle uzun guzel ömürlerimiz olsun inşallah tabi kocaları da unutmayalım bugun benim aynı zamanda doğum günüm bebişim sabah pıt pıtlarıyla gunünü kutladı cok mutluyum
Ayrintiliya gittigimde fark olustu basta yoktu. Benim tup bebek gec dollenme gibi bir durumda soz konusi degilEn başından beri mi öyle canım geç döllenme olmuş da olabilir çünkü
Günaydın Canım. Ne güzel bir sevgililer günüdür senin içinGünaydın kızlar sevgililer gününüz kutlu olsunkarnımızadaki yakında ınsallah kollarımızda olacak olan yeni sevgililerimizle uzun guzel ömürlerimiz olsun inşallah tabi kocaları da unutmayalım bugun benim aynı zamanda doğum günüm bebişim sabah pıt pıtlarıyla gunünü kutladı cok mutluyum
Ben ikili yaptirmadim. Uclu yaptirmistim onda bir sey cikmadiyakın zamanda arkadaşım yaptırdı canım 2 li testinde riski yüksek çıkmıştı. amniyosentez istemedi bunu yaptırdı. benim bebeğimde 4 hafta geriden geliyor. ben amniyosentez yaptırdım sorun çıkmadı canım.
Evet canım ordan yaptırdımCanim kelebekli isimi de aynı yerde yaptirdin?
Sen niye yaptirdin canim sorin neydi sonucun nasil geldi?Ben yaptırdım canım ama 17. Hafta da falan yanlış hatırlamıyorsam
Ne badireler atlatmisiz inşallah Allah karnimizdaki bebislerimize sağlık versin , kavuştursun biziÜzülme tatlım bak ogluşun olunca hatrlamıycan bile benimde bir düşügüm bitane de bebiş karnımda öldü 3 aylıktı insan unutuyor ne kadar üzücü olsada
Karma atabilmek için mi çamaşırlarıÇamaşırlar için renk karıştırmayan mendiller var ya canım ondan alcaz.bimde var
Ayy en güzel günlerimiz bunlar bende elimden geldiğince kameraya alıyorum dün tatlı yedim inanılmaz oynuyorduAyy hem de nasıl
Bizim zilloş sanırım pes etti canımbana da hiç video cektirmiyordu ne zaman kamerayı açsam hareketler duruyor kapatsam başlıyordu dün yakaladım nihayet gece de babamıza şov yaptı bi güzel ordan oraya kosturdu durdu hatta babasiyla yine mors alfabesiyle sohbet ettiler. Esim gobegime kac tane vurursa o da ona göre cevap verdi
Bi de sana dedim ya neresi olduğunu ayırt edemiyorum diye sanki ilk defa minik ayacıklarına dokundumönce korktum sonra hoşuma gitti çıkarıp ısırasım geldi yaaa
28. Haftada garanti çekersin annesiAyy ayy canim okurken ben bile heyecanlandim yazdiklarinio video isini bende istiyorum inşallah cekerim simdilik daha pek belli olmuyor ama bizim yaramaz
Anladim tatlim hangilerini ekledin bana atsanabende ona göre alayim ohh canim desene size konusacak konu oldu nasilmis tanisma ve isteme hallolmus mu
Tatlım beni duygulandımdın üzüldüm benimde ogluşum olcaktıNe badireler atlatmisiz inşallah Allah karnimizdaki bebislerimize sağlık versin , kavuştursun biziben çok kötü olmuştum halen aklimda çünkü rüyamda gordum, annem de gormustu tarif uyuyordu ve çok güzel bir kızdı
Simayımız azıcık daha büyüsün tatlim bol bol cekersinAyy ayy canim okurken ben bile heyecanlandim yazdiklarinio video isini bende istiyorum inşallah cekerim simdilik daha pek belli olmuyor ama bizim yaramaz
Anladim tatlim hangilerini ekledin bana atsanabende ona göre alayim ohh canim desene size konusacak konu oldu nasilmis tanisma ve isteme hallolmus mu
[QUOTE="NicksizYumurta, post: 45163638, member: 6 8 29 42 neyi neredy hem de nasıl
Evet tatlim yaa doya doya sorunsuz yaşayalım bu günleriAyy en güzel günlerimiz bunlar bende elimden geldiğince kameraya alıyorum dün tatlı yedim inanılmaz oynuyordubak şimdiden seninki babasının aşkı olmuş geçen bende hareket ederken dokundum ama top gibi sertti kafası miydi ki acaba
Evet tatlım onun için beyaz olupta üzerinde renkli desenler olanlar için alıcam özellikleKarma atabilmek için mi çamaşırlarıben ilk kez duydum bizde alalım bugün öyleyse çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?