2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Merhabalar herkese,
Hastane ve doktorumu değiştirmek zorunda kaldım maalesef arayıştayım şimdi. Koşuyolu medipole giden var mı kızlar aranızda bi kaç şey danışmak istiyorum?
Herkese hayırlı sağlıklı kolay doğumlar dilerim.

Bitanem bende az daha buyumesini bekliyorum ohh hadi hayirli olsun canım benim Allah tamamina erdirsin uzulmesin annende canim dugune ela baharla gideceksiniz ayy ne tatli olur

doğum günün kutlu olsun babybabycat

Mayıs annecikleri hepinize çok mutlu geçireceğiniz bir sevgililer günü diliyorum.
Bu sene bambaşka duygularla kutluyoruz her özel günü. Ben çok sulu göz oldum, reklamlara bile ağlar oldum.
Oğlum pek bir hareketli. Artık çok uyuyabildiğimi söyleyemem. Alışveriş işlerini neredeyse bitirdik. Çok fazla eşya alıp, yarısını giydirmemekten açıkça çekiniyorum. Araba konusunu hala netleştiremedik. Concord neo kullanan arkadaşlarım çok memnun ama hala bilemiyoruz. Sizlerden kullananlar var mı?
Biz yarından itibaren 30. Haftamıza giriyoruz. Son 10 hafta... Bakalım beyefendi ne zaman gelecek? Artık heyecandan nefesim kesiliyor gibi oluyor, sabırsızlanıyorum.
hepinize sevgiyle sarılıyorum. Keyifli pazarlar

Bitanem bende az daha buyumesini bekliyorum ohh hadi hayirli olsun canım benim Allah tamamina erdirsin uzulmesin annende canim dugune ela baharla gideceksiniz ayy ne tatli olur
Amin canim benim düğünü kurban tatilinde yapalım demişler minik kuş biraz daha büyümüş olur inşallah düğünde anne kız kıvırırız bol bol ooohh yandan yandan

Kızlar dün kontrol vardı ,doktor NST yaptırdı sonra bebeğin ciğer gelişimi için kortizon verdi.nst de hiçbir şey çıkmadı .bebek gelişimide iyi 28 haftalik oldu 38 cm 1300 gram .içim rahat etmedi başka hastaneye uzmana gittik doktor gelişimin iyi oldugunu sıvının iyi olduğunu söyledi uzmanıniz riski etmemek için bunu yaptırdigini söyledi.sadece kasiklariMDA ağrı var içim içimi yiyor uyumuyorum moralim çok bozuldu .bebeğime ilaç vermek istemiyorum

Canım bozma moralini eğer ihtiyac duymasa vermezdi doktor eminim onlar da bebisin sağlıklı olması icin elinden geleni yapıyorlar. Üzülüp bebisini de üzme annesi

Amin canim benim düğünü kurban tatilinde yapalım demişler minik kuş biraz daha büyümüş olur inşallah düğünde anne kız kıvırırız bol bol ooohh yandan yandan

Ohh senin icin cok daha güzel olur canim öyle olmasi hem elada buyumus olur annesi dayisinin dugunune beyaz birde elbise alir ona ohhh gelinden güzel olur prenses valla

Canım bende geçende gittim 28 haftalik benide nts ve dopplere sokturdu bana da bebeğe giden kan akımında biraz sorun var deyip igne ilaç verdi ama yani şükürler olsun burda ne arkadaşlar var o yüzden onlara dua edelim halimizide şükredelim sendr uzulup bebisini ve kendini skma allah yardimcin olsun canm

Doğum gününüz kutlu olsun cnm nice mutlu yıllara

Merhabalar kizlar 2 gundur belimde agrinoluyor bugunde sabahtanberi adet sancisi gibibsancim var bunu yasayan varmi

Oyyy oyyy bunlar baba-kız anneyi kıskandırıyolar kızına aşık bi baba daha ne ister bi anne tadını çıkar inşallah sağlıklı ilerde kızımız da olur bizim bir baba için kız çocuğu bambaşka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…