2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Tatlım beni duygulandımdın üzüldüm benimde ogluşum olcaktı
Canimmmm benimm çok zor annem kürtaj olmuş eskiden, karar verip.. Bizler çok küçükmüşüz bakamam diye aldırmış, ve geçen ben ona rüyasında demisim bak bu kardeşim diye sarışın çok tatlı bi erkekmiş anneme sen beni ac bırakıyorsun burda demiş nasıl üzgündü.. Pişmansin değil mi dedim sonra da bende üzüldüm çok istediğim ilk bebeğim gelişmedi aldılar onu, büyük konuşmayayim da ben isteyerek kurtaj olamam bu şekilde bile çok etkilendiysem kardeşleri sağlıklı olsun inşallah

Amin canim benim düğünü kurban tatilinde yapalım demişler minik kuş biraz daha büyümüş olur inşallah düğünde anne kız kıvırırız bol bol ooohh yandan yandan
Ayyy çok tatlı binde elbise kombini yaparsınız siz şimdi çok tatlı olurrrr tatlım uzaklık zor ama yüzük takma bu sadece düğünde halay başı olacaksın eee kardeşin evleniyor

Ohh senin icin cok daha güzel olur canim öyle olmasi hem elada buyumus olur annesi dayisinin dugunune beyaz birde elbise alir ona ohhh gelinden güzel olur prenses valla
dimi teyzesi yaa tam bi prenses yapayim kızımı da görsünler Allah önce sağlık versin de bunlar kolay iş

Kızlar yagmurr_damlasi yatağımızın kurulmuş halialt açma dönence onları takmadık daha.odasıyla birlikte yatağınıda donatıp atarız inşallah tekrar.bu arada yatak çok kaliteli dışarda gezerken baktıklarımdan daha iyi çıktı bi çoğu incecik kumaşlardandı.park yatak düşünenlere tavsiye ederim

Amin canım benim yaa inşallah hayırlı zamanda nasip etsin Allah
Kıskansam da dediğin gibi onlar yeter ki birbirlerini coooook sevsinler daha ne isterim ki Ayrica itiraf ediyorum aslında bayılıyorum baba-kız aşkına

Bu da küçük Aşkımla <3 ben .. Eşime bu sekilde geldim dedim ki hediye almadım, en güzel hediyeyi vereceğim icin o da çözdü kurdeleyi(gelinlik kurdelem) Eki Görüntüle 1773194
Maşallah size çok güzelsinizz
Daha ne olsun tatlım bundan güzel hediyemi olur birbirimize
Güzellik çok tatlısınız siz iki erkeginle güzel gezmeler size bizde gezmeden yeni döndük
Çok sağol canım sizde öylesinizzzbizde yeni geldik dayanamadık yine bi sürü şey aldık küçük sevgilimize

Maşallah size çok güzelsinizz
Daha ne olsun tatlım bundan güzel hediyemi olur birbirimize

Çok sağol canım sizde öylesinizzzbizde yeni geldik dayanamadık yine bi sürü şey aldık küçük sevgilimize
Ayyy biz sadece yelek eksikti kıyafet onu aldık gerçi bornoz da eksik ama english home bornozu alcam ama benimki sabırsız çok gezemedik .. Hava da güzel iyi yapmissiniz canım teşekkür ederiz

Çok güzel canım oğluşun uyusun da büyüsün içinde kraft harikadır eminim bizde daha alcaz

Oğluş güzel güzel uyusun içinde inşallah annesi güle güle kullanın

Ayyy çok tatlı binde elbise kombini yaparsınız siz şimdi çok tatlı olurrrr tatlım uzaklık zor ama yüzük takma bu sadece düğünde halay başı olacaksın eee kardeşin evleniyor
Ayy dimi yaa anne-kız kombini yapacagız inşallah
Uzaklık zor cok duygulandım ama elden bisey gelmiyor o kadar yola dayanamazdim 2 otobüs 2 Uçakla gitmem gerekiyor ki ben artik evde otururken yoruluyorum
Dediğin gibi halay başı ben olurum o zamana kadar da kilo verirsem oooohhhh daha ne isterim

Ayyy biz sadece yelek eksikti kıyafet onu aldık gerçi bornoz da eksik ama english home bornozu alcam ama benimki sabırsız çok gezemedik .. Hava da güzel iyi yapmissiniz canım teşekkür ederiz
Bende patikli tek alt alcam diye gittim indirimede dayanamayıp bi sürü şey aldımaynen canım hava süperdi

Çok güzel canım oğluşun uyusun da büyüsün içinde kraft harikadır eminim bizde daha alcaz
Teşekkür ederim canım amin inşallahevet süpermiş canım ama kraftın diğer modellerinde bu kaliteyi görmedim kumaş olarak.alırken bakarsın sende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…