2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım hayırlı olsun kraftin hangi modeli bide kaca kac acaba bide ayıp olmasa fiyatı ne acaba

Canım hayırlı olsun kraftin hangi modeli bide kaca kac acaba bide ayıp olmasa fiyatı ne acaba
Sağol canımönce aynı modeli bebek mağazasından 400 e aldık arızalı çıktı iade ettik.sonra gittigidiyorda kraft store mağazası var ordan 370 e aldık.350 ye de var ama garanti olsun kendi mağazasından alalım dedik.kraft roma modeli.

Canım sen netten mi gördün yoksa magazada mı gördün ben de geçen aksam onları söylemiştim kullanilabilir sanki tabanları kalın gibi geldi bana
Benimki ayda 1 çağırıyor canim pazartesi randevum var bakalım ne diyecek
Kızlar benimde cuma günü randevum var ve doktorum ondan sonraki randevuları daha sık yapacagım Demişti.2 haftada bir 20 günde bir çağırılmam doğuma kadar dedi bana.benimde işime geldi Yani bebişi görmek var

Eki Görüntüle 1773271 Eki Görüntüle 1773272 Eki Görüntüle 1773275
Ayy sen sorunca hemen çektim canım çok üşeniyodumterlikte aldım m.coco dan
Ayyy yordum seni ama napim bebis kiyafeti görmek istiyorum hep
hepsi çoooookkkk tatlı güzel günlerde giysin oğluş
Ay o gri salopetin gri-pembe olanindan biz de kızımıza almıştık kesinlikle favorilerimden biri
Terliğin de cok güzel canım ben de onun pembesini almayı düşünüyordum kalıbı nasil? Kendi numaranı mı aldin büyük mü aldın?

Kizlar sizin de bebusleriniz artık dönüyor mu böyle elimi karnima koyuyorum dalgalaniyor ya eli ya ayağı geçip geçip duruyor maşallah mukemmel bir his
Evet canım bende arada döndüğünü hissediyorum sanki kayıyormuş ayda dalgalanmalar hissediyorum içimde zaten döndüğü yeri hemen tepkisiyle yerini genişletmek için kerata :)

Ohh en güzeli zaten bundan sonra bebisler hızlı büyüyecek daha fazla merak etmemiş olursun canim

Gittiğin doktor ve hastane hakkındaki görüşlerini yazabilirmisib memnunmusun acaba?

Hakan bey var super otesi, ama sadece riskli gebeliklere bakiyor. Sema hanim cok iyi ama cok kuralci cok yogun ama ondan baskasina gitme oraya devam edeceksen. Cok ilgili alakali degil, cok zaman ayirmiyor ama ne gerekirse onu yapiyor. Perihan ve Zuhal hanimlari tavsiye etmem. Hastane ise orta üst. Fiyatina gore hizmet iyi, kalabalikligi da fiyati dusuk olmasina ragmen cok cok degil.
Ben sema hanimla devam ediyorum, memnunum, biraz daha az yogun ve az kuralci olsa super olurdu.. benim iki arkadasim burda dogum yapti ve ikisi de cok memnunlar..

Ayy olurmu canım benim sen sorunca bi gazla çektimaynen bizde çok severek aldık eşimleterlik 38-39 no bende öyle giyiyorum şişlik olsada olur genişlicek bişey canımama ucuz değildi bence o mağazada indirim miktarı farklıymış 19 a aldım.

Ohh iyi yaptim o zaman
Canim nette de fiyati ayni tabi bi de kargo ücreti var anneme söyleyeceğim heyecani gecsin de bi bakiversin oraya gecenlerde yoktu belki gelmistir. Olmadi alacagim artık yapcak bisey yok
Güle güle giy sen de cok tatlı

Ohh en güzeli zaten bundan sonra bebisler hızlı büyüyecek daha fazla merak etmemiş olursun canim
Çok şükür canım hareketlerini hissettiğimden beri endişelerim azaldı meraklanmalarım bitti.tepikliyorsa rahatlıyorum çünkü :) Allah sıkıntısız tamamlamamızı nasip etsin bundan sonrasındada.

Ohh iyi yapmissin annesi tadını çıkaralım alışverişin zaten kadınlar olarak müptelasiyiz çok güzel bebişimiz e alıyor olmamız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…