- 23 Ekim 2015
- 1.199
- 1.216
- 48
- 39
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #37.641
Sağol canım sende alırsın inşallahOhh iyi yaptim o zaman
Canim nette de fiyati ayni tabi bi de kargo ücreti var anneme söyleyeceğim heyecani gecsin de bi bakiversin oraya gecenlerde yoktu belki gelmistir. Olmadi alacagim artık yapcak bisey yok
Güle güle giy sen de cok tatlı
Canim iyi akşamlar benim kasık değilde gecen hafta canına ağrım vardı.kasık ağrısı çok şiddetli değilse sorun yok diye biliyorum canım.bol su iç.idrar yolu enfeksiyonundan filanda oluyorızlar acil kasık ağrısı yaşayan varmı benim gibi pelviks e baskı yapar
Canım bende geçende gittim 28 haftalik benide nts ve dopplere sokturdu bana da bebeğe giden kan akımında biraz sorun var deyip igne ilaç verdi ama yani şükürler olsun burda ne arkadaşlar var o yüzden onlara dua edelim halimizide şükredelim sendr uzulup bebisini ve kendini skma allah yardimcin olsun canm
Aynen canım ama bugün biraz pahalıya patladı mağazadan bulamadıklarımı internetten aldım bideOhh iyi yapmissin annesi tadını çıkaralımalışverişin zaten kadınlar olarak müptelasiyiz çok güzel bebişimiz e alıyor olmamız
Sağol canım aminn hepimizinki inşallahİyi akşamlar kızlar nasılsınız hepinizin sevgililer günü kutlu olsun.seneye bebişlerimizle kutlarız inşallah.
M Mjdmjd canım çok güzel beşiği misil misil uyusun kuzucuk.
Pamukprncess canım çok romantiksin gercekten.
NicksizYumurta canımcım sevindim dayısı da ister minik prenses düğünde olsun:)
Aynen canım bi mesaj yazabilmek için baya bi uğraşıyorum 2 gündür.yazıyorum sayfa reklama geçiyo birden ya da klavye çıkmıyo.sayfada çok reklam var ondan kasıyo gibi geldi bana.Ya kızlar benim telefon kk ya girince klavyeyi çalıştırmıyor birkaç gündür cevaplıcam cevaplayamıyorum,yorum yazamıyorum,sayfa sonra hata veriyor. Şuan da aynı sıkıntı devam ediyor.tabletten giriyorum şuan.
Sağol canm tekrardan hayırlı olsun minik meleginiz mışıl mışıl uyusun büyüsün orda insSağol canımönce aynı modeli bebek mağazasından 400 e aldık arızalı çıktı iade ettik.sonra gittigidiyorda kraft store mağazası var ordan 370 e aldık.350 ye de var ama garanti olsun kendi mağazasından alalım dedik.kraft roma modeli.
Ayy adamlar çocuğun bu kadar masraflı olduğunu yeni öğreniyorlarAynen canım ama bugün biraz pahalıya patladı mağazadan bulamadıklarımı internetten aldım bidebi ara kociş yandım ben der gibi bana bakıyodu yakaladım ama sağlık olsun feda olsun bebişlerimize..bitti gibi zaten alışverişte
Ayy canım teşekkür ederimİyi akşamlar kızlar nasılsınız hepinizin sevgililer günü kutlu olsun.seneye bebişlerimizle kutlarız inşallah.
Teşekkürler tatlım aynen dayısı da görmek ister eminim beni ayda yilda bir arayan cocuk yeğeni olacagini ogrendikten sonra bile sık sık Ela Bahar napiyor abla diye aramaya başladıİyi akşamlar kızlar nasılsınız hepinizin sevgililer günü kutlu olsun.seneye bebişlerimizle kutlarız inşallah.
Himm nette de %50+20var canim sanki benim de aklimda daha ucuz kalmış ama hatirlayamadim o yüzden hep 18tlymis gibi geldi banaSağol canım sende alırsın inşallahben nete bakmadım geçen siz konuşurken görmüştüm 6-10 tl diye kalmış aklımada.kasada fiyatı söyleyince sordum kıza bizde %50+20 var diğer mağazalarda %50+50 var dedi.doğru anneciğin telaşlıdır şimdi bi süre sonrada torun telaşı ondan mutlusu olmaz
Amin canım sağol inşallahSağol canm tekrardan hayırlı olsun minik meleginiz mışıl mışıl uyusun büyüsün orda ins
Olabilir canım bazı terliklerin altı plastik en ufak ıslaklıkta kaycak gibi belki onlar ucuzdur.bunun altı keçeye benzeyen bişey.ayy ne güzel ya annelerimzin yüzü hep gülsün inşallahHimm nette de %50+20var canim sanki benim de aklimda daha ucuz kalmış ama hatirlayamadim o yüzden hep 18tlymis gibi geldi bana. Bi de düz olanlar var ya 9tlye onları da konusmustuk sanki
Ah tatlim annem bi torun bi de gelin diye deli oluyordu Allah ikisini de pes peşe verecek inşallah
Aynen tatlım alışcaklar yavaş yavaşAyy adamlar çocuğun bu kadar masraflı olduğunu yeni öğreniyorlaronlar şokta anneler işin keyfi ve heyecaninda
dimi teyzesi yaa tam bi prenses yapayim kızımı da görsünler Allah önce sağlık versin de bunlar kolay iş
Çok tatlısınız bundan güzel hediyemi olur eşin eminim çok mutlu olmuştur inşallah tatlım bebişlerimizi saglıklı bir şekilde kucağımıza alırızBu da küçük Aşkımla <3 ben .. Eşime bu sekilde geldim dedim ki hediye almadım, en güzel hediyeyi vereceğim icino da çözdü kurdeleyi(gelinlik kurdelem) Eki Görüntüle 1773194
Eki Görüntüle 1773214 Kızlaryagmurr_damlasi yatağımızın kurulmuş hali alt açma dönence onları takmadık daha.odasıyla birlikte yatağınıda donatıp atarız inşallah tekrar.bu arada yatak çok kaliteli dışarda gezerken baktıklarımdan daha iyi çıktı bi çoğu incecik kumaşlardandı.park yatak düşünenlere tavsiye ederim
Eki Görüntüle 1773271 Eki Görüntüle 1773272 Eki Görüntüle 1773275
Ayy sen sorunca hemen çektim canım çok üşeniyodumterlikte aldım m.coco dan
Amin canim benimOlabilir canım bazı terliklerin altı plastik en ufak ıslaklıkta kaycak gibi belki onlar ucuzdur.bunun altı keçeye benzeyen bişey.ayy ne güzel ya annelerimzin yüzü hep gülsün inşallahbenim annemi bekleyen daha 2 damat bi gelin var artık ne zaman nasipse... Onun şu an tek düşündüğü torunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?