2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
İyi akşamlar kızlar nasılsınız hepinizin sevgililer günü kutlu olsun.seneye bebişlerimizle kutlarız inşallah.
M Mjdmjd canım çok güzel beşiği misil misil uyusun kuzucuk.
Pamukprncess canım çok romantiksin gercekten.
NicksizYumurta canımcım sevindim dayısı da ister minik prenses düğünde olsun:)

Sağol canım sende alırsın inşallahben nete bakmadım geçen siz konuşurken görmüştüm 6-10 tl diye kalmış aklımada.kasada fiyatı söyleyince sordum kıza bizde %50+20 var diğer mağazalarda %50+50 var dedi.doğru anneciğin telaşlıdır şimdibi süre sonrada torun telaşı ondan mutlusu olmaz

pambix canım haklısın onlar içerde kudurdukça biz mutlu oluyoruz.ne güzel ya keske benide çağırsa.benimde normalde ayda bir ama,bu ay bir hafta erken gidicem Persembe gunune

cnm ben o iğneyi yaptırmıyacam , kasıkda ağrı bebiş büyüyor ondandır , biraz iltihap var onuda doktor su içerek halletcen dedi ,

Ohh iyi yapmissin annesi tadını çıkaralım alışverişin zaten kadınlar olarak müptelasiyiz çok güzel bebişimiz e alıyor olmamız
Aynen canım ama bugün biraz pahalıya patladı mağazadan bulamadıklarımı internetten aldım bidebi ara kociş yandım ben der gibi bana bakıyodu yakaladımama sağlık olsun feda olsun bebişlerimize..bitti gibi zaten alışverişte

Sağol canım aminn hepimizinki inşallahseninde sevgililer günün kutlu olsun

Aynen canım bi mesaj yazabilmek için baya bi uğraşıyorum 2 gündür.yazıyorum sayfa reklama geçiyo birden ya da klavye çıkmıyo.sayfada çok reklam var ondan kasıyo gibi geldi bana.

Sağol canm tekrardan hayırlı olsun minik meleginiz mışıl mışıl uyusun büyüsün orda ins

Ayy adamlar çocuğun bu kadar masraflı olduğunu yeni öğreniyorlar onlar şokta anneler işin keyfi ve heyecaninda

Ayy canım teşekkür ederim

Teşekkürler tatlım aynen dayısı da görmek ister eminim beni ayda yilda bir arayan cocuk yeğeni olacagini ogrendikten sonra bile sık sık Ela Bahar napiyor abla diye aramaya başladı

Himm nette de %50+20var canim sanki benim de aklimda daha ucuz kalmış ama hatirlayamadim o yüzden hep 18tlymis gibi geldi bana . Bi de düz olanlar var ya 9tlye onları da konusmustuk sanki
Ah tatlim annem bi torun bi de gelin diye deli oluyordu Allah ikisini de pes peşe verecek inşallah

Olabilir canım bazı terliklerin altı plastik en ufak ıslaklıkta kaycak gibi belki onlar ucuzdur.bunun altı keçeye benzeyen bişey.ayy ne güzel ya annelerimzin yüzü hep gülsün inşallahbenim annemi bekleyen daha 2 damat bi gelin varartık ne zaman nasipse... Onun şu an tek düşündüğü torunu

Bu da küçük Aşkımla <3 ben .. Eşime bu sekilde geldim dedim ki hediye almadım, en güzel hediyeyi vereceğim icin o da çözdü kurdeleyi(gelinlik kurdelem) Eki Görüntüle 1773194
Çok tatlısınız bundan güzel hediyemi olur eşin eminim çok mutlu olmuştur inşallah tatlım bebişlerimizi saglıklı bir şekilde kucağımıza alırız

Ayy canim bu rengi erkekler icin ideal ve cok güzel bende bundan alsaydim siyahini alacaktim kirmiziyi pek sevememistik. Çok çok güzel gercekten saglikli gunlerde yatsin pasan icinde guzelce uyusun inşallah bende kraft en iyi ve kaliteli yatagi bu hepsini bende inceledim genelde. Bu arada pasamizin adi hala netlesmedimi
Bizde evimize geldik arabamizi kurduk ayy kizcemin herseyi hazir gibi beklemesi kaldi sadece geriye

Eki Görüntüle 1773271 Eki Görüntüle 1773272 Eki Görüntüle 1773275
Ayy sen sorunca hemen çektim canım çok üşeniyodumterlikte aldım m.coco dan

Ayy ayy hepsi çok sekerler ebebege gidilmis sanirim bayasini orada gordum bugün bende baktim ama kizceme birsey almadim kendime emzirme atleti ve sutyeni aldim sadece Bende baktim ama bunlardan yoktu magazada baska magazalara bakacam annem de bugun hastane icin doktor terliklerinden aldi kaymazlardan susluleri es gectim

Canim bu arada esin ilac mumessili idi sanirim demi ben bugun ebebekde bir ates olcer gordum daha arastirmadim ama esine bir sorabilirmisin marka olarak nasil

Eklentiler

• IMG_20160214_151855.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 66
Amin canim benim
Ooo ne güzel sizinki de geniş aile olacak insallah canım bebiş de annenin gözdesi olacak desene
Dediğin gibi olabilir tatlım ben de onların altını farklı gördüm materyalini anlayamamistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…