2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bu Nasıl bişey ilk kez duyuyorum :)

Canim renkleri solacaklarla acik renklileri birlikte atinca bu mendillerden de 1 tane koyunca acik renklere rengi gecmiyor ben onceden kullaniyordum simdi bebegin esyalarini yikarken renkler birbirine gecmesin diye almak istedim ama istedigimi bulamadim carrefourdan baska bir marka buldum onu aldim simdilik

M Mjdmjd canım bu arada ben bugun 1 tane bime baktim ama yoktu yarin buradaki bimlerede bakacagim ama internette aktuel urun yaziyor acaba rica etsem arkadasina sorarmisin markasi felan neymis carrefourdan aldim ben bugun ama onuda merak ettim acikcasi

Çok teşekkürler bilgi için.

hiçbir sorun yok dedilerse dert etme canım. ama neden sorun yokken kortizon yaptılar anlayamadsım açıkçası

ayy canım çok üzüldüm (
kızçem için detaylı usg de proff!! bey kesinlikle aldırmam gerektiğini çok çok problemli bi bebek olduğunu söylediğinde o ikilemi yaşadım ben. çünkü asla bebeğimin sonuna karar veremezdim. çok şükürr rabbim böyle bir karar vermek zorunda bırakmadı beni. ne çok ağladım ve de çok dua ettim. Rabbim kimseyi böyle bir duruma düşürmesin. Benim halam çok geç yaşta hamile kalıp düşük yapmasını sağlayıcı iğne sebebiyle hayatını kaybetti Rabbim yaşatmasın kimseye

hiçbir sorun yok dedilerse dert etme canım. ama neden sorun yokken kortizon yaptılar anlayamadsım açıkçası
canım , dün kontrolum vardı ,kasıklarda ağrım vardı onu doktora söyledim ,ultrasonla baktı bebeğin iyi olduğunu bir sıkıntı olmadığını söyledi , sonra NST gönderdi nst dede sıkıntı yok , doktor önlem için bu ilaçları yazacağını erken doğum olursa bu ilaç sayesinde rahat olacağı söyledi bende bir sıkıntı mı var dediğimde doktor bir sıkıntı yok tedbir amaçlı yaptığını söyledi içim rahat etmedi başka bir hastanenin doğum uzmanına gittim ,oda bunu söyleyen arkadaş uzman yorum atamam ama ultrasonda baktı bebeğin iyi olduğunu erken doğum gibi bir sıkıntı gözlemlemedi doktorumuzun tedbir amaçlı bunu yaptırdığnı söyledi .

dr lar birbirleri hakkında pek yorumda bulunmuyorlar.
ama gerçekten garip geldi bana. erken doğum riski yoksa iğne yapması. gördüğü bişey vardır mutlaka. çok mu şiddetliydi ağrıların

selaam herkese. Sevgi gününüz kutlu olsun
Biz bugün ailecek gerçekten tam bir sevgi günü yaşadık. Sabahtan kv de kahvaltı yaptık. Sonra hep beraber alışverişe çıktık. Ordan oyuncakçıya gittik. Oğlum çook mutlu oldu. oyuncakçı gezmeyi bende çok seviyorum. herşeyi inceledik. Çocuklarla çocuk olmak enn güzeli. Yollarda avm lerde araba oluyoruz kornaya basa basa koşuyoruz
Bebeleriniz gelince özel günlerin anlamı artıcak. Hayatın anlamı değişecek. Yaşam neşe kaynağı bu bücürükler
Hamile anneciklere hep söylenen bi söz vardır bunlar iyi günlerin kıymetini bil yat dinlen vs vs vs. Hiç sevmiyorum bu sözleri ben
bebiş doğunca yine gelir aynı tip kişiler bunlar iyi günlerin bi emeklesin o zaman gör vs vs
emekler yürüüsün gör
Yok arkadaş. Bunlar iyi günleriniz değil. Asıl iyi günlerimiz aşklarımız gelince olucak. Hele birde anneciim annem diye sarılıp küçücük burnunu boynunuza sokunca gelicek iyi günler

dr lar birbirleri hakkında pek yorumda bulunmuyorlar.
ama gerçekten garip geldi bana. erken doğum riski yoksa iğne yapması. gördüğü bişey vardır mutlaka. çok mu şiddetliydi ağrıların
Bir şey olsa söylerdi cnm . Benim doktor sıfır risk alan birisi ben söyledim de ister vurulursun ister vurulmazsin der gibi davrandı .çok değişik birisi ya net bir şey söylese iğneyi vurulurum ..

Kızlar doğum günümü kutlayan bütün tatlış annelere teşekkür ederim sizleri kızımın odasından kızımla öpüyoruz
Canimm gule gule kullan cok tatlisiniz
İkeami besiginnn bende bundan almayi dusunuyorumm 6.ayindan sonra ilk olarak sepet besik alicam ama yanimda salona vs tasimk icin ektekini

Eklentiler

• image.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 110
Bir şey olsa söylerdi cnm . Benim doktor sıfır risk alan birisi ben söyledim de ister vurulursun ister vurulmazsin der gibi davrandı .çok değişik birisi ya net bir şey söylese iğneyi vurulurum ..
canım dr lar çok garantici olmuş.

iyi aksamlar güzel mayis anneleri
Her gün okumaya çalısıyorum ama yetisemiyorum kizlar size
Bizde hazirliklar tam gaz devam ediyor. Beşiklerimizi kurduk. Bebek tırnak makası seti gibi biseyler var ya bebek bakim seti mi deniyor tam bilmiyorum. Onda marka önerebilecek kimse var mi?

Eklentiler

• image.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 117
Evet teyzesi e bebeğe gittik ordan aldık hepsini:)) bende kendime baktım ama beden kalmamış hiç bi de istediğim modelde yoktu.bende sitesinden aldım 3 tane sütyen bi de sabahlık aldımaa iyi düşünmüşsünüz canım hayırlı olsun terliğinbende set yaptırayım diyodum taçlı olanlardan ama ayrı alcam artık.
Bu markayı bilemedi canım yarın araştırayım dedi.onların en çok sattığı braun muş.yarın haber veririm sana

maşallah canım ne güzelsiniz bebişinle
bende sana mustela aldığın seti sorucaktım. ded,iğin sitede baktımda set göremedim orda. 119 tl ye almıştın sanki dimi ? neler vardı içinde

gerçekten tuhaf canım. anlam veremedim yani. insan dr a da güvenmekte zorlanıyor artık aynı dr a mı devam ediceksin peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…