- 14 Kasım 2014
- 1.917
- 3.501
- 53
- 41
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #37.661
Bu Nasıl bişey ilk kez duyuyorum :)
Çok teşekkürler bilgi için.Hakan bey var super otesi, ama sadece riskli gebeliklere bakiyor. Sema hanim cok iyi ama cok kuralci cok yogun ama ondan baskasina gitme oraya devam edeceksen. Cok ilgili alakali degil, cok zaman ayirmiyor ama ne gerekirse onu yapiyor. Perihan ve Zuhal hanimlari tavsiye etmem. Hastane ise orta üst. Fiyatina gore hizmet iyi, kalabalikligi da fiyati dusuk olmasina ragmen cok cok degil.
Ben sema hanimla devam ediyorum, memnunum, biraz daha az yogun ve az kuralci olsa super olurdu.. benim iki arkadasim burda dogum yapti ve ikisi de cok memnunlar..
Aynen canımm çok sevindi, teşekkürlerÇok tatlısınız bundan güzel hediyemi olur eşin eminim çok mutlu olmuştur inşallah tatlım bebişlerimizi saglıklı bir şekilde kucağımıza alırız
hiçbir sorun yok dedilerse dert etme canım. ama neden sorun yokken kortizon yaptılar anlayamadsım açıkçasıKızlar dün kontrol vardı ,doktor NST yaptırdı sonra bebeğin ciğer gelişimi için kortizon verdi.nst de hiçbir şey çıkmadı .bebek gelişimide iyi 28 haftalik oldu 38 cm 1300 gram .içim rahat etmedi başka hastaneye uzmana gittik doktor gelişimin iyi oldugunu sıvının iyi olduğunu söyledi uzmanıniz riski etmemek için bunu yaptırdigini söyledi.sadece kasiklariMDA ağrı var içim içimi yiyor uyumuyorum moralim çok bozuldu .bebeğime ilaç vermek istemiyorum
ayy canım çok üzüldümCanimmmm benimm çok zorannem kürtaj olmuş eskiden, karar verip.. Bizler çok küçükmüşüz bakamam diye aldırmış, ve geçen ben ona rüyasında demisim bak bu kardeşim diye sarışın çok tatlı bi erkekmiş anneme sen beni ac bırakıyorsun burda demiş nasıl üzgündü.. Pişmansin değil mi dedim sonra da bende üzüldüm çok istediğim ilk bebeğim gelişmedi aldılar onu, büyük konuşmayayim da ben isteyerek kurtaj olamam bu şekilde bile çok etkilendiysem kardeşleri sağlıklı olsun inşallah
canım , dün kontrolum vardı ,kasıklarda ağrım vardı onu doktora söyledim ,ultrasonla baktı bebeğin iyi olduğunu bir sıkıntı olmadığını söyledi , sonra NST gönderdi nst dede sıkıntı yok , doktor önlem için bu ilaçları yazacağını erken doğum olursa bu ilaç sayesinde rahat olacağı söyledi bende bir sıkıntı mı var dediğimde doktor bir sıkıntı yok tedbir amaçlı yaptığını söyledi içim rahat etmedi başka bir hastanenin doğum uzmanına gittim ,oda bunu söyleyen arkadaş uzman yorum atamam ama ultrasonda baktı bebeğin iyi olduğunu erken doğum gibi bir sıkıntı gözlemlemedi doktorumuzun tedbir amaçlı bunu yaptırdığnı söyledi .hiçbir sorun yok dedilerse dert etme canım. ama neden sorun yokken kortizon yaptılar anlayamadsım açıkçası
canım sıklığı nedir? belli aralıklarla oluyorsa dr unu ara hemenKızlar acil kasık ağrısı yaşayan varmı benim gibi pelviks e baskı yapar şeklinde
dr lar birbirleri hakkında pek yorumda bulunmuyorlar.canım , dün kontrolum vardı ,kasıklarda ağrım vardı onu doktora söyledim ,ultrasonla baktı bebeğin iyi olduğunu bir sıkıntı olmadığını söyledi , sonra NST gönderdi nst dede sıkıntı yok , doktor önlem için bu ilaçları yazacağını erken doğum olursa bu ilaç sayesinde rahat olacağı söyledi bende bir sıkıntı mı var dediğimde doktor bir sıkıntı yok tedbir amaçlı yaptığını söyledi içim rahat etmedi başka bir hastanenin doğum uzmanına gittim ,oda bunu söyleyen arkadaş uzman yorum atamam ama ultrasonda baktı bebeğin iyi olduğunu erken doğum gibi bir sıkıntı gözlemlemedi doktorumuzun tedbir amaçlı bunu yaptırdığnı söyledi .
38 yaşındayım onun için, 2 li testte normal çıkmıştı ama amniyo yaptırmamak için riskli olmasın diye yaptırdım sonuçta güzel çıktıSen niye yaptirdin canim sorin neydi sonucun nasil geldi?
Bir şey olsa söylerdi cnm . Benim doktor sıfır risk alan birisi ben söyledim de ister vurulursun ister vurulmazsin der gibi davrandı .çok değişik birisi ya net bir şey söylese iğneyi vurulurum ..dr lar birbirleri hakkında pek yorumda bulunmuyorlar.
ama gerçekten garip geldi bana. erken doğum riski yoksa iğne yapması. gördüğü bişey vardır mutlaka. çok mu şiddetliydi ağrıların
Canimm gule gule kullan cok tatlisinizKızlar doğum günümü kutlayan bütün tatlış annelere teşekkür ederim sizleri kızımın odasından kızımla öpüyoruz
canım dr lar çok garantici olmuş.Bir şey olsa söylerdi cnm . Benim doktor sıfır risk alan birisi ben söyledim de ister vurulursun ister vurulmazsin der gibi davrandı .çok değişik birisi ya net bir şey söylese iğneyi vurulurum ..
Garanticiler evet cnm bebeğime ilaç verilmesiNi istemiyorum sağlıkli bebeğime neden yapay yoldan ciğer gelistirici veriyorlarki tamam sıkıntısi olur o zaman kendi canımı bile vermeye razıyım . Sıkıntı yok diyor kortizon iğnesi veriyorcanım dr lar çok garantici olmuş.
Evet teyzesi e bebeğe gittik ordan aldık hepsini:)) bende kendime baktım ama beden kalmamış hiç bi de istediğim modelde yoktu.bende sitesinden aldım 3 tane sütyen bi de sabahlık aldımAyy canim bu rengi erkekler icin ideal ve cok güzel bende bundan alsaydim siyahini alacaktim kirmiziyi pek sevememistik. Çok çok güzel gercekten saglikli gunlerde yatsin pasan icinde guzelce uyusun inşallahbende kraft en iyi ve kaliteli yatagi bu hepsini bende inceledim genelde. Bu arada pasamizin adi hala netlesmedimi
Bizde evimize geldik arabamizi kurduk ayy kizcemin herseyi hazir gibi beklemesi kaldi sadece geriye
Çok teşekkür ederim canımmm amin inşallah prenslerimiz prenseslermiz güle güle kullansın hepsinibende siyahını beğenmiştim ama sonra maviye karar verdik evet tatlım bi kaç modeli görünce şok oldum ince şemsiye kumaşı gibiydi bu süpermiş gerçekten.canım yağız diyodum ya değişti miraçta karar kıldık.doğum tarihi 3 mayıs miraç kandili,ordan bi yakıştırdık oğluşa oyy mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin rabbim pek yakışacaklar o arabalara
Ayy ayy hepsi çok sekerler ebebege gidilmis sanirim bayasini orada gordum bugün bende baktim ama kizceme birsey almadim kendime emzirme atleti ve sutyeni aldim sadeceBende baktim ama bunlardan yoktu magazada baska magazalara bakacam annem de bugun hastane icin doktor terliklerinden aldi kaymazlardan susluleri es gectim
Canim bu arada esin ilac mumessili idi sanirim demi ben bugun ebebekde bir ates olcer gordum daha arastirmadim ama esine bir sorabilirmisin marka olarak nasil
maşallah canım ne güzelsiniz bebişinleiyi aksamlar güzel mayis anneleri
Her gün okumaya çalısıyorum ama yetisemiyorum kizlar size
Bizde hazirliklar tam gaz devam ediyor. Beşiklerimizi kurduk. Bebek tırnak makası seti gibi biseyler var ya bebek bakim seti mi deniyor tam bilmiyorum. Onda marka önerebilecek kimse var mi?
gerçekten tuhaf canım. anlam veremedim yani. insan dr a da güvenmekte zorlanıyor artıkGaranticiler evet cnm bebeğime ilaç verilmesiNi istemiyorum sağlıkli bebeğime neden yapay yoldan ciğer gelistirici veriyorlarki tamam sıkıntısi olur o zaman kendi canımı bile vermeye razıyım . Sıkıntı yok diyor kortizon iğnesi veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?