2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ok sorayım canım yarın onuda haber veririmbende gidemedim bugün bime.bu arada az önceki mesajımda ilk mesajına cevabım araya kaynamış bakarsınsite çok kasıyo bişeyler oldu anlamadım.

Canimm gule gule kullan cok tatlisiniz
İkeami besiginnn bende bundan almayi dusunuyorumm 6.ayindan sonra ilk olarak sepet besik alicam ama yanimda salona vs tasimk icin ektekini
Evet canim odayı komple ikea dan aldık ben hazır bebek mağazalarındaki Setleri sevmiyorum çünkü senin kıde çok tatliymis Güle güle yatsın bebişin inşallah

Amin canim benim
Ooo ne güzel sizinki de geniş aile olacak insallah canım bebiş de annenin gözdesi olacak desene
Dediğin gibi olabilir tatlım ben de onların altını farklı gördüm materyalini anlayamamistim
Evet canım hiç niyetleri yok ama nasip bu işler belli olmazayy sorma canım ya o kadar hevesli ve heyecanlıki konuşmalarını duyan annem doğurcak zannederbu arada biraz süet gibide altı anlamadım o yüzden anlatamadımda

Ohh kendine aldiklarinda hayirli olsun canım bende ten rengi istiyordum bir turlu bulamadim beyaz ve siyah aldim ayy canim bende onlardan alacaktim ama herkes kayiyor deyince vazgectim en iyisi dedim kaymaz o terlikler sonrada disarda kullanilir nasilsa ayy canım cok teşekkürler benimde ilk fikrim braun'du bu markayi ikidir goruyorum merak ettim acikcasi nette bazi kisiler memnun bazilari memnun degil sorarsa çok sevinirim braunda hangisini oneriyor peki olmadi onu alirim bu iyi degilse bosuna iki kere is olmasin.

Ok sorayım canım yarın onuda haber veririmbende gidemedim bugün bime.bu arada az önceki mesajımda ilk mesajına cevabım araya kaynamış bakarsınsite çok kasıyo bişeyler oldu anlamadım.

Tamam canim bende yarin cikar buradakilere bakarim yinede bakalim belki vardir.

maşallah canım ne güzelsiniz bebişinle
bende sana mustela aldığın seti sorucaktım. ded,iğin sitede baktımda set göremedim orda. 119 tl ye almıştın sanki dimi ? neler vardı içinde
Canim fotosunu koydum kutusunun oradan bakabilirsin. 130tl ye almisiz. Esime sordum neodermo dedi. Belkide kaldirdilar artik.

Eklentiler

• image.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 100
beşiğinizi güle güle kullanın çok şık duruyor canım benim aldığıma bakabilirsin ben sevdim mothercare marka tam bakım seti çantalı olması çok güzel mikrop kapmaz muhafazası kolay diye düşünüyorum içeriği de gayet dolgun ama kendi mağzalarında satışı var internette bile yok

Canim ben zaten cantali ve icinde cogu sey olsun hepsi bir arada dursun istiyordum:) bu hafta gidip bakiyim. Cok tesekkür ederim.

Çok sağol canım seninde hayırlı olsunbende 2 siyah bi ten aldım inşallah istediğim gibidir modelini mağazada göremediğim için bilemedimbelkide iyidir canım bakalım yarın araştırsın o daha çok personel ve eczanelerle ilgilendiği için satışları kaçırabiliyo.benim isteklerimide martta fuarları var ordan alcak.braun derse tekrar modelinide sorarım tatlım

Canım allah rahmet eylesin nur içinde yatsın halacığın;( iğne ne yaptı ki ilk defa duydum şaşırdım çok mu kanama olmuştu?

Ayy bu tam sepet beşik adına yakışır çok şık bi beşikmişhiç görmemiştim bu modeli çok güzelmiş canım güle güle kullanın.maşallah ikinizede

Kızlar keser84 ten haber aldınız mı hic? Görüşen var mı durumu nasıl oldu acaba?
Canim gunaydin cok fazla giremiyorum yazdiklarinizi bile okuyamiyorum sadece bi goz gezdirip cikiyorum cok sukur daha iyiyim evde dinleniyorum bi taraftanda disari cikamadigim icin netten alisveris yapiyorum:) kargolar geliyor surekli:)

Canim gunaşeyn cok fazla giremiyorum yazdiklarinizi bile okuyamiyorum sadece bi goz gezdirip cikiyorum cok sukur daha iyiyim evde dinleniyorum bi taraftanda disari cikamadigim icin netten alisveris yapiyorum:) kargolar geliyor surekli:)
Canımm masaallah. Çok sevindim. Cicileri görünce zaten pek bir mutlu oluyor insan..

Yorgunluk değil bebegimi daha az hissediyor gibiyim. Önce tekmeler atardi şimdi yer değiştiriyor dalgalaniyor. Esim büyümüş tür hareketi azalmıştır diyor ama 1 kg çocuk daha erken değil mi hareket azalması için şimdi sabah birax hareket ediyor öğlen cani isterse akşam biraz daha fazla. Önceden yatarken falan olurdu 2 3 gündür yok sabah uyandirirdi şimdi bir iki kere anca çok üzülüyorum igne kullaniyorum ilac kullaniyorum gelisimimix iyiydi 2 hafta onve gittigimizde agrim sancim yok anlamiyorum

Bazen benim de öyle oluyor canım. Hatta özellikle uğraştığımı bilirim, yok tatlı yiyip yatardım yok müzik dinletirdim, yok göbeğimi hoplatırdım. Bir gün hiç kımıldamadığını bilirim. Parmağında oynatıyor bizim zilli bizi.

Sen de merak edip üzme kendini, yalnız olmadığını bil bizim de oluyor bazen. 2 saattir uyanığım henüz hareket yok mesela.

Kızlar Günaydın
Detaylı ultrasona giremedim
Dr hastaneden ayrılmış sanırım
Şokkkk
Geri döndük eve
Şimdi yeni hastane arıyoruz
Oğlumu 1 buçuk ay oldu göremedim.
Kızım da 2 yaş sendromuna girmiş
Ne zamandır ufak ufak problemler yasiyorduk
Meğer hepsinin bi sebebi varmış. .
Ah ana babalık sabir ve güç istiyor
Rabbim yardımcımız olsun hepimizin kızlar
Doğum öncesi ve sonrasında.her daim..inşallah. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…