- 8 Eylül 2015
- 903
- 1.038
- 313
- 36
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #37.701
Aynen katiliyorum oglum annem dedimi yuregim hopluyor hayal ediyorumda kizim da abisinin pesinde anne diyerek geldigini gunkerimiz guzel bebeklerimizle daha da guzel olacakselaam herkese. Sevgi gününüz kutlu olsun
Biz bugün ailecek gerçekten tam bir sevgi günü yaşadık. Sabahtan kv de kahvaltı yaptık. Sonra hep beraber alışverişe çıktık. Ordan oyuncakçıya gittik. Oğlum çook mutlu oldu. oyuncakçı gezmeyi bende çok seviyorum. herşeyi inceledik. Çocuklarla çocuk olmak enn güzeli. Yollarda avm lerde araba oluyoruz kornaya basa basa koşuyoruz
Bebeleriniz gelince özel günlerin anlamı artıcak. Hayatın anlamı değişecek. Yaşam neşe kaynağı bu bücürükler
Hamile anneciklere hep söylenen bi söz vardır bunlar iyi günlerin kıymetini bil yat dinlen vs vs vs. Hiç sevmiyorum bu sözleri ben
bebiş doğunca yine gelir aynı tip kişiler bunlar iyi günlerin bi emeklesin o zaman gör vs vs
emekler yürüüsün gör
Yok arkadaş. Bunlar iyi günleriniz değil. Asıl iyi günlerimiz aşklarımız gelince olucak. Hele birde anneciim annem diye sarılıp küçücük burnunu boynunuza sokunca gelicek iyi günler
Bazen benim de öyle oluyor canım. Hatta özellikle uğraştığımı bilirim, yok tatlı yiyip yatardım yok müzik dinletirdim, yok göbeğimi hoplatırdım. Bir gün hiç kımıldamadığını bilirim. Parmağında oynatıyor bizim zilli bizi.
Sen de merak edip üzme kendini, yalnız olmadığını bil bizim de oluyor bazen. 2 saattir uyanığım henüz hareket yok mesela.
ben de çok özeniyorum biraz süs olsun diye eşimin ailesinde herkes hastaneye geliyor benden önceki örneklere göre hareket etmem gerekirse sunuma kadar her şeyi yapmam lazım ama hamileliğim elvermiyor bel fıtığım ve kemik ağrılarım var çok dolaşamıyorum dikiş de bilmiyorum o yüzden bir yere yaptırmak istiyorum ne güzel sana uğraş olucak hem de zaman geçirirsin ama bence çok 37 den sonraya bırakma dün dr. 37 den sonrayı hiç sayma dedi bana
Canımm ya çok kötü olmuşayy canım çok üzüldüm(
kızçem için detaylı usg de proff!! bey kesinlikle aldırmam gerektiğini çok çok problemli bi bebek olduğunu söylediğinde o ikilemi yaşadım ben. çünkü asla bebeğimin sonuna karar veremezdim. çok şükürr rabbim böyle bir karar vermek zorunda bırakmadı beni. ne çok ağladım ve de çok dua ettim. Rabbim kimseyi böyle bir duruma düşürmesin. Benim halam çok geç yaşta hamile kalıp düşük yapmasını sağlayıcı iğne sebebiyle hayatını kaybettiRabbim yaşatmasın kimseye
Çok sağol canım seninde hayırlı olsunbende 2 siyah bi ten aldım inşallah istediğim gibidir modelini mağazada göremediğim için bilemedim belkide iyidir canım bakalım yarın araştırsın o daha çok personel ve eczanelerle ilgilendiği için satışları kaçırabiliyo.benim isteklerimide martta fuarları var ordan alcak.braun derse tekrar modelinide sorarım tatlım
Günaydın kızlar Nasılsıniz inşallah hepiniz güzel bi hafta gecirirsiniz. ..acil yardimlariniza ihtiyacım var 29. Haftamdayim ve 16. Kiloyu da almış bulunmaktayim daha da alicam gibi görünüo bebeğime zarar vermesinden korkuom bu kilo problemimimin.. Fakat onune gecemiom acligimin ne yapabilirim yardım edin banaaa
Günaydın kızlar Nasılsıniz inşallah hepiniz güzel bi hafta gecirirsiniz. ..acil yardimlariniza ihtiyacım var 29. Haftamdayim ve 16. Kiloyu da almış bulunmaktayim daha da alicam gibi görünüo bebeğime zarar vermesinden korkuom bu kilo problemimimin.. Fakat onune gecemiom acligimin ne yapabilirim yardım edin banaaa
Canim gunaydin cok fazla giremiyorum yazdiklarinizi bile okuyamiyorum sadece bi goz gezdirip cikiyorum cok sukur daha iyiyim evde dinleniyorum bi taraftanda disari cikamadigim icin netten alisveris yapiyorum:) kargolar geliyor surekli:)
Yorgunluk değil bebegimi daha az hissediyor gibiyim. Önce tekmeler atardi şimdi yer değiştiriyor dalgalaniyor. Esim büyümüş tür hareketi azalmıştır diyor ama 1 kg çocuk daha erken değil mi hareket azalması için şimdi sabah birax hareket ediyor öğlen cani isterse akşam biraz daha fazla. Önceden yatarken falan olurdu 2 3 gündür yok sabah uyandirirdi şimdi bir iki kere anca çok üzülüyorumigne kullaniyorum ilac kullaniyorum gelisimimix iyiydi 2 hafta onve gittigimizde agrim sancim yok anlamiyorum
Kızlar Günaydın
Detaylı ultrasona giremedim
Dr hastaneden ayrılmış sanırım
Şokkkk
Geri döndük eve
Şimdi yeni hastane arıyoruz
Oğlumu 1 buçuk ay oldu göremedim.
Kızım da 2 yaş sendromuna girmiş
Ne zamandır ufak ufak problemler yasiyorduk
Meğer hepsinin bi sebebi varmış. .
Ah ana babalık sabir ve güç istiyor
Rabbim yardımcımız olsun hepimizin kızlar
Doğum öncesi ve sonrasında.her daim..inşallah. .
Herhangi bir sağlık sorunum yok canım şeker de çıkmadı ama 18 kilonun üstü gebelik zehirlenmesi felan diye okuyunca korktum yaaGünaydın cnm eğer sağlık açısından bir problemin yok ise kiloyu dert edinme çünkü doğumdan sonra hepsi teker teker gidiyor biraz dikkat edersen tecrübe ile sabit bu yüzden stres yapma ve anın tadını çıkar
Yaa bende takmiyordum aslında ama 18in üstü için gebelik zehirlenmesi felan okudum korktumHiç takma bence ben de 13 kilo aldım doğuma kadar bu on kilo daha alırım heralde normal yani aslında
Su an teşkil etmiyor ama ya ederse korkusu varCanim iyi olmana sevindim inşallah saglikla gunlerini bekleyecek pasalarin ohh ne güzel kiyafetlerini gordukce insan daha iyi hissediyor kendini
Canim sen uzulme sıkma canini bebeklerimiz biz uzulunce strese girince hic hareket etmiyorlar biz ne kadar rahatsak onlarda o kadar güzel hareket ediyorlar
Canım İnşallah kendine güzel bir hastane ve güzel iyi bir doktor bulursun doktor ve hastane isi gercekten zor oluyor alistigin doktordan sonra baskasina alismasi zor ama inşallah biran önce kafana yatan bir doktor bulursunkizininda inşallah 2 yas sendromu cabucak gecer bu konuda bir bilgim olmadigi icin sadece Allah yardimcin olsun diyebilirim
Canim senin ve bebegin icin bir problem teskil etmiyor ise kiloya cok takilma bence dogumdan sonra veririz elbet bebeklerle ugrasirken
Oh maşallah sizegünaydın herkese, bizim c.tesi kontrolümüz vardı. şükür herşey yolunda... güzel kızım büyümeye devam ediyor. bir hafta önden gidiyormuş. Suyu, kesesi iyi dedi doktor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?