2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Aynen katiliyorum oglum annem dedimi yuregim hopluyor hayal ediyorumda kizim da abisinin pesinde anne diyerek geldigini gunkerimiz guzel bebeklerimizle daha da guzel olacak

Günaydın canım allah razı olsun. Sürekli bir sorun mu modundayim kendimi sakinlestirmeye calisiyorum sonra gene başlıyorum insan alisinca sık sık yapmasına hemen allah korusun kötüye yoruyor. Arkadaslaryaziyor sürekli kıpır kıpır die durup sürekli kendimi dinliyorum. Sabah gerçekten kotuydum şimdi biraz daha iyiyim oglmla konuştum iyi geliyor

Ben de hafta sonu bi arkadaşıma gittim izine çıkınca alışverişi tamamlayacağım dedi bence o kadar geç kalma yapamazsın çok zorlanırsın dedi havaların biraz düzelmesini bekliyorum gidip bende biran önce halledeyim ben de süs yaparım diye hevesleniyorum ama sanırım ben de yaptırtıcam

Canımm ya çok kötü olmuş allahım büyük kimsenin yaşam suresi bizim elimizde değil mesela ben taramalarında hiçbirini yaptirmaktan yana değildim bundan dolayı bak sorun var diyorlar ve foss çıkıyor bebekler hep sağlıklı halan için üzüldüm basın sağolsun

Anladim canım seninkilerde hayirli olsun hangi markaninkini aldin ben begendim simdilik iyi geldi bana kumaslari felan yikanincada bozulmaz inşallah tamam canım benim çok saol gercekten birtek i kaldi onuda hallettim mi tamamdir bebisin esyalari kulaktan mi alsan uzaktan mi onu bile bilemiyorum

Günaydın kızlar Nasılsıniz inşallah hepiniz güzel bi hafta gecirirsiniz. ..acil yardimlariniza ihtiyacım var 29. Haftamdayim ve 16. Kiloyu da almış bulunmaktayim daha da alicam gibi görünüo bebeğime zarar vermesinden korkuom bu kilo problemimimin.. Fakat onune gecemiom acligimin ne yapabilirim yardım edin banaaa

Günaydın cnm eğer sağlık açısından bir problemin yok ise kiloyu dert edinme çünkü doğumdan sonra hepsi teker teker gidiyor biraz dikkat edersen tecrübe ile sabit bu yüzden stres yapma ve anın tadını çıkar

Günaydın güzel anneler biz çoktan uyandık ama yatak keyfi yapıyoruz oğluşla
Herkes için çok mutlu bi hafta olsun inş yrn sbh kontrolumüz var heyecanlıyım şimdiden uyumakta zorluk çekenler için şu yastığı tavsiye ederim oğlumda da kullanmıştım çok rahat oluyo sağa bile yatsanız karnınız ezilmiyo takoz görevi görüyo

Hiç takma bence ben de 13 kilo aldım doğuma kadar bu on kilo daha alırım heralde normal yani aslında

Canim gunaydin cok fazla giremiyorum yazdiklarinizi bile okuyamiyorum sadece bi goz gezdirip cikiyorum cok sukur daha iyiyim evde dinleniyorum bi taraftanda disari cikamadigim icin netten alisveris yapiyorum:) kargolar geliyor surekli:)

Canim iyi olmana sevindim inşallah saglikla gunlerini bekleyecek pasalarin ohh ne güzel kiyafetlerini gordukce insan daha iyi hissediyor kendini

Canim sen uzulme sıkma canini bebeklerimiz biz uzulunce strese girince hic hareket etmiyorlar biz ne kadar rahatsak onlarda o kadar güzel hareket ediyorlar

Canım İnşallah kendine güzel bir hastane ve güzel iyi bir doktor bulursun doktor ve hastane isi gercekten zor oluyor alistigin doktordan sonra baskasina alismasi zor ama inşallah biran önce kafana yatan bir doktor bulursun kizininda inşallah 2 yas sendromu cabucak gecer bu konuda bir bilgim olmadigi icin sadece Allah yardimcin olsun diyebilirim

Canim senin ve bebegin icin bir problem teskil etmiyor ise kiloya cok takilma bence dogumdan sonra veririz elbet bebeklerle ugrasirken

Herhangi bir sağlık sorunum yok canım şeker de çıkmadı ama 18 kilonun üstü gebelik zehirlenmesi felan diye okuyunca korktum yaa

Gunaydinnnn butun anne ve bebislerine
Guzel bir hafta geciririz insallah

yagmurr_damlasi canim ben oglumda braun kullaniyorum. Fotosunu ekledim. 1 yasindan sonra kullanmaya basladim. Simdilik memnunum bir sorunumuz yok. Filtreli de gerektiginde biz de kullanabiliyoruz. Yeni doganda rektal olcum oneriyordu bizim doktorumuz hareketlenene kadar oyle olcmustuk. Sonra koltuk alti falan olcmeye calistik en son kulaktan bununla olcmeye basladik. Bende baya bi arastirmistim aklima bu yatmisti. Fikir olsun canim bakabilirsin

Eklentiler

• image.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 97
Su an teşkil etmiyor ama ya ederse korkusu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…