- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
- 373
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #37.721
Herhangi bir sağlık sorunum yok canım şeker de çıkmadı ama 18 kilonun üstü gebelik zehirlenmesi felan diye okuyunca korktum yaa
günaydın herkese, bizim c.tesi kontrolümüz vardı. şükür herşey yolunda... güzel kızım büyümeye devam ediyor. bir hafta önden gidiyormuş. Suyu, kesesi iyi dedi doktor...
Gunaydinnnn butun anne ve bebislerine
Guzel bir hafta geciririz insallah
yagmurr_damlasi canim ben oglumda braun kullaniyorum. Fotosunu ekledim. 1 yasindan sonra kullanmaya basladim. Simdilik memnunum bir sorunumuz yok. Filtreli de gerektiginde biz de kullanabiliyoruz. Yeni doganda rektal olcum oneriyordu bizim doktorumuz hareketlenene kadar oyle olcmustuk. Sonra koltuk alti falan olcmeye calistik en son kulaktan bununla olcmeye basladik. Bende baya bi arastirmistim aklima bu yatmisti. Fikir olsun canim bakabilirsin
Su an teşkil etmiyor ama ya ederse korkusu var
Canım sıkma canını sen bunu taktıkça o hareket etmeyecek daha şimdiden bi inatlar bi inatlar :)Yorgunluk değil bebegimi daha az hissediyor gibiyim. Önce tekmeler atardi şimdi yer değiştiriyor dalgalaniyor. Esim büyümüş tür hareketi azalmıştır diyor ama 1 kg çocuk daha erken değil mi hareket azalması için şimdi sabah birax hareket ediyor öğlen cani isterse akşam biraz daha fazla. Önceden yatarken falan olurdu 2 3 gündür yok sabah uyandirirdi şimdi bir iki kere anca çok üzülüyorumigne kullaniyorum ilac kullaniyorum gelisimimix iyiydi 2 hafta onve gittigimizde agrim sancim yok anlamiyorum
1340 gr, 38 cm dedi canım...Maşallah cnm ne güzel kilo ve boy kaçtı merak ediyorum benimde haftaya cumartesi 1,5 kilo olur mu diye düşünüyorum :)
vallahi inat ve çok keyfine düşkün. babasına diyorum bu sana çekiyor kesinlikle diye. çünkü babamız gayet relax kendi kendine küser boğazını sıksan ömür billah söylemez nedenini. artık kendisi de diyor beni rahatlatmak için babası gibi içerde keyif yapıyordur oğlum diyeCanım sıkma canını sen bunu taktıkça o hareket etmeyecek daha şimdiden bi inatlar bi inatlar :)
Bizimki dün durmuyordu şimdi sakin mesela. Ama tabi çok ciddi hareket değişikliklerini takip etmek gerekiyor ileriki haftalarda. Sen kendini rahatlat önce bi müzik aç bi kahve yap kendine. Aç kitabını oku sakinleş bi bence.
Yaa bende takmiyordum aslında ama 18in üstü için gebelik zehirlenmesi felan okudum korktum
sağol canım benimAnladim canım seninkilerde hayirli olsun hangi markaninkini aldin ben begendim simdilik iyi geldi bana kumaslari felan yikanincada bozulmaz inşallahtamam canım benim çok saol gercekten birtek i kaldi onuda hallettim mi tamamdir bebisin esyalari kulaktan mi alsan uzaktan mi onu bile bilemiyorum
canım üzülme bende 13 kilo aldım 30 kilo alanlar var hatta 40 bile var sen yine dikkat et bende edicemGünaydın kızlar Nasılsıniz inşallah hepiniz güzel bi hafta gecirirsiniz. ..acil yardimlariniza ihtiyacım var 29. Haftamdayim ve 16. Kiloyu da almış bulunmaktayim daha da alicam gibi görünüo bebeğime zarar vermesinden korkuom bu kilo problemimimin.. Fakat onune gecemiom acligimin ne yapabilirim yardım edin banaaa
Yaa dikkat ediom bu defa da halsiz kaliom bünyem yemeye iyice alıştıcanım üzülme bende 13 kilo aldım 30 kilo alanlar var hatta 40 bile var sen yine dikkat et bende edicem
1340 gr, 38 cm dedi canım...
Merhaba güzellerBiz doktordan geldik cok şükür her sey yolunda kuzucugum 1460gr olmuş sata göre 29 ama 1 hafta önden gidiyoruz 30 haftalık olduk
Bu arada 3 hafta sonra geldi.
Berenebru tatlım halsizlik yorgunluk ve sürekli uyku halini sordum doktora. Kan hapını düzenli alıyorsan hamileliğin ilerlemesinden kaynaklaniyordur dedi. Test istemedi. Zaten acelem vardi iyi oldu.
Lorenaa canım burun bandı kullanmakta sakınca yok dedi cok sevindim. Bir kez daha teşekkür ederim sayende rahat nefes alıyorum uyurken
Akşama kv kp geliyormuş ben hazırlık yapayım en iyisi
Ayy ne cok konusum yaa
Sizleri öpüyorum kocaman gece görüşürüz
kızlar yarın şeker yüklemesi yaptıracağım ama ben aç karnına yaptırılıyor sanmıştım doktorum tok gel deditok karnına şeker yüklemesi yaptıran var mı ki
sağol canım benim2 tane elija şu önden açmalı olandan 1 tanede bebefox balenli aldım.ben uzaktan olandan alıcam canım büyük ihtimallede braun olcak.ya bi türlü bitmiyo ki eksik kırık kırık var daha alıncak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?