2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
günaydın herkese, bizim c.tesi kontrolümüz vardı. şükür herşey yolunda... güzel kızım büyümeye devam ediyor. bir hafta önden gidiyormuş. Suyu, kesesi iyi dedi doktor...

Maşallah cnm ne güzel kilo ve boy kaçtı merak ediyorum benimde haftaya cumartesi 1,5 kilo olur mu diye düşünüyorum :)

Canim bende braun dusunuyordum ilk sonra iki farkli yerde medisana markasini gorunce nasil diye merak ettim arkadasin esi bir arastiracak sagolsun eger güzel sonuclar almazsam bende braun alirim kulaktan olcer istiyorum bende braun olursa arkadasimda onu kullaniyor memnun sanirim seninki 6020 birde 6520 si var ikisi arasinda kaldim iyice arastirayim ben bu pazar ebebekde indirimi var alacam o zaman birini elbet cok teşekkürler onerin icin

Su an teşkil etmiyor ama ya ederse korkusu var

Canim doktoruna sor ama senden daha fazla kilolar alip doguma gidenler var diye okuyoruz hep bosuna kendine kotu seyler hatirlatma sadece iyiyi dusunelim

günaydın kızlar :)
Dün beş dakika durmayan bebiş bugün daha hiç hareket etmedi. Gece boyunca çok hareketliydi yoruldu diye iyi tarafından bakmak istiyorum.
Geçen cuma hastane randevumuz vardı hastane mesaj atıyordu bu sefer atmadılar. Kaçırdık randevuyu
Onlara güvenip not da almadık ama her şeyde bir hayır vardır diyorum başka da bişey demiyorum.
Belki bi sonraki tarihe düzelir sağlık sorunları şimdi yine kötü şeyler duyacaktık belki de.

Canım sıkma canını sen bunu taktıkça o hareket etmeyecek daha şimdiden bi inatlar bi inatlar :)
Bizimki dün durmuyordu şimdi sakin mesela. Ama tabi çok ciddi hareket değişikliklerini takip etmek gerekiyor ileriki haftalarda. Sen kendini rahatlat önce bi müzik aç bi kahve yap kendine. Aç kitabını oku sakinleş bi bence.

vallahi inat ve çok keyfine düşkün. babasına diyorum bu sana çekiyor kesinlikle diye. çünkü babamız gayet relax kendi kendine küser boğazını sıksan ömür billah söylemez nedenini. artık kendisi de diyor beni rahatlatmak için babası gibi içerde keyif yapıyordur oğlum diyebiraz daha iyiyim canım serzenişimi mi duydu ne sabah daha çok oynadı içerde ciddi ciddi dr gitmeyi düşünüyordum. allahım akıl sağlığımız bozuılmadan hayırlsıyla elimize alsaydık kuzularımızı

Kizlar d3 vitamini damla kullanan varmi bana bugün gidince saglik ocagindan yazdilar da 10 damla diye suyami damlatiliyor onu sormayi unuttum bilen varsa eger diye size sorayim dedim

sağol canım benim2 tane elija şu önden açmalı olandan 1 tanede bebefox balenli aldım.ben uzaktan olandan alıcam canım büyük ihtimallede braun olcak.ya bi türlü bitmiyo ki eksik kırık kırık var daha alıncak

canım üzülme bende 13 kilo aldım 30 kilo alanlar var hatta 40 bile var sen yine dikkat et bende edicem

Merhaba güzeller Biz doktordan geldik cok şükür her sey yolunda kuzucugum 1460gr olmuş sata göre 29 ama 1 hafta önden gidiyoruz 30 haftalık olduk
Bu arada 3 hafta sonra geldi.
Berenebru tatlım halsizlik yorgunluk ve sürekli uyku halini sordum doktora. Kan hapını düzenli alıyorsan hamileliğin ilerlemesinden kaynaklaniyordur dedi. Test istemedi. Zaten acelem vardi iyi oldu.
Lorenaa canım burun bandı kullanmakta sakınca yok dedi cok sevindim. Bir kez daha teşekkür ederim sayende rahat nefes alıyorum uyurken
Akşama kv kp geliyormuş ben hazırlık yapayım en iyisi
Ayy ne cok konusum yaa
Sizleri öpüyorum kocaman gece görüşürüz

Gözün aydın canım bnmde haftaya cumartesi kontrolüm heyecanla bekliyorum kilo boy için ne dedi

kızlar yarın şeker yüklemesi yaptıracağım ama ben aç karnına yaptırılıyor sanmıştım doktorum tok gel deditok karnına şeker yüklemesi yaptıran var mı ki

kızlar yarın şeker yüklemesi yaptıracağım ama ben aç karnına yaptırılıyor sanmıştım doktorum tok gel deditok karnına şeker yüklemesi yaptıran var mı ki

Bence bir yanlış anlaşılma olmuş telefon açıp bir daha sor çünkü şeker yüklemesi aç karnına yapılıyor tatlım

Elijanin emzirme atletini aldim bende çok begendim canim bir daha girerse indirime yeniden 1 atlet bir sutyen alayim dedim ama onden acilan bana zor olur gibi geldi ama normalinin kumasi guzeldi. Bebefox aldim ben onlarda güzel canim ben begendim inşallah sende memnun kalirsin bu ara herkes uzaktan olcen diyor o daha kolaymis sanirim digerine göre bendemi ona gecsem acababilemedim simdi. Ayy canim valla bitmiyor küçük küçük daha doguma kadar buluruz herhalde alacak birseyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…