2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Annesini bekletmeyecek benim yegenim maşallah canim herseyinin iyi olmasina sevindim inşallah doguma kadarda böyle devam eder cok yorma kendini canim kolay seyler yap.

htcsell15 canim alinti yaptistim ama vaktim yok diye ekleyemedim. Doktora bebek hareketlerini de sordum. Bundan sonra mesela saat 8de harekete basladi ya 2saat boyunca 10 kez hareket etmesi gerekiyor dedi.

evet canım biliyorum ama 2 saat yatıp kendimi dinleyemiyorum ki. mesela karnımda hareket ediyor ama elimi değince anlıyorum bazen yer değiştirirken. iş yerinde kalk otur gürültü kalabalık falan. bir de benim kuzu iş yerini hiççç sevmiyor sürekli oturunca evde daha çok hareket ediyordu

kızlar yarın şeker yüklemesi yaptıracağım ama ben aç karnına yaptırılıyor sanmıştım doktorum tok gel deditok karnına şeker yüklemesi yaptıran var mı ki
Canm benm drumda birşeyler atistirabilirsin demişti ama hemsireler yapmadi. bi sonraki gün tekrar gitmiştim . sanada iş olmasın ya arayıp sor yada ac git

Kizlar d3 vitamini damla kullanan varmi bana bugün gidince saglik ocagindan yazdilar da 10 damla diye suyami damlatiliyor onu sormayi unuttum bilen varsa eger diye size sorayim dedim
Canim ben 2 aydir kullaniyorum. Günde 3 damla. Doktorum ekmege damlatip yiyebilirsin dedi ben direk agzima damlatiyorum:)

Kizlar d3 vitamini damla kullanan varmi bana bugün gidince saglik ocagindan yazdilar da 10 damla diye suyami damlatiliyor onu sormayi unuttum bilen varsa eger diye size sorayim dedim
Ben direk çay kaşığına damlatıp içiyordum canım ekmeğe falanda damlatabiliyosun bildiğim kadarıyla

Atlet konusunda kararsızım canım giyme alışkanlığım yok hiç o zaman ki hava durumuna göre bakarım çok lazım olursa acil alırız bi tane üşütmememde lazım çünkübi de ben korse almayı düşünüyorum bi süre zorlada olsa kullancam göbeğim sarkcak gibi hissediyorum nedense;( bebefox çok beğendim beden yoktu mağazada internetten aldım o yüzden.önden açmalılarda evde rahat olur gibi geldiyakın zamanda kullananlar uzaktan ölçer tavsiye etti hep ama bakalım.eşimde araştırsın akşam habet veririm sana

Oyy maşallah tombiş yanaklı olmuştur şimdiden prensesçok sevindim canım herşey yolunda çok şükürçok yorma kendini kolay gelsin şimdiden tatlım

kızlar bugün o kadar kötü uyandım ki anlatamam resmen bağıra bağıra ağlıyordum bebeğimle ilgili çok kötü bir rüya gördüm daha kötüsü olamaz heralde rüyamda o kadar acı çekiyordum ki canımın yüreğimin acısını bütünüyle hissederek ve ağlayarak uyandım ve bir süre ağlamaya devam ettim kendimi susturamadım ve hala kendime gelemiyorum hava güzel müzik açtım ama kendime gelemiyorum dışarıya çıkıcam biraz belki düzelirim

gerçekten tuhaf canım. anlam veremedim yani. insan dr a da güvenmekte zorlanıyor artık aynı dr a mı devam ediceksin peki
eşim başka doktora gözükelim diyor ama kararsızım , 29 haftadan sonrada doktor değiştirmek istemiyorum açıkcası , kan testi ve idrar testinide aldık bugün her zamanki gibi kansızlık var ,sabır edicem ağrılara ,yavruma ilaçla zehirlemek istemiyorum cnm

temiz hava iyi gelir tatlım ,takma kafana bebişin çok iyidir inş. ,yavaş tempo gez iyi gelir

Canim ben 2 aydir kullaniyorum. Günde 3 damla. Doktorum ekmege damlatip yiyebilirsin dedi ben direk agzima damlatiyorum:)

Seninki azmis canim benimkini 10 damla verdi suya damlatayim barim bende yarin saglik ocagina gidince sorayim bir

Ben direk çay kaşığına damlatıp içiyordum canım ekmeğe falanda damlatabiliyosun bildiğim kadarıyla

Himm ilk öyle bir deneyeyim canim icemezsem diye endise ettimde olmadi suya felan damlatirim artik

Bende yazin pek sevmem atleti ama kendimizi usutmemek icin almak lazim diye dusundum aldim canim. Aa korse iyi fikirmis aslinda doktorlar izin veriyor giymeyede diye biliyorum. Sarkmaz canim neden öyle hissediyorsun ki bakalim sen bir bak olmadi bizde aliriz tamam canim pazara kadar yolu var pazar günü ebebekde ates olcerlerde indirim o indirimden yararlanayim dedim yakalamisken

MELISTOPRAK bende gece rüyamda eşimle alakalı kötü şeyler gördüm bu ara böyle rüyalar görmemiz normalmiş ben baştan beri hep acaip rüyalar görüyorum artık sabah anlatıyorum eşime her gün gülüyoruz nerden görüyosun böyle şeyleri diye

Canım benim neredeyse 2 aydır hiç kedilmeyen kasık ağrılarım var ve hafif te değil baya hayatımı etkiliyor ama doktorum hep normal olduğunu söylüyor. Ultrasonda anormal bir durum görünmediğine göre sen de endişelenme doktorunun sadece garantici davrandığını düşünüyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…