- 14 Kasım 2014
- 1.917
- 3.501
- 53
- 41
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #37.741
Merhaba güzellerBiz doktordan geldik cok şükür her sey yolunda kuzucugum 1460gr olmuş sata göre 29 ama 1 hafta önden gidiyoruz 30 haftalık olduk
Bu arada 3 hafta sonra geldi.
@Berenebru tatlım halsizlik yorgunluk ve sürekli uyku halini sordum doktora. Kan hapını düzenli alıyorsan hamileliğin ilerlemesinden kaynaklaniyordur dedi. Test istemedi. Zaten acelem vardi iyi oldu.
@Lorenaa canım burun bandı kullanmakta sakınca yok dedi cok sevindim. Bir kez daha teşekkür ederim sayende rahat nefes alıyorum uyurken
Akşama kv kp geliyormuş ben hazırlık yapayım en iyisi
Ayy ne cok konusum yaa
Sizleri öpüyorum kocaman gece görüşürüz
htcsell15 canim alinti yaptistim ama vaktim yok diye ekleyemedim. Doktora bebek hareketlerini de sordum. Bundan sonra mesela saat 8de harekete basladi ya 2saat boyunca 10 kez hareket etmesi gerekiyor dedi.
Canm benm drumda birşeyler atistirabilirsin demişti ama hemsireler yapmadi. bi sonraki gün tekrar gitmiştim . sanada iş olmasın ya arayıp sor yada ac gitkızlar yarın şeker yüklemesi yaptıracağım ama ben aç karnına yaptırılıyor sanmıştım doktorum tok gel deditok karnına şeker yüklemesi yaptıran var mı ki
Canim ben 2 aydir kullaniyorum. Günde 3 damla. Doktorum ekmege damlatip yiyebilirsin dedi ben direk agzima damlatiyorum:)Kizlar d3 vitamini damla kullanan varmi bana bugün gidince saglik ocagindan yazdilar da 10 damla diye suyami damlatiliyor onu sormayi unuttum bilen varsa eger diye size sorayim dedim
Ben direk çay kaşığına damlatıp içiyordum canım ekmeğe falanda damlatabiliyosun bildiğim kadarıylaKizlar d3 vitamini damla kullanan varmi bana bugün gidince saglik ocagindan yazdilar da 10 damla diye suyami damlatiliyor onu sormayi unuttum bilen varsa eger diye size sorayim dedim
Canımkızlar yarın şeker yüklemesi yaptıracağım ama ben aç karnına yaptırılıyor sanmıştım doktorum tok gel deditok karnına şeker yüklemesi yaptıran var mı ki
Atlet konusunda kararsızım canım giyme alışkanlığım yok hiç o zaman ki hava durumuna göre bakarım çok lazım olursa acil alırız bi tane üşütmememde lazım çünküElijanin emzirme atletini aldim bende çok begendim canim bir daha girerse indirime yeniden 1 atlet bir sutyen alayim dedim ama onden acilan bana zor olur gibi geldi ama normalinin kumasi guzeldi. Bebefox aldim ben onlarda güzel canim ben begendim inşallah sende memnun kalirsinbu ara herkes uzaktan olcen diyor o daha kolaymis sanirim digerine göre bendemi ona gecsem acaba bilemedim simdi. Ayy canim valla bitmiyor küçük küçük daha doguma kadar buluruz herhalde alacak birseyler
Oyy maşallah tombiş yanaklı olmuştur şimdiden prensesMerhaba güzellerBiz doktordan geldik cok şükür her sey yolunda kuzucugum 1460gr olmuş sata göre 29 ama 1 hafta önden gidiyoruz 30 haftalık olduk
Bu arada 3 hafta sonra geldi.
@Berenebru tatlım halsizlik yorgunluk ve sürekli uyku halini sordum doktora. Kan hapını düzenli alıyorsan hamileliğin ilerlemesinden kaynaklaniyordur dedi. Test istemedi. Zaten acelem vardi iyi oldu.
@Lorenaa canım burun bandı kullanmakta sakınca yok dedi cok sevindim. Bir kez daha teşekkür ederim sayende rahat nefes alıyorum uyurken
Akşama kv kp geliyormuş ben hazırlık yapayım en iyisi
Ayy ne cok konusum yaa
Sizleri öpüyorum kocaman gece görüşürüz
eşim başka doktora gözükelim diyor ama kararsızım , 29 haftadan sonrada doktor değiştirmek istemiyorum açıkcası , kan testi ve idrar testinide aldık bugün her zamanki gibi kansızlık var ,sabır edicem ağrılara ,yavruma ilaçla zehirlemek istemiyorum cnmgerçekten tuhaf canım. anlam veremedim yani. insan dr a da güvenmekte zorlanıyor artıkaynı dr a mı devam ediceksin peki
temiz hava iyi gelir tatlım ,takma kafana bebişin çok iyidir inş. ,yavaş tempo gez iyi gelirkızlar bugün o kadar kötü uyandım ki anlatamam resmen bağıra bağıra ağlıyordum bebeğimle ilgili çok kötü bir rüya gördüm daha kötüsü olamaz heralde rüyamda o kadar acı çekiyordum ki canımın yüreğimin acısını bütünüyle hissederek ve ağlayarak uyandım ve bir süre ağlamaya devam ettim kendimi susturamadım ve hala kendime gelemiyorum hava güzel müzik açtım ama kendime gelemiyorum dışarıya çıkıcam biraz belki düzelirim
Canim ben 2 aydir kullaniyorum. Günde 3 damla. Doktorum ekmege damlatip yiyebilirsin dedi ben direk agzima damlatiyorum:)
Ben direk çay kaşığına damlatıp içiyordum canım ekmeğe falanda damlatabiliyosun bildiğim kadarıyla
Atlet konusunda kararsızım canım giyme alışkanlığım yok hiç o zaman ki hava durumuna göre bakarım çok lazım olursa acil alırız bi tane üşütmememde lazım çünkübi de ben korse almayı düşünüyorum bi süre zorlada olsa kullancam göbeğim sarkcak gibi hissediyorum nedense;( bebefox çok beğendim beden yoktu mağazada internetten aldım o yüzden.önden açmalılarda evde rahat olur gibi geldi yakın zamanda kullananlar uzaktan ölçer tavsiye etti hep ama bakalım.eşimde araştırsın akşam habet veririm sana
Canım benim neredeyse 2 aydır hiç kedilmeyen kasık ağrılarım var ve hafif te değil baya hayatımı etkiliyor ama doktorum hep normal olduğunu söylüyor. Ultrasonda anormal bir durum görünmediğine göre sen de endişelenme doktorunun sadece garantici davrandığını düşünüyorum cnmeşim başka doktora gözükelim diyor ama kararsızım , 29 haftadan sonrada doktor değiştirmek istemiyorum açıkcası , kan testi ve idrar testinide aldık bugün her zamanki gibi kansızlık var ,sabır edicem ağrılara ,yavruma ilaçla zehirlemek istemiyorum cnm
CANIM SORDUM DOKTORUMA HATTA GİTTİM AİLE HEKİMİNE DE SORDUM TOK KARNINA DA YAPILABİLİYORMUŞ.YARIN GİDEYİM BAKALIM NE OLACAKCanımPamukprncess arkadaşımız tok karnına yaptırdı yanlış hatırlamıyosam?ona sor istersen bi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?