- 14 Kasım 2014
- 1.917
- 3.501
- 53
- 41
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #37.761
Kızlar üçlü ve ikili takım aldım .. Toplam 2 adet 55 TL birissine adlı siteden , bi almış memnun kalmış umarım bende memnun kalirim
Güle güle kullan canım gayet hesaplı almışsın zaten bir kaç kez giyeceğimiz bişey öyle çok paralar vermeye gerek yok diye düşünüyorum.Aynısı mağazada 45 50 tl den aşağı değil.Karlı bir alışveriş olmuşKızlar üçlü ve ikili takım aldım .. Toplam 2 adet 55 TL birissine adlı siteden , bi almış memnun kalmış umarım bende memnun kalirim
cnm çok tşk ederim ya , sadece bendemi var diye içim içimi yiyor yaCanım benim neredeyse 2 aydır hiç kedilmeyen kasık ağrılarım var ve hafif te değil baya hayatımı etkiliyor ama doktorum hep normal olduğunu söylüyor. Ultrasonda anormal bir durum görünmediğine göre sen de endişelenme doktorunun sadece garantici davrandığını düşünüyorum cnm
Bana da öyle demişti pek mantıklı gelmedi yaptirmadim umarım pişman olmamkızlar yarın şeker yüklemesi yaptıracağım ama ben aç karnına yaptırılıyor sanmıştım doktorum tok gel deditok karnına şeker yüklemesi yaptıran var mı ki
Ayy teşekkürler mağaza fiyatını bilmiyordum bakGüle güle kullan canım gayet hesaplı almışsın zaten bir kaç kez giyeceğimiz bişey öyle çok paralar vermeye gerek yok diye düşünüyorum.Aynısı mağazada 45 50 tl den aşağı değil.Karlı bir alışveriş olmuş
Bunlar üçlüsü 35 diğeri 14 tlydi canım teşekkür ederimGuzellermis canim saglikli gunlerde kullan inşallah. Bende icime sinen bulursam 1 takim daha alacagim bakalim
Evet canım izin veriyolar.gerçi doktoruma sormadım daha ama kullananlar varBende yazin pek sevmem atleti ama kendimizi usutmemek icin almak lazim diye dusundum aldim canim. Aa korse iyi fikirmis aslinda doktorlar izin veriyor giymeyede diye biliyorum. Sarkmaz canim neden öyle hissediyorsun ki bakalim sen bir bak olmadi bizde aliriztamam canim pazara kadar yolu var pazar günü ebebekde ates olcerlerde indirim o indirimden yararlanayim dedim yakalamisken
Tatlım pijamamizi gordun müCanımPamukprncess arkadaşımız tok karnına yaptırdı yanlış hatırlamıyosam?ona sor istersen bi.
Kızlar üçlü ve ikili takım aldım .. Toplam 2 adet 55 TL birissine adlı siteden , bi almış memnun kalmış umarım bende memnun kalirim
Evet canım bende beğenmiştim sanırım aynı site facebookta görmüştümTatlım pijamamizi gordun mü
Bana da verdi doktorum iki gun yaptiracagim benim bebegim 2 hafta geriden geliyor sanirim o yuzden verdi doktoruma guvenmek zorundayim. Sana ne verdi ignenin adi neGaranticiler evet cnm bebeğime ilaç verilmesiNi istemiyorum sağlıkli bebeğime neden yapay yoldan ciğer gelistirici veriyorlarki tamam sıkıntısi olur o zaman kendi canımı bile vermeye razıyım . Sıkıntı yok diyor kortizon iğnesi veriyor
Bunlar üçlüsü 35 diğeri 14 tlydi canım teşekkür ederim
Evet canım izin veriyolar.gerçi doktoruma sormadım daha ama kullananlar vartamam canım bakalım en iyisini bulabiliriz inşallah
Canım benim çok mutlu oldum miniğimiz çok iyi olmasına,sevindim.tesekkür ederim canım.kolay gelsin sana çok yorma kendiniMerhaba güzellerBiz doktordan geldik cok şükür her sey yolunda kuzucugum 1460gr olmuş sata göre 29 ama 1 hafta önden gidiyoruz 30 haftalık olduk
Bu arada 3 hafta sonra geldi.
Berenebru tatlım halsizlik yorgunluk ve sürekli uyku halini sordum doktora. Kan hapını düzenli alıyorsan hamileliğin ilerlemesinden
Bende gördüm bunu sırf çok tatlı diye istiyodum ne güzel özellikleri varmış bunun gercektenkizlar ya.ikeada meshur fil varmis ondan ariyorummm.hic giden rastlayan oldu mu?bizim burdakinde kalmamis ,int satisida yokkolik bebeklere iyiymis,bebege anne kucagi hissi veriyormus,hemde destekleyici yastik niyetine.koruyucu amacli kullaniliyormus,hemde cokk tatliii .
bende 8 damla kullaniyorum aksamlari..ekmege yada suya dedi doktor.yemek arasinda ye dedi.ama su siralar cokkk zor bulunuyor 2 haftadir kullanamamistim.dun esim sonunda buldu.sormadigimiz eczane kalmamisti.depolardada yokmus artik.kimiside diyo toplatildi diye.kafama takildi benimdeKizlar d3 vitamini damla kullanan varmi bana bugün gidince saglik ocagindan yazdilar da 10 damla diye suyami damlatiliyor onu sormayi unuttum bilen varsa eger diye size sorayim dedim
ya instagramda herkeste goruyordum yorumlarda falan boyle yazanlar olmus.bende sirf o sebeplerden istemistim.tabi dekor oyuncak amaclida cok guzl geldi bana :) malesef bulamadimBende gördüm bunu sırf çok tatlı diye istiyodum ne güzel özellikleri varmış bunun gercekten
bize vermediler böyle bir ilaçbende 8 damla kullaniyorum aksamlari..ekmege yada suya dedi doktor.yemek arasinda ye dedi.ama su siralar cokkk zor bulunuyor 2 haftadir kullanamamistim.dun esim sonunda buldu.sormadigimiz eczane kalmamisti.depolardada yokmus artik.kimiside diyo toplatildi diye.kafama takildi benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?