2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar üçlü ve ikili takım aldım .. Toplam 2 adet 55 TL birissine adlı siteden , bi almış memnun kalmış umarım bende memnun kalirim
Güle güle kullan canım gayet hesaplı almışsın zaten bir kaç kez giyeceğimiz bişey öyle çok paralar vermeye gerek yok diye düşünüyorum.Aynısı mağazada 45 50 tl den aşağı değil.Karlı bir alışveriş olmuş

cnm çok tşk ederim ya , sadece bendemi var diye içim içimi yiyor ya inş bugünlerde geçer bebişlerimizi kucağımıza alırız

Ayy teşekkürler mağaza fiyatını bilmiyordum bak çok iyi almışim dediğin gibi çok giyecegimiz bir şey değil inş hemen fit halimize döner ona göre giyiniriz

Evet canım izin veriyolar.gerçi doktoruma sormadım daha ama kullananlar vartamam canım bakalım en iyisini bulabiliriz inşallah

Kızlar üçlü ve ikili takım aldım .. Toplam 2 adet 55 TL birissine adlı siteden , bi almış memnun kalmış umarım bende memnun kalirim

Tatlım pijamamizi gordun mü
Evet canım bende beğenmiştim sanırım aynı site facebookta görmüştümsüper fiyata almışsın güle güle giy kucağında çınar paşaylabende tam alıntı yaptım yazıyodum sanabakıyorum bende hemendün sadece sabahlık aldım e bebekten bi tane gecelik bitanede alt üst alayım diyorum böyle.

Bana da verdi doktorum iki gun yaptiracagim benim bebegim 2 hafta geriden geliyor sanirim o yuzden verdi doktoruma guvenmek zorundayim. Sana ne verdi ignenin adi ne

Evet canım izin veriyolar.gerçi doktoruma sormadım daha ama kullananlar vartamam canım bakalım en iyisini bulabiliriz inşallah

Sorarsin canim birsey demez inşallah golun rahatligi ile kullanirsin sende inşallah canim yaa normaldede herseyi çok arastiririm simdi iki kati fazla arastiriyorum hem guvenli hemde iyisi olsun diye

Canım benim çok mutlu oldum miniğimiz çok iyi olmasına,sevindim.tesekkür ederim canım.kolay gelsin sana çok yorma kendini

kizlar ya.ikeada meshur fil varmis ondan ariyorummm.hic giden rastlayan oldu mu?bizim burdakinde kalmamis ,int satisida yok kolik bebeklere iyiymis,bebege anne kucagi hissi veriyormus,hemde destekleyici yastik niyetine.koruyucu amacli kullaniliyormus,hemde cokk tatliii .

Eklentiler

• Screenshot_2016-02-14-23-08-12.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 120
Bende gördüm bunu sırf çok tatlı diye istiyodum ne güzel özellikleri varmış bunun gercekten

Kizlar d3 vitamini damla kullanan varmi bana bugün gidince saglik ocagindan yazdilar da 10 damla diye suyami damlatiliyor onu sormayi unuttum bilen varsa eger diye size sorayim dedim
bende 8 damla kullaniyorum aksamlari..ekmege yada suya dedi doktor.yemek arasinda ye dedi.ama su siralar cokkk zor bulunuyor 2 haftadir kullanamamistim.dun esim sonunda buldu.sormadigimiz eczane kalmamisti.depolardada yokmus artik.kimiside diyo toplatildi diye.kafama takildi benimde

Bende gördüm bunu sırf çok tatlı diye istiyodum ne güzel özellikleri varmış bunun gercekten
ya instagramda herkeste goruyordum yorumlarda falan boyle yazanlar olmus.bende sirf o sebeplerden istemistim.tabi dekor oyuncak amaclida cok guzl geldi bana :) malesef bulamadim

bize vermediler böyle bir ilaç bebeğe ne faydası var acaba? kemik için mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…