2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Cuma günü ikeadaydim canim hic dikkatimi cekmedi benim vardida ben mi gormedim bilmiyorum ama yinede yolum duserse o tarafa doguma kadar bakarim canim degisik birseymis birde neredeki ikeaya baktin sen olmadi arkadasim bursada benim ona sorayim devamli gider o belki renk gelmistir

Bana öyle birsey demedi canim yemek arasi felan diye ben yemek arasinda normal vitaminimi aliyorum oglen kasiga damlatip ictim bende tadi kotu degilmis hadi yaa bende bugün basladim ebe'de herkesde genelde d vitamini eksikligi çok oluyor verelim dedi verdi ama sen deyince bende bilemedim simdi

bize vermediler böyle bir ilaç bebeğe ne faydası var acaba? kemik için mi?
evet canim d vitamini bayanlarda cok onemliymis gebelikte anne ve bebek icin cok daha onemliymis.hem annenin hem bebegin kemik sagligi icin ve bebegin beyin gelisimi icin dedi doktor. belki senin kullandigin baska ilaclarda varsa d vitamini ekstradan vermemistir veya tahlil yapilmissa d vitaminin cok iyiyse gerek gormemistir canim. beni 3.ayda baslatti doktorum

ya bayadir bulamayinca.komsumuzvar oda cocuguna bulamais ona guya oyle demisler.ilac toplatiliyormus dedi..ama eczanelerde oyle birsey denilmedi bana..tabi yinede aklima takildi..neyseki ilac 3 ay rahat goturuyor.bulamasakta sikinti degil.surda doguma ne kaldi :) sonunda buldum ya...ben istanbul umraniye deki ikeaya baktim sezonluk urunmus daha gelmez dediler bana

mesela ben elevit kullanıyorumdum ama bu ay testlerimde d vitaminim eksik çıktı dr. takviye verdi ama sizin damla galiba benim suda eriyenden calcimax-D3 diye bir ilaç kalsiyum ve d vitaminiymiş

Merhaba güzel anneler. Sizlere bir sorum olacak. Ayakta kalınca 10 15 dk sonra karnım sertleşiyor ve bebeğim kendini toparlıyor. Bu sıkıntılı bir durum mu? Yaşayanınız var mı? Bu son 4 5 gündür olmaya başladı.

Teşekkürler tatlım amin inşallah
.. Ben bana ulaşınca da yazArim nasıl diye .. Bende faceten gordum aynen, alan kişi memnundu

Kızlar sabahtan beri başım ağrıyo ilaç da aldım o da fayda etmedi ne önerirsiniz yataktan kalkamıyorum

Alla alla 3 ay gidiyorsa eger aldiklarimiz hamileligi bitirir canim bende oraya gittiydim canim demekki olmadigi icin gormemisim ikeadaki fotografi varsa arkadasima sorayim canim oyuncaklar bolumune baktim ama oradaki fil bana küçük geldi sanki gozume

Tamam deneyerek atarim sana foto

Teşekkürler canim bende ona göre alirim bir tane

Cnm çok saol
İnşallah bulacağım hastane
Araştırıyorum
Azimliyim :)

Cnm ben de ilk doğumda 21 kilo almıştım
Bunda 24.haftadayiz ve 4 kilo aldim
Çünkü Allahın izniyle oncelikle elbette dikkat ediyorum
Daha az alanlar var diye kendimi hala biraz elestirebilirim hatta (!)
Simdiden sonra yani son 3 ayda her ay 2 kilo alacağım biliyorum
Belki son ay 1 kilo alırım
Son ay kilo alimi durabiliyor çünkü

Gelelim ne yaptığıma
Oncelikle her fırsatta yürüyorum
Ekmek çok az yiyorum
Her gün toplamda 2 dilim gibi
Ve kepek çavdar buğday ekmeği tercih ediyorum
Ekmeğin cogunu sabah yiyorum

Makarna ya da pilav yiyeceksem ekmek yemiyorum ve Makarna pilavı da 3-4 yemek kaşığını geçiriyorum

Bol su
Kuru yemiş öğün aralarinda
Aksam 8 den sonra ağır bse yok
En fazla meyve

Bu sekilde canım
Yani diyet yapmıyorum ama dikkat ediyorum

Tabii ki arada kacamaklarim oluyor ve her gün düzen böyle olmuyor

Bu arada asla Nutella dan vazgecemiyorum ama ekmeksiz yiyorum

Benim ilk gebelikten çocukta değil de ben de sağlık problemleri oldu
Eklemler ve sinirlerde..
Nöroloji. ..
Ortopedi..
Fizik tedavi...
Gittim de gittim...
O yüzden dr lar 10 kilo sınırı koydular bana
Benim tek derdim bu 10 kiloyu aşmamak
İnşallah. ..

Sen de kilo veremesen de guzel bir yerlerde sabitlemeyi başarabilirsin
Sakın umudunu kesme cnm

selam kızlar nasılsınız?Ben ağırlaştım halsizlik ,karın ağrısı, bulantı, mide yanması bu zamana kadar bişey yoktu başladı Rabbim şifa versin hepimize.Benim gibi olan var mı ? ne yapıyorsunuz bu durumda.Birde dizlerim ağrıyor geceleri

Damla olarak değilde multivitamin kullanıyorum canım. Geçen test yaptirdim bit kansizligim vardi

canim evet baska fil var ama o kucuk 15 cm farkli bir fil..bu aradigim fil 60 cm ve kucukte yavrusu varmis 2liymis yani.

Damla olarak değilde multivitamin kullanıyorum canım. Geçen test yaptirdim bit kansizligim vardi
tamam canim kullaniyorsun demekki.bi tablet formu var birde igne ve damla seklinde var.duzenli kullan onemli canim :) malesef benimde kansizligim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…