- 14 Kasım 2014
- 1.917
- 3.501
- 53
- 41
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #37.781
kizlar ya.ikeada meshur fil varmis ondan ariyorummm.hic giden rastlayan oldu mu?bizim burdakinde kalmamis ,int satisida yokkolik bebeklere iyiymis,bebege anne kucagi hissi veriyormus,hemde destekleyici yastik niyetine.koruyucu amacli kullaniliyormus,hemde cokk tatliii .
bende 8 damla kullaniyorum aksamlari..ekmege yada suya dedi doktor.yemek arasinda ye dedi.ama su siralar cokkk zor bulunuyor 2 haftadir kullanamamistim.dun esim sonunda buldu.sormadigimiz eczane kalmamisti.depolardada yokmus artik.kimiside diyo toplatildi diye.kafama takildi benimde
evet canim d vitamini bayanlarda cok onemliymis gebelikte anne ve bebek icin cok daha onemliymis.hem annenin hem bebegin kemik sagligi icin ve bebegin beyin gelisimi icin dedi doktor. belki senin kullandigin baska ilaclarda varsa d vitamini ekstradan vermemistir veya tahlil yapilmissa d vitaminin cok iyiyse gerek gormemistir canim. beni 3.ayda baslatti doktorumbize vermediler böyle bir ilaçbebeğe ne faydası var acaba? kemik için mi?
ya bayadir bulamayinca.komsumuzvar oda cocuguna bulamais ona guya oyle demisler.ilac toplatiliyormus dedi..ama eczanelerde oyle birsey denilmedi bana..tabi yinede aklima takildi..neyseki ilac 3 ay rahat goturuyor.bulamasakta sikinti degil.surda doguma ne kaldi :) sonunda buldum ya...ben istanbul umraniye deki ikeaya baktimCuma günü ikeadaydim canim hic dikkatimi cekmedi benim vardida ben mi gormedim bilmiyorum ama yinede yolum duserse o tarafa doguma kadar bakarim canim degisik birseymisbirde neredeki ikeaya baktin sen olmadi arkadasim bursada benim ona sorayim devamli gider o belki renk gelmistir
Bana öyle birsey demedi canim yemek arasi felan diye ben yemek arasinda normal vitaminimi aliyorum oglen kasiga damlatip ictim bende tadi kotu degilmishadi yaa bende bugün basladim ebe'de herkesde genelde d vitamini eksikligi çok oluyor verelim dedi verdi ama sen deyince bende bilemedim simdi
Cnm celestone du ismi kullanmadım bebege zarara olmasınBana da verdi doktorum iki gun yaptiracagim benim bebegim 2 hafta geriden geliyor sanirim o yuzden verdi doktoruma guvenmek zorundayim. Sana ne verdi ignenin adi ne
mesela ben elevit kullanıyorumdum ama bu ay testlerimde d vitaminim eksik çıktı dr. takviye verdi ama sizin damla galiba benim suda eriyenden calcimax-D3 diye bir ilaç kalsiyum ve d vitaminiymişevet canim d vitamini bayanlarda cok onemliymis gebelikte anne ve bebek icin cok daha onemliymis.hem annenin hem bebegin kemik sagligi icin ve bebegin beyin gelisimi icin dedi doktor. belki senin kullandigin baska ilaclarda varsa d vitamini ekstradan vermemistir veya tahlil yapilmissa d vitaminin cok iyiyse gerek gormemistir canim. beni 3.ayda baslatti doktorum
Ay cok tatlı bu canım bulursan bana haber verir misinkizlar ya.ikeada meshur fil varmis ondan ariyorummm.hic giden rastlayan oldu mu?bizim burdakinde kalmamis ,int satisida yokkolik bebeklere iyiymis,bebege anne kucagi hissi veriyormus,hemde destekleyici
Tamam deneyerek atarim sana fotoCok iyiymis canim fiyatlari seninkiler gelsin bak bakalim nasillar bir takim bende alayim olmadi
Teşekkürler tatlımEvet canım bende beğenmiştim sanırım aynı site facebookta görmüştümsüper fiyata almışsın güle güle giy kucağında çınar paşayla bende tam alıntı yaptım yazıyodum sana bakıyorum bende hemen dün sadece sabahlık aldım e bebekten bi tane gecelik bitanede alt üst alayım diyorum böyle.
ya bayadir bulamayinca.komsumuzvar oda cocuguna bulamais ona guya oyle demisler.ilac toplatiliyormus dedi..ama eczanelerde oyle birsey denilmedi bana..tabi yinede aklima takildi..neyseki ilac 3 ay rahat goturuyor.bulamasakta sikinti degil.surda doguma ne kaldi :) sonunda buldum ya...ben istanbul umraniye deki ikeaya baktimsezonluk urunmus daha gelmez dediler bana
Tamam deneyerek atarim sana foto
Canim iyi olmana sevindim inşallah saglikla gunlerini bekleyecek pasalarin ohh ne güzel kiyafetlerini gordukce insan daha iyi hissediyor kendini
Canim sen uzulme sıkma canini bebeklerimiz biz uzulunce strese girince hic hareket etmiyorlar biz ne kadar rahatsak onlarda o kadar güzel hareket ediyorlar
Canım İnşallah kendine güzel bir hastane ve güzel iyi bir doktor bulursun doktor ve hastane isi gercekten zor oluyor alistigin doktordan sonra baskasina alismasi zor ama inşallah biran önce kafana yatan bir doktor bulursunkizininda inşallah 2 yas sendromu cabucak gecer bu konuda bir bilgim olmadigi icin sadece Allah yardimcin olsun diyebilirim
Canim senin ve bebegin icin bir problem teskil etmiyor ise kiloya cok takilma bence dogumdan sonra veririz elbet bebeklerle ugrasirken
Benim de ayni igne ben yarin yaptiracagim hayirlisi insallah zarari olmaz oyle olsa doktor vermez diye dusunuyorumCnm celestone du ismi kullanmadım bebege zarara olmasın
Ayy evet tatlım iyi olur ben haber verirsinTeşekkürler tatlımamin inşallah
.. Ben bana ulaşınca da yazArim nasıl diye .. Bende faceten gordum aynen, alan kişi memnundu
evet canim d vitamini bayanlarda cok onemliymis gebelikte anne ve bebek icin cok daha onemliymis.hem annenin hem bebegin kemik sagligi icin ve bebegin beyin gelisimi icin dedi doktor. belki senin kullandigin baska ilaclarda varsa d vitamini ekstradan vermemistir veya tahlil yapilmissa d vitaminin cok iyiyse gerek gormemistir canim. beni 3.ayda baslatti doktorum
canim evet baska fil var ama o kucuk 15 cm farkli bir fil..bu aradigim fil 60 cm ve kucukte yavrusu varmis 2liymis yani.Alla alla 3 ay gidiyorsa eger aldiklarimiz hamileligi bitirir canimbende oraya gittiydim canim demekki olmadigi icin gormemisim ikeadaki fotografi varsa arkadasima sorayim canim oyuncaklar bolumune baktim ama oradaki fil bana küçük geldi sanki gozume
Teşekkürler canim bende ona göre alirim bir tane
tamam canim kullaniyorsun demekki.bi tablet formu var birde igne ve damla seklinde var.duzenli kullan onemli canim :) malesef benimde kansizligim var.Damla olarak değilde multivitamin kullanıyorum canım. Geçen test yaptirdim bit kansizligim vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?