- 7 Ocak 2014
- 3.160
- 4.451
- 333
- 39
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #37.801
Merhaba güzel anneler. Sizlere bir sorum olacak. Ayakta kalınca 10 15 dk sonra karnım sertleşiyor ve bebeğim kendini toparlıyor. Bu sıkıntılı bir durum mu? Yaşayanınız var mı? Bu son 4 5 gündür olmaya başladı.
Canım tansiyonunu ölçseydin bi belki ondandırKızlar sabahtan beri başım ağrıyo ilaç da aldım o da fayda etmedi ne önerirsiniz yataktan kalkamıyorum
tamam canim kullaniyorsun demekki.bi tablet formu var birde igne ve damla seklinde var.duzenli kullan onemli canim :) malesef benimde kansizligim var.
Canim mide yanmassina arkadasdim ayva onerdi bana. Bol lifli bi meyvede oldugundan gem kabizlikta yapmiyor. Cok cok iyi geldi bana.selam kızlar nasılsınız?Ben ağırlaştım halsizlik ,karın ağrısı, bulantı, mide yanmasıbu zamana kadar bişey yoktu başladı Rabbim şifa versin hepimize.Benim gibi olan var mı ? ne yapıyorsunuz bu durumda.Birde dizlerim ağrıyor geceleri
Merabalar bende kan ilaci kullanamiyorum decavitide oyle midemi bulandiriyolar ne yapcam bilmiyorum cuma gunu kontrolum var bakalim ne der dojtor sanirim kansiLigimda var rengim soluk baya.. bende 3 subatta ayrintiliya girmistim 23 + 1 de 470 grmdi dojtor kucuk benek dedi insallh almistir bende hic kilo almadim 10 kilo vermistim hamileleigin basinda hala 65 de duruyorum .. isathim cok yok
Evet ac aliyodum haplari .. ama gece yatarken hic denemedim bi oyle alayim belki acilir biraz istahim .. senin kanin nasil ilac fayda ediyormu .. bide ben kuru uzum ve hurma yiyorum her gun inlar ise yaramazmi acabaCanim kan ilacı bende de başlarda bulanti yapiyordu kahvaltı yaptıktan 2 3 saat sonra atiyordum şükür geçmişti. Direk aç almassan belki bulanti yapmaz sende de. Vitamini de gece yatarken iciyorum hiç bulanti yapmıyor. Vitamini kullanirsan belki Iştahın da açılır. Inan hepimiz zorla yiyoruz iciyoruz ilaçları
Evet ac aliyodum haplari .. ama gece yatarken hic denemedim bi oyle alayim belki acilir biraz istahim .. senin kanin nasil ilac fayda ediyormu .. bide ben kuru uzum ve hurma yiyorum her gun inlar ise yaramazmi acaba
İyi akşamlar canım kan ilacının önemli olduğunu doktorum söylemişti.gittiğinde mutlaka doktora söyle belki başka bi ilaç verir.vitamin de iştah acıyor.bebiş senden besleniyor toparlanmiştir inşallahMerabalar bende kan ilaci kullanamiyorum decavitide oyle midemi bulandiriyolar ne yapcam bilmiyorum cuma gunu kontrolum var bakalim ne der dojtor sanirim kansiLigimda var rengim soluk baya.. bende 3 subatta ayrintiliya girmistim 23 + 1 de 470 grmdi
Çok sağol canım denerim ayvayıda.Maden suyu ve tuzlu atıştırmalıklarla idare ediyordum.Canim mide yanmassina arkadasdim ayva onerdi bana. Bol lifli bi meyvede oldugundan gem kabizlikta yapmiyor. Cok cok iyi geldi bana.
kızlar yarın şeker yüklemesi yaptıracağım ama ben aç karnına yaptırılıyor sanmıştım doktorum tok gel deditok karnına şeker yüklemesi yaptıran var mı ki
Bende yaşıyorum canım, karnima kramp giriyor bi anda karnım sertlesiyor, dik duramıyorum, int den baktım normalmis galiba ama dr kontrolüne gidince bi soracam ne diyor
Maden suyu benim mide yanmami tetikliyor canim epeydir icemiyorumÇok sağol canım denerim ayvayıda.Maden suyu ve tuzlu atıştırmalıklarla idare ediyordum.
Canım kan hapı ablamda,da mide bulantısı yapıyordu.bünyeden bünyeye fark ediyor doktorun daha,ii bilir canım.belki ilacını değiştirirArkadaşlar kan hapını yazmış.Dr da bana günde iki tane önermişti birde vitamin.Ben iki tane yutamadım hep tek aldım iki gündür iki tane yutuyorum bu bulantı karın ağrısının sebebi haplar olabilir mi.Yarın dr gidicem
Pamukprncess yagmurr_damlasi ve baska kim vardı hatırlamıyorum ama rossman da su renk koruyucu mendiller ve sebamed ürünleri indirimde aklınızda olsun
Tşk ederim bende bulmaya çalışayımCanim renkleri solacaklarla acik renklileri birlikte atinca bu mendillerden de 1 tane koyunca acik renklere rengi gecmiyor ben onceden kullaniyordum simdi bebegin esyalarini yikarken renkler birbirine gecmesin diye almak istedim ama istedigimi bulamadim carrefourdan baska bir marka buldum onu aldim simdilik
iyi aksamlar güzel mayis anneleri
Her gün okumaya çalısıyorum ama yetisemiyorum kizlar size
Bizde hazirliklar tam gaz devam ediyor. Beşiklerimizi kurduk. Bebek tırnak makası seti gibi biseyler var ya bebek bakim seti mi deniyor tam bilmiyorum. Onda marka önerebilecek kimse var mi?
Nerden aldınız sepet beşiği ve fıyatını rıca etsem sizden çok hoş ıyı günde kullanın inşiyi aksamlar güzel mayis anneleri
Bizde hazirliklar tam gaz devam ediyor. Beşiklerimizi kurduk. Bebek tırnak makası seti gibi biseyler var ya bebek bakim seti mi deniyor tam bilmiyorum. Onda marka önerebilecek kimse var mi?
iyi aksamlar güzel mayis anneleri
Nerden almıştınız ve fıyatını rıca edebılırmıyım çok hoşiyi aksamlar güzel mayis anneleri
Ballicevizim ben bulamadım ama ikisinidePamukprncess yagmurr_damlasi ve baska kim vardı hatırlamıyorum ama rossman da su renk koruyucu mendiller ve sebamed ürünleri indirimde aklınızda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?