2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Bende yaşıyorum canım, karnima kramp giriyor bi anda karnım sertlesiyor, dik duramıyorum, int den baktım normalmis galiba ama dr kontrolüne gidince bi soracam ne diyor

tamam canim kullaniyorsun demekki.bi tablet formu var birde igne ve damla seklinde var.duzenli kullan onemli canim :) malesef benimde kansizligim var.

Tamam canım sagolasin. Kansızlık çok onemliymis iki kontroldur bebegimin göbek çevresi 2 gun geriden geliyor. Bacak boyu 1 hafta onde kafa çapı tam haftasında Dr sorun değil 1 2 gün gelisme geriliği sayılmaz dedi ama ılacimi günde 2 ye çıkardı düzenli kullandığım halde 10 çıkmıştı. Şimdi pekmez üzüm yemeye calisiyorum eti pek yiyemiyorum. 2 gun bile olsa inşallah gününü yakalar. Dikkat et sen de canim

Merabalar bende kan ilaci kullanamiyorum decavitide oyle midemi bulandiriyolar ne yapcam bilmiyorum cuma gunu kontrolum var bakalim ne der dojtor sanirim kansiLigimda var rengim soluk baya.. bende 3 subatta ayrintiliya girmistim 23 + 1 de 470 grmdi dojtor kucuk benek dedi insallh almistir bende hic kilo almadim 10 kilo vermistim hamileleigin basinda hala 65 de duruyorum .. isathim cok yok

Canim mide yanmassina arkadasdim ayva onerdi bana. Bol lifli bi meyvede oldugundan gem kabizlikta yapmiyor. Cok cok iyi geldi bana.

Canim kan ilacı bende de başlarda bulanti yapiyordu kahvaltı yaptıktan 2 3 saat sonra atiyordum şükür geçmişti. Direk aç almassan belki bulanti yapmaz sende de. Vitamini de gece yatarken iciyorum hiç bulanti yapmıyor. Vitamini kullanirsan belki Iştahın da açılır. Inan hepimiz zorla yiyoruz iciyoruz ilaçları

Evet ac aliyodum haplari .. ama gece yatarken hic denemedim bi oyle alayim belki acilir biraz istahim .. senin kanin nasil ilac fayda ediyormu .. bide ben kuru uzum ve hurma yiyorum her gun inlar ise yaramazmi acaba

Evet ac aliyodum haplari .. ama gece yatarken hic denemedim bi oyle alayim belki acilir biraz istahim .. senin kanin nasil ilac fayda ediyormu .. bide ben kuru uzum ve hurma yiyorum her gun inlar ise yaramazmi acaba

Kanım düşük canım dr ılacimi ikiye çıkardı günde. Kullanmasam demekki çok daha düşük olucakmis. Ben de kuru üzümve pekmez iciyorum biraz ddaha ttakviye olsun die. Çok faydalilar zaten.

Merabalar bende kan ilaci kullanamiyorum decavitide oyle midemi bulandiriyolar ne yapcam bilmiyorum cuma gunu kontrolum var bakalim ne der dojtor sanirim kansiLigimda var rengim soluk baya.. bende 3 subatta ayrintiliya girmistim 23 + 1 de 470 grmdi
İyi akşamlar canım kan ilacının önemli olduğunu doktorum söylemişti.gittiğinde mutlaka doktora söyle belki başka bi ilaç verir.vitamin de iştah acıyor.bebiş senden besleniyor toparlanmiştir inşallah

kızlar yarın şeker yüklemesi yaptıracağım ama ben aç karnına yaptırılıyor sanmıştım doktorum tok gel deditok karnına şeker yüklemesi yaptıran var mı ki

Ben tok yaptirdim. 50 mg yaptirdim. Kahvaltiyi yaptim ustunden 45 dk fln gecince ictim. Yani olabiliyor sonuclariniz guzel cikar umarim.

Bende yaşıyorum canım, karnima kramp giriyor bi anda karnım sertlesiyor, dik duramıyorum, int den baktım normalmis galiba ama dr kontrolüne gidince bi soracam ne diyor

@Derf bende de oluyordu. Eger bolgesel ise yani karni 4 parca gibi dusunun sadece bir kiskindaysa sorun yok ama tamami sertlesiyorsa ve 1 dakikadan uzun sert kaliyorsa onemliymis. Doktorlariniza danismayi unutmayin

Arkadaşlar kan hapını yazmış.Dr da bana günde iki tane önermişti birde vitamin.Ben iki tane yutamadım hep tek aldım iki gündür iki tane yutuyorum bu bulantı karın ağrısının sebebi haplar olabilir mi.Yarın dr gidicem bende sorayım inş.Size de yazarım.

Canım kan hapı ablamda,da mide bulantısı yapıyordu.bünyeden bünyeye fark ediyor doktorun daha,ii bilir canım.belki ilacını değiştirir

Tşk ederim bende bulmaya çalışayım

Nerden aldınız sepet beşiği ve fıyatını rıca etsem sizden çok hoş ıyı günde kullanın inş

Nerden almıştınız ve fıyatını rıca edebılırmıyım çok hoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…