- 5 Aralık 2015
- 355
- 461
- 53
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #37.821
Bana vermedi doktorum hiç faydası neymiş Can'ımbende 8 damla kullaniyorum aksamlari..ekmege yada suya dedi doktor.yemek arasinda ye dedi.ama su siralar cokkk zor bulunuyor 2 haftadir kullanamamistim.dun esim sonunda buldu.sormadigimiz eczane kalmamisti.depolardada yokmus artik.kimiside diyo toplatildi diye.kafama takildi benimde
canim.bende gebekik sekeri oldugundan malesef pekmez tuketemiyorum..kuru dut varya o cok kan yapiyormus.gunde 1 avuc yemek lazimmis.ara. ogunlerimde dikkatli tuketmeye calisiyorum nolur nolmaz sekerim yukselmesin diye.sende kuru dut ye sekerin yoksa.cuma gunu kontrolum var bakalim.bebisin durumu nasil.son kontrolde iyiydi.Tamam canım sagolasin. Kansızlık çok onemliymis iki kontroldur bebegimin göbek çevresi 2 gun geriden geliyor. Bacak boyu 1 hafta onde kafa çapı tam haftasında Dr sorun değil 1 2 gün gelisme geriliği sayılmaz dedi ama ılacimi günde 2 ye çıkardı düzenli kullandığım halde 10 çıkmıştı. Şimdi pekmez üzüm yemeye calisiyorum eti pek yiyemiyorum. 2 gun bile olsa inşallah gününü yakalar. Dikkat et sen de canim
kadinlae icin d vitamini cok onemliymis.hem bagisiklik hemde kemik sagligi icin.gebelikte bebek icinde onemli..ee bebisler malum bizim depolari yiyip bitiriyorlarBana vermedi doktorum hiç faydası neymiş Can'ım
Canım doktorlra sorarsan ekmeğe damlat derler ama aslında o iğne olarak kullanılıyor. Daha çabuk etki ediyor. İğne yaptıramam dersen az zeytinyağına damlatabilirsin. Ben öyle kullandımKizlar d3 vitamini damla kullanan varmi bana bugün gidince saglik ocagindan yazdilar da 10 damla diye suyami damlatiliyor onu sormayi unuttum bilen varsa eger diye size sorayim dedim
Toplatılma yok canım ya rağbet çok fazla olduğundan kalmıyo hiç bi yerde. Rahatlıkla kullanabilirsinBana vermedi doktorum hiç faydası neymiş Can'ım
Ay canım ben gidemedim daha bim birazcık uzak yürüme mesafesinde değil;(Canim ben carreefourdan aldim amaNicksizYumurta ve M Mjdmjd de bakiyordu bem siteye baktim bulamadim ama kurutma makinasi icin olani bulabildim sadece
Sanırım aceleci olacak anası kılıklıAnnesini bekletmeyecek benim yegenimmaşallah canim herseyinin iyi olmasina sevindim inşallah doguma kadarda böyle devam eder cok yorma kendini canim kolay seyler yap.
canım ben dalinin sıvı deterjanını ve yumuşatıcısını aldımBayanlar selam. Bebeginizin kiyafetleri icim hangi marka deterjan kullandinz sivi mi toz deterjan mi?
Maşallah canım ogluşlarına:)Kizlar bu da bizim koca gobusumuz
Çok sağol canım denerim ayvayıda.Maden suyu ve tuzlu atıştırmalıklarla idare ediyordum.
Canım benim de gözlük kullanmam lazım kimbilir ne olmuştur numara.uzağı hiç göremiyorum gözlerimi kısa kısa bakıyorum bi de:)Sanırım aceleci olacak anası kılıklıamin canım benim yormadım kendimi kolay yemekler sectim kv sagolsun yardım etti.sadece rahat oturamadım o yüzden ellerim ayaklarim şişti o da bir gün idare edilir
Bi de onlar tam geldikleri saatte tekrar hastaneye gittim göz randevum vardı. Yine büyümüş benim numaralar ona
Teşekkürler canım benimGözün aydın canım bnmde haftaya cumartesi kontrolüm heyecanla bekliyorum kilo boy için ne dedi
Ay evet canim çalışıyorsun ya haklisin. Benim minik de iş yaparken yoruluyor sanirim cok nadir hissediyorum o zamanlar. Sen de sıkma canını hareket etmeyince ama baktin uzun süre etmiyor gidersin doktora. Bundan sonra hareketleri hissetmek önemlievet canım biliyorum ama 2 saat yatıp kendimi dinleyemiyorum ki. mesela karnımda hareket ediyor ama elimi değince anlıyorum bazen yer değiştirirken. iş yerinde kalk otur gürültü kalabalık falan. bir de benim kuzu iş yerini hiççç sevmiyor sürekli oturuncaevde daha çok hareket ediyordu
Teşekkürler teyzoşuNicksizYumurta fıstık kızımız maşallah çok iyi ayy sen 30 hafta deyince senin yerine bi tatlı telaş hissettimm zaman azaliyoooooo
Yanaklar zaten tontiş teyzesi de o dudaklarin akıbetini cok merak ediyorumOyy maşallah tombiş yanaklı olmuştur şimdiden prensesçok sevindim canım herşey yolunda çok şükür çok yorma kendini kolay gelsin şimdiden tatlım
Canım benim ya insan artık her gece rüya görmekten bikiyor ama hamilelikte normalmis böyle rüyalar. Tersine çıksın inşallah rüyankızlar bugün o kadar kötü uyandım ki anlatamam resmen bağıra bağıra ağlıyordum bebeğimle ilgili çok kötü bir rüya gördüm daha kötüsü olamaz heralde rüyamda o kadar acı çekiyordum ki canımın yüreğimin acısını bütünüyle hissederek ve ağlayarak uyandım ve bir süre ağlamaya devam ettim kendimi susturamadım ve hala kendime gelemiyorum hava güzel müzik açtım ama kendime gelemiyorum dışarıya çıkıcam biraz belki düzelirim
Canim cok iyi almışsın ya güle güle giy inşallahKızlar üçlü ve ikili takım aldım .. Toplam 2 adet 55 TL birissine adlı siteden , bi almış memnun kalmış umarım bende memnun kalirim
Teşekkürler tatlım cok şükürCanım benim çok mutlu oldum miniğimiz çok iyi olmasına,sevindim.tesekkür ederim canım.kolay gelsin sana çok yorma kendini
Teşekkürler canım benim cok şükür buyuyorlar artıkNicksizYumurta tatlım kızına maşallah ne güzel büyümüş kuzucuk
Pamukprncess tatlım kuzenim in hamak beşiginden katlanıyormuş
Canım bugün doktoruma aynı seyi sordum ben. Karninda gun icerisinde birkac defa sertlik olması normal ama dikkat et sertliklerin sıklıgı yarım saate düşerse mutlaka gel dedi.Merhaba güzel anneler. Sizlere bir sorum olacak. Ayakta kalınca 10 15 dk sonra karnım sertleşiyor ve bebeğim kendini toparlıyor. Bu sıkıntılı bir durum mu? Yaşayanınız var mı? Bu son 4 5 gündür olmaya başladı.
Canım bunlar artık hamileligimizin ilerlediginin göstergesi.Hepsini yaşıyorum ben de halsizlik cökerse üstüme yatıp uyuyorum, mide yanmasına doktor şurup verdi ilk zamanlar faydasını görmemiştim simdi daha iyi, geceleri sadece dizim degil her yerim agrimaya başladı ona yapacak bisey yokselam kızlar nasılsınız?Ben ağırlaştım halsizlik ,karın ağrısı, bulantı, mide yanmasıbu zamana kadar bişey yoktu başladı Rabbim şifa versin hepimize.Benim gibi olan var mı ? ne yapıyorsunuz bu durumda.Birde dizlerim ağrıyor geceleri
Maşallah canımKizlar bu da bizim koca gobusumuz:)
Canım ben yıllardır gözlük kullanıyorum yatarken çıkarıp sabah gözlerimi acar acmaz takıyorum. -3 olmuştu gecen yaz simdi de -3,75 olmuş bu gidişle şişe dibi olacak gözlük camlarımCanım benim de gözlük kullanmam lazım kimbilir ne olmuştur numara.uzağı hiç göremiyorum gözlerimi kısa kısa bakıyorum bi de:)
Canımm inşallah iyisinizdir ikinizde...rabbim bi an önce gelişimini tamamlayıp kucağına almayı nasip etsin inşallahh.bol bol dua edicem sen ve minik prensesin için.Merhaba kızlar dün talihsiz bir olay yaşandı ne yazık ki tatile gelmiştik Hollanda ya kasık ağrısı ve pelviks baskısıyla acil hastaneye geldik rahimde açılma gördüler bebek doğum kanalına girmiş durduramadılar 25 haftalık prematüre doğdu canım kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?