2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bana vermedi doktorum hiç faydası neymiş Can'ım

canim.bende gebekik sekeri oldugundan malesef pekmez tuketemiyorum..kuru dut varya o cok kan yapiyormus.gunde 1 avuc yemek lazimmis.ara. ogunlerimde dikkatli tuketmeye calisiyorum nolur nolmaz sekerim yukselmesin diye.sende kuru dut ye sekerin yoksa.cuma gunu kontrolum var bakalim.bebisin durumu nasil.son kontrolde iyiydi.

Bana vermedi doktorum hiç faydası neymiş Can'ım
kadinlae icin d vitamini cok onemliymis.hem bagisiklik hemde kemik sagligi icin.gebelikte bebek icinde onemli..ee bebisler malum bizim depolari yiyip bitiriyorlar .bebegede ayni etkileri varmis onemliymis.bana damla formunda verdi kimi arkadaslara tablet seklinde vermis.belki sanada o sekilde vermistir

Kizlar d3 vitamini damla kullanan varmi bana bugün gidince saglik ocagindan yazdilar da 10 damla diye suyami damlatiliyor onu sormayi unuttum bilen varsa eger diye size sorayim dedim
Canım doktorlra sorarsan ekmeğe damlat derler ama aslında o iğne olarak kullanılıyor. Daha çabuk etki ediyor. İğne yaptıramam dersen az zeytinyağına damlatabilirsin. Ben öyle kullandım

Annesini bekletmeyecek benim yegenim maşallah canim herseyinin iyi olmasina sevindim inşallah doguma kadarda böyle devam eder cok yorma kendini canim kolay seyler yap.
Sanırım aceleci olacak anası kılıklıamin canım benim yormadım kendimi kolay yemekler sectim kv sagolsun yardım etti.sadece rahat oturamadım o yüzden ellerim ayaklarim şişti o da bir gün idare edilir
Bi de onlar tam geldikleri saatte tekrar hastaneye gittim göz randevum vardı. Yine büyümüş benim numaralar ona üzüldüm biraz

Canım benim de gözlük kullanmam lazım kimbilir ne olmuştur numara.uzağı hiç göremiyorum gözlerimi kısa kısa bakıyorum bi de:)

Gözün aydın canım bnmde haftaya cumartesi kontrolüm heyecanla bekliyorum kilo boy için ne dedi
Teşekkürler canım benimbugunku randevum devlet hastanesindeydi doktor ameliyattan cikip gelmisti boy için bisey demedi kilosu da haftasiyla uyumluymus. 1460gr olmuş. Haftaya özeldeki randevum var ona ayrıntılı sorarım ama artık karnimizda düz durmadiklari icin boyu söylemiyorlar

Ay evet canim çalışıyorsun ya haklisin. Benim minik de iş yaparken yoruluyor sanirim cok nadir hissediyorum o zamanlar. Sen de sıkma canını hareket etmeyince ama baktin uzun süre etmiyor gidersin doktora. Bundan sonra hareketleri hissetmek önemli

NicksizYumurta fıstık kızımız maşallah çok iyi ayy sen 30 hafta deyince senin yerine bi tatlı telaş hissettimm zaman azaliyoooooo
Teşekkürler teyzoşu sorma tatlım yaa 10 haftamız kaldı

Oyy maşallah tombiş yanaklı olmuştur şimdiden prensesçok sevindim canım herşey yolunda çok şükürçok yorma kendini kolay gelsin şimdiden tatlım
Yanaklar zaten tontiş teyzesi de o dudaklarin akıbetini cok merak ediyorumbugün doktor sadece 2d baktı ona rağmen zenci dudaklarimizi acip kapatiyorduk

Canım benim ya insan artık her gece rüya görmekten bikiyor ama hamilelikte normalmis böyle rüyalar. Tersine çıksın inşallah rüyan

Kızlar üçlü ve ikili takım aldım .. Toplam 2 adet 55 TL birissine adlı siteden , bi almış memnun kalmış umarım bende memnun kalirim
Canim cok iyi almışsın ya güle güle giy inşallah

Canım benim çok mutlu oldum miniğimiz çok iyi olmasına,sevindim.tesekkür ederim canım.kolay gelsin sana çok yorma kendini
Teşekkürler tatlım cok şükür inşallah hepimiz hep iyi haberler alırız

NicksizYumurta tatlım kızına maşallah ne güzel büyümüş kuzucuk
Pamukprncess tatlım kuzenim in hamak beşiginden katlanıyormuş
Teşekkürler canım benim cok şükür buyuyorlar artık
Canım bugün doktoruma aynı seyi sordum ben. Karninda gun icerisinde birkac defa sertlik olması normal ama dikkat et sertliklerin sıklıgı yarım saate düşerse mutlaka gel dedi.

Canım bunlar artık hamileligimizin ilerlediginin göstergesi.Hepsini yaşıyorum ben de halsizlik cökerse üstüme yatıp uyuyorum, mide yanmasına doktor şurup verdi ilk zamanlar faydasını görmemiştim simdi daha iyi, geceleri sadece dizim degil her yerim agrimaya başladı ona yapacak bisey yok

Kizlar bu da bizim koca gobusumuz:)
Maşallah canım seninki artık bırak da koca göbüş olsun biz bir taneyi zor taşıyoruz sen 2 tane tasiyorsun

Canım benim de gözlük kullanmam lazım kimbilir ne olmuştur numara.uzağı hiç göremiyorum gözlerimi kısa kısa bakıyorum bi de:)
Canım ben yıllardır gözlük kullanıyorum yatarken çıkarıp sabah gözlerimi acar acmaz takıyorum. -3 olmuştu gecen yaz simdi de -3,75 olmuş bu gidişle şişe dibi olacak gözlük camlarım

keser84 canım bu arada iyi olmana sevindim gündüz alıntı yapıyordum ama hem doktor isleri hem kv çıkınca araya kaynadı eve kargo helince mutlu olurdum ama bebek icin gelince insan daha bi mutlu oluyormuş tadını çıkar hem dinlen hem de sen tasiyacagina onlar taşın

Canımm inşallah iyisinizdir ikinizde...rabbim bi an önce gelişimini tamamlayıp kucağına almayı nasip etsin inşallahh.bol bol dua edicem sen ve minik prensesin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…