2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Can'ım Allah sana bağışlasın inşallah minik kızını, ikinize de acil şifalar diliyorum. İnşallah durumunuz iyidir ve daha iyi olur

canım Allah minik kızına yardım etsin onu sana bağışlasın sana da eşine de sabırlar diliyorum bizi de haberdar et olur mu durumundan dr.lar ne diyor inşallah minik kollarıyla sımsıkı tutunur annesi sana ve sağlığı da yerinde olur

Canım doktorlra sorarsan ekmeğe damlat derler ama aslında o iğne olarak kullanılıyor. Daha çabuk etki ediyor. İğne yaptıramam dersen az zeytinyağına damlatabilirsin. Ben öyle kullandım

Dun direk kasiga damlattim ictim canim rahat oldu. Ayy hergun 1 ignem var zaten ikinciyi bunyem kabul etmeye bilir

Eee elbet birisine cekecek bu yaramazlar aman iyi barim bitanem yorma son zamanlarinda kendinide bugun gecer inşallah o sisliklerde. Uzulme canım göz numarasi hic belli olmayan birsey dusup inmesi normal bende bayadir gitmiyorum bir muayene olsam olacak gozlukleri kizlardan korumasi nasil olacak bilmem arkadasin gozlugu ayda 1 gozlukcude tamirde habire bir tarafina birsey yapiyor kizi birde dun hic asi oldugumu bile anlamadim ama simdi kolum agrimaya basladi galiba benim asi 2. Gün etki ediyor bana

Allah saglikla gününü tamamlamayi nasip etsin canim. İnşallah güzel haberlerle gelirsin bizlere bol bol dua et bizde dualarimizda seni eksik etmeyelim

Canimmm sen birkac gün önce de agrim var demiştin sanki ay nasilsiniz simdi? Minik kızın nasıl? Dualarımız seninle ve yavrunla Allahım hayırlı ömür nasip etsin prensesimize

H
K
j
Canimm benim dualarimiz seninle. Rabbim size bağışlasin her şey guzel olacak ins. Hayirli haberlerini bekliyoruz...

Çok geçmiş olsun. Allah kızını sana bağışlasın, sağlıkla büyüsün,gelişsin inşallah. Gelişmeleri mutlaka yaz olur mu?

Oyy kıyamam sana kuzum ya inşallah cabucak geçer ağrısı öpelim hemen
Aynen tatlim neyse cekecekse bana ceksin de en azından huyumu suyumu iyi biliyorum
Sen de bi git canim doktora ihmal etmemek gerekiyor ya. Benim eski gözlüklerim cercevesizdi ve kirilmiyordu ama artık numarak cok ilerledigi için cam kalinlasti burda camı o gozluge takamadilar ben de cerceveli aldim artik minnaklarimiz alisacak gözlüğe ya da gözlüklerimiz minnaklara alisacak

kızlar yarın şeker yüklemesi yaptıracağım ama ben aç karnına yaptırılıyor sanmıştım doktorum tok gel deditok karnına şeker yüklemesi yaptıran var mı ki
Canım senle aynı tarihimiz bende bu hafta içi gidecem şeker yüklemesine, bana aç karna yaptır dedi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…