- 27 Ekim 2015
- 598
- 1.627
- 113
- 44
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #37.841
Can'ım Allah sana bağışlasın inşallah minik kızını, ikinize de acil şifalar diliyorum. İnşallah durumunuz iyidir ve daha iyi olurMerhaba kızlar dün talihsiz bir olay yaşandı ne yazık ki tatile gelmiştik Hollanda ya kasık ağrısı ve pelviks baskısıyla acil hastaneye geldik rahimde açılma gördüler bebek doğum kanalına girmiş durduramadılar 25 haftalık prematüre doğdu canım kızım
canım Allah minik kızına yardım etsin onu sana bağışlasın sana da eşine de sabırlar diliyorum bizi de haberdar et olur mu durumundan dr.lar ne diyor inşallah minik kollarıyla sımsıkı tutunur annesi sana ve sağlığı da yerinde olurMerhaba kızlar dün talihsiz bir olay yaşandı ne yazık ki tatile gelmiştik Hollanda ya kasık ağrısı ve pelviks baskısıyla acil hastaneye geldik rahimde açılma gördüler bebek doğum kanalına girmiş durduramadılar 25 haftalık prematüre doğdu canım kızım
Canım doktorlra sorarsan ekmeğe damlat derler ama aslında o iğne olarak kullanılıyor. Daha çabuk etki ediyor. İğne yaptıramam dersen az zeytinyağına damlatabilirsin. Ben öyle kullandım
Ay canım ben gidemedim daha bim birazcık uzak yürüme mesafesinde değil;(
Sanırım aceleci olacak anası kılıklıamin canım benim yormadım kendimi kolay yemekler sectim kv sagolsun yardım etti.sadece rahat oturamadım o yüzden ellerim ayaklarim şişti o da bir gün idare edilir
Bi de onlar tam geldikleri saatte tekrar hastaneye gittim göz randevum vardı. Yine büyümüş benim numaralar ona üzüldüm biraz
Kizlar bu da bizim koca gobusumuz:)
Merhaba kızlar dün talihsiz bir olay yaşandı ne yazık ki tatile gelmiştik Hollanda ya kasık ağrısı ve pelviks baskısıyla acil hastaneye geldik rahimde açılma gördüler bebek doğum kanalına girmiş durduramadılar 25 haftalık prematüre doğdu canım kızım
Canimmm sen birkac gün önce de agrim var demiştin sanki ay nasilsiniz simdi? Minik kızın nasıl? Dualarımız seninle ve yavrunla Allahım hayırlı ömür nasip etsin prensesimizeMerhaba kızlar dün talihsiz bir olay yaşandı ne yazık ki tatile gelmiştik Hollanda ya kasık ağrısı ve pelviks baskısıyla acil hastaneye geldik rahimde açılma gördüler bebek doğum kanalına girmiş durduramadılar 25 haftalık prematüre doğdu canım kızım
Canimm benim dualarimiz seninle. Rabbim size bağışlasin her şey guzel olacak ins. Hayirli haberlerini bekliyoruz...Merhaba kızlar dün talihsiz bir olay yaşandı ne yazık ki tatile gelmiştik Hollanda ya kasık ağrısı ve pelviks baskısıyla acil hastaneye geldik rahimde açılma gördüler bebek doğum kanalına girmiş durduramadılar 25 haftalık prematüre doğdu canım kızım
Merhaba kızlar dün talihsiz bir olay yaşandı ne yazık ki tatile gelmiştik Hollanda ya kasık ağrısı ve pelviks baskısıyla acil hastaneye geldik rahimde açılma gördüler bebek doğum kanalına girmiş durduramadılar 25 haftalık prematüre doğdu canım kızım
Kizlar bu da bizim koca gobusumuz:)
Bayanlar selam. Bebeginizin kiyafetleri icim hangi marka deterjan kullandinz sivi mi toz deterjan mi?
Oyy kıyamam sana kuzum ya inşallah cabucak geçer ağrısı öpelim hemenEee elbet birisine cekecek bu yaramazlaraman iyi barim bitanem yorma son zamanlarinda kendinide bugun gecer inşallah o sisliklerde. Uzulme canım göz numarasi hic belli olmayan birsey dusup inmesi normal bende bayadir gitmiyorum bir muayene olsam olacak gozlukleri kizlardan korumasi nasil olacak bilmem arkadasin gozlugu ayda 1 gozlukcude tamirde habire bir tarafina birsey yapiyor kizi birde dun hic asi oldugumu bile anlamadim ama simdi kolum agrimaya basladi galiba benim asi 2. Gün etki ediyor bana
Canım senle aynı tarihimiz bende bu hafta içi gidecem şeker yüklemesine, bana aç karna yaptır dedi doktorumkızlar yarın şeker yüklemesi yaptıracağım ama ben aç karnına yaptırılıyor sanmıştım doktorum tok gel deditok karnına şeker yüklemesi yaptıran var mı ki
Evet bende sordum da kullananlar pek memnun ... dolabimizi alinca yikayacağım ben de kiyafetlerimizi...canım ben dalininyikayacagim anını ve yumuşatıcısını aldım
Hem hesaplı hem güzel Güle güle kullan canım bende istiyorum ama beden kaç alcam kesimi nasıl görmeden almak konusunda kararsızımKızlar üçlü ve ikili takım aldım .. Toplam 2 adet 55 TL birissine adlı siteden , bi almış memnun kalmış umarım bende memnun kalirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?