- 23 Haziran 2015
- 1.550
- 2.111
- 133
- 35
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #39.581
kiloyla yada genetiklikle alakaası yok canım kişinin vucudu teniyle alakalı ben 30 kilo aldım ilk hamileliğimde ama hiç çatlamadı sadece bacağımda bir kaçç yerde var krem mirem de sürmedim tek badem yağı kullanmıştımKızlar ya ben de sımdıye kadar hıc bırsey yoktu son ıkı haftadır karnım deli gıbı kaşınıyor zaten kaşınsada kasınmasada hep krem yağ sürdüm sımdı aksama kadar belkı on defa sürüyorum badem yağı mustela lıreac hepsını kullandım ama ıse yaramadıkarnımın alt kısmı baya çatladı kılolu degılım bu zamana kadr sadece 6 kılo aldım karnım notmal hamılelere gore oyle cok buyuk de degıl genetık demeyın annem ıkı cocuk doğurmuş bır tanecık catlagı yok sanırım babamın genetıgını almısım ben :)))))) uzattım ama valla cok kaşınıyorum :) ve bu çatlaklar oluştuktan sonra gıtmıyo dımı bıdaha
Cnm bende dalinin bebe yagini aldim benim kasinmalarim bayadir var ama henuz catlak olmadi baba tarafina cekmis olabilirsin tabi ama catlaklar gecermi bilmiorum kilo verince baya azaliolar ama benim baska yerlerimde catlaklar var kilo verince baya yok oluo gibilerKızlar ya ben de sımdıye kadar hıc bırsey yoktu son ıkı haftadır karnım deli gıbı kaşınıyor zaten kaşınsada kasınmasada hep krem yağ sürdüm sımdı aksama kadar belkı on defa sürüyorum badem yağı mustela lıreac hepsını kullandım ama ıse yaramadıkarnımın alt kısmı baya çatladı kılolu degılım bu zamana kadr sadece 6 kılo aldım karnım notmal hamılelere gore oyle cok buyuk de degıl genetık demeyın annem ıkı cocuk doğurmuş bır tanecık catlagı yok sanırım babamın genetıgını almısım ben :)))))) uzattım ama valla cok kaşınıyorum :) ve bu çatlaklar oluştuktan sonra gıtmıyo dımı bıdaha
Yok canımcım olur öyle seyler giderek ağırlaşıyor ve aşağıya baskı yapıyor ve bende hıçkırık olduğunu düşünüyorum canım.yok henüzbelli değil.eşim karar verecek.kızımın adı beren biliyorsun canım benim istediğim oldu şimdi eşimde sıra."Ender "ve "utku" isimlerini beğeniyoruz canım benim gönlüm Ender den yanaAy tatlım haklısın. Şimdilik bıraktım peşini ama ara ara hissediyorum yine o tuhaf titreşimleri
İnşallah korktuğum gibi birşey değildir. Buarada hafızam yine çok zayıfladı
Bende bu sabah daha cok farkettim ki çok fazla çatlamiş göbüşüm.zaten vücudum çok kuru arada krem de kullandım ama oluyor.kiloda aldım 11 e dayanmış bulunuyorum.bende genetik olduğunu düşünüyordum çünkü annemde.de böyle.yapacak çokta bi şey yok canım.Kızlar ya ben de sımdıye kadar hıc bırsey yoktu son ıkı haftadır karnım deli gıbı kaşınıyor zaten kaşınsada kasınmasada hep krem yağ sürdüm sımdı aksama kadar belkı on defa sürüyorum badem yağı mustela lıreac hepsını kullandım ama ıse yaramadıkarnımın alt kısmı baya çatladı kılolu degılım bu zamana kadr sadece 6 kılo aldım karnım notmal hamılelere gore oyle cok buyuk de degıl genetık demeyın annem ıkı cocuk doğurmuş bır tanecık catlagı yok
Canim yedi aydan beri sirf insanca muamele gormek icin ve riskli gebelik oldugu icin ozele gidiyorum her gittimde para yetistiremiyorum inan tamm elbette fark olcak ama 200 lira neya allah maddi durumu olmayanlara yardım etsin yoksa haklısın devlettede muamele kötü ama iste gidilebilir genede:)Kesinlikle aslında en iyisi tam teşekküllü devlet hastanesi ama insan gibi davranmiyorlar ne yazik ki
Aslinda idrarda protein cikti vede catimda cok agri var ama ne bileyimya artik olumsuz sey duymaktan dolayi vede benden daha kotulerini düşünerek yok sayıyorum zihnim de:)teskkurler teyzesi tosuncuk prensesini takipteyizOh maşallah canım kocaman olmuş senin minik decok şükür sorun da yokmuş
Canım ben resmen haritaya donmusum ya öyle tatlida kasiniyoki kasimasam sknti aliyo beni bende berbat sadece göbek olsa iyi her yerim çatladı öyle böyle değil napcaz ben kremide bıraktım aman napim ya benim sucummu:)Kızlar ya ben de sımdıye kadar hıc bırsey yoktu son ıkı haftadır karnım deli gıbı kaşınıyor zaten kaşınsada kasınmasada hep krem yağ sürdüm sımdı aksama kadar belkı on defa sürüyorum badem yağı mustela lıreac hepsını kullandım ama ıse yaramadıkarnımın alt kısmı baya çatladı kılolu degılım bu zamana kadr sadece 6 kılo aldım karnım notmal hamılelere gore oyle cok buyuk de degıl genetık demeyın annem ıkı cocuk doğurmuş bır tanecık catlagı yok sanırım babamın genetıgını almısım ben :)))))) uzattım ama valla cok kaşınıyorum :) ve bu çatlaklar oluştuktan sonra gıtmıyo dımı bıdaha
Aynen canım halimize sukretmemiz gerekiyor kim yan gelip yatarak gecirmis ki hamileligiAslinda idrarda protein cikti vede catimda cok agri var ama ne bileyimya artik olumsuz sey duymaktan dolayi vede benden daha kotulerini düşünerek yok sayıyorum zihnim de:)teskkurler teyzesi tosuncuk prensesini takipteyiz
Canim çoğu yerde yazıyordu Dr da genelde annede varsa sende de olur diye ama annemde yok ondan dedim babama çekmişim sanirim:)kiloyla yada genetiklikle alakaası yok canım kişinin vucudu teniyle alakalı ben 30 kilo aldım ilk hamileliğimde ama hiç çatlamadı sadece bacağımda bir kaçç yerde var krem mirem de sürmedim tek badem yağı kullanmıştım
Canım sanırım catlaklarar yapacak bisey yok olacagi varsa oluyorKızlar ya ben de sımdıye kadar hıc bırsey yoktu son ıkı haftadır karnım deli gıbı kaşınıyor zaten kaşınsada kasınmasada hep krem yağ sürdüm sımdı aksama kadar belkı on defa sürüyorum badem yağı mustela lıreac hepsını kullandım ama ıse yaramadıkarnımın alt kısmı baya çatladı kılolu degılım bu zamana kadr sadece 6 kılo aldım karnım notmal hamılelere gore oyle cok buyuk de degıl genetık demeyın annem ıkı cocuk doğurmuş bır tanecık catlagı yok sanırım babamın genetıgını almısım ben :)))))) uzattım ama valla cok kaşınıyorum :) ve bu çatlaklar oluştuktan sonra gıtmıyo dımı bıdaha
Ben göbeğimm dışında başka yerime kiloda almadım ama çok fena kaşınıyor Karnım in üstünde bişey yok ama alt Karnım komple çatlakCanım ben resmen haritaya donmusum ya öyle tatlida kasiniyoki kasimasam sknti aliyo beni bende berbat sadece göbek olsa iyi her yerim çatladı öyle böyle değil napcaz ben kremide bıraktım aman napim ya benim sucummu:)
Canım benim 16. Haftamdan beri hafif hafid vardı ama 20. Haftadan sonra çok kotu oldu kuyruk sokumu belim agrıyor ve bacagıma vuruyor. İnşallah sen hafif atlatırsınHımm ay evet tahta kullanman şart doğru. . Bel ağrısı çok fena bişi ya. Benim haftalarımda da var mıydı peki. Bendé 30 à yakın daha fazla artacak die korkuyorum
Malesef gitmiyo canımKızlar ya ben de sımdıye kadar hıc bırsey yoktu son ıkı haftadır karnım deli gıbı kaşınıyor zaten kaşınsada kasınmasada hep krem yağ sürdüm sımdı aksama kadar belkı on defa sürüyorum badem yağı mustela lıreac hepsını kullandım ama ıse yaramadıkarnımın alt kısmı baya çatladı kılolu degılım bu zamana kadr sadece 6 kılo aldım karnım notmal hamılelere gore oyle cok buyuk de degıl genetık demeyın annem ıkı cocuk doğurmuş bır tanecık catlagı yok sanırım babamın genetıgını almısım ben :)))))) uzattım ama valla cok kaşınıyorum :) ve bu çatlaklar oluştuktan sonra gıtmıyo dımı bıdaha
Canim cok kaşınıyor elimde değil yolucam artıkCanım sanırım catlaklarar yapacak bisey yok olacagi varsa oluyorsen yine de fazla kaşımamaya çalış kremlerine de devam et en azından daha fazla olmasının önüne geçersin belki. Benim ergenlikten kalan catlaklarim var beyaz beyaz kaldı malesef
Teşekkürler teyzesi annesi gibi tontiş yanakli olacak sanırımNicksizYumurta cim senin prensesin resmini yorumlarda gordum, pek guzel olmus fistigin masallah! yanaklari toplu toplu, annesi bol bol opecek :)
Of evet çok kötü senin gibi sürüp indiriyorum bende yatisir belki diye yok hiç kar etmedi bende önceden yoktu yeni oldu ondan gıcık oldum biraz ama napalım bebislerimiz için herşey :)Malesef gitmiyo canımbenim annemde iki çocuk annesi bir tane çatlağı yok ama bende var.şimdide o eski çatlaklar belirginleşmeye başladı.bi ara acıdı çok onada bebek yağını boca ettim karnıma sürmedim ama üzerine atletimi indirdim direk geçmişti öyle yapınca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?