2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Of evet çok kötü senin gibi sürüp indiriyorum bende yatisir belki diye yok hiç kar etmedi bende önceden yoktu yeni oldu ondan gıcık oldum biraz ama napalım bebislerimiz için herşey :)
Aynen canım ben takmıyorum artık ilkinde son 10 günde çatladı.bundada ekstradan olurmu bilmiyorum.hiç bişeyde kullanmıyorum.

Yerini belirtmemisim canımgöbekte değil Ben cocuklugumda çoooook zayiftım ergenlige girince birden kilo aldım bacaklarımın kalcayla birlestigi yerde oldu çatlaklar. Ergenlik bitince zayifladim ama catlaklar kaldi orda

Hanımlar memesi ağrıyan var mı? Sol menem Yarım saattir çok ağrıyor. Buz koydum şimdi. Normal bir durum mu?

ahahahah desene pabucun dama atilacak NicksizYumurtacigim. Insallah dogsunlar, dombili dombili olsunlar da mincik mincik sevelim onlari
evet o muzur cocuk iste benim yegenim. artik buyudu, eskisi gibi yaramazliklar yapmiyor.
ama hala cok ilginc seyleri var yaa.. biliyor musun turkiye'ye donunce annesiyle konusmuslar. demis ki ablama, ben hep buyuk teyzemle uyudum hic miranda teyzemle uyumadim. ablam da demis ki, simdi o gebe oldugundan gece rahat uyuyamiyor cok kalkiyor. ayrica sen cok hareketlisin gece bebege zarar verebilirsin diye korkmus olabilir demis. bizimkinden cevap, "biliyorum, zaten teklif etse ben reddedecektim. ama teklif dahi gelmedi"
cocuga yazili rapor vereydim iyiymis :) kucuk manyak yaa..

babybabycat tatlım benim annemde çatlak vardı. Bende ilk gebeliğimde doğuma kadar çatlamadım. Tam olleyy yaşasın modundaydım ki bir haftalık lohusayken birden aynada karın bölgemdeki çatlakları gördüm. Şok oldum yıkıldım ağladım. Hemen eşim geldi. Teselli etmekte üzerine yoktur
"Bunun için ağlanırmı annesi, bu çatlakların herbiri kızımızın tekmeleri, onun ayak izleri" dedi, kalbimi fethettii
Bende kandım hemen tabi. Ogün bugündür hiç takmıyorum canım o çatlakları. Sende öyle yap emi

Hanımlar memesi ağrıyan var mı? Sol menem Yarım saattir çok ağrıyor. Buz koydum şimdi. Normal bir durum mu?
Benim sürekli ağrı değilde arada sancı vurması gibi bişey oluyor canım. Ama kısa sürüyor. Bir ılık duşa girsen acaba fayda edermiki ?

Aynen canim indirimi gorunce daha eskisehir'de iken almistim hatta babam bunlara be gerek var dedi lazim baba deyip aldim adam da sasirdi bunlar ne dercesine ama simdi iyiki almisim diyorum indirimi bende gordum ama elimde olunca almadim bitince artik alirim bebek temizleme pamugundan aldin mi o evde bebegin altini silerken çok iyi oluyormus arkadasim evde islak mendil yerine onu kullaniyor islatip çok memnun.

Bunuda gordum canim bu modelde cok guzeldi benim aldigim modeli arkadasim 15 aydir kullaniyor o memnundu modelini cok begendigim icin o modelden aldim. İcindeki şiltesi baya sert canim ya onun uzerinde direk yatamaz bence cocuk turkiyeden gelecek kisi yokmu dogumdan önce yada ebebegin yurtdisina kargosu varsa tam bizim besiklere göre yataklar var orada ilgincmis gercekten orada baska bir yatak olmamasi bulamazsan dedigin urunde uzerine olur büyük ihtimalle canim

Ayyy pembiş pembiş çoook güzel olmuşsun canım inşallah güzelce geçireceğin doğumunda da giyeceksin güzel anne valla bende pembişleri daha çok mu beğendim ne güle güle giy

Pamukprncess sekerim ben de bunu ilk defa duydum. sen nerden ogrendin ki? benim grubum b+, esim de 0+ bildigim kadariyla. kan uyusmazligi sadece anne negatif, baba pozitifse olmuyor muydu?
Tatlım bizim müdür beni uyardı kızını hastanede 1hafta tutmuşlar bebek anne sütünden yavaş yavaş zehirlenbilir kontrol altında olmuşlar, belki başka sıkıntıları da vardır bizim mudur bilmiyordur aynen dediğin gibi kızı b+ adam 0 grubuymus sen doktoruna sor yine de içimiz rahat olsun bende hiç bilmiyordum bunu ama bence başka bir sıkıntı vardır da adama denemişlerdir ayrıntılı

Ay ayyy valla çok güzel yapmissin güzellik evini açarak, huzurlu, berektli, saglikli olun ins hamilesin diye pabuç bi kısım atılmış dama mecburiii

Yerini belirtmemisim canımgöbekte değil Ben cocuklugumda çoooook zayiftım ergenlige girince birden kilo aldım bacaklarımın kalcayla birlestigi yerde oldu çatlaklar. Ergenlik bitince zayifladim ama catlaklar kaldi orda
He yok :) benım sadece gobegım çatladı Allah'tan bacakta falan yok

Güle güle giy canım çok yarışmış. Kaç beden aldin acaba? Ben de alacağım da.

Ay cok tatlısın ya :) benım esim olacak tabı ne var bunda dedı ama bana sor bırde :) Tabıkı şaka bır yana bebeıslerımıze deger Tabıkı yazın sahılde mayolu annelerden olmak ıstemıyorum ama beeennnn :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…