- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #39.601
Aynen canım ben takmıyorum artık ilkinde son 10 günde çatladı.bundada ekstradan olurmu bilmiyorum.hiç bişeyde kullanmıyorum.Of evet çok kötü senin gibi sürüp indiriyorum bende yatisir belki diye yok hiç kar etmedi bende önceden yoktu yeni oldu ondan gıcık oldum biraz ama napalım bebislerimiz için herşey :)
Yerini belirtmemisim canımCanim cok kaşınıyor elimde değil yolucam artıkbu arada ergenlikten gobek te çatlak mi olur :/ benim Karnım hep d üzdü valla kilolu olmadım hiç ergenlikte çatlamasi için kilo alıp vermek gerekir o zaman olmadı öyle bişeyim :) neyse artık oldu daha fazla olmaz inşallah
ahahahah desene pabucun dama atilacak NicksizYumurtacigim. Insallah dogsunlar, dombili dombili olsunlar da mincik mincik sevelim onlariTeşekkürler teyzesi annesi gibi tontiş yanakli olacak sanırımneyse bu sayede ben de ısırılmaktan kurtulurum artık tazesi varken benim kart yanakları ne yapsın artık kociş
Bu arada alıntı yapiyordum kaynamis araya senin kara tosun da pek şeker ama yegenine bayıldım yaaoğlum olsa öyle bisey isterdim herhalde bakınca o anlattığın zeki çocuk ben burdayım dedi resmen maşallah ya Allah bahtını açık etsin hep
Benim sürekli ağrı değilde arada sancı vurması gibi bişey oluyor canım. Ama kısa sürüyor. Bir ılık duşa girsen acaba fayda edermiki ?Hanımlar memesi ağrıyan var mı? Sol menem Yarım saattir çok ağrıyor. Buz koydum şimdi. Normal bir durum mu?
Sağol canım benim inşallahay ben onları 500 sanıyodum baktım 750 lik miş.2 lt ayrı 750 ml ayrı ayrı almıştım ikisindende iyi ki almışım sende güle güle kullan canım iyi yapmışsın almakla nasıl olsa lazım olacak bebişler gelince
Ben de dalan roxy aldım. 32. haftada izne ayrılacağım o zaman yıkayacağım bakalım. Eğer sert olursa alırım yumuşayıcı ben de.
Canim, ben de benzerini buldum toys r us da. linkini veriyorum:
http://www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=60752156
fiyati da normal geldi bana 400 liraya falan geliyor turk parasiyla. ama iste benim SIkintim o pamuk yatagin eksikligi. cunku konustugum satis gorevlisi icine baska birsey girmeyecek, yatagin kendi mati kullanilacak dedi. icindeki rahat mi onu anlayamadim. yani ustune birsey girer tabi de.. burda oyle birsey bulamam herhalde...
bir de internette baskalarinin tavsiye ettigi bir sey var, mattress pad dedikleri, biraz kalinca pamuklu bir yatak ortusu, cok da belli olmamis ne oldugu ama burda, soyle bir sey iste:
http://www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=2848936
bebek rahat eder mi diye sorguladim ama kullanan herkes cok memnun gozukuyor. sanirim ben de bu ikiliyi alacagim.
Bi sabah bi akşam alıyorum canım ben.normal hap yutuyosun canımI iremerve1990 canım kaç gündür sorucam fırsat bulamıyorum. Bu ostocare i nasıl kullanıyorsun. Geçen aldım ama daha başlamadım. Yatmadan öncemi içiyorsun. Suda eritilmeden hap gibimi alıyoruz ?
Ayyy pembiş pembiş çoook güzel olmuşsun canım inşallah güzelce geçireceğin doğumunda da giyeceksin güzel anne valla bende pembişleri daha çok mu beğendim neİyi akşamlar kızlarPamukprncess sayesinde keşfettim siteden aldigim pijama takımlarım geldi sizinle paylaşmak istedim sabahlikli olan biraz uzun geldi terzi de hallettiricem onun dışında çok ama çok beğendim. Tekrar Teşekkürler Pamukprncess
Tatlım bizim müdür beni uyardı kızını hastanede 1hafta tutmuşlar bebek anne sütünden yavaş yavaş zehirlenbilir kontrol altında olmuşlar, belki başka sıkıntıları da vardır bizim mudur bilmiyordurPamukprncess sekerim ben de bunu ilk defa duydum. sen nerden ogrendin ki? benim grubum b+, esim de 0+ bildigim kadariyla. kan uyusmazligi sadece anne negatif, baba pozitifse olmuyor muydu?
Buz iyi geldi hafifledi birazBenim sürekli ağrı değilde arada sancı vurması gibi bişey oluyor canım. Ama kısa sürüyor. Bir ılık duşa girsen acaba fayda edermiki ?
Ay ayyy valla çok güzel yapmissin güzellik evini açarak, huzurlu, berektli, saglikli olun insay sekerim o yakisikli benim yegenim :) kedisimiz de kedi haric herseye benziyor. biz kara dana diye sesleniyoruz :) kendimi yetmedi onu da sismanlattim dermisim, ama asli oyle degil. 8 sene once bu danayi buldugumda cok dayak yemis ve defalarca ev degistirmisti. buldugu her yere de cisini yapiyordu. kiyamadim ben aldim. kisirlastirildiktan sonra sisman huysuz bir kedi olmus. senelerdir diyet ve vet kontrolunde ama ne yazik ki verdigi kilo cok az. bir de ustelik tam bir kucak kedisi! gebeyim diye yerden kaldirmiyorum onu. ilk uc ay cok agladi kucagimda sen niye beni kaldirmiyorsun diye. Demir gelince benim kara danaya gun dogdu, yegenimin kucagindan inmedi :)
He yok :) benım sadece gobegım çatladı Allah'tan bacakta falan yokYerini belirtmemisim canımgöbekte değil Ben cocuklugumda çoooook zayiftım ergenlige girince birden kilo aldım bacaklarımın kalcayla birlestigi yerde oldu çatlaklar. Ergenlik bitince zayifladim ama catlaklar kaldi orda
Bende öyle biliyorm tatlım mudur anlatinca söyleyeyim dedimcanım kan uyuşmazlığı + ya da - olduğu durumlarda değil mi? eşimle ikimizde artıyız. eşlerden biri + biri - olursa yani sorun olur diye biliyorum
Güle güle giy canım çok yarışmış. Kaç beden aldin acaba? Ben de alacağım da.İyi akşamlar kızlarPamukprncess sayesinde keşfettim siteden aldigim pijama takımlarım geldi sizinle paylaşmak istedim sabahlikli olan biraz uzun geldi terzi de hallettiricem onun dışında çok ama çok beğendim. Tekrar Teşekkürler Pamukprncess
Tatlimmmm süslü park yatak var ya üstü cibinlikli ona kanım kaynadi bideGidersen bak canim dene ben memnunum sende dene bir canimohh desene çınar in kan grubu simdiden belli
Çok güzel gozukuyor canim besik son karar senin park yatakda hangisini istiyorsun
Ay cok tatlısın ya :) benım esim olacak tabı ne var bunda dedı ama bana sor bırde :) Tabıkı şaka bır yana bebeıslerımıze deger Tabıkı yazın sahılde mayolu annelerden olmak ıstemıyorum ama beeennnn :))babybabycat tatlım benim annemde çatlak vardı. Bende ilk gebeliğimde doğuma kadar çatlamadım. Tam olleyy yaşasın modundaydım ki bir haftalık lohusayken birden aynada karın bölgemdeki çatlakları gördüm. Şok oldum yıkıldım ağladım. Hemen eşim geldi. Teselli etmekte üzerine yoktur
"Bunun için ağlanırmı annesi, bu çatlakların herbiri kızımızın tekmeleri, onun ayak izleri" dedi, kalbimi fethettii
Bende kandım hemen tabi. Ogün bugündür hiç takmıyorum canım o çatlakları. Sende öyle yap emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?