- 17 Şubat 2013
- 2.883
- 3.151
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #39.621
uf sorma bi yere gitmeye korkar oldum canim ya.gebelik sekerim var yiyemem diyorum bi seferlik bisey olmaz diyorlar.cok biliyorlar !bende iyi gidiyor cok sukur sadece 2 gun once sabah tokluk sinirin ustunde cikti .biraz fazla abartmistim sabah aclik dusuk cikti diye ama duzeni bozmamak lazimmis :)Canım senin diyet nasıl gidiyo.ben cumartesi günü misafirliğe gitmiştim.saolsunlar bisürü şey hazırlamışlar.hepte hamurişi.benide zorladılar durdular ye diye.bende biraz yedim2.saat 170 çıktı.ondan beride ölçmüyorum.moralim bozuldu
Aminn canım çok üzülüyorum nasıl bi devirdeysek kimse kolaylıkla çocuk sahibi olamıyor artık;( geçen aylarda devlet hastanesinden test yaptırcaktım acil sıra almak istedim infertiliteden verdiler gittim doktorun yanına sıra bekliyorum,kendimi çok kötü hissettim çaresizce bekleyen anne babaları görünce;( allahım yardımcıları olsun...Amin canım benim Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın...
Tabi kuzum rahat ol ya oğluşla daha keyifli vakit geçir stres yok artıkkkkkdogumdan sonra kendimize cok kizacagiz ne diye bu kadar taktik kafaya diyeceğiz
Aman yaa gelinleri hamileyken bari rahat dursalar keşkeKv meselesiydi geldi geçti tatlım..ayy canım sorma zaten oğlumuda üzmüşümki dün akşam pas vermedi korkuttu babasıyla beni;( tam gece hastaneye gidecekti tekme yağmuruna tuttu can parçam
İyi yapmışsın canım şu an büyükler aldıklarımızı görünce şaşırıyor zaten bizim zamanımızda böyle şeylermi vardı der gibiAynen canim indirimi gorunce daha eskisehir'de iken almistim hatta babam bunlara be gerek var dedi lazim baba deyip aldim adam da sasirdi bunlar ne dercesine ama simdi iyiki almisim diyorum indirimi bende gordum ama elimde olunca almadim bitince artik alirim bebek temizleme pamugundan aldin mi o evde bebegin altini silerken çok iyi oluyormus arkadasim evde islak mendil yerine onu kullaniyor islatip çok memnun.
Evlilik yildonumuz kutlu olsun canim daha nice oglun ve esinle yillariniz olsun kutlayacaginiz
Canım bende kauçuk alayım dedim baya araştırdım en sağlıklısı diyolar.ama avent soothie incelendinmi hiç ondan aldım değişik özellikleri var?amerikada yeni doğanlara hastane veriyomuş bu emziği bak istersen sende
Oooo süpersin tatlım çok iyi düşünmüssün iyi eğlenceler şimdidendaha nice sağlıkı mutlu ve çınarlı yıllarınız olsun inşallah
Pamukprncess tatlım yıl dönümünüz kutlu olsun eşin ve Çınarınla birlikte nice mutlu, huzurlu, aşk ve sevgi dolu yıllara
Pamukprncess canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice sağlıkla mutlulukla çınar ve kardesleri ile geçireceğiniz yıllarınız olsun
nice mutlu seneleriniz olsun, beraberliginiz olunceye dek sursun sekerim :)
ben de sevgililer gununde cikardim esimi yemege. bence de hep karsidan beklememek gerek. evlilik karsilikli bir muessese
Çooook teşekkür ederiz güzel teyzeler iyi dilkeleriniz içinPamukprncess tatlımm nice nice güzel yıllarınız, nice uzun yollarınız olsun eşinle birlikte
Seneye 3 kişi kutlayacaksınız inşallah
Benim bildiğim 32. Haftadan itibaren rapor yazmiyorlar doktorlar bir arkadaşım istedi sorumluluk alamam demiskızlar merhaba, bayadır yazamıyorum geriden takip ettiğim için hep. Yeni öğrendiğim bir şeyi sizinle de paylaşmak istedim. Özellikle çalışan bayanlar için. 32. haftadan sonra alınan raporlar doğum izninden düşüyormuş. Yani grip falan oldunuz atıyorum, eğer 32'den sonra bunun için bile rapor alsanız, doğum izninizden kesiliyormuş.
Ben yeni öğrendim. Sizin de haberiniz olsun.
Doğru diyorsun canımPamukprncess tatlım maşallah çok hoş olmuşsun buarada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun ogluşunuzla nice senelere
NicksizYumurta tatlım tontiş yanaklı kızın çok tatlı benim kızımın da yanaklarını tombiş ay yerim bunları ben
@msgulerr canım pijamaları çok yakışmış güzel günlerde giy bende renklerine bayıldım
babybabycat canım çatlaklar illa oluyor oglumda doguma iki hafta kala yanlarda biraz oldu göbeğimde çok yok ama bende sevmiyorum çatlakları yaşlanınca ciltteki kırışıklıklar nasıl yaşanmışlıksa karnımız daki çatlaklarda bebeklerimizin bize hediyesi yapcak bişey yok
Güzel teyzemiz çok teşekkürlerPamukprncess tatlım maşallah çok hoş olmuşsun buarada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun ogluşunuzla nice senelere
NicksizYumurta tatlım tontiş yanaklı kızın çok tatlı benim kızımın da yanaklarını tombiş ay yerim bunları ben
@msgulerr canım pijamaları çok yakışmış güzel günlerde giy bende renklerine bayıldım
babybabycat canım çatlaklar illa oluyor oglumda doguma iki hafta kala yanlarda biraz oldu göbeğimde çok yok ama bende sevmiyorum çatlakları yaşlanınca ciltteki kırışıklıklar nasıl yaşanmışlıksa karnımız daki çatlaklarda bebeklerimizin bize hediyesi yapcak bişey yok
Oooowww aman allahım maşallahİyi akşamlar kızlar buda bizim göbüşümüzEki Görüntüle 1780447
He canım sorma göbek büyüdü baya başka bi yerimde yok tatlım fitte degilimOooowww aman allahım maşallahfit anne seniii bi biz kilo alamadan duramadik göbüş iyice çıkmış büyümüş
O zaman biz ölek Nicksiz yumurtam ve mirandamla daha niceleriyleHe canım sorma göbek büyüdü baya başka bi yerimde yok tatlım fitte degilimburda kızları görünce
Ay maşallah aklını severim onun yaaahahahah desene pabucun dama atilacak NicksizYumurtacigim. Insallah dogsunlar, dombili dombili olsunlar da mincik mincik sevelim onlari
evet o muzur cocuk iste benim yegenim. artik buyudu, eskisi gibi yaramazliklar yapmiyor.
ama hala cok ilginc seyleri var yaa.. biliyor musun turkiye'ye donunce annesiyle konusmuslar. demis ki ablama, ben hep buyuk teyzemle uyudum hic miranda teyzemle uyumadim. ablam da demis ki, simdi o gebe oldugundan gece rahat uyuyamiyor cok kalkiyor. ayrica sen cok hareketlisin gece bebege zarar verebilirsin diye korkmus olabilir demis. bizimkinden cevap, "biliyorum, zaten teklif etse ben reddedecektim. ama teklif dahi gelmedi"
cocuga yazili rapor vereydim iyiymis :) kucuk manyak yaa..
tamam sekerim ben bunu doktora sorayim bir daha ama baska bir sey cikacagini sanmam. cunku doktor en basta ikimizinde kan grubuna bakti. hatta ve hatta belki yanlis biliyoruzdur diye ikimizinde kan grubuna baktilar. benimki testlerle bir bakildi, esiminkine de hemsire parmagindan kan alarak bakti. bir kuskusu olsa soylerdi herhalde...Ay ayyy valla çok güzel yapmissin güzellik evini açarak, huzurlu, berektli, saglikli olun inshamilesin diye pabuç bi kısım atılmış dama mecburiii
Yok tatlım sende gayet iyisin kilo dedigin nedir çabuk veriliyor dogum kiloları takma kafana oglumda 25 kilo aldım 1 yıl içinde verdimO zaman biz ölek Nicksiz yumurtam ve mirandamla daha niceleriylefazla kilomuza bebişi ekledik
:) insallah sekerim. hepimizin bebisleri saglikli olsunlar, hayirli evlat olsunlar. tabi bizim kucuk sipa daha cok kucuk hayirli evlat oldum demek icin. bizimki cok sevgiyle buyuyor ve o bunun farkinda. ama simarmak yerine o sevgiyle doluyor ya, vallahi acayip gururlandiriyor beni!Ay maşallah aklını severim onun yaaAllahım herkese böyle düşünceli akıllı zeki cocuk nasip etsin ne diyeyim raporu haketmis küçük dahi kanım kaynadı resmen ona yaa hamileyken kime imrenirsen çocuğun öyle olurmus derler yaa ben doğru secim yaptım sanirim
İyi yapmışsın canım şu an büyükler aldıklarımızı görünce şaşırıyor zaten bizim zamanımızda böyle şeylermi vardı der gibihatta ıslak mendil kutusundan pipipet diye bişey çıktı oğluşun altını açtığımda onu üstüne kapatcakmışım yüzüne üstüne işemesin diye ben bayıldım ama ne gerek var diyende oldu tabi...o pamuğu alcaktım unuttum canım yaa banada önermişlerdi karıştı o an alırken.neyse alırız daha inşallah eksik bitmiyo nasıl olsa
Çooook teşekkür ederiz güzel teyzeler iyi dilkeleriniz içininşallah hepimiz ailemizle sağlıklı güzel bir omur geciririz, bebislerimizle nice kutlamalarımız olur bu da bizden bi foto nasıl olmuşuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?