2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
uf sorma bi yere gitmeye korkar oldum canim ya.gebelik sekerim var yiyemem diyorum bi seferlik bisey olmaz diyorlar.cok biliyorlar !bende iyi gidiyor cok sukur sadece 2 gun once sabah tokluk sinirin ustunde cikti .biraz fazla abartmistim sabah aclik dusuk cikti diye ama duzeni bozmamak lazimmis :)

Amin canım benim Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın...
Tabi kuzum rahat ol ya oğluşla daha keyifli vakit geçir stres yok artıkkkkk dogumdan sonra kendimize cok kizacagiz ne diye bu kadar taktik kafaya diyeceğiz
Aminn canım çok üzülüyorum nasıl bi devirdeysek kimse kolaylıkla çocuk sahibi olamıyor artık;( geçen aylarda devlet hastanesinden test yaptırcaktım acil sıra almak istedim infertiliteden verdiler gittim doktorun yanına sıra bekliyorum,kendimi çok kötü hissettim çaresizce bekleyen anne babaları görünce;( allahım yardımcıları olsun...
Ayy inşallah o günler gelsinde böyle şeyler için kızalım kendimize

Kv meselesiydi geldi geçti tatlım..ayy canım sorma zaten oğlumuda üzmüşümki dün akşam pas vermedi korkuttu babasıyla beni;( tam gece hastaneye gidecekti tekme yağmuruna tuttu can parçam
Aman yaa gelinleri hamileyken bari rahat dursalar keşke neyse halletmissiniz meseleyi canım cidden cok etkileniyorlar ya ben de biseye canımı sıksam hemen hareketleri azalıyor demek ki dikkat etmemiz gerekiyor[/QUOTE]
Evet canım pişman oldum zaten eşimde aynı şekilde tabikıymetlilerimiz onlar bizim artık üzülmek yok inşallah

İyi yapmışsın canım şu an büyükler aldıklarımızı görünce şaşırıyor zaten bizim zamanımızda böyle şeylermi vardı der gibihatta ıslak mendil kutusundan pipipet diye bişey çıktı oğluşun altını açtığımda onu üstüne kapatcakmışım yüzüne üstüne işemesin diyeben bayıldım ama ne gerek var diyende oldu tabi...o pamuğu alcaktım unuttum canım yaa banada önermişlerdi karıştı o an alırken.neyse alırız daha inşallah eksik bitmiyo nasıl olsa

Evlilik yildonumuz kutlu olsun canim daha nice oglun ve esinle yillariniz olsun kutlayacaginiz

Pamukprncess tatlım yıl dönümünüz kutlu olsun eşin ve Çınarınla birlikte nice mutlu, huzurlu, aşk ve sevgi dolu yıllara

Pamukprncess canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice sağlıkla mutlulukla çınar ve kardesleri ile geçireceğiniz yıllarınız olsun

nice mutlu seneleriniz olsun, beraberliginiz olunceye dek sursun sekerim :)

ben de sevgililer gununde cikardim esimi yemege. bence de hep karsidan beklememek gerek. evlilik karsilikli bir muessese

Pamukprncess tatlımm nice nice güzel yıllarınız, nice uzun yollarınız olsun eşinle birlikte
Seneye 3 kişi kutlayacaksınız inşallah
Çooook teşekkür ederiz güzel teyzeler iyi dilkeleriniz için inşallah hepimiz ailemizle sağlıklı güzel bir omur geciririz, bebislerimizle nice kutlamalarımız olur bu da bizden bi foto nasıl olmuşuz

Eklentiler

• IMG_20160222_212244.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 83
Benim bildiğim 32. Haftadan itibaren rapor yazmiyorlar doktorlar bir arkadaşım istedi sorumluluk alamam demis

Pamukprncess tatlım maşallah çok hoş olmuşsun buarada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun ogluşunuzla nice senelere
NicksizYumurta tatlım tontiş yanaklı kızın çok tatlı benim kızımın da yanaklarını tombiş ay yerim bunları ben
@msgulerr canım pijamaları çok yakışmış güzel günlerde giy bende renklerine bayıldım
babybabycat canım çatlaklar illa oluyor oglumda doguma iki hafta kala yanlarda biraz oldu göbeğimde çok yok ama bende sevmiyorum çatlakları yaşlanınca ciltteki kırışıklıklar nasıl yaşanmışlıksa karnımız daki çatlaklarda bebeklerimizin bize hediyesi yapcak bişey yok

Doğru diyorsun canım

Güzel teyzemiz çok teşekkürler

Ay maşallah aklını severim onun yaa Allahım herkese böyle düşünceli akıllı zeki cocuk nasip etsin ne diyeyimraporu haketmis küçük dahi kanım kaynadı resmen ona yaa hamileyken kime imrenirsen çocuğun öyle olurmus derler yaa ben doğru secim yaptım sanirim

Ay ayyy valla çok güzel yapmissin güzellik evini açarak, huzurlu, berektli, saglikli olun ins hamilesin diye pabuç bi kısım atılmış dama mecburiii
tamam sekerim ben bunu doktora sorayim bir daha ama baska bir sey cikacagini sanmam. cunku doktor en basta ikimizinde kan grubuna bakti. hatta ve hatta belki yanlis biliyoruzdur diye ikimizinde kan grubuna baktilar. benimki testlerle bir bakildi, esiminkine de hemsire parmagindan kan alarak bakti. bir kuskusu olsa soylerdi herhalde...

:) insallah sekerim. hepimizin bebisleri saglikli olsunlar, hayirli evlat olsunlar. tabi bizim kucuk sipa daha cok kucuk hayirli evlat oldum demek icin. bizimki cok sevgiyle buyuyor ve o bunun farkinda. ama simarmak yerine o sevgiyle doluyor ya, vallahi acayip gururlandiriyor beni!

Aynen canim yaa bazen babam yeter artik diyor alma artik tamam diyom ama ufak tefek yine aliyorum gerci birtek banyo esylarimiz kaldi onlarida mart ayinda halledeyim dedim bu ara pek çok sey aldim aaa ilgincmis ama o lazim olur sanirim erkek bebeklerde duyduguma göre altini acinca hemen cislerini yapiyorlarmis ben kizlar icin olanindan alinca icinden öyle birsey cikmadi tabikide alirsin daha canim doguma var nasilsa bende 1 paket aldim 1 pakette gogus pedinin yaninda hediyeydi 6'li paketleri var sen onlardan al olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…