- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #39.641
Bunuda gordum canim bu modelde cok guzeldi benim aldigim modeli arkadasim 15 aydir kullaniyor o memnundu modelini cok begendigim icin o modelden aldim. İcindeki şiltesi baya sert canim ya onun uzerinde direk yatamaz bence cocuk turkiyeden gelecek kisi yokmu dogumdan önce yada ebebegin yurtdisina kargosu varsa tam bizim besiklere göre yataklar var orada ilgincmis gercekten orada baska bir yatak olmamasi bulamazsan dedigin urunde uzerine olur büyük ihtimalle canim
İyi akşamlar kızlar buda bizim göbüşümüzEki Görüntüle 1780447
Evet canım pişman oldum zaten eşimde aynı şekilde tabiAminn canım çok üzülüyorum nasıl bi devirdeysek kimse kolaylıkla çocuk sahibi olamıyor artık;( geçen aylarda devlet hastanesinden test yaptırcaktım acil sıra almak istedim infertiliteden verdiler gittim doktorun yanına sıra bekliyorum,kendimi çok kötü hissettim çaresizce bekleyen anne babaları görünce;( allahım yardımcıları olsun...
Ayy inşallah o günler gelsinde böyle şeyler için kızalım kendimize
Aman yaa gelinleri hamileyken bari rahat dursalar keşkeneyse halletmissiniz meseleyi canım cidden cok etkileniyorlar ya ben de biseye canımı sıksam hemen hareketleri azalıyor demek ki dikkat etmemiz gerekiyor
Güzel anne süper olmuşsunuzzzzzzÇooook teşekkür ederiz güzel teyzeler iyi dilkeleriniz içininşallah hepimiz ailemizle sağlıklı güzel bir omur geciririz, bebislerimizle nice kutlamalarımız olur bu da bizden bi foto nasıl olmuşuz
Teşekkür ederim tatlım kızlarımız tontiş tontiş olacak desenePamukprncess tatlım maşallah çok hoş olmuşsun buarada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun ogluşunuzla nice senelere
NicksizYumurta tatlım tontiş yanaklı kızın çok tatlı benim kızımın da yanaklarını tombiş ay yerim bunları ben
_Birce_ canım pijamaları çok yakışmış güzel günlerde giy bende renklerine bayıldım
@babybabycat canım çatlaklar illa oluyor oglumda doguma iki hafta kala yanlarda biraz oldu göbeğimde çok yok ama bende sevmiyorum çatlakları yaşlanınca ciltteki kırışıklıklar nasıl yaşanmışlıksa karnımız daki çatlaklarda bebeklerimizin bize hediyesi yapcak bişey yok
Canım maşallah sadece göbüş büyümüşİyi akşamlar kızlar buda bizim göbüşümüzEki Görüntüle 1780447
Gözün aydın canım maşallah oğluşuna hep böyle iyi olsunKızlar detaylı ultrason şükür güzel geçti
Aksiliklerden ancak 3. Randevuda gidebildim detayliya
Dr da şaşırdı niye geç kaldın diye :)
Herkes iyidir inşallah
Oğlum yaklaşık 800 gr çıktı maşallah
Her şey yolunda
Sizler nasilsiniz
bizim sulale haziran sonunda gelecek ama o zamana kadar nasil idare ederiz bilemedim...
su ebebek ten senin aldigin gibi pamuklu yatak var mi ki acaba bir baksam ben... aldigin urunu bulabilirsen linkini yollar misin bana?
olmadi ablamlara gonderirim onlar kargolar... aman ne bileyim. bu onceden gosterdigim mat ince birsey yani, cok rahatmis gibi gelmedi bana.
Aynen canım yaa hayatım boyunca en fazla kilo aldigim dönemde hamile kaldım üstüne bi de 11 kilo ekledim al sana kısa boylu tosuncuk bir NicksizYumurtaO zaman biz ölek Nicksiz yumurtam ve mirandamla daha niceleriylefazla kilomuza bebişi ekledik
Amin canım bi laf vardır "adam olacak oğlak b*kndan belli olur" diye:) insallah sekerim. hepimizin bebisleri saglikli olsunlar, hayirli evlat olsunlar. tabi bizim kucuk sipa daha cok kucuk hayirli evlat oldum demek icin. bizimki cok sevgiyle buyuyor ve o bunun farkinda. ama simarmak yerine o sevgiyle doluyor ya, vallahi acayip gururlandiriyor beni!
Ay canım benim çok teşekür ederizAyy ne güzel cikmis gobisin öyle canim yaa bana bu ara takilan lakap leblebi yutmus solucan gibi diyor herkes
amin canım insallah. Seninkilerde cok güzeldi zaten ordan cesaretlenip aldım inşallah bunları giyer bebislerimizi de kucagimiza alırız.Ayyy pembiş pembiş çoook güzel olmuşsun canım inşallah güzelce geçireceğin doğumunda da giyeceksin güzel anne valla bende pembişleri daha çok mu beğendim negüle güle giy
saolasin canım ben biraz geniş olssun rahat edeyim die ikisini de large aldim.Güle güle giy canım çok yarışmış. Kaç beden aldin acaba? Ben de alacağım da.
Canım göbüş büyüdü ama çok şişmiş sin diyolarCanım maşallah sadece göbüş büyümüş
Canım çok tesekkur ederim. Maşallah senin göbüsünde pek tatli. Artık hızla buyuyoruz.İyi akşamlar kızlar buda bizim göbüşümüzEki Görüntüle 1780447
Ay canım benim çok teşekür ederizbenide gören çok şişmiş sin diyor moralim bozuluyor
Aynen canım kocaman olduk dogum yaklaştıkça daha büyüycek hepimizin karnıCanım çok tesekkur ederim. Maşallah senin göbüsünde pek tatli. Artık hızla buyuyoruz.
Ayyy öyle diyenlerin ağzına ağzına vurasim geldi simdiCanım göbüş büyüdü ama çok şişmiş sin diyolar
Aynen canım yaa hayatım boyunca en fazla kilo aldigim dönemde hamile kaldım üstüne bi de 11 kilo ekledim al sana kısa boylu tosuncuk bir NicksizYumurta
Ay canım benim çok teşekür ederizbenide gören çok şişmiş sin diyor moralim bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?