2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

bizim sulale haziran sonunda gelecek ama o zamana kadar nasil idare ederiz bilemedim...
su ebebek ten senin aldigin gibi pamuklu yatak var mi ki acaba bir baksam ben... aldigin urunu bulabilirsen linkini yollar misin bana?
olmadi ablamlara gonderirim onlar kargolar... aman ne bileyim. bu onceden gosterdigim mat ince birsey yani, cok rahatmis gibi gelmedi bana.

Evet canım pişman oldum zaten eşimde aynı şekilde tabikıymetlilerimiz onlar bizim artık üzülmek yok inşallah[/QUOTE]
Amin canın cidden cok kotu ya bi de seni görünce nasil heveslenmislerdir Allah kimseyi çaresiz birakmasin
Üzülme tabi annesi daha ne güzel Günlerimiz olacak paylasacagiz burda

Teşekkür ederim tatlım kızlarımız tontiş tontiş olacak desene ohhh tam opmelik ısırmalık

Gözün aydın canım maşallah oğluşuna hep böyle iyi olsun

kizlar naberr dun joker magazasina gittik kraftin bebek arabasi ve ana kucagi 900 kusurdu hoppi ile 600 e gelio du sanirim 300 tl lik bi cekmi ne veriolardi pek orasini dinleyemedim acikcasi chicco kraft soo baby arasinda kaldm ama kraft cok iyi gorunuyordu ana kucagiyla almak istemiyorum sanirim 1 yasa kadar kullaniliyo arabayada monte ediliyomus ama araba icin ayri aliriz uzun sureli kullanim icin hep ben takip ettigim icin esim ne kadar pahali bebek esyalari yaauuwww dedi beni gulme tuttu daahaa dur alisverip yapak sen goreceksin dedim bebek esyasi almami istemiyor Allah korusun bir sey olursa uzuluruz uzulursun daha cok diyor hakli ama olacagi varsa da olur alisveirse devam )) banyo seti icin fileyi tavsiye etmediler sunger iyi dediler ama ben fileli alicam youtube dan izledigim videolar o yonde etkiledi beni bebek banyosu nasil yapilir falan filan iste yaramaz bi kizim olcak belli oldu hic durmuyor masallah iyi gecleer diliyoooruzzzzzzz biz

Ayy tabikide yollarim canim bunlarda cok kalin degil ama park yataklar icin zaten 5cm kalinligi oluyor genelde yataklarin bununda öyle kalinligi hatta 23 subatta indirim var %29 buradaki fiyat uzerinden baktigimiz yatagin boyutu 65x95 canim en azindan benimki öyle

http://mobil.e-bebek.com/baby-plus-pamuk-yatak-65x95-cm_BYP-658964

Eklentiler

• Screenshot_2016-02-22-22-43-53.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_2016-02-22-22-44-19.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 37
Amin canım bi laf vardır "adam olacak oğlak b*kndan belli olur" diye o kendini belli ediyor Allah bozmasın

Ayyy pembiş pembiş çoook güzel olmuşsun canım inşallah güzelce geçireceğin doğumunda da giyeceksin güzel anne valla bende pembişleri daha çok mu beğendim ne güle güle giy
amin canım insallah. Seninkilerde cok güzeldi zaten ordan cesaretlenip aldım inşallah bunları giyer bebislerimizi de kucagimiza alırız.

Güle güle giy canım çok yarışmış. Kaç beden aldin acaba? Ben de alacağım da.
saolasin canım ben biraz geniş olssun rahat edeyim die ikisini de large aldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…