- 16 Eylül 2015
- 1.267
- 2.026
- 53
- 35
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #39.661
Çok saol tatlım valla biraz moralim düzeldi dün arkadaşım çaya geldi noldu sana şişmiş sin dediBosver bence onlari. Kiskanc midir nedirler. Cook tatli gorunuyorsun masallah. Benim gobegim pek belli olmuyor cok hosuma gitti foton. Masallah
Tatlım baya uygunmuş kraftinkizlar naberr dun joker magazasina gittik kraftin bebek arabasi ve ana kucagi 900 kusurdu hoppi ile 600 e gelio du sanirim 300 tl lik bi cekmi ne veriolardi pek orasini dinleyemedim acikcasi chicco kraft soo baby arasinda kaldm ama kraft cok iyi gorunuyordu ana kucagiyla almak istemiyorum sanirim 1 yasa kadar kullaniliyo arabayada monte ediliyomus ama araba icin ayri aliriz uzun sureli kullanim icin hep ben takip ettigim icin esim ne kadar pahali bebek esyalari yaauuwww dedi beni gulme tuttu daahaa dur alisverip yapak sen goreceksin dedim bebek esyasi almami istemiyor Allah korusun bir sey olursa uzuluruz uzulursun daha cok diyor hakli ama olacagi varsa da olur alisveirse devam)) banyo seti icin fileyi tavsiye etmediler sunger iyi dediler ama ben fileli alicam youtube dan izledigim videolar o yonde etkiledi beni bebek banyosu nasil yapilir falan filan iste yaramaz bi kizim olcak belli oldu hic durmuyor masallah iyi gecleer diliyoooruzzzzzzz biz
Canım zayıf olsan ona laf ediyolar kilolu olsan ona laf ediyolar dedigin gibi biz hamileyizHic moralini bozma canim sonucta hamilesin sen durduk yere kilo almadin ya şişmişsin diyenler cok biliyor kendileri hamile kalsin onlarida gorelim birde
ben de jokerden aldım canım hopi indirimi çok iyi 300 tl ye 100 tl hediye veriyor araba ana kucağı ile çok iyi fiyata geldi hatta şuan 300 tl para puanım var bebeğin kalan tüm ihtiyaçlarını ordan alıcam çok iyi geldi bize indirim bu arada ana kucağını neden istemiyorsun merak ettim bebeği ilk 6 ay nasıl taşıycaksın oto koltukları uzun kullanılamıyor malesef kilo kilo ayrılıyor yani yeni doğanla 2 yaşındaki çocuk aynı koltuğa oturamıyor benim kv.de de hemen başlamayın alışverişe diye çok diretti ama bizim haftalar ilerledikçe yorgunluk artıyor yapmak zorundayız artık dedik kimsenin bir dk. sonrası belli değil ki o şeyleri hiiiiç aklımıza getirmeden biz keyifli alışverişe devam edelim maşallah kızçene canımkizlar naberr dun joker magazasina gittik kraftin bebek arabasi ve ana kucagi 900 kusurdu hoppi ile 600 e gelio du sanirim 300 tl lik bi cekmi ne veriolardi pek orasini dinleyemedim acikcasi chicco kraft soo baby arasinda kaldm ama kraft cok iyi gorunuyordu ana kucagiyla almak istemiyorum sanirim 1 yasa kadar kullaniliyo arabayada monte ediliyomus ama araba icin ayri aliriz uzun sureli kullanim icin hep ben takip ettigim icin esim ne kadar pahali bebek esyalari yaauuwww dedi beni gulme tuttu daahaa dur alisverip yapak sen goreceksin dedim bebek esyasi almami istemiyor Allah korusun bir sey olursa uzuluruz uzulursun daha cok diyor hakli ama olacagi varsa da olur alisveirse devam)) banyo seti icin fileyi tavsiye etmediler sunger iyi dediler ama ben fileli alicam youtube dan izledigim videolar o yonde etkiledi beni bebek banyosu nasil yapilir falan filan iste yaramaz bi kizim olcak belli oldu hic durmuyor masallah iyi gecleer diliyoooruzzzzzzz biz
Teşekkürler güzelimmmmOoo süper olmus güzel anne nede olsa maşallah sana canim
Ayy hadi inş bizde veririzYok tatlım sende gayet iyisin kilo dedigin nedir çabuk veriliyor dogum kiloları takma kafana oglumda 25 kilo aldım 1 yıl içinde verdim
Ayyy öyle diyenlerin ağzına ağzına vurasim geldi simdisen duyma onları canım valla laf olsun diye değil cidden söylüyorum cok iyi görünüyorsun [/
Hamilenin halinden gene hamile anlar gerçekten bazen hayatımızda deniz insanlar var işte evine gelince insan bişey diyemiyor çok saol kuzum
ayy bu yorumları zaten ya 30 yıl önce doğum yapıp unutmuş teyzeler ya da bekar çocuk sahibi olmayanlar yapıyor ben çok kilo almadım kilolu hamile kaldım ısrarla bebeğin kilosunu soruyorlar ben annesiyim ya bebeğimin kilosu düşükse sanane bunu ben kafaya takarım geçen gün teyzeler kız bebek güzelliği alır ama senin cildin çok güzel görünüyor alla alla diyorlar iyi niyetle mi kötü niyetlemi ben anlayamadımCanım zayıf olsan ona laf ediyolar kilolu olsan ona laf ediyolar dedigin gibi biz hamileyiz
Canım emzirdim spor bide Plates le verdim tamamını diyet yapmadımAyy hadi inş bizde veririzben zor veren bi tipim ama spor yapmam şart diyetsiz mi verdin sen
Canım gerçekten insan ister istemez takıyor diyetmi yapıym npıym yani ne diyonuz diycem olmuyor sırf moral bozma başka bişey degil hepimizin hayatında böyle dengesiz insanlar varayy bu yorumları zaten ya 30 yıl önce doğum yapıp unutmuş teyzeler ya da bekar çocuk sahibi olmayanlar yapıyor ben çok kilo almadım kilolu hamile kaldım ısrarla bebeğin kilosunu soruyorlar ben annesiyim ya bebeğimin kilosu düşükse sanane bunu ben kafaya takarım geçen gün teyzeler kız bebek güzelliği alır ama senin cildin çok güzel görünüyor alla alla diyorlar iyi niyetle mi kötü niyetlemi ben anlayamadımtuhaftı söylem şekilleri şu toplumun inanışları baskısı çile yani valla
Dimi yaaayniymış durumumuz desem inş doğumdan sonra fit oluruzzzz bizde bebişleri alır bol yuruyus yaparız
Canım zayıf olsan ona laf ediyolar kilolu olsan ona laf ediyolar dedigin gibi biz hamileyiz
canim bende ikisinide alirimTatlım baya uygunmuş kraftinben file yerine sünger aldım canım file üşütürmüs bebişi
ay kusum iyi ki gonderdin bu linki bana. sen soyleyince graconun websitesine gireyim de bir bakayim dedim ki bizimkinin olculeri 70cm x 110cm imis. ebebekte uc cesit yatak gordum, hic biri tutmuyor iyi mi!Ayy tabikide yollarim canim bunlarda cok kalin degil ama park yataklar icin zaten 5cm kalinligi oluyor genelde yataklarin bununda öyle kalinligihatta 23 subatta indirim var %29 buradaki fiyat uzerinden baktigimiz yatagin boyutu 65x95 canim en azindan benimki öyle
http://mobil.e-bebek.com/baby-plus-pamuk-yatak-65x95-cm_BYP-658964
Canim bence çok tatlı gobusunİyi akşamlar kızlar buda bizim göbüşümüzEki Görüntüle 1780447
Çok saol tatlım valla biraz moralim düzeldi dün arkadaşım çaya geldi noldu sana şişmiş sin deditabi canımı sıktı kızlar iyiki varsınız taşım seninde büyür son iki ayda hiç meraketme
ayy bu yorumları zaten ya 30 yıl önce doğum yapıp unutmuş teyzeler ya da bekar çocuk sahibi olmayanlar yapıyor ben çok kilo almadım kilolu hamile kaldım ısrarla bebeğin kilosunu soruyorlar ben annesiyim ya bebeğimin kilosu düşükse sanane bunu ben kafaya takarım geçen gün teyzeler kız bebek güzelliği alır ama senin cildin çok güzel görünüyor alla alla diyorlar iyi niyetle mi kötü niyetlemi ben anlayamadımtuhaftı söylem şekilleri şu toplumun inanışları baskısı çile yani valla
Kraftn hangi modeliydi cnm iyimiş fiyatı kraft bukle düşünüorumda bendekizlar naberr dun joker magazasina gittik kraftin bebek arabasi ve ana kucagi 900 kusurdu hoppi ile 600 e gelio du sanirim 300 tl lik bi cekmi ne veriolardi pek orasini dinleyemedim acikcasi chicco kraft soo baby arasinda kaldm ama kraft cok iyi gorunuyordu ana kucagiyla almak istemiyorum sanirim 1 yasa kadar kullaniliyo arabayada monte ediliyomus ama araba icin ayri aliriz uzun sureli kullanim icin hep ben takip ettigim icin esim ne kadar pahali bebek esyalari yaauuwww dedi beni gulme tuttu daahaa dur alisverip yapak sen goreceksin dedim bebek esyasi almami istemiyor Allah korusun bir sey olursa uzuluruz uzulursun daha cok diyor hakli ama olacagi varsa da olur alisveirse devam)) banyo seti icin fileyi tavsiye etmediler sunger iyi dediler ama ben fileli alicam youtube dan izledigim videolar o yonde etkiledi beni bebek banyosu nasil yapilir falan filan iste yaramaz bi kizim olcak belli oldu hic durmuyor masallah iyi gecleer diliyoooruzzzzzzz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?