2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
öncelikle hoşgeldiniz en son kontrolde gelişimi güzelmiş benim de o civarda kilosu zaten dr. uyarırdı bi sorun olsa belki iç karnınız geniştir benim anneannem öyleymiş hiç hamile gibi olmazmış

Alla alla neden öyle birsey diyor ki onu anlamadim acikcasi o zaman neden bu besikleri yapiyorlar madem her gece yatmaya uygun degil orasi gercekten tartisilir canim ayni yatagin 70x110 olculerde olanida var bak buda linki ve hatta indirimli hali girmis siteye son karar senin artik park besik mi yoksa a hsap besikmi diye inşallah verdigin kararin seni memnun eder

http://mobil.e-bebek.com/baby-plus-pamuk-yatak-70x110-cm_BYP-658965

Biz gitmistik canim oglum iki aylikken. Memeci oglumla yapoisik bi tatildi ama cok cok iyi gelmisti.
Bence gidilmeli ekstra bi durum olmazsa.
Kizcemin durumuna gore yine gitmek istiyoruz bakalim. Saglik durumumuz izin verirse insallah

Canim benim bebe kolikti. Cok aglkiyodu ama biz yinede gittik. O hava degisiklkigi bile oyle iyi gelmistiki bana iyiki gittik dedik.

Atleyt kiloit bana gerreksiz geldi canim. Minicik bebede

M Mjdmjd canimm
Henuz cinsiyeti belli'degilken bi ruya gormustum.
Oglum olmus adinida mirac koymusuz.
Sabah kalktigim gibi mirac kandilinin ne zaman olduguna baktim 2 mayisi 3 mayisa baglayan gece yaziyordu nette.
Eger oglumuz olsaydi bende mirac dusunmustum.
Kiz olunca acaba kizimin dogum tarihini mi ghordum dedim
O yuzden hep 2 mayis gecesi dogum yapicakmisim gibi geliyor bana

Aa o nasil biseymis canim yaa cok acayip

Kızlarr gecelik aldınız mı ya doğum anında giymek için ve sonrasında emzirme geceliği olarak kullanabileceğim güzel bi gecelik bulamadım ya kafama göre

Ayy canım bizde görünce çok etkilendik hatta yağızda kesin kararlıydık ama 3 mayıs ve mirac ı görünce vardır bi hikmet dedikoğlumada daha görmeden çok yakıştırdım içim ısındı..rüyan çok güzelmiş canım allahım vaktinde hayırlısını nasip etsin ama o günede denk gelirse ayrı bi güzel olur kızçen ve senin içinbize doktor sezaryan dediği için o tarihi beklemicek ama olsun belkide isim için karşımıza çıktı o tarih Allah bilir

Anlami cok guzel soylenisine bende cok alismistim erkek olkursa oydu isim bizim icin.
Size 3 mayis isim getirdi bana da kizcemi getirir insallah canim. Esime diyorum hep mayis byunca sehir disina cikmak yok ona gore ayarla kendkni

Aynen canım ya benim açlıkta sürekli yüksek çıkıyo bugün 112 çıktı sabah.canım napcam bilmiyorum.bebek zaten 1 hafta önden gidiyomuş.4 kiloyu geçer diye korkuyorum çünkü sezeryanda olmak istemiyorum. doktor değiştirdim bide kafam iyice karıştı canım ya.

cananarya canım cok şirinsin ne alaka hamılesın gobegın var sadece nasıl arkadaslar var ya kıskanıyolar ben bunu anladım en yakın arkadaslarımdan bırı bana da dedı gecen sadece 6 kılo aldım dıger taraflarım eskısı gıbı yüzüm bıle sısmedı cocuk dıye ölüyor kendılerı ay koca göbek bu ne dedı bana ben de o göbek degıl bebek sen derdıne yan dedım ben benı gıcık edenlerı ıkı kat gıcık edıyorum bıde bı olay olmus bırı bısey demıs vs anlatıyorum arkadasa sankı üzülmüşüm gıbı canım bosver bebeşi uzuyorsun dıyolar ya ben üzülmüyorum kı sadece sana anlatıyorum bebegın sinirli olur bak bıde bunlar bekar nerden bılıyosun ya mahalle de cekırdek cıtleyıp akıl verenlerden farkları yok bosverelım :)

Tatlım çok teşekür derim bünye meselesi bazılarının göbegi çok çıkmış iç karınla alakalı beşigini gelişimi iyi olduktan sonra büyümesede olur canım senle aynı kilo almışız bende 5 kilo aldım ama kişiden kişiye degişiyor

Teşekürler teyzoşu bende anlamıyorum kendi yaşıtlarımız yapıyor bu yorumları sonrada kilo versin diyolar sanki çok düşünüyorlar hem kilo almış şişmiş sin karnın büyük sonrada versin ya nolcak üzüldügümüzün kırıldıgımızın farkında bile degiller bende artık aynı şekilde cvp vercem bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…