- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #41.021
Canım onlar batıl inanç sarılık bi hastalık biçok bebekte oluyo malesef beenim kızımda olmadı şükür örtü filanda örtmedim.Kızlar sarı tülbent örtmeyi düşünen var mi bebeğin yüzüne örterlermiş ya sarılık için ama geçen şunu okudum sarı eğer örtülerse bebeğin sarı olduğu anlaşılmazmis ayy kafam karisti
Canım belli olmaz belki saçlı doğar benim kızımın doğduğunda bi saçı vardı tara bağla resmenKızlar tarak gerekli. Belki saçlı doğmayacaklar ama saçları az da olsa taramak gerekiyormuş konak oluşumunu engellemek için
Canım benim daha hiç bişey hazır değil.nisan gibi düşünüyorum bende hazırlamayı.eksiklerim var daha martta annemlere gitcem ankaraya orda eksikleri tamamlayıp gelincede hazırlarım artık.ay heyecanlandım bak:)Kızlar ben kızımın çantasını hazırladım o cepte kendim için koyduklarım sizinde aklınıza gelen şeyler varsa yazarsanız çok sevinirim 2 takım lohusa pijama takımı biri sabahlık lı lohusa tacı 2 tane atlet 2 tane emzirme sütyeni 4 adet alt iç çamaşırı 3 adet çorap gögüs Pedi orkid hasta bezi ince bi hırka hastaneden çıkarken giyilecek kıyafetler terlik bone yazma el havlusu banyo havlusu ıslak mendil pike kolonya toz şeker sallama çay bardak tabak kaşık çatal bıcak kağıt havlu tarak şampuan makyaj malzemeleri doguma yakın bebek çikolatası eksik bişey varmı
TeşekkürlerYa bu çok tatlı olmuş elinize emeğinize sağlıkk, hangi videodan yaptınız söyleyebilir misiniz acaba
candanotecann canım prenses tacı ördüm senin videoyu izleyerek olmuş mu? Ilk fırsatta süslemek için biseyler alacağım
Au ne iyi oldu ya o videoları hazırlaman eline emeğine sağlık
Eki Görüntüle 1784780
annemle annanem bana o sarı örtüden örtmüş canım sarılık olmuşum geç anlamışlar örtüyle düzelir sanmışlar en sonunda dr. bi götürmüşler sadece topuğumda kırmızılık kalmış dr çok kızmış çocuğu öldürecek misiniz örtüyle olucak iş mi diye ben de aynısını düşünüyorum zaten sarıyı da çok sevmem
Saçlı doğan çocuklar mide ekşimesi yanması falan yapar derler, öyle oldu mu?Canım belli olmaz belki saçlı doğar benim kızımın doğduğunda bi saçı vardı tara bağla resmen
Teşekkürler canim ya işime yaramaz mı hiç sırada diğer videolar varÇokk güzel olmuş cnmm eline sağlık, ne mutlu işine yaramasına sevindim. Rengi de çok
Tatlım sende artık başla bence az kaldıBenim hicbirseyim hazir degil bebegin kiyafetleride dahil
Evet tatlım herşey hazır kızımızı bekliyoruzCanim eksik yok gibi geldi bana. Hadi bakalim minik kuşu beklemesi kaldı artık
Tatlım ben çokmu aceleci davrandımCanım benim daha hiç bişey hazır değil.nisan gibi düşünüyorum bende hazırlamayı.eksiklerim var daha martta annemlere gitcem ankaraya orda eksikleri tamamlayıp gelincede hazırlarım artık.ay heyecanlandım bak:)
Yok canım iyi yapmışsın.benim eksikler olduğu için ağırdan alıyorum.Tatlım ben çokmu aceleci davrandımaklımda duran tüm eksikleri yapıym bitsin dedim sende yaparsın canım erken dogum falan olsa hazırlıksız yakalanmayalım allah bilir ne zaman olacagını
Canım hala gecmedı ben gıdıcem bırazdan ıcım rahatlasın evet bu bızım bınada tek kımsede ses çıkarmıyor gece 12 de süpürge yapıyo bunlar mı cok titiz bız mı pısıs anlamadım uyardığımda da saat gece tam 2.30 sıçrayarak uyandım ne var mısafırım gelmıs olacak o kadar dedı yuZsuZ ya mısafır dedıgı de akrabası nasıl olacak boyle bılmıyorum bebek odası dıbındeCanım öncelikle sertlikleri dert etme ntsye girmissin kasılma çıkmamış. Ben de cok korkuyordum karnimdaki sertliklerden pazartesi ntsye girdin doktor kasilma olmadigini bizim yaramazin sırtını, poposunu dayadigini soyledi. Bi de dedigin gibi uzun sürüyor demek ki bizim minnaklar iyice sırtlarını yaslayıp yatmayi seviyor.
Komsulara gelince ben 2,5 senedir cekiyorum. Inan binanın modern olması hiç birşeyi degistirmiyor. Gümüşhane sartlarina bakarsak ben de modern bir binada oturuyorum ama icindekileri bi görsen aklını yitirirsin. Kadin pazar günü sabahin köründe battaniye halı kilim ne varsa binanin giris kapisina çıkarıp pat pat silkeliyor. Alttaki dersen sürekli cocuguna cemkiriyor ve ben hepsini net bir sekilde duyuyorum, üsttekinin bir bulaşık makinesi var sanki yatakodamda çalışıyor ve özellikle gece 12den sonra çalıştırıyor. Bu insanlarla muhatap olsan ne olur olmasan ne olurHaa bi de uyarınca inadina tvnin sesini acarlar bu kadar da anlayislilar
Olmazmı canım gece uykumdan uyanıyodum miğde yanmasından.felaket yanıyodu.bundada varda kızımdaki kadar değil hafif.Saçlı doğan çocuklar mide ekşimesi yanması falan yapar derler, öyle oldu mu?
Demek ki saçla alakası varOlmazmı canım gece uykumdan uyanıyodum miğde yanmasından.felaket yanıyodu.bundada varda kızımdaki kadar değil hafif.
Ay tatlım teşekür ederiz ilkten tecrübe var ama genede fikir almak istedim
candanotecann canım prenses tacı ördüm senin videoyu izleyerek olmuş mu? Ilk fırsatta süslemek için biseyler alacağım
Au ne iyi oldu ya o videoları hazırlaman eline emeğine sağlık
Eki Görüntüle 1784780
Kızlar son haftalarda benim gibi kg almayan varmı .30 haftalık olduk .46 kg ile başladık şuan 57.5kg yum son 1 aydır kg almadım.
Kızlar, internetten pantolonlara bakıyordum da pantolon boyu için L ve R seçenekleri var. Ne anlama geldiğini bilen var mı?
Emin misin cnm başta L, yanında R yazıyor da kısa uzun diye düşünmüştümCanim L uzun R kisa demek diye biliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?