2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım onlar batıl inanç sarılık bi hastalık biçok bebekte oluyo malesef beenim kızımda olmadı şükür örtü filanda örtmedim.

Canım benim daha hiç bişey hazır değil.nisan gibi düşünüyorum bende hazırlamayı.eksiklerim var daha martta annemlere gitcem ankaraya orda eksikleri tamamlayıp gelincede hazırlarım artık.ay heyecanlandım bak:)

Ya bu çok tatlı olmuş elinize emeğinize sağlıkk, hangi videodan yaptınız söyleyebilir misiniz acaba
Teşekkürler tabiki de söylerim youtube'da arkadaşımızın örgü kanalı var ordan yaptım. ÖrgüTube. Cok güzel, açıklayıcı bir sekilde anlatıyor diğer videolarını da tavsiye ederim
Linkini de ekleyeyim:

Çokk güzel olmuş cnmm eline sağlık, ne mutlu işine yaramasına sevindim. Rengi de çok tatli

İşte eryesil le ben de bundan bahsediyorduk. Canlı bir örnek olmuşsun malesef. Kocakarı efsaneleri bunlar

Tatlım ben çokmu aceleci davrandım aklımda duran tüm eksikleri yapıym bitsin dedim sende yaparsın canım erken dogum falan olsa hazırlıksız yakalanmayalım allah bilir ne zaman olacagını

Kızlar, internetten pantolonlara bakıyordum da pantolon boyu için L ve R seçenekleri var. Ne anlama geldiğini bilen var mı?

Canım hala gecmedı ben gıdıcem bırazdan ıcım rahatlasın evet bu bızım bınada tek kımsede ses çıkarmıyor gece 12 de süpürge yapıyo bunlar mı cok titiz bız mı pısıs anlamadım uyardığımda da saat gece tam 2.30 sıçrayarak uyandım ne var mısafırım gelmıs olacak o kadar dedı yuZsuZ ya mısafır dedıgı de akrabası nasıl olacak boyle bılmıyorum bebek odası dıbınde

Ay tatlım teşekür ederiz ilkten tecrübe var ama genede fikir almak istedim

Dogrudur canim bende tecrubesiz oldugum icin arkadasimdan yardim aliyorum böyle seyler icin 15 aylik kizi var onunda sagolsun hem alisveris listesi hem hastane listesi hazirladi bana bu arada sanirim sadece diş fircasi ve macunu eksik birtek onu goremedim ilk okudugumda farketmemisim

Kızlar son haftalarda benim gibi kg almayan varmı .30 haftalık olduk .46 kg ile başladık şuan 57.5kg yum son 1 aydır kg almadım.

ben varım, son bikaç haftadır kilo almıyorum, hatta bir buçuk kilo kadar da verdim. İlginç ama hala normalmiş öyle dedi doktor. Genel kiloda ve bebek gelişiminde sorun olmadığı sürece sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…